Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2017-09-08 22:04:37

LOGOUT.hu

Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#52651) Zsírkrétamen válasza MPowerPH (#52648) üzenetére


Zsírkrétamen
senior tag

Nagyon :DDD Azzal az egy kis ventivel csak langyos volt, így viszont már rendesen meleg.
Azzal tisztában vagyok, hogy nem passzív hűtő, de azért azt sem hiszem el, hogy két ekkora radiátor 2 teljesen alapon lévő kártyát és egy alapon lévő procit ne tudna megfogni.
Sacper 40-50 fok körül lehet. A pumpából kimenő ág a legmelegebb.
Elvileg nincs nagy ellenálása a rendszernek, egyedül a mora ami lényegesen lefoghatja. Egyébként az is rögtön ott van a gép mellett, olyan másfél méter csővel van összekötve az egész.
Szerettem ezt a tartály-pumpa kombót, nem szivesen válnék meg tőle. Esetleg a körbe be tudnék iktatni még egy másik pumpát? Tehát működhet egy olyan rendszer, amiben 2 pumpa van?
Áramlás ügyileg pedig, a kimenő ágon már-már összehúzza a csőt, de a bemenő ágon is érezni azért az áramlást.

(#52652) DigitXT válasza Zsírkrétamen (#52651) üzenetére


DigitXT
félisten

Működik 2 szivattyúval, simán, kérdés, hogy miért van nálad erre szükség:
azért a 80 fokos GPU az durva. Lehet 50-60 fokos víz, vagy nulla áramlás?
Kérdés mindkét esetben, hogy miért. Ezért hasznos a vízhűtésnél egy-két
vízhőmérő és egy rendes áramlásmérő: ezek nélkül csak találgatni lehet...

(#52653) MPowerPH válasza Zsírkrétamen (#52651) üzenetére


MPowerPH
félisten

Ket kartyat igen, de ugye itt most 2db 290X -rol beszelunk, ami szerintem lazan 500W+, es az csak a 2db VGA. Sajnos hiaba jo a radik, foleg a Mora specifikacioi, ezek kozul egyik sem passziv uzemre lett tervezve, mert a ho nem tud sajat erejebol tavozni a lamellak kozul, kell neki a legaram. Vannak direktbe passziv mukodesre tervezett radiatorok persze, de azok felepitese mas. Nincs keznel egy szobaventi? Odaraknam kivancsisagbol a Mora ele, mekkora valtozast eredmenyez. Mukodik, ismerek olyan usert, aki igy hasznalja...

Pont a radiatorok ellenallasa kicsi, eltorpul pl. a VGA es a CPU blokk ellenallasa mellett. Ezek ugye a rendszerben osszeadodnak, ami a Te esetetben siman eredmenyezheti azt, hogy az a DCP mar keves erre a rendszerre. Elnezve az adatlapjat inkabb egy kicsi, kompakt vizhutesre eleg. Neked azert eleg overkill rendszered van.
Be tudsz iktatni meg egy pumpat, sot, tudsz ketkorositeni is, cpu -ra es vga -kra, de en nem ezt csinalnam. Felmennek Ali -ra, vennek egy Barrow D5 -os pumpat, hozza egy tetot, tartalyt joforman apro penzert, vagy felmennek aprora, es neznek hasznalt D5 -ot es a szukseges kiegeszitoket. Ugyan annyiba fajna a buli, de lenne egy olyan pumpad, ami ilyen rendszerhez valo.

Akkor nincs homerod? Ez esetben szinten rendelnek Alirol a pumpa melle egy par dollaros vizhomerot, vagy kijelzoset, vagy olyat, amit az alaplapra dugsz. Az aramlasmero nem is, de egy homero azert eleg must have egy vizhutesnel.

Na meg meg valami, ami feltunt a foton. A VGA -k bekotese. Serial -ba kototted, ezert a 2. kartya a nyakaba kapja az elomelegitett vizet a felso kartyatol. En inkabb Parallel -be raknam oket. Persze csak egy D5 -el.

[ Szerkesztve ]

Don't Tread On Me

(#52654) seniman válasza Zsírkrétamen (#52651) üzenetére


seniman
addikt

Azért a vga-k közti összekötő cső elég csúfosan áll. :K Meghagyhatod ezt a pumpát procira a belső radival,a vga-khoz meg bedobsz egy DDC-t.Vagy csak simán beiktatsz a mostani rendszerbe egy DDC-t rásegítésnek alacsony feszültségen.Azt akár még kívülre is elhelyezheted.

PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77

(#52655) proci985


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

a vpp655 / laing d5 pwm regi variansa pwm signaljat 5Vre kotve maxon megy es ugy sikerult feltolteni.

a D5 meg mindig eszmeletlen ilyen szempontbol, 5os fokozaton kb 5-10 perc volt a feltoltes. ha megnezitek a csovezest azthiszem ertheto ezt miert hangsulyoztam ki.

meg nemi levegot hallok mozogni szoval egyelore maxon megy.

btw kiprobaltam a rendszert csak tap / D5 minimumon, gyakorlatilag a tap ventijebol tudtam csak megallapitani az ejszaka kozepen (eleg nyugodt helyen lakok), hogy mennek e. draga a D5, de megdolgozik a penzeert.

atmosas reszben lett. lehet kellett volna, de az meg harom munkanap lett volna. kabelbol para volt, a tapomon csak negy molex van es csak 8pines GPU atalakitom volt itthon, szoval a lap miatt gondban voltam. plusz a csovezest akartam volna meg cserelni es a folyadekot is. kb 2-2,5 liter folyadek van benne jelenleg es ugy harom es fel-negy meter cso ha jol szamolom.

ami miatt ilyen a csovezes: a pumpabol direkt megy a CPUba a kor, ahonnan at ket radira (360 + 120x45 fent majd 120x60 elol), onnan le a GPUkra ami be a 280as radiba mielott visszamegy a pumpa / tartalyba. a trukk itt az, hogy a GPUk nagyon melegek de megprobalni a CPU kornyeken relative alacsonyabb hofokokat tartani es a GPUknak adni a leheto leghidegebbet. ja es egy remalom volt osszekabelezni mindent, de ez gondolom az irdatlan mennyisegu konyokcsatibol latszik.

[ Szerkesztve ]

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#52656) Zsírkrétamen válasza MPowerPH (#52653) üzenetére


Zsírkrétamen
senior tag

Köszi a választ mindenkinek :R
Mora egy ventillátorral már jó értékeket hoz, egészen tegnap estig volt rajta egy 12cm-es ventillátor, így a felső vga 60, az alsó pedig max 64 fokos volt, vrm értékekre nem emlékszem, de mivel ezt a hőmérsékletet normálisnak tartottam, így nem is foglalkoztam a rendszerrel.
A kérdés akkor már csak az, hogy melyikkel járnék jobban: Ha beszerzek még egy ilyen dcp pumpát, vagy az egészet cserélem egy d5-re. Vagy, egyszerűen csak szerezzek be egy 20cm-es ventit a morára meg vagy 2 házhűtőt és kész. Nagyjából árban akármelyiket is választom, ugyan ott jövök ki.

Hőmérő meg áramlásmérőt azért sem vettem eddig, mert kicsit feleslegesnek tartottam. Ha a hőfokok a helyén vannak nagyjából addig nem nagyon érdekel hogy maga a víz hány fokos meg ilyenek, meg nem is nagyon foglalkoznék vele. 24/24 üzemre lenne használva, egyedül azért váltottam vízre, hogy csendesebb legyen a légnél. Nem akarom állítgatni, figyelgetni, a lényeg hogy menjen és közbe ne főljön meg semmi.

(#52657) MPowerPH válasza Zsírkrétamen (#52656) üzenetére


MPowerPH
félisten

En a helyedben eladnam a mostani pumpa kombot, es befizetnek a D5 -re. Alabb is ki lett emelve, hogy megdolgozik a penzeert. :) Csondes, es nem lesz gyenge lancszem a rendszerben.

A homero apropenz, barhova be tudod iktatni, ahol van egy blankolt portod, vagy az inline szinten barhova jo. Ventit pedig mindenkeppen raknak a radikra.

Ha anyagilag nem engedheted meg ezt igy egyben, akkor kezdenem a ventikkel, mert itt az lesz a fo problema. 420 -as a Mora? Oda mindenkeppen raknak akkor 4db 200 -as ventit, ha ebben a meretben gondolkozol.

Draga ez a vizhutes, barhogy is csinalja az ember, onteni lehet bele a lovet. Viszont ha egyszer osszeall, akkor onnantol mar nyugodtan hatra lehet dolni. :)

mod: En most tervezem, hogy mindent egybehozok egy Aquaero -val. De akkor mar kellenek az aquabus -os D5 -ok, meg akkor mar johet az aramlasmero, es 2db tovabbi homero. Jah, de ha mar igy atalakitom, akkor a 60 -as es a Monsta 420 -as radikat le kellene cserelni 2db 560mm -es XT45 -re. Es akkor ott tartok, hogy 250k.... :W Joforman csak azert, hogy legyenek szep grafikonok, es egy jobban nyomonkovetheto hutes.

[ Szerkesztve ]

Don't Tread On Me

(#52658) hellboy0415 válasza MPowerPH (#52657) üzenetére


hellboy0415
aktív tag

Ha elszeretnéd adni a Monsta 420-at én megveszem. :C :B :DD

Samsung S20 ULTRA

(#52659) MPowerPH válasza hellboy0415 (#52658) üzenetére


MPowerPH
félisten

Pont akartam, irni, hogy ezeket nagyon nehez eladni... :DDD Pedig a hasznalt piacon nem is nagyon talalni.

[ Szerkesztve ]

Don't Tread On Me

(#52660) F e Z o válasza MPowerPH (#52657) üzenetére


F e Z o
veterán

A Monsta radik nem 80 vagy 85mm vastagok?

H2O über alles!

(#52661) MPowerPH válasza F e Z o (#52660) üzenetére


MPowerPH
félisten

De, 80 -asak. Nekem a rendszerben egy Monsta es egy UT60 van. Sanos csendes rendszerben nem a legjobbak... Kell nekik a fordulat, na meg a Monsta csak push-pull. Szerintem egy 560-as XT45 -el javulnanak a hofokaim a beallitott 550RPM -nel. Veszitek a vastagsagbol, ellenben a holeado felulet megno 140 -el. Es nem kell ketoldali venti sem...

[ Szerkesztve ]

Don't Tread On Me

(#52662) tomcat78


tomcat78
őstag

Jut eszembe....ha már radik:360x45 vagy 480 slim? :D

"Adjatok hatalmat, hogy elvehessem tőletek. Rakjátok a fegyvert a szátokba, aztán lőjetek!" Tkyd...

(#52663) hellboy0415 válasza MPowerPH (#52659) üzenetére


hellboy0415
aktív tag

Dehogy nehéz eladni :R :C Gondold meg és ha szeretnél meg vállni tőle akkor írj egy pivátot.

Samsung S20 ULTRA

(#52664) seniman válasza tomcat78 (#52662) üzenetére


seniman
addikt

Ha elfér,jobb a 480.Kevesebb és kisebb fordulatú,csendesebb venti is elég neki.

PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77

(#52665) carr


carr
őstag

csajok, skacok! Rájöttem, hogy a víz nem fasza, ha a vga FC blokkal van kapatva.
Van olyan nem full cover blokk, ami jó a többi alkatrész hűtésére, vagy azt mindenképp passzívan kell megoldani? Van hozzá borda, nem gond..
Másik:
Melyik az a pl ekwb (ha van más gyártó, az is jöhet), blokk, ami:
-nem túl magas.
-mutatós
-sli-ben is tudok szaladni.
A kártya az vagy 10606gb vagy 1070. ahogy kijön. kb 6 hónap múlva esedékes a projekt, csak előre dolgozok. ;)

:R

360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.

(#52666) tomcat78 válasza seniman (#52664) üzenetére


tomcat78
őstag

Bármi elfér.....Dremel a barátunk ;] :DDD

"Adjatok hatalmat, hogy elvehessem tőletek. Rakjátok a fegyvert a szátokba, aztán lőjetek!" Tkyd...

(#52667) F e Z o válasza carr (#52665) üzenetére


F e Z o
veterán

Egy vga kártyára márpedig egy fc blokk a tökéletes megoldás. Az hogy hatalmas bukó eladáskor persze más történet. SLI nem felejtős? Szerintem egy erős kártyával jobban jár az ember.

H2O über alles!

(#52668) Laraxior válasza carr (#52665) üzenetére


Laraxior
titán

1060 SLi-t megnéznék... azért a blokkokat előre ne vedd meg rá. ;] :D

"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."

(#52669) proci985 válasza Laraxior (#52668) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

arra felesleges FC blokk, vagy blokk. 150-200Wos GPUbol kettot legen meg lehet huteni, a baj a 300Wx2nel van.

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#52670) seniman válasza Laraxior (#52668) üzenetére


seniman
addikt

Win10 alatt valami spéci driverrel összehozták,a PCIe sloton keresztül kommunikáltak.

PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77

(#52671) carr válasza F e Z o (#52667) üzenetére


carr
őstag

Most is az van. (GTX 660 eladhatatlan cserébe magától felmászik 1175Mhz-re!) :D
De emiatt is vettem kicsi péz, nagy mulatság alapon. A blokk németből jött. valami 10e volt 2014 telén.
A kártya meg 15 tavasza kb. 34e pezó.
Laraxior: mire gondolsz? :D
Horror áron mennek ezek, még tavaly vett haver 150k körül 1070et. most 220ért látok olcsóságosan. anyám borogass. :/
Bár a konfig 2011. Február. 11.-i, szóval nem viszem túlzásba a gépcserét. xD

[ Szerkesztve ]

360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.

(#52672) DigitXT válasza Zsírkrétamen (#52656) üzenetére


DigitXT
félisten

Tök jó, hogy te feleslegesnek tartod, de mi alapján tudnánk neked segíteni?:W
Ha 20 fokot hűlt csak attól, hogy ráraktál egy vacak ventit a radira, az elég LOL:
ne hőmérőt, meg áramlásmérőt vegyél, hanem valami tisztességes ventit... (És
mielőtt megfőzöd a kártyákat a bányászkodással, legalább adj nekik hűtést.:U)

Önmagában a vízhűtés lófütty: vannak kvázi kötelező komponensei... És bőven
túlfeszíted a húrt a passzív üzem erőltetésével. Mellesleg, 24/7-ben min. 500W
hőt adjon le? Megteszi, csak lefő a kávé: aki passzív megoldással próbálkozott
az tudta, hogy csak ideig-óráig lesz kellően hűvös, az egyensúly nem ott van.:N
(24/7-ben hajtva neked a maximális terhelésre kellene méretezni a vízhűtésed.)

(#52673) MPowerPH válasza DigitXT (#52672) üzenetére


MPowerPH
félisten

Segithetunk am neki finomabban is. :U

Don't Tread On Me

(#52674) Laraxior válasza carr (#52671) üzenetére


Laraxior
titán

1060-ból nincs SLi. :) Hivatalosan. Nincs is rajta SLi csatalkozó. :D
Javaslom inkább, ha mindenképpen vizezni akarod, akkor inkább a 980Ti-t. Az nem bányászkártya. :D

[ Szerkesztve ]

"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."

(#52675) N-vidi-A


N-vidi-A
őstag

Kérdeztem tőletek párat a napokban, köszönöm a segítséget, sikerült gond nélkül szétszedni a vízhűtést a kártyákról, most eladnám őket.

A két Gigabyte GTX 980 Ti 6GB kártyát + a rajtuk lévő 2db EK-FC980 GTX Ti WF3 - Nickel blokkot!

VGA1: Gigabyte GTX 980 Ti G1 Gaming 6GB
VGA2: Gigabyte GTX 980 Ti Windforce 3X Gaming OC 6GB
BLOKK1: EK-FC980 GTX Ti WF3 - Nickel
BLOKK2: EK-FC980 GTX Ti WF3 - Nickel

Ezt a kombót 280e Ft-ért raktam föl, ennyit ér a kettő ha jól tippelek, 130e körül mennek a ref GTX 980 Ti VGA-k.

Illetve a vízhűtés további részeit is meghirdettem, azokat pedig 60e Ft-ért gondoltam.

1db EK-XRES 140 Revo D5 PWM (incl. pump) ( pumpa/szivattyú): ÚJ ÁR 140€
1db EK-CoolStream XE 360 (Triple): ÚJ ÁR 110€
3db EK-Vardar F4-120ER: ÚJ ÁR 11€/DB
3db kb 1 méter hosszú cső a rajta lévő csatlakozókkal: ÚJ ÁR KB 40€

Jók az árazások, vagy esetleg túlszaladtam, gondoltam még arra, hogy ha valaki egyben elviszik, akkor esetleg 300k?

Előre is köszi. :R

Migiri, migiri, úgy ám! :D

(#52676) tomcat78 válasza N-vidi-A (#52675) üzenetére


tomcat78
őstag

Első körben szerintem ez a beárazós topikba való téma.Legalábbis a tételek elejét tekintve.
A vizet meg szerintem túl lőtted kicsit.Vardar kb nem érték képző,a használt csövek meg pláne...Radit,pumpát meg lehet jobb áron is találni.Csatikat darabra nézd meg mennyiért mennek... :R

"Adjatok hatalmat, hogy elvehessem tőletek. Rakjátok a fegyvert a szátokba, aztán lőjetek!" Tkyd...

(#52677) Laraxior válasza N-vidi-A (#52675) üzenetére


Laraxior
titán

Nem is tűnik hirdetésnek... :DDD

"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."

(#52678) N-vidi-A válasza tomcat78 (#52676) üzenetére


N-vidi-A
őstag

Köszönöm. Sajnos a beárazós topicban nem tudnak mit kezdeni a vízhűtéssel, azért írtam volna ide, hogy egyben mit érhet.

Pumpát 30e Ft-ért találtam 1db-ot az aprón, radit meg nemrég írta valaki, hogy a jó minőségűből elég kevés kerül föl.

A csövek csatik és 3db ventit azért gondoltam, megér 5e Ft-ot így egyben, hiszen semmi bajuk, minden újra beépíthető.

Leginkább a VGA-k ára érdekelne így blokkokkal együtt, meg ugye egyben írtam is, hogy talán 300e Ft jó lehet érte?

Migiri, migiri, úgy ám! :D

(#52679) hash99 válasza N-vidi-A (#52678) üzenetére


hash99
senior tag

Blokkal együtt 130k / vga szerintem reális a mostani árak mellett.

A pumpa ha jól értem a kis tartállyal és a toppal együtt 30 az is reális.

A csövek semmit sem érnek. Csatikat darabáron számold kb. 800ft /darab ha hollandis.

A radi 15öt kb.

[ Szerkesztve ]

(#52680) tomcat78 válasza N-vidi-A (#52678) üzenetére


tomcat78
őstag

Minden szubjektív....Így amit írtam is.Nem valószínű,hogy adnék a pumpáért 30-at(iletve egészen biztos :D )Pláne,hogy mostanában az EK logó inkább hátrány,mint előny :DDD
Radiért 25 ezek szerint?Talán....de inkább nem,igaz azt most néztem,hogy a tiéd 60-as.
Amúgy Grózinál indítványozni kéne egy vízhűtés alkatrészek beárazós totyikot sztem :D

"Adjatok hatalmat, hogy elvehessem tőletek. Rakjátok a fegyvert a szátokba, aztán lőjetek!" Tkyd...

(#52681) Tengo


Tengo
aktív tag

17 napos uptime után, az éjszakára kikapcsoltam a gépet, reggelre az evo blokk plexi része elrepedt és eláztatta a vga-t. Vagy nagy mákom volt, hogy csak most repedt meg, vagy a szobahőmérsékletre visszahűlt plexi megsemmisítette magát.

[ Szerkesztve ]

(#52682) N-vidi-A válasza tomcat78 (#52680) üzenetére


N-vidi-A
őstag

Értem, nagyon köszönöm a segítséget, egy moderátor pedig akkor távolítsa el a kérdésemet, a válaszokat már úgy is megkaptam, ez volt a lényeg.

Köszönöm a segítséget! :R

Migiri, migiri, úgy ám! :D

(#52683) Laraxior válasza Tengo (#52681) üzenetére


Laraxior
titán

Gondolom a VGA életben maradt nem?

"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."

(#52684) hash99 válasza Tengo (#52681) üzenetére


hash99
senior tag

Ez azért elég gáz... Nekem csak plexis ek blokkjaim voltak a procikon és sose repedtek meg. Nem értem mi a szar van ekéknál mostanában. Van egy backplatem a vgara szintén ek amit nem lehet használni mert vinnyog tőle a kártya a gyárival meg kusban van mert az ki van vágva középen...

(#52685) Tengo válasza Laraxior (#52683) üzenetére


Tengo
aktív tag

Nem halt meg semmi, ki volt kapcsolva a gép és úgy tűnik nem ért víz olyan elemet, ami feszültség alatt lehetett a kártyán.

[ Szerkesztve ]

(#52686) Laraxior válasza Tengo (#52685) üzenetére


Laraxior
titán

:K
Meg anno én is jártam így, hogy az egyik csatit nemigazán sikerült meghúzni, de mivel a blokk a VGA alatt van, és lefelé folyt az összes víz, a ház aljában állt a víz, se semminek nem lett semmi baja.
Ez még akkor volt, amikor nem használtam zsebkendőt az indításnál. :DDD
Azóta teszek mindenhova, ha basztatom a gépet, hogy mihamarabb észrevegyem a bajt.
Részvétem. :(

"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."

(#52687) Tengo


Tengo
aktív tag

Spare baseplate van az EK-n, de TOP az nincs. Megpróbálok írni egy ticketet EK-nál, de valszeg elfogják azzal intézni, hogy biztos túlhúztam. Két hónap után repedt meg, összeszereléshez képest.

(#52688) Jim Tonic válasza Laraxior (#52674) üzenetére


Jim Tonic
nagyúr

Kell az még DX12-höz? Nem lehet azzal beröffenteni?

[ Szerkesztve ]

Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.

(#52689) carr válasza Laraxior (#52674) üzenetére


carr
őstag

mifene? :O
Azt mé? mi az, h nincs rajta? :(
Pedig biztos agyonverné a 1070et egy 1060 sli. xD
Persze lehet nem érné meg, de na. :P
BTW. Egy Ryzen setupnak (Asrock killer sli, meg 1600 sima nem x) mennyire lesz bottleneck a 660am? :D

360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.

(#52690) LLKobe


LLKobe
veterán

Na kész az átalakítás amit már régóta tervezek. Nem minden jött úgy össze ahogy szerettem volna, de összességében elégedett vagyok.

Változások:

- Előre bekerült a 240-es radi a 120-as helyett
- Bekerült a leeresztőcsap
- Nagyobb tartály került be, végre rendes felfogatással

Előtte:

Utána:

Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!

(#52691) hash99 válasza LLKobe (#52690) üzenetére


hash99
senior tag

Szép lett :R ezt a kis kijelzőt a plexi tartóval együtt adják?

(#52692) syC válasza LLKobe (#52690) üzenetére


syC
addikt

Jajj de szép dupla radid van. :D Jol latom hogy a drainportot sikerult a legalso pontra tenni? Kiprobaltad mar , hogy igy milyen egyszeru a leeresztes? Hőfok javulas gondolom minimalis azzal + 120-as felulettel.

[ Szerkesztve ]

(#52693) LLKobe válasza hash99 (#52691) üzenetére


LLKobe
veterán

Köszi:R Igen. Lehet venni azzal, és nélküle is.

(#52692) syC : Igen, ezért kellett olyan radi amin van drain port, hogy legalulra tudjam tenni. Még nem próbáltam ki, de annál csak egyszerűbb lehet mint ami eddig volt.

Hőfok javulásról: GPU 50-55 fok volt eddig pár óra játék után, most 45-ön tetőzik.
CPU magok eddig 55-65 fok között mozogtak, most azok is beálltak 45 köré. Elég jó. Mondjuk plusz venti is került be egy előre, így már 3 van ott.

Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!

(#52694) F e Z o válasza LLKobe (#52690) üzenetére


F e Z o
veterán

Szép munka! :R
Felső radin push-pull-ban vannak a ventik? Ventik típusa, fordulatszámuk?

H2O über alles!

(#52695) Tengo


Tengo
aktív tag

Szétszedtem a blokkot, a repedés nem terjed ki az egész top vastagságára, úgyhogy összeszereltem újra, lecseréltem a O-gyűrűt és most eddig nem ereszt. Úgytűnik, hogy az O-gyűrű nem jó minőségű és mikor megjelent a repedés, annyi kellett neki, hogy elkezdjen ereszteni. Most óvatosan megpróbálom tesztelne és meglátjuk.

Azon gondolkodom, hogy lecserélem a blokk topját, vagy pomra, vagy a full nickelre, elegem van az akrilból, többet soha semmiből. Ezzel kapcsolatban lennék kiváncsi a tapasztalatokra, hogy a jól gondolom-e, hogy a POM nem reped, legalábbis nem olyan könnyen mint az akril, illetve tudja valamelyikőtök, hogy a full nickel blokk topja miből van? EK weboldalán azt írja hogy nickel plated brass és hogy a belseje fröccsöntött ABS. Itt mire gondolnak, milyen belső van műanyagból?

+1 tudtok ajánlani O-ring szettet ami tapasztaltan jó minőségű? A fittingjeim régebbi tipusű CSQ fittingek, és az O-ring süllyesztett, szóval a lapos O-ring nem jó bele, mert teljesen besimulna és nem tömít. Valószínűleg a mostani is azért eresztett, mert már kilapult és a hőtől felvette a süllyesztés formáját.

[ Szerkesztve ]

(#52696) carr válasza N-vidi-A (#52675) üzenetére


carr
őstag

mégsem. :/

[ Szerkesztve ]

360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.

(#52697) LLKobe válasza F e Z o (#52694) üzenetére


LLKobe
veterán

Köszi:R

Nem, csak push-ban. ILYEN ventik, leszabályozva 800 rpm körülire max.

Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!

(#52698) seniman válasza N-vidi-A (#52675) üzenetére


seniman
addikt

Ha nagyon ragaszkodsz az egyben eladáshoz,a kompromisszumokat fog követelni.Darabokban sokkal esélyesebb.

PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77

(#52699) Grózi válasza seniman (#52698) üzenetére


Grózi
Topikgazda

Elég lesz a témából,megkapta a választ.Offba tettem,mert nem akartam egy csomó hsz.-t törölni,de itt legyen is vége tényleg!!

Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív

(#52700) Razi


Razi
tag

Sziasztok!

Ebben a videóban ( [Videó] ) szerintetek milyen szalagot használ szigetelésnek az ürge? Sima bolti noname vagy valami spéci hőálló cucc? 3:37-nél kezdődik az a rész.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.