Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
seniman
veterán
válasz TESCO-Zsömle #25298 üzenetére
12 újan az alphacool eisberg pumpa-tartály kombó De aprón van egy tizesért egy gyári alienware lclc is.
[ Szerkesztve ]
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz hszilard666 #25300 üzenetére
Mikor még aktív voltam, 5k-ért lehetett aprón venni lclc-t meg AVC Herkules-t. Csövek levág, ott a blokk.
(#25301) seniman: Eisberg szörnyen otromba, Swiftech-et el is felejtettem. Futok egy kört utána, de régen se volt túl olcsó/könnyen beszerezhető márka...
sz: Futottam egy kört. 68-150$. Felejtő...
A cél az, hogy a lehető legjobb teljesítményt hozzam a lehető legolcsóbban. Tudom, hogy az összes kompakt vízhűtés a radiátor méretén vérzik el, így kézenfekvő volt, hogy ezen a szálon induljak el.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
hszilard666
veterán
válasz TESCO-Zsömle #25302 üzenetére
Ez szuper ötlet! A következő vizemet így fogom megcsinálni! Honnan tudom hogy egy pumpa elég combos e a vízkörhöz?
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
seniman
veterán
válasz hszilard666 #25303 üzenetére
Ki kell tapasztalni A Hercules elvisz egy 360-as radit azt tudom
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz hszilard666 #25303 üzenetére
A radiátor nem pálya, azok masszívan párhuzamosítva vannak, a blokkokkal kell vigyázni, meg persze a fittingekkel.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
ViZion
félisten
válasz hszilard666 #25300 üzenetére
Kanócot elvágod, és tartály, vagy extra radi berakható. Ennyi.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
hszilard666
veterán
Értem, koszönöm. Szerintetek a h80i elbírna egy radit + 2 db vga blokkot?
Seniman:
Akkor hagyom, csak azért akartam volna, mert szép színes és benne van a pumpa, de ha rattyantás akkor kihagyom.[ Szerkesztve ]
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
seniman
veterán
válasz hszilard666 #25307 üzenetére
A korsz@rból a kockapumpás kerülendő állítólag,a körformájú Asetek alapú a nyerő
-
proci985
MODERÁTOR
válasz TESCO-Zsömle #25298 üzenetére
EK 2.2 arra mennyi aproban?
erre 14-15k ujonnan boltbol a pumpa+tartaly kombo, az kb egy kompakt viz ara, viszont a pumpa megiscsak 400l/hs ami a tobbszorose a kompakt vizeknek
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
bacsis
Közösségépítő
skaccok!
Mennyire nagy para, ha a keringető szivattyú a körben nem a tartály utánra van kötve közvetlen? -
Snip3r_HUN
addikt
[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
deadwing
addikt
válasz Snip3r_HUN #25316 üzenetére
Cuki a szett
Nemtom, csak engem zavar a tartály baloldali csöve? Nem ugrik az onnan le egy idő után? Nálam az EK fittingek alig szorítják a Masterkleer csöveket, így az enyém tuti nem bírna ki egy ilyen ferdeséget.60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!
-
-
ViZion
félisten
válasz Snip3r_HUN #25319 üzenetére
Jujj, EK-ra beszólni? Ááááh, bárcsak fele ilyen bátor lennék!
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
deadwing
addikt
válasz Snip3r_HUN #25319 üzenetére
Akkor jó
EK-val sincs baj, gondolom csak nálam... Utolsó fél milliméteren kezdenek el szorítani csak...
Milyenek amúgy?[ Szerkesztve ]
60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!
-
Snip3r_HUN
addikt
-
jones965
Modder
válasz TESCO-Zsömle #25292 üzenetére
Én is most kíváncsiságból kipróbálok egy H90 140-es. Aztán ráteszek egy slim 280-as radit.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz TESCO-Zsömle #25310 üzenetére
Ennyiert tartallyal aruljak mar komboban, emiatt irtam.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
seniman
veterán
válasz TESCO-Zsömle #25327 üzenetére
LCLC 7-ért?
-
Supr@
senior tag
válasz deadwing #25321 üzenetére
Nekem semmilyen ek termekkel nem volt meg gond, viszont az alphacool csatikkal szivok, 4db 90es 13/10esem van, es egy kinszenvedes rahuzni a szorito gyurut, es nem is megy vegig, max felig, de az is csak ko kemeny izzadsag aran ja es en is masterkleer csoveket hasznalok, de a primochillel is ugyanez volt.
-
hszilard666
veterán
Rossz az alphacool fitting? Nekem most van az első vizem, (EK) minden fasza, de a melós gépembe majd alphacoolt akarok (akartam). Akkor nem ajánlod mint márkát?
Húúúú! Srácok!
Annyira megmozgatta a fantáziámat ez a fél kompakt dolog, hogy veszek egy AVC hercules pumpát és összedobok egy kis vízkört csak a procinak!Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Supr@
senior tag
válasz hszilard666 #25330 üzenetére
Nem mondom, hogy rossz, csak kicsit csalodtam benne, 2 dolog miatt:
1, a mar emlitett szorito gyuru, tul szuk, nem lehet rendesen racsavarni (mindig parazok, hogy ereszteni fog, de eddig minden okes volt vele)
2, a csati aljan a forgathato gyuru tul keskeny, aminel fogva becsavarom a csatit a G1/4 portba, kezzel nem lehet (nekem nem sikerult) behuzni rendesen, igy vekony hosszu feju fogot hasznalok hozza.
De ez csak az en szemelyes velemenyem. 90fokos 13/10es csatirol, errol, ebbol van negy, az osszes tobbi ek, azok szamomra az idealisak, mondhatni tokeletesek -
seniman
veterán
válasz TESCO-Zsömle #25331 üzenetére
Olyat nem egyszerű találni
-
Goose02
tag
Nekem 16/10-es EK-val Primochill csővel nem volt semmi gondom nagyon szépen megfogta.
De most az akril projekthez Bitspower másolatokat rendeltem Barrow, harmad annyiba került és nem írtak róla rosszat, egy próbát megér. Remélem annyira baró lesz mint a neveNekem i5 4690-en volt H100i és szépen tartotta max terhelésnél is a 40-45 fokot, szóval annyira nem volt játék és a ventik 800 rpm en mentek.
[ Szerkesztve ]
Goose02 felhasználónak 7 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
Daffchy
őstag
válasz TESCO-Zsömle #25327 üzenetére
Reggelt!
Én teznap raktam össze életem első vizét, félkompakt amilyet keresel.
Alphacool Eisberg Solo, Tody-tól. ~13K, blokk, pumpa, tartály.
360-as radit aprón szereztem olcsóba.[ Szerkesztve ]
-
DiszNóÓl
senior tag
-
Daffchy
őstag
válasz hszilard666 #25338 üzenetére
Az nem kifejezés... Következő vétel egy tartály lesz az biztos, csak a feltöltés végett.
Még nincs kész a radi "doboza" le kell még festenem a ventiket és megoldani a tápellátást, csak utána akartam volna egybe megmutatni, de gondoltam a kollégának hátha jó lenne egy ilyen konfig...
-
seniman
veterán
válasz hszilard666 #25341 üzenetére
"A szivattyú teljesítménye alapján tökéletes választás egy cpu és vga hűtésére kialakított vízhűtéshez kis, vagy közepes méretű hőleadóval. (maximum tripla hőleadó ajánlott) "
-
Cyberneko
tag
válasz hszilard666 #25343 üzenetére
Szerintem az is gyenge lenne. De ha nem is, akkor siman szornyen hangos.
Mint mar irtak parszor, egyedul a cpu-vga blokkoknak van lenyegi ellenallasa. Szoval, a 2vga + cpu az lazan 3x akkora ellenallas. Es nem hiszem, hogy egy ilyen aprosag elboldogul vele.
Hozzazeszem, ez meg igy butasag, mert valojaban eleg, ha mozgasba hozza a vizet, a nagyobb vizaramlas nem hoz jelentosen nagyobb hofokcsokkenest.
Szoval, en siman megprobalnam egy ilyennel is a dolgot, bar belekalkulalnam a koltsegvetesbe azt, hogy lehet, hogy megis kell egy masik pumpa is. (+ tartaly)
De akkor az mar mehetne egy masik korre is, igy oda sem kellene akkor valami tul eros pumpa. -
cinkoxid
senior tag
Köszi a választ mindenkinek, még alszok rá párat + olvasgatok, mert nem azonnal fogok megvenni mindent. A gtx 680 már adott, full cover blokkal együtt 55-ből kijött, illetve a Danger Den Black Ice Xtreme360 radit majd innen apróról szerzem be. CPU blokkok között milyen különbségek vannak? Tehát egy Phobya UC-2LT és mondjuk egy márkátlan, réztalpas blokk között a kinézeten kívül is van érdemi különbség? A blokkok belseje változó, vagy az egy szabvány?
A csövek közötti különbség mennyire látszik meg a hőmérsékleten? Mert azt láttam, hogy bizonyos gépekben konkrét slagok vannak, de ez csak kinézetben számít, vagy tényleg hasznos?
Illetve láttam Acrylic csöveket is, azok is csak optikai tuningok, vagy van mérhető haszna?Ismét köszönök minden választ
[ Szerkesztve ]
-
seniman
veterán
válasz cinkoxid #25346 üzenetére
Blokkoknál sok különbség nincs,esetleg a nevenincs homemade marad alul.Csöveknél a tizes belső legyen meg,a külső átmérő már csak a kezelhetőségen változtat.A 16/10-essel élesebb íveket lehet hajtani,mert nem törik annyira,a 13/10 meg szűk helyekre jó,ahol két nagy csati nem férne el egymás mellett.Az akrilcsövek inkább látványra gyúrnak
-
MPowerPH
félisten
Irtatok itt a fittingeket... Nekem az EK-val nem volt gondom, bar en sem talaltam kello feszesnek 16/10 Masterkleer csovel. Kiprobaltam, es szet tudom oket huzni teljesen megszoritva is, igaz nagy erofeszitessel. Ellenben nem eresztett sehol sem, mondjuk torekedtem arra, hogy sehol ne feszuljon a nagyobb ivtol, hala a kiegeszito csatiknak.
Don't Tread On Me
-
Daffchy
őstag
válasz hszilard666 #25341 üzenetére
CPU mellett 2 vga-t már csak úgy ha 12v-n tolod valószínűleg, de úgy rohadt hangos.
Nekem le van szabályozva így hangtalan, de csak a CPU + 360as radi, más nincs, még 1 vga-t elbír ez egészen biztos leszabályozva is, 5-6 volton. Egyik ph-s kollégának így volt kötve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest