- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2024-11-05 18:48 Téma összefoglaló
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
-
proci985
MODERÁTOR
-
proci985
MODERÁTOR
-
proci985
MODERÁTOR
-
proci985
MODERÁTOR
also es az oldalso disztro is tole van, ugye?
nagyon szep, tenyleg
-
proci985
MODERÁTOR
nagyon szép!
az a hátsó 120as kieresztőport honnan van?
-
proci985
MODERÁTOR
-
proci985
MODERÁTOR
-
proci985
MODERÁTOR
-
proci985
MODERÁTOR
-
proci985
MODERÁTOR
Kb így.
Mondjuk ahogy nézem nálad adatlap alapján van 400W a fogyasztás, szóval folyadékkörön belül ilyen max 6 fok eltérés lesz. Szóval lazán meg kéne hűtenie.
Gyakorlatban egyébként 50 fokig se nagyon akarod engedni a folyadékot, mert az 80+ fokos hotspotot jelent. Viszont, nyári 35fokos szobára sem árt méretezni, úgy pedig 40 fok üresben a körön sem lehetetlen.
-
proci985
MODERÁTOR
Rendszerfüggő.
60 fok fölé a legmelegebb ponton sem szabad engedni, mert kb semmi (tömítések, cső) nem szereti.
Minél alacsonyabb, annál jobb, de ez ugye nem mindig megoldható. 2x gyakorlatban sorba kötött 375+325Won peakelő GPUnál láttalm 15 fok fölötti eltérést, 2.5l folyadék és rendes áramlás mellett is.
Nekem volt safeguardom, avagy 40 fokig csend a pumpán (legmelegebb pont), 50 fölött a legmelegebb ponton pedig exponenciálisan ment a fesz az 1900rpmes ventikre ÉS a D5re.
Gyakorlatban ehhez több szenzor kell, meg igazából modern házakkal meg lehet 1000W hőleadást házon belül és valamennyire kényelmesen oldani.
-
proci985
MODERÁTOR
-
proci985
MODERÁTOR
-
proci985
MODERÁTOR
-
proci985
MODERÁTOR
-
proci985
MODERÁTOR
ja én összerakásnál ráhúzok mindenre is, aztán két átnézés (közte pihenővel) loop irányba, hogy minden a helyén.
utána töltés lassan, táp kívül, egyébként meg összes csatlakozót be szoktam WCpapírba bugyolálni. aztán úgyhagyni másnap reggelig. színezett folyadékkal látszik a WCpapíron, ha szivárog.
volt szivárgás (EK tartályban kimaradt a spacer), de azonnal látszott.
-
proci985
MODERÁTOR
-
proci985
MODERÁTOR
tömítésekre és akrylra szappanos víz.
blokkra mehet acetonmentes, parfümözelten körömlakklemosó (az egyik fajta alkohol ami oké a célra, akrylra nem mert bereped), blokkra tömítés nélkül 5%ra higított forró ecetsav. ha utóbbi se viszi ki, akkor blokkoknál fogkefe és fogkrém. radiátorra citromsav, de kizárólag a radiátorra és max pár percre, aztán nagyon alaposan öblítsd át, mert a maradék lemar mindent.
átmosásnál meg gondolom tudod, hogy csapvizet direktben nem kötünk rá csőre, mert nem bírja a vízhűtés a nyomást amit a csap. svéd csapvíz teljesen jó átöblíteni, igaz itt simán a vasalóba is lehet használni, anniyra nincs probléma vízkővel.
ha jól emlékszem itt a topikban írtam nyár elején hogy csináltam szóval kereső kidobja.
-
proci985
MODERÁTOR
-
proci985
MODERÁTOR
-
proci985
MODERÁTOR
-
proci985
MODERÁTOR
-
proci985
MODERÁTOR
1. Acetal hajlamos megrepedni ha nagyon ráhúzod, én megtartanám a könyökcsatit.
2. Olvastam itt az 1:9 ecet-víz arányt, majd jól átöblögetni, stbstb, de mivel nincs másik pumpám, csak ez, tudok-e a pumpában kárt okozni? (leeresztő szerencsére van rajta, annak örülök)
Igen, az a teljes rendszerre ráküldve szét fogja marni a tömítéseidet.5%os ecet forró vízzel jó radiátort átmosni, de előtte szereld ki a rendszerből és ne érjen tömítésekhez, gumihoz vagy akrilhoz.
3. Passz, nem is tudtam volt 16/12 ami nem merev cső. Arra ügyelj, hogy 16/13 hajlamos törni.
4. D5 izomból megoldja és pl egy GPU blokkhoz képest amúgy is elhanyagolható. Nem kell telerakni vele a rendszert ha nem muszáj, de egyébként ha úgy adja ki a kör, akkor használd nyugodtan.
-
proci985
MODERÁTOR
Aha. Thermaltake The Tower 900at en anno hasonlo okok miatt hagytam ki, igaz ott eleg sokat VReztem az Oculus CV1el. folyamatosan atkotni kinszenvedes lett volna.
Nekem mondjuk szerelhetoseg miatt lett a HAF 700 EVO: vegre nem log ra semmi a vizbol az alaplapra vagy egymasra, szoval nem csak egy sorrendben osszerakva fer el a rendszer belul
-
proci985
MODERÁTOR
-
proci985
MODERÁTOR
-
proci985
MODERÁTOR
-
proci985
MODERÁTOR
-
proci985
MODERÁTOR
-
proci985
MODERÁTOR
-
proci985
MODERÁTOR
Áh, építettem eleget PCt, tetejében dolgoztam egy időben egy aukciósházban, szóval valamennyire tudom a területen miért és mennyit fizetek. A HAF Evo nekem kb egy olyan szerelemgyereke, akinek a Cosmos RC1100 és a Haf X volt a legjobb PCs háza, viszont van mélyen tapasztalata épített vízzel. Így nézve pontosan azt tudja, amiért vettem: két kör úgy, hogy a leeresztőport marad a rendszer (majdnem) alján, kb mora3 méretű aggregált radiátorral elfér úgy, hogy minden radiátor házon kívülre ereszti a meleget. Plusz a víz nem lóg rá az alaplapra vágy bármilyen komponensre.
Ettől persze ez még egy gépház marad, hiába néz ki mondjuk a frontja zseniálisan. Mondom ezt úgy, hogy a házban gyakorlatilag teljes Philips Hue infrastruktúrám van többezer euros nagyságrendben, szóval a PCs RGB megoldások szerintem aranyosak.
Másképp: Hiába 400 euro akcióban is, ez nem egy kézműves szobor.
-
proci985
MODERÁTOR
Alphacool radiátornál alap, hogy valahol le van pattogva a festék
.Viszont 10 év használat és három átmosás után sem néz ki sokkal viseltesebbnek.
---
Leszedtem a saját HAF EVOmról a védőfóliákat, hála égnek én kifogtam egy szépet. Vagy csak nem vettem észre amikor szereltem. A HDD cage mondjuk biztosan nyomot fog hagyni pár kiszedés után, de ez egy használati tárgy, nem egy szobor (meg amúgysem látszik).
-
proci985
MODERÁTOR
-
proci985
MODERÁTOR
-
proci985
MODERÁTOR
-
proci985
MODERÁTOR
HAF 700ban annyira gyenge volt a légmozgás, hogy konkrétan erőltetetten szellőztetem a memóriákat és a déli hidat / M2őt. Mármint úgy is, hogy közben teker a CPU és 310Won csíkot húz a GPU jó hőfokok mellett, de a 3-500rpm a ventiken szinte semmit nem mozgat. Nem hinném házon kívül bármi számítana. Internal temp lehetne probléma, de egyszerűen nem tud bemelegedni a ház.
Macskaszőrt hogy oldod meg? Vagy hogy a macska ne telepedjen be a radiátor mellé mert meleg.
-
proci985
MODERÁTOR
Épített víz topikban vagyunk, te is tudod, hogy mindkét verzió megoldható szellőzés irányára

Gyárilag házból húzza ki a meleget. Két 200as venti van a ház orrában ahogy nézem, még két 200as a tetején, egész biztos lehet izomból légcsatornázni. HAF 700 EVOban is kb hasonló radiátormennyiség van nekem kilépő oldalon, 2x200al kb meg lehet etetni.
Házon kívül lehet jobb lenne a helyzet, viszont én azt annyira macska mellett sem próbálnám ki. Persze ha se macska se gyerek nem megy a közelébe, akkor úgy kívül persze jobb.
Pug: Lassan modern Odüsszeia a történeted
. Mikorra mondanak szállítást? -
proci985
MODERÁTOR
-
proci985
MODERÁTOR
-
proci985
MODERÁTOR
-
proci985
MODERÁTOR
-
proci985
MODERÁTOR
-
proci985
MODERÁTOR
-
proci985
MODERÁTOR
-
proci985
MODERÁTOR
-
proci985
MODERÁTOR
-
proci985
MODERÁTOR
telefon hangerot merni pl arra (valamennyire) jo, ha ejjel filmezve hatar alatt probalsz maradni.
kalibralt mikrofon van, egy umik1 megfelelo a celra. de igazabol szinte mindegy, mert ugyis szubjektive epiti mindenki elfogadhatora a sajat rendszeret.
-
proci985
MODERÁTOR
Jellemzően otthoni felhasználásról beszélünk, 4000rpmen a D5 pedig ott 40dB körül van. szóval az a körúton Budapesten is hangos lenne, hacsak valakinek nincs halláskárosodása.
hangtalan: minőségi 120mmes ventik 400rpm körül fülelve kb 30 centi távról hallhatóak. nálam a ventik 3-500rpmen mennek, D5 valahol 2000rpm körül mindkettő. Így is hallom egyébként, de fülessel kb oké.
Egyébként nekem megvolt, hogy a Budapest XIben teljesen csendes hűtést itt svédeknél teljesen át kellett gondolni, mert elviselhetetlenül hangos volt. Norvég fjordok pedig még ennél is halkabbak (de nem hinném sokan vannak Hardangerből vagy Nordfjordeidből).
EK X és Alphacool tetőket használok, rendesen rögzítve. A HAF 700 Evo az egyik legmasszívabb ház a piacon.
-
proci985
MODERÁTOR
nekem is mindkét D5 2013-2014 körüli.
de mondok durvábbat, használok 2008ban vett Scythe SFlexeket ebben a buildben is, mert egyszerűen nincs jobb. igaz akkoriban ilyen 25+ euro áron vettem a darabját a legolcsóbb helyről. korai Sony FDB 150k@40C MTBF értékkel. kb Noctua minőség, viszont az akkori Noctuakhoz képest kiforrottabbak voltak. kb ebmPapst szint stapabírásra, csak olcsóbban.
D5 maxon (4000rpm) hangos. pont. viszont elég bonyolult setupok (értsd sorban két full cover és egy CPU blokk 4 radiátorral) is jellemzően mennek 2200-2500rpm körül, ahol még elviselhető. 4000 körül amúgy is jellemzően örvényt csinál a pumpa, szivaccsal a tartályban is. Feltölteni tökéletes persze.
-
proci985
MODERÁTOR
-
proci985
MODERÁTOR
-
proci985
MODERÁTOR
-
proci985
MODERÁTOR
-
proci985
MODERÁTOR
-
proci985
MODERÁTOR
-
proci985
MODERÁTOR
-
proci985
MODERÁTOR
-
proci985
MODERÁTOR
-
proci985
MODERÁTOR
hat, ilyen aprobb hiba miatt en lehet CMnek irtam volna, arulnak kulon elolapot. vagy hagytam volna, mert eleg sok munka mozgatni.
nekem egyebkent a kulso doboza volt a szokasosnal serultebb (felul be volt nyomodva par centi melyen + elhagyta az egyik also fulet), de hala egnek belul rendben volt.
-
proci985
MODERÁTOR
-
proci985
MODERÁTOR
-
proci985
MODERÁTOR
-
proci985
MODERÁTOR
-
proci985
MODERÁTOR
-
proci985
MODERÁTOR
-
proci985
MODERÁTOR
Tudnak, nekem is volt 4 kulon radiatorom egy rendszerben.
Viszont a HAF 700ba bemegy 3 360as radiator kizarolag ugy, hogy kivulre megy a meleg, szoval szerintem ugy sokkal egyszerubb osszerakni a vizkort.
Gephaz hatuljan nekem is volt radiator tobb buildben. Blokkolja az alaplapot es alapvetoen szivas. Szoval ha nem muszaj, en oda nem raknek.
-
proci985
MODERÁTOR
mondjuk en a helyedben vegiggondoltam volna, hogy kell e ennyi radiator.
hatul a kilepo port mindig problemas maintenance szempontbol. btw, ha megnezed en is lattam, hogy van a D5nek felfogato portja a hazon, de nalam mindketto a railre van kozvetlenul felrakva. igy tudtam oket 1-4 centiket mozgatni ha kellett.
-
proci985
MODERÁTOR
-
proci985
MODERÁTOR
-
proci985
MODERÁTOR
-
proci985
MODERÁTOR
Szuper, akkor megis van ilyen haz a forumon az enyemen kivul!

Elfer az. Verziok ahogy nezem a kep alapjan:
(1) Szedd ki a felso 120ast, ha megnezed a kepeken, nalam is ki van szedve. Ugy nem biztos felfekszik az osszes felfogatasi pont, de kis kreativitassal el fog ferni.(2) illetve 45os csatival elol szerintem be tudod kotni a jelenlegi felallasban. millimetereken fog mulni persze.
(3) alulra ugyanaz a rail megy mint hatra, ott kenyelmesen elfer, ha mar mindenkeppen szivni akarsz befele egy 420assal.
(4) Ahogy nezem a felso egy 360as Airplex az elso meg egy 420as, esetleg a kettot ha megcsereled akkor tippre ugy is pont van eleg helyed.
(5) megforditod lefele a 420as portjait. Szivas lesz feltolteni, de legalabb egyszerubb lesz leengedni.
Ha gondolod egyebkent mutass kepet, en belegoztam 2x360x45 + 280x30at szivora ket D5 korrel ugy, hogy (i) semmi nem loghatott ra az alaplapra es (ii) alulra tukrot akartam (iii) a raileket kihasznalva az egyszerubb szereles miatt, szoval van tapasztalatom vele
.Mondjuk ez a haz 5x360x45os radiatorra van kitalalva, ugy biztosan elfer minden: Also slotba mehet kb barmekkora, tobbinel ha minden slotot benepesitesz egy ponton legozni kell. De figyelembe veve, hogy egy Mora 3x360x45 es itt tobb, mint masfel akkora feluletrol beszelunk, szerintem elfogadhato. Foleg, hogy hatul a drive cageben van annyi hely, hogy ha valaki nagyon elvetemult elvileg elfer ott is a pumpa. Nekem az 5.25os vezerles kerult annak a tetejere.
Illetve gyakorlatilag megoldhato 3x360x45 ugy, hogy az osszes kifele sziv, elolre mehet a pumpa+tartaly. Neztem en is 420/400as radikat, de azokkal ugy nezett ki tobb lett volna a szivas. Meg egyszer nem akartam egy csontvazkent 10+ kilos hazra kozvetlenul felfogatni a radiatort, mert az kesobb maintenancenal szivas.
-
proci985
MODERÁTOR
Ja, speciális cucc. De súlyra DHLnél már a spec kategória, ahova nekem eddig még két másik alkalommal sikerült belefutni (120"as motoros projektorvászon, két 12"es masszív sub).
A HAF Evo élőben tényleg közelebb áll a CoolerMaster Cosmos S RC1100hoz. Én is féltem tőle és okkal az EVO lett és nem az egyszerűbb sima, annak ellenére sem, hogy vertikális GPUt nem használok.
Lehet kibontva még lesz fenntartásod. Aztán mire kész vagy az első vízkörrel már nem, mert tényleg, kézreáll. Egész biztosan olyanok rakták össze, akik értettek is az épített vízhez, és egyértelműen a legjobb vizes házat akarták összerakni. A frontja pedig tényleg wow, és ez olyantól jön, aki 40+ méter philips hue ledet használ otthon hangulatvilágításra. Ja és egyébként Fractal XLt nézegettem még mint alternatíva, memóriákon és alaplapon kívül most először van LED bekötve a gépembe.
Akkor még kép: Sorry a kábelekért, első heti/esti képek, a ház meg akkora, hogy rendes beállított képet jól elég nehéz lőni vele:

Itt még csak az első kör volt készen, partiális validáció:

És miért kell nekem ekkora ház?

-
proci985
MODERÁTOR
hat, a problema itt kb az, hogy:
- a haz hibas, ha vissza is kapjak, ezt valakinek kezzel manufakturalisan kene rendberaknia es validalnia, eladni addig nagyon nem lehet, utana is max nyomott aron (B stock). cucc csomaggal 30+ kilo
- tetejeben horror lenne postazni---
Mindenki más: Ez RMA, kérem ne ötleteljünk hogy lehetne menteni a cuccot, mert nem akarom kikeresni, hogy melyik jogszabályba ütközik
. Cserébe III.10.2 a fórum alapelvei szerint, amire tripla bünti szokott járni. -
proci985
MODERÁTOR
Inspiracio addig is.
Front assembly

Top assembly

CPU kör kész (és látszik alul, hogy mennyire van még hely):

Tükröm, tükröm:
Teljes víz. Alul a tükör egy 420(!)as méretre. És látszik, hogy a két EK X3 tartály is szépen elfér. Az alaplap mellett balra az a pici radiátor egy 280as, fölötte is bőven látszik a hely. Hátul csak egy 120as ventit raktam, igazából kettő is elfért volna, csak a második valamennyire a radiátorok elől szívta volna a levegőt.

-
proci985
MODERÁTOR
-
proci985
MODERÁTOR
-
proci985
MODERÁTOR
-
proci985
MODERÁTOR
-
proci985
MODERÁTOR
-
proci985
MODERÁTOR
-
proci985
MODERÁTOR
-
proci985
MODERÁTOR
-
proci985
MODERÁTOR
-
proci985
MODERÁTOR
Bármilyen folyadékot használsz, egy ponton a galvanizáció meg fogja enni az összes fémet a rendszerben. Akkor is, ha speciális folyadékot használsz. Időzített bomba, ami idő kérdése, és viszi magával biztosan az összes blokkot, mellette potenciálisan a radiátort, az összes fittinget és a pumpát is.
Épített víznél biztos van szennyeződés, de AIO gyártóknál is volt ebből probléma, ahol (közel) hermetikusan zárt a rendszer. Az összes Zalman Reserator kilyukadt 15 éve emiatt, de pár éve Enermax hűtőknél a pumpa ment tönkre sokszor a törmelék miatt.
Réz radiátort nem a teljesítménye miatt veszünk elsősorban, hanem mert senki nem a saját pénze és ideje ellensége.
-
proci985
MODERÁTOR
legutobb nekem ossze volt ragadva a blokk. szoval at lehet mosni (pl acetonmentes mindenmentes koromlakklemoso), de a forro 5% ecetsav fogkrem + fogkefe kombo egyszerubb.
radikba szinten mehet a sima higitott ecetsav. ha nem viszi ki, akkor atmosas, aztan higitva piros domestos, de az ilyen utolso megoldas.
higitott ecetsav az EK lottyot siman kivitte. utana vizzel atmosni, es kesz is. legutobb kb 4 ora alatt kesz voltam total rendszer szetszedesnel koltozesnel, szoval gyorsan ment (ket koros nagytoronyrol beszelunk). osszerakni a rendszert tovabb tartott, igaz foleg a GPU atszerelese miatt.
-
proci985
MODERÁTOR
eloben joval kevesbe ver istvan a HAF es a belso elrendezese jobb. egyebkent en is agyaltam par napot vetel elott, hogy hogy nez mar ki. viszont a gyakorlatban volt a csaladban egy Cosmos S RC1100 (es volt sok evig egy sajat sima RC1000 is), az EVO joval inkabb az RC1100 kesei rokona. konkretan par megoldasa (szinpaletta, racs alak felul) egyertelmuen a classic Cosmos S rokona. verpistike logo alig, a ledeket pedig meglepoen jol be lehet lazara allitani. nalam okkal van Van Gogh Starry Nights szinvilagara konfiguralva

CM fan egyebkent nem vagyok, utobbi 10 evben egy NZXTm volt. A HAF meg ugy kerult a kepbe, hogy kizarolag kifele fujo radiatorsloton akartam a Mora3 radiatortomeget elhelyezni, amire egyedul ez a haz kepes a piacon.
viszont kivancsi vagyok, mert nekem is kb az volt a masik haz, amit neztem

-
proci985
MODERÁTOR
-
proci985
MODERÁTOR
-
proci985
MODERÁTOR
-
proci985
MODERÁTOR
-
proci985
MODERÁTOR
-
proci985
MODERÁTOR
sved amazon
ahogy nezem nemet amazonon van sima 340 es (mas eladotol) EVO 420 korul.
kulonbseg az elolap, meg az EVOhoz jar PCIE riser. belul elvileg a ketto egyezik. lud legyen kover alapon en az EVOt vennem, simanak szerintem eleg verpistike elolapja van, az EVO eloben inkabb a Cosmos S RC1100 kesei rokona (szinvilag is stimmel, van egy a csaladban).
-
proci985
MODERÁTOR
Cooler Master Haf 700 (EVO).
Két 360 felülre, egy oldalra. összes meleg mehet direkt házon kívül. Gyakorlatilag Mora3 felület házon belül, hogy az összes meleg kizárólag kifelé távozik a radiátorokról.
Nem olcsó, de van akcióban 400 eur körül. Egyszerű vele dolgozni, egyszerű vele építeni és a felépítése miatt eszméletlenül jól szellőzik.
-
proci985
MODERÁTOR
-
proci985
MODERÁTOR
tippre semmit, hacsak nem rakuldesz 700+W loadot. ugy 2-3 fokot.
-
proci985
MODERÁTOR
-
proci985
MODERÁTOR
-
proci985
MODERÁTOR
-
proci985
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi belépő szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- 27% - MSI MAG CORELIQUID 240R V2 AIO vízhűtés!
- AKCIÓS!!!/GARIS!! Lian Li HydroShift !!!LCD!!! 360S
- AKCIÓ! Lian Li Galahad II 360ARGB white bontattlan vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- 27% - Corsair Nautilus 240 RS RGB White Vízhűtő!
- AKCIÓS!!!/GARIS!! Lian Li HydroShift !!!LCD!!! 360R RGB Fehér
- KERESEK Magyar GARIS VGA-t: 7900XTX NITRO+ / 7900GRE Pulse / 4070Ti SUPER 2x Ventus
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G2i - i5-11G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Újszerű, 1 Év Garanciaval
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- 27% - HEIGAOLA MiniPC - / 10.1" Érintőképernyő! Intel J4125 / 8GB RAM /128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Grózi