- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuomas
addikt
Halihó!
Tud valaki olyan extra fícsört, hogy ha van egy hálózati meghajtóm, és meg akarok rajta nyitni pl egy tömörített állományt, a windows ne akarjon nálam okosabb lenni és ne írogassa folyton ki, hogy a fájlok megnyitása ártalmas lehet a számítógépemre?
Megköszönném ha valaki tudna erre valami egyszerű, de nagyszerű megoldást, mert a saját szerveremen levő saját állományaim garantáltan nem veszélyesek a gépemre.Köszi!
-
Dragon27
senior tag
nem tudom kikapcsolni: újraindítás után visszaáll minden pl. a böngésző automatikusan elindul ... munkamenet folytatás vagy hasonló
-
asanci
csendes tag
válasz
asanci #101653 üzenetére
Részben válaszolok magamnak: - (de azért még van kérdés)
a megoszthatóság, a hálózat hiánya - vezérlőpult, programok és szolgáltatások, Windows szolgáltatások ki-be kapcsolása - itt az "újabb" gépen alapból nem volt bekapcsolva a SBM 1,0/CIPS rendszerű fájlmegosztás támogatása - SMB 1,0/CIPS rendszerű ügyfél. Újraindítás kell utána.
Ezután minden megosztott mappát látok
DE: a másik "régebbi" gépen ezek alapból be voltak kapcsolva, eddig is láttam a saját megosztásokat, de a másik gép felé Hálózati hitelesítő adatok megadását kéri, holott a jelszókérés ki van kapcsolva a Hálózat és megosztási központba.
Az "újabb" gépen is látom most már a másik gépet, de itt is név/jelszót kérne.
Ezt a jelszókérést hogyan lehet véglegesen eltüntetni.
Ha ez még sikerül, lassan minden rendben lesz
További hűvös, szép napot mindenkinek -
törölt tag
Windows Update hibaelhárító vagy a WU cache törlése C:\Windows\SoftwareDistribution\Download mappából minden.
-
válasz
ferke72 #101691 üzenetére
Üdv!
Nem vagy egyedül, ugyanis én, az egyik itthoni kis tarcsi gépen, ma próbáltam a heti frissítést lezavarni, de már kétszer lukra futottam vele:Most próbálom harmadjára kézi telepítéssel úgy, hogy letöltöttem az MS Update katalógusból, de ha így se jön össze hagyom a fenébe, majd a következő frissítéssel megjavul, ha akar.
Na, időközben lefutott a manuális frissítés is, de az is hibával elszállt, szóval marad a fentebb vázolt verzióm.
-
balazska92
senior tag
Sziasztok!
Win8.1-ről váltottam win10 pro-ra (64 bit, hivatalos). van egy monitor, és egy tv a gépre kötve, mind a kettő színkalibrálva van. Ezt a 2 színkalibrálást hogy tudom itt megváltoztatni win 10 alatt? Megtaláltam ahol kell, de bármelyikre változtatom, nem történik semmi változás, se tv-n, se monitoron, pedig látható változásnak kellene lennie. Kérlek ha tudtok, segítsetek
-
adika4444
addikt
Hali!
1903-ra frissítés óta az UAC ablakom megváltozott, eddig ha feljött, mindig elszürkült körülötte a háttér, most meg csak olyan mint ha egy ablak lenne a többi mellett... Mi lehet ez?
-
ferke72
aktív tag
Sziasztok!
új 1903 frissítés mindíg hibára fut ki telepítéskor nekem.
Van rá valami megoldás?
Köszi! -
ddmb
aktív tag
válasz
King Unique #101686 üzenetére
Honnan lehet DOS environment-ot beszerezni? Nem bánnám, ha a Dell odabiggyesztett volna egyet, amivel tutira jól fog lemenni az upgrade...
-
King Unique
titán
Hát abban leginkább a Dell support tudna segíteni, hogy pontosan miért nem indul el... Már ha a megfelelő verzió van hozzá letöltve és van mire frissíteni. De egyébként a Windows alól indított BIOS-frissítés csak az egyik megoldás. A másik az előző válaszban említett módszer, vagyis egy pendrive-ról bootolva, DOS környezetben elvégezni, amihez ITT is vannak instrukciók az Installation instructions résznél. Meg az utóbbival lényegében a telepített OS-től függetlenül megoldható, mivel az előbbi módszer nyilván csak Windowsnál működik.
-
törölt tag
válasz
Cs1csó #101679 üzenetére
Nem tudom, miért írod ki a neved után az IQ-dat!
Valaki írt egy problémát, én írtam rá, hogy nekem annyira tele lett a tököm a driver szopással, hogy inkább lecseréltem azt a VGA-t, amit jobbnak gondoltam a másiknál, és meg is vettem, de a driver probléma miatt inkább leváltottam a másikra... szóval most akkor miről is beszélsz?!
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
Cs1csó #101683 üzenetére
Én is tévedtem, amelyik oldalt néztem ott ezek szerint rossz adat szerepelt, iponon, meg itt is 225W-ot írtak, de a képeid alapján nem látom, hogy az 1060 6GB erősebb lenne.
Ezen kép alapján 95W különbség volt a két vga között, ha 120 körüli az 1060, akkor 215 körüli volt az 590. -
Cs1csó
titán
válasz
Dragon3000 #101681 üzenetére
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
Cs1csó #101679 üzenetére
Valamit tényleg elírtál, mert az 590 is hivatalosan csak 175W-ot eszik és erősebb, mint az 1060 6GB, meg a sokkal jobb vga-t gyárt is hülyeség, egy szintig jobb a teljesítmény/fogyasztás mutatója és egy szint felett meg nincs versenytársa, de ettől még a hülyeségre nem kell hülyeséggel válaszolni.
-
Cs1csó
titán
válasz
#21346560 #101678 üzenetére
Ez most hogy jön ide?? DE te akartad, tehát:
Az NVIDIA SOKKAL JOBB VGA-kat gyárt mint az AMD.
Ugyanis: kb. azonos teljesítmény leadását az Nvidia kevesebb WATT fogyasztással tudja megoldani.
Egy példa:
GTX 1060 6GB Release date: Q3 2016 vs. RX 590 Release date: Q4 2018
120W
250W
És közel azonos a teljesítményük, SŐT a 1060-as jobb egy kicsive.
Egy mostani asztali PC teljesítményét tudták már hozni 40 évvel ezelőtt is csak akkor egy 10nm-es szoba kellett hozzá az AMD kb. ezt csinálja most le van maradva vagy 5-10 évvel.
-
Cs1csó
titán
válasz
adamcsik #101675 üzenetére
Tiszta Windows telepítés volt a legfrissebb 1903-as build-del? Ezek után akartad telepíteni az innen letöltött: [link] Windows 10 x64, STANDARD, GAME READY DRIVER-t?
Ha volt már fent driver melyik és honnan?Kezdésnek futtasd a DDU-t: [link]
Futtasd, ha van valami amit talál azt töröld majd gép restart és mehet fel az új.
-
adamcsik
aktív tag
Üdv! Olyan problémám van hogy a Windows nem telepíti fel az Nvidia drivert elkezdi telepíteni aztán a végén kiírja hogy sikertelen mi lehet a gond?
-
ddmb
aktív tag
válasz
King Unique #101669 üzenetére
Most újra felraktam az 1903-at, kikapcsoltam a defendert, smartscreent, adminként is próbáltam, de így se indul el az A21-es upgrade (ha már fel van rakva, akkor is ki kéne dobnia, hogy current: A21, new: A21).
Valami jól eltekeredett...
-
-
sulu1701
aktív tag
Sziasztok,
A friss Windows verzióra váltás után elég érdekes dolgokra lettem figyelmes a napokban.
Idle módban van a gép nagyából egész nap, de ha elkezdem használni mondjuk netezésre egy rövid idő után elkezd szaggatni az egérnek a mozgása, nem, vagy csak nagyon lassan reagál a kattintásokra. Első dolgom volt megnézni a feladatkezelőt, hogy látható-e valami anomália.Minden indok nélkül a 16GB memóriából foglalt 13,5 GB, és rendre változtatva ugyan de 100% pörög 2 CPU szál.
Nem vagyok benne biztos, hogy ezt a Windows frissítés hozta magával, de előtte nem volt ilyen problémám és azóta jóformán nem is lett telepítve más program.
Víruskeresés, Malware keresés megvolt, semmit nem talált. Dual Boot van, de másik meghajtón van a másik Windows, ami nincsen lefrissítve.
Tudtok esetleg segíteni mi okozza ezt a gondot?
Köszi előre is!
-
King Unique
titán
Ja, főleg laptopoknál van ilyen, hogy le kell tölteni egy kis exe fájlt, aztán Windows alól indítani a BIOS-frissítést, majd automatikus restart és elvégzi a többit. A leírásban nincs külön kikötve a Windows 10-verzió, csak hogy Windows 7, 8.1, 10. Tehát elvileg működni kellene a 1903-as verziónál is. A változtattak a biztonságon olyan formában jöhetne szóba, ha pl. a SmartScreen, vagy a Defender blokkolná a programot és azért nem lehetne futtatni.
Másik megoldás a BIOS frissítéséhez pendrive-ról bootolva elvégezni azt, meg hardvertől függően az UEFI BIOS-ban is szokott lenni Instant / Internet Flash opció (példa). Viszont ez inkább az asztali PC-knél jellemzőbb, a laptopoknál gyakran lebutított, korlátozott beállítási lehetőségekkel rendelkező UEFI BIOS szokott lenni.
-
King Unique
titán
válasz
farkas-j #101660 üzenetére
Az változó lehet, hogy kinél mekkora, meg mekkora lesz egy funkciófrissítés után a C-n a Windows mappa. De azt tapasztaltam én is, hogy a 1903-as upgrade, majd a korábbi verzió törlése után valamivel kisebb lett a rendszer mérete, sőt még úgy is, hogy a rendszer-visszaállítási pontokat is beleszámoltam, amik ilyenkor eleve törlődnek.
A 2003-as Office már nem támogatott, rég végét ért az életciklusa. Max. esetleg egy-egy kritikus update-et még kiadhatnak alkalmanként hozzá, de az nem egyenlő azzal, mintha továbbra is teljes körűen támogatva lenne.
-
-
ddmb
aktív tag
válasz
Dragon3000 #101663 üzenetére
UEFI/GPT-ben van a gép, a modell Dell E5550. Csak egy nem kicsomagolható installer van ott.
-
ddmb
aktív tag
Valamit megváltoztattak 1809-ről 1903-ra a biztonságot illetően? Felraktam ugyanis az 1903-at, és észrevettem, hogy van újabb BIOS. Gondoltam felnyomom. Rákattintok, nem indul el. Gondoltam, biztos azért, mert magyar nyelvű Windows-t raktam fel. Felraktam 1903-at angolul, ugyanaz, nem indul el. Feltettem egy 1809-et, és egyből elindult a BIOS upgrade processz.
-- Ha ezután BIOS-t akarok frissíteni, akkor gyaluljam le az aktuális windózt, és tegyek fel a frissítés erejéig egy régebbit? Ez az új irányvonal?
-
farkas-j
őstag
válasz
King Unique #101658 üzenetére
Azon csodálkozom, hogy mennyire összement a Windows könyvtár, szinte a felére, mégis minden működik amit próbáltam (kopp kopp kopp). Mire kellett eddig a plusz 14GB? (Azt tudom, hogy a Windows.old törölhető, csak kivárok, hogy nem e jön elő valami probléma.)
Az Office 2003-hoz még múlt hónapban is jött egy frissítés
-
King Unique
titán
válasz
farkas-j #101657 üzenetére
Önmagában a 1903 különösebben nem foglal több helyet, mint a korábbi verziók. Ugyanis az a 7 GB körüli fenntartott terület csak "tiszta" telepítésnél kerül lefoglalásra, ellenben funkciófrissítés (build upgrade) után nem. A Windows.old mappa pedig csak átmeneti, 10 nap után automatikusan törlődik, de előtte is törölhető akármikor a lemezkarbantartóval. Feltéve ha biztosan nem akarsz visszaállni az előző verzióra, mert pont azért van ott a Windows.old és ennek a lehetősége.
A 2003-as Office elég régi, az már nem is támogatott... A hibakód alapján lehetne megoldást keresni, vagy ha az opció, akkor egy újabb, aktuális Office-verziót telepíteni, aminél vélhetően nem lenne ilyen gond.
-
farkas-j
őstag
Települt a Windows 10. 1903-as verziója. Az új méretén nagyon meglepődtem:
Viszont van egy problémám. Két egyforma Dell gép mindegyiken azonos Win 10. Mindegyiken frissült a legális Office 2003. Az egyikre viszont sehogy nem akar felmenni a KB907417-es frissítés. Hiba: 0x80096004. Már letöltöttem az MS oldaláról a office2003-KB907417-FullFile-HUN.exe -ét és így próbáltam telepíteni. Hosszú molyolás után hibával kiszáll. Az egyik gépre gond nélkül felment a másikra nem, mi lehet a gond?
-
-
asanci
csendes tag
Pld. a Fájlkezelő >> \\localhost mutatja az összes megosztott mappát
a Fájlkezelő >> Hálózat-ra katt: csak a (általam letiltott) médiaeszközöket látom és egyetlen megosztott mappa sincs -
asanci
csendes tag
Bocs, hogy már megint itt vagyok. A 3 napi szenvedés után a "régi" gép még oké, megvan a rendszergazdai jogosultság (is)
De: az "újabb" gépemen - ami eddig gond nélkül üzemelt - most több, kisebb-nagyobb problémával találkozok.
1: nem tudom a helyi (magán) hálózatot fölépíteni (a régi gép mostani Win10 és az új gép Wi7-es állapotában még működött)
- hálózat felderítés bekapcsolva
- fájl és nyomtató megosztás bekapcsolva
- titkosítás 40 vagy 56 (128 sem megy)
- Jelszóval védett megosztás kikapcsolva
Ezen az "újabb" gépen pld. nem megy a mappa megosztás, látszólag elfogadja, de nem látom a fájlkezelőben a megosztást (ugyanezt pld. a másik gépen látom)
- olyan mappa is látszik néha megosztottnak, amit nem állítottam meg.
- Ha ezt letiltom, marad tovább a listában (már amikor látszik)
2: reggel bekapcsolva a gépet Chrome automatikusan elindul és minden ablaka feljön a tegnap esti állapottal!!!! (nincs beállítva ilyen)
3: a Média megosztást látom, de én nem kértem és hiába tiltom le, marad
Kezd tele lenni t***m evvel a Win10-el. -
SenorGrande
senior tag
-
törölt tag
-
Dan-szan
senior tag
Nekem annyi lenne a kérdésem,hogy eddig a betöltőképernyő teljesen éles volt,most ezzel az újítással csak a közepén az
.
Hogyan lehetne kiterjeszteni,vissza vagy beállítani úgy hogy a teljes képet lássam?
Egy számomra kedves kép a háttér,most azonban csak egy nagy homályos foltot látok... -
Dhampir
félisten
válasz
Dhampir #101507 üzenetére
Viszont fájl mentése esetén (a Letöltésekbe) figyeltem fel arra, hogy az adott ablakban a korábbi időrendi felosztást mutatja még mindig a fájl elmentése előtt, pedig a fő Fájlkezelőben már a régi megszokott nézet látható, ahol sikerült a Csoportosításban átállítani.
Valahol ezt is meg lehet változtatni?
-
donmackó
addikt
válasz
Restart® #101634 üzenetére
Windows 10 elfelejtett jelszó megváltoztatása Ez biztos hogy működik, már többször használtam. Kelleni fog egy win10-es telepítő hozzá.
-
-
-
VGYke
addikt
Most ez vagy igaz, vagy nem: Így is lehet ingyen Windows 10-ed
-
lanszelot
addikt
-
lanszelot
addikt
válasz
#73959936 #101621 üzenetére
A defender és a windows alap vírus védelme 2 külön dolog.
2 külön helyen is van. 2 külön üzenetként is ugrál fel.
És én csak a frissítés üzenetet nem akarom látni.
De csak olyat találok hogy a vírus védelmet is kikapcsolom.
Sehol se találom hol kell kikapcsolni a virus frissítés értesítést.
Minden értesítést se akarok kikapcsolni, csak ez a folyamatos felugalo idegesít. -
Restart®
tag
Hello!
Egy családtag kizárta magát a gépéről (tényleg családtag, nem én) . A jelszót nem tudja, a pin-kódot pedig a rendszer nem fogadja el. A fiók nincs összekapcsolva Microsoftos/outlook-os fiókkal. Mit lehet ilyenkor tenni? Köszi előre is!
-
Badboys
őstag
csicso82: Szerintem mivel emailben jön nem hinném,hogy meg valósulnak az általad le írtak.
Köszönöm a többiek hozzá szólását is.
-
adamcsik
aktív tag
Üdv! Olyan problémám van hogy a Windows nem telepíti fel az Nvidia drivert elkezdi telepíteni aztán a végén kiírja hogy sikertelen mi lehet a gond?
-
ddmb
aktív tag
Lehetseges hogy 1903 frissites ota halkabb minden? Windows 100%-on, Vlc 100%on van, markasabb hangfal 2/3-on, de epp hogy kenyelmesen hallhato a film
-
Badboys
őstag
Erről mi a véleményetek? Nem átbaxás ez? [link]
-
King Unique
titán
A lapozófájl eleve hasznos adat a rendszer mentése szempontjából, a Windows része. Vagyis normál esetben nyilván azt is bele kell foglalni a mentésbe. Meg ha a lapozófájl, illetve az azt tartalmazó partíció nélkül van lementve a Windows, annak amúgy is kevésbé van értelme. A haszontalan adatok pl. a különféle multimédia (videó, audió stb.) adatfájlok, amik úgy lettel letorrentezve, vagy egyéb forrásból odamásolva a C-re. Azokat célszerű külön partícióra, vagy fizikai lemezre pakolni, mert kellemetlen tud lenni a mentésnél, ha csak ezek miatt + X 10/100 GB a foglalt terület. Szerintem.
-
pube111
senior tag
Melyik a legkissebb gépigényű win10 verzió?
-
IG55
senior tag
válasz
King Unique #101619 üzenetére
Azért raktam a D-re a lapozófájlt, mert hetenként csinálok backup-ot a rendszer SSD-ről (kivéve a D meghajtó). Így nem mentődik az is feleslegesen. Deep scan-t is futtattam mindenhol.
-
törölt tag
válasz
lanszelot #101534 üzenetére
Hát nem tudom jól értem-e ? Kikapcsoltad a defendert, ezáltal a vírusvédelmet is a gépen. A frissítési értesítéseket nem akarod látni, de azt igen, hogy "kártékony valamit" észlelt...szerintem ilyen nincs, nem várható el tőle...
ha ki van kapcsolva hogyan tudná érzékelni a kártékony valamit ?
-
King Unique
titán
A normál felállás nyilván az, ha a C-n van a lapozófájl. Ha nagyon muszáj és nem opció a kisebb, fix méret megadása, akkor át lehet rakni akár másik meghajtóra is. Aztán hogy nálad az okozta-e ezt a gondot az upgrade során, az jó kérdés, de elvileg nem kellene akkor sem.
Ha mindegyik programnál teljes keresés (deep scan) történt és utána nem ment a visszaállítás / mentés, akkor lehet azt mondani, hogy eredménytelenek voltak. Ellenben ha csak gyorskeresés, akkor az eleve nem végzett tökéletes munkát. Az EaseUS normál (jó) esetben megtartja az eredeti fájlneveket, mappaszerkezetet, de ha a törlésnél-újratelepítésnél felülírás történt, az MFT is sérült, vagy felül lett írva, akkor vsz az is oka lehet annak, hogy csak így sikerült.
-
King Unique
titán
válasz
CsengődiGeri #101598 üzenetére
A program hivatalos weboldalán van erről részletes leírás. Ha a telepített verziót használod, akkor annál ahogyan a programot, úgy a WinPE komponenseket is van lehetőség frissíteni (build), sőt az utóbbinál szükség esetén akár letölteni / betallózni az új verziót. Az pedig az egyik előző screenshoton is látszik, hogy az céleszköz optikai lemez (pl. DVD) mellett lehet USB-s meghajtó is, hozzáadható a helyreállítási környezet közvetlenül a Windows boot menühöz, készíthető ISO-fájl, stb. Továbbá vannak olyan külső források (pl. NeszeTools), ahonnan letölthető a kész WinPE ISO, ami utána kiírható többek között pendrive-ra is. Arra pedig ugyanaz vonatkozik, mint ami a Windows 10 ISO-k esetében, pláne hogy az előbbi WinPE is általában WinPE 10, ami lényegében Windows 10-alapú.
Vagy a Macrium 7.2-es verziója óta a WinPE helyett a másik megoldás a WinRE, ami a telepített Windows saját helyreállítási környezetét használja és nem kell hozzá külön összetevőket letölteni -
pr0bi
senior tag
Újratelepítés esetén gond nélkül aktiválja magát Windows (bios slice key) ha MS-től töltöm le a gyári img-t? Kicsit megkavarodtam mert lenovo a hivatalos oldalon pont az ellenkezőjét írja. Én eddig úgy tudtam a forrás teljesen mindegy csak a verzió számít.
"It is embedded in the BIOS, and not on the Windows stickers under the laptop. For a re-installation of the same version of Windows 8/8.1/10 as your system originally shipped with, you will not be required to know the key. Windows 8/8.1/10 will use the key embedded in the BIOS. For this reason you cannot use a download ISO of Windows or other version as they cannot use the bios code."
-
Geth
veterán
válasz
SECTORnooB #101608 üzenetére
Eltér a kettő az image-ben található SKU-k listájában (pl. Home természetesen nincs a business-ben).
Ezen kívül eltér a default activation channel-ben: a consumer esetén retail channel a default, business esetén pedig ott az ei.cfg, hogy elfogadja a volume kulcsokat.
Eltérhet még a license agreement szövegében is, de ez csak tipp.
Elvileg a két channel átjárható (default kulcsokat kell csak installálgatni az slmgr-rel).Amelyik SKU mindkettőben van, azok (a már említett aktivációt leszámítva) 100%-ban megegyeznek.
-
Cs1csó
titán
válasz
A biznisz ezeket tartalmazza: Education, Enterprise, Pro
a konzum pedig ezeket: Education, Home Proés amelyiknek van annak az N-es változatát.
A biznyicben nincs Home a konzumerben nincs Enterprise
Tehát ha pl. Home verziót akarsz telepíteni akkor a konzumer ISO-ból tudsz.
-
zolee001
őstag
válasz
SECTORnooB #101611 üzenetére
Mi nem érthetö ezen?
Business kiadások üzleti célra csak mennyiségi konstrukcióban elérhetö,kereskedelmi forgalomban nincsenek,a konzumer kiadások pedig bárki számára megvásárolhatók az üzletekben -
IG55
senior tag
válasz
King Unique #101581 üzenetére
A Windows Update-en keresztül telepítettem, teljesen zökkenőmentesnek tűnt végig. Az első jel, hogy itt gond van, az volt, amikor első boot-nál kiírta, hogy nincs page file. Azon a partíción volt, ami eltűnt.
Megpróbáltam az összes általad ajánlott programot, egyik sem hozott eredményt.
Az EaseUS Data Recovery Wizard-dal jutottam legtovább, talált 100 GB cuccot.
Ezeket a mappákat hozta létre, ezekbe pakolt file000,001,002 stb. fájlokat, a mappák által jelzett programoknak megfelelő kiterjesztéssel. Nem is értem honnan szedte ezeket, nem használtam ilyen dolgokat. Szóval sajnos ezekkel nem sokra megyek.
Azt hiszem feladom, szerencsére semmi pótolhatatlan nem veszett oda. Pár játék mentés miatt aggódtam, de a legfontosabb, mint később észrevettem, óriási mázlimra a C-n volt tárolva.
Windows 8-cal kezdtem, amit szépen upgrade-elgettem 10-ig. Közben meghajtó csere is volt, klónozással. A klónozás óta ez volt az első feature update. Talán az idők során kialakultak együttállása vezetett odáig, ami most történt.
Nagyon köszi a részletes segítségnyújtást! -
törölt tag
válasz
-
SECTORnooB
addikt
Sziasztok!
Mi a különbség a Biznisz és a Konzumer edisön között? -
adika4444
addikt
Hali!
HP Elitebook 8470P-t frissítettem 1809-ről 1903-ra. Egy óra alatt végzett, teljesen jól megy.
Van amit érdemes a frissítés után átnézni? A gépház adatvédelmi részét átfutottam, de nem állítgatott el semmit.
-
ddmb
aktív tag
válasz
sajby #101594 üzenetére
De defaultból az 1809 esetén is enabled-ra voltak állítva azok a mezők, nem? És akkor mégse kapcsolt be magától, most a frissítés után már igen?
Ugyanez volt Win7 esetén is, egy idő után már hébe-hóba bekapcsolgatott a gép, és ráadásul hiába is állítottam át amit javasoltál, akkor is feléledt. Örültem, hogy Win10_1809-re történő migrálás után nem volt ez a probléma.
Mindegy, átállítottam, eddig még nem kapcsolt be.
-
gilfoyle
őstag
Tegnap láttam, h feldobta a 1903 frissítés lehetőségét, utánanéztem és jól látom, hogy nagyon nem érdemes még feltenni?
-
Cs1csó
titán
válasz
lanszelot #101600 üzenetére
Gyere át a Vírusirtó topicba nyugodj meg ott generálni fogsz pár hozzászólást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Használt, karcmentes
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Deep Max - Használt, karcmentes
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest