Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Android másképp: Lineage OS és társai
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mobil elektromos páramentesítők - de melyiket?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
válasz rgeorge #23478 üzenetére
Mind a kettő weblapokat nyit meg, és mind a kettőt a Microsoft csinálta. Tehát az Edge ugyanaz, mint az IE, ezért szar és ezért nem használják. Hát nem érted?!
(#23476) VoidXs: Főleg, mivel az Insiderhez nem is kell az eredeti kulcsod, így nem is csoda, hogy nem tetszett neki.
Külön kulcsa van (volt) az Insider buildeknek, alapból egy (korlátos ideig) aktivált rendszert kaptak így a tagok.[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
rgeorge
addikt
válasz rgeorge #25625 üzenetére
Az ebben foglalt fő kérdésre, miszerint "mi történik a frissítési alap operációs rendszer licenszelésével Windows 10-re frissítés után" van valakinek hivatalos forrásból mondása?
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
jozefhu
csendes tag
-
-
Az-X
őstag
válasz rgeorge #29276 üzenetére
Megpingelni sem tudom a szerverünket.
Ami van:
Az én irodám: 192.168.0.x
A cég központja: 192.168.1.x (router 1.1 szerver 1.250)
A VPN: 192.168.2.x (router 1.2 az én gépem 2.2)Ha a pipa kint van akkor a routert meg tudom pingelni az 1.2-n, de az 1.1-en már nem. Természetesen a szervert sem az 1.250-en.
Ha a pipa bent van akkor minden megy, csak a teljes forgalom a VPN-en keresztül megy. Azt esetleg megnézhetem, hogy tudom e a VPN szervert modjuk 1.100-ra tenni, és a VPN klienseket 1.10x-re, hátha akkor átlát.
:)
-
Az-X
őstag
válasz rgeorge #29276 üzenetére
Működik
Megoldás:
Az én irodám: 192.168.0.x
A cég központja: 192.168.1.x (router 1.1 szerver 1.250)
A VPN: 192.168.1.51-60 (router 1.50 az én gépem 1.52)"Alapértelmezett átjáró használata a távoli hálózaton" pipa ki -> öröm, boldogság
Még azt kell megoldanom, hogy bootkor automatikusan tárcsázzon, illetve szakadás után újra, és dőlhetek is hátra a székben
:)
-
olivera88
veterán
válasz rgeorge #30491 üzenetére
Nem tudom. Az is bezavarhat? Hol kell kikapcsolni? De már rájöttem, véletlen a Win rendszer partícióra telepítettem az üres helyett.
Csoda h betudott bootolni egyáltalán.[ Szerkesztve ]
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
BBéci
legenda
válasz rgeorge #31569 üzenetére
Ezt már napokkal ezelőtt végigböngésztem, de nincs benne konkrét válasz a kérdésemre. A hangsúly a 64 biten van.
Vagy csak én nem találtam?Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz rgeorge #31575 üzenetére
Értem, köszönöm!
A frissítés lezajlott, rögtön sikerült felbosszantania az új oprendszernek. Hardveres gombbal ki volt kapcsolva a laptopon a WiFi, mégis azzal csatlakozott a routerhez, nem kábelen keresztül. Attól félek, ez csak a kezdet, lesz még rosszabb is. Amikor Vistáról W7-re váltottam, semmi gondom nem volt.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
hito
nagyúr
válasz rgeorge #32005 üzenetére
Köszi! Másik topicban javasoltak előtte egy teljes rendszerkép mentést, hogyha gáz van, vissza tudjam tenni gond nélkül a 8.1-et. Állítólag voltak problémák a win10 beépített win8 visszaállításával, úgyhogy a külső programmal történő renszerkép mentés a biztos megoldás. Ez fogom tenni, és kipróbálom a win10-et
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
-
sz.j
nagyúr
válasz rgeorge #32409 üzenetére
Topikgazdák, jogosultak!
Érdemes lenne végérvényesen tisztázni a Windows 10-re történő frissítés jogi vonatkozásait (ha szükséges, akkor a MS MO-i képviseletétől azt beszerezni) és azt az 1. hsz-ban beírni, mert pl. az utolsó két oldalon pro és kontra érvek lettek ez ügyben felsorolva, mert véleményem szerint mindenki szeretne ez ügyben tisztán látni.
Köszönöm.
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
Воланд
titán
válasz rgeorge #32431 üzenetére
pont ez a lenyeg, hogy a licencszerzodesben nincs olyan, hogy frissites utan retail-bol oem lesz. az aktivaciot teljesen felesleges idekeverni, mert az aktivacios folyamatban nincs benne a kulcs blokkolasa, ergo, ha te letorlod a w10-et, majd felteszed egy masik gepre egy retail w7 kulcsaval, akkor az aktivalodni fog.
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
-
SP4C3
veterán
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz rgeorge #36676 üzenetére
Az lehetetlen, mert azonnal ott lesz és, mint írtam is, a másik két SSD-én is ott virít, holott azokra fel sem raktam a DT-t.
--------------------------
Szerk:
Az előbb letöröltem a TiltWheelMouse alkalmazást onnét, újraindítás után így jelent meg a feladatkezelőben...
Tehát pximouse néven eltűnt a feladatkezelőből, viszont a másik néven ott van, de a fájl helye szürke, talán sikerült akkor kukáznom?[ Szerkesztve ]
-
bobalazs
nagyúr
válasz rgeorge #37229 üzenetére
+1
Viszont az ilyen többszáz megás swap fileok 10-12+ Gb ram felett már teljesen felesleges.
Régi progik igényelhetik a nagyobb swapokat, de nagyjából már mindenre van kurrens alternatíva.
8 Gb ramnál ha játszottam, igényelte az OS a swapot, elfogyott a ram neki. Ma már, 16 gb.nál 100 megás swap fájlom van és soha nem problémázik. Van olyan játék amit néztem 6.8 Gb ramot foglalt alap esetben (rust)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- iPhone topik
- Ford topik
- AliExpress tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Robotporszívók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sorozatok
- Philips LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Grand theft auto (Gta) collection pakk(pc)(foliázva)
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest