Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
seniman
veterán
válasz norbalia87 #24800 üzenetére
Ha egy picit visszaolvasol több Corsair(Obsidian750,Graphite760/780T) házat is szóbahoztunk egy másik kolléga hasonló kérdésére,valamint opció lehet a Fractal Arc XL is.
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
Goose02
tag
Sziasztok.
EK supreme LTX-hez van valami megoldásotok, hogy ne a gyári randa rögzítéssel keljen felrakni?
AMD-hez találtam ilyet, de nem tudom Intelhez jó-e.Goose02 felhasználónak 7 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
seniman
veterán
válasz Goose02 #24802 üzenetére
Nem látom okát,miért ne lennének jók ugyanezek a csavarok intelhez is.Visszaszívom,nem jó,mert az amd keret meneteibe megy bele.Intelnél menet nincs,csak lyuk.
Todynak vannak különféle dizájnos csavarjai,de szerintem merlinéknél is van.
[ Szerkesztve ]
-
Supr@
senior tag
válasz JoceeHunt #24762 üzenetére
nezz korul nzxt es phanteks hazak kozott. phantom 630tol felfele nagyon jo vizre, illetve switch 810 (az van nekem is egyenlore), phantekstol az enthoo pro-t kihagynam, inkabb a luxe, vagy a csucs, a primo (ezt veszem januarban), de ezt csak akkor van ertelme, ha meg akarod pakolni a hazat radikkal, ergo nem csak procit akarsz huteni. na meg persze fugg a kerettol
illetve ha nem kell 5.25-os hely (a pumpat tartalyt meg tudod oldani csotartalyal) akkor nzxt h440
[ Szerkesztve ]
-
Henk
veterán
Nekem az Enthoo Pro-ban volt egy 360-as meg kettő 240-es radi. Akinek ennyi nem elég annak jöhet a Primo és társai, de az egy bazi nagy ház, azt szerintem indokolatlan telerakni radival. Amúgy a Pro-nak az elejébe is bemegy a 360-as ha valaki nem használja az 5,25-ös helyeket.
-
atomstefi
csendes tag
Sziasztok!
Rendeltem egy corsair 105 hydro CPU vízhűtést és abban kérném a segítségeteket, hogy milyen halk ventillátort ajánlanátok (ha lehet piros LED-es) ami az I7 4790K procimat lehűti rendesen és nagyon halk.
Előre is köszönöm,
Atomstefi -
Goose02
tag
válasz atomstefi #24810 üzenetére
Nem nagyon ismerem a többi ventit, nekem ilyen volt csak kékben, és 600-800 fordulaton az i5 4690-et 40-45 fok körül tartotta maxon, idleben meg 30 körül és elég halk
[ Szerkesztve ]
Goose02 felhasználónak 7 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
őstag
Szia,
Megnéztem a gyártói oldalakat, nemigazán tetszik egyik sem
Igazából eldőlni látszik a dolog a következő kritériumok miatt:
- méret Full Tower legyen hasonlóan mint a jelenlegi Level 10GT-m
- 5,25-ből legyen 3 hely, 1 DVD-nek, a másik kettő nem feltétlen víznek de elsősorban annak
- tetszik a Corsair variálhatósága HDD Rack oldalon, ebből már nem is engednék
- Mindenképpen totálba legyen bal oldalt plexis, mivel a ház az íróasztalomon van bal oldalt a monitor mellett, úgy hogy telibe az oldalát látom, és szeretném látni a technikát ami benne van, ez a perverzióm
- víz bővítésre abszolút alkalmas legyen, olyan szinten, hogy kb 200.000.-t szeretnék majd a vízre szánni ha egyáltalán el tudom képzelni pontosan mi is kell hozzá.
- nekem szimpatikus darab legyen, ennek a feltételnek jelen pillanatig a Corsair 750D és 760T felel meg, ez miatt nem tudok dönteni:
1. A 750D tetején lévő gumis lap jobban tetszik kialakításában mint a 760T tetején lévő műanyag, a gumi lukacsos, átengedi a levegőt, ha megy be felülre venti nem kell eltávolítanom.
2. 750D dizájn icipicit jobb
3. 750D bal oldali lapjának levehetősége nem tetszik, hátul csavaros, és nem nyílik, 760T megoldása ebben szimpatikusabb, hiszen mozgatás és csúsztatgatás nélkül tudom kinyitni az oldalát kényelmesen.Kb ennyi
joceehunt felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=joceehunt
-
-
seniman
veterán
válasz JoceeHunt #24818 üzenetére
Én meg akkor indítok egy új versenyzőt
-
őstag
óó 750D tulaj
Mond már meg nekem kérlek ha 750D-be felülre rakok két ventit, akkor a ház tetején lévő gumilapszerű valami maradhat, azaz átereszti a levegőt, avgy le kell venni véglegesen?
Videókon lukacsosnak tűnik, 760T-be ez nem lukacsos műanyag lap, tehát felső ventik esetén nem használható, vagy logob(#24820) seniman:
Külsőre szép, belsőre nekem nem hasznos és túl magas[ Szerkesztve ]
joceehunt felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=joceehunt
-
Henk
veterán
válasz Snip3r_HUN #24814 üzenetére
Én mikor megláttam azt hittem ilyennek kell lenni, gondoltam a lamellákat nem festik csak amennyi ráment a keret festésétől.
Supr@: felülre valóban nem megy bele 45-ös csak néhány spéci lappal. Viszont a 40-es igen, mondjuk nem egy gyakori méret, de én rendeltem Ek-ból 360/38-ast. Mondjuk nálam hdd keret nincs így bármilyen széles befér előre. Sőt egy időben használtam úgy, hogy előre 240/45 és alulra még pont befért egy 240/54-es. Mondjuk sok hely nem volt közte.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
Supr@
senior tag
válasz m0h0senator #24823 üzenetére
Az igaz, de a meglevo 360/45os ek triplam nem cserelmem le a masik meg egy 240/60as alphacool, a harmadik meg egy 120/38as ek, ezeknek kell a hely, 2 koros lesz, vga kulon, ezert kell nekem a primo, belefer minden kenyelmesen.
-
bombibmw
veterán
válasz JoceeHunt #24826 üzenetére
Szia!
750D-nél használat közben semmi értelme fennhagyni a porszűrőt,mert csak visszafogja a kiáramló levegőt,mivel a ventiket felülre ugye kifújóra kell állítani.
Én mindig leveszem,amikor használom,aztán,amikor lekapcsolom a gépet,visszarakom,mert akkor van értelme,hogy ne menjen be a por.
Egyébként +1 a 750D-re. -
Joshi
titán
Egész jó lett grat. Nem bírom megállni hogy ne kötekedjek. A Kingston Blue memóriákra minek víz? Az a memória szinte csak langyos a gyári bordáival is. A single radit én kihagytam volna amitől sokkal szellősebb lett volna az egész belső, helyette inkább egy 360x60-as radit vettem volna. A radi nem fér rá a ház tetejére?
-
Bakus
tag
-
seniman
veterán
-
Kutya_7
tag
Mekkora radival kezdenétek neki egy FX hűtésének, ha a cél 5+ Ghz?
Egy 360x45-ös már elég lenne?Cuccváltás folyamatban: AMD C-60 Asus laptop még működik :)
-
ViZion
félisten
válasz Kutya_7 #24840 üzenetére
tchibo
és jó kocka is kell hozzá. Akinek az van, az léggel is viszi az 5 GHz-t.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
törölt tag
válasz Kutya_7 #24842 üzenetére
Kávéval kezdené a tuningot, mert nem kevés idő. A kocka meg az, hogy jó proci kell hozzá, az megy léggel is 5 Gigát. A víz nem jelenti azt hogy jobban is fog menni, csak hogy hűvösebben és halkabban. Persze a legtöbb esetben pluszt is ki lehet hozni belőle. De ha csak +100MHz lesz az akkor annyi.
-
ViZion
félisten
válasz Kutya_7 #24842 üzenetére
"Mekkora radival kezdenétek neki..."
Tchibo... a legtöbb, ami adható!
Bocs, marketinges vagyok, ez régi reklámszöveg. Te meg fiatal vagy ezek szerint.Van egy pont FX-nél, ahol már iszonyatosan meredek lesz a koordináta rendszeren a fesz-freki irány, azaz egyre több fesszel egyre kevesebb extra frekit préselsz ki belőle. Legtöbb FX-nél ez valahol 4,8-5,1 GHz, illetve olyan 1,48-1,55 V körül van. Nem érdemes erre hajtani 24/7, mert csak zajosabb, melegebb, de játékban a 4,8 vagy 5 GHz alig pár FPS-t hoz, másra meg biztosan elég (kivéve a spéci dolgokat, pl. ha fél napig renderelsz, akkor órákat is jelenthet...)
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Kutya_7
tag
válasz ViZion #24844 üzenetére
"Te meg fiatal vagy ezek szerint." Fiatal az relatív... 3 poronttyal tán csak nem vagyok annyira fiatal...
Igen és igen (tisztában vagyok a meredek fesz-freki koordinátával egy adott ponttól és tudom hogy nem érdemes, de miért ne... )
Nagyobb léghűtőt nem akarok venni, mert ugye az nem bővíthető (Gondolok itt NH-D14,SA-ra pl.)
Akkor érdemes kezdeni egy 360x45-össel és ha nem elég akkor még berakni +ba 1-et, vagy egyből pl. egy Mo-Ra kéne?Cuccváltás folyamatban: AMD C-60 Asus laptop még működik :)
-
carr
őstag
válasz t72killer #24768 üzenetére
A festék nem szigetel valamelyest? 1-2% pl? Pár fokot lehet nyersz is rajta, ha nem fested be...
[ Szerkesztve ]
360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
carr
őstag
válasz ViZion #24726 üzenetére
Egyforma tápunk van.
Megnézem, holnap jön, ez az AVC Hercules csoda, a gyári radit cseréltettem az eladóval erre a játékradira.
Nem mintha most olyan forró fejűek lennének, de FarCry4 közben a VGA 70 körül megy, (legközelebb eskü meglesem), a proci szintén. Lehet kellene már valami lekvár a hűtő és a kupak közé.
Juteszembe, GTX 660 (MSI) full cover blokkot nem lehet emberi (~15e HUF) áron kapni?
Csak 30-40ezreké' va'?szerk.:
Lehet tényleg az lesz, kis ráfizetéssel keresek egy Full Covert egy másik kártyára, és lecserélem ezt a 660at.[ Szerkesztve ]
360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest