Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#4163) Reset Elek válasza tsar (#4162) üzenetére


Reset Elek
aktív tag

Oké, ott a pont :DDD

Motoros nyelvre lefordítva V2 kontra sornégyes szintű viták folynak itt, komolyabb érvelés nélkül. Tökéletes megoldás, ha egyiket is, másikat is kiviszem, kipróbálom, mint a te javaslatod is, hogy nézze meg, mérje le áganként mennyi víz folyik ki adott idő alatt. De itt meg is áll a dolog, ha javítani akar rajta, akkor legalább azt kell tudnia, hogy adott paraméter változtatása mit növel vagy csökkent.

A hozzá nem értő emberek találmányairól nekem mindig az 1800-as évek ejtőernyős "fejlesztései" jutnak eszembe. Akkor szinte divat volt, hogy egy hozzá nem értő ember vart magának egy ejtőernyőt, aztán leugrott vele valami magas helyről, mert szerinte működni fog... A tapasztalat sajnos mindig azt mutatta, hogy a fizika mindig tudja, mi a lehetetlen, és mindig betartja a rá vonatkozó szabályokat.

Szeretném, ha ez a fórum, és a kedves fórumtársak ezen a szakaszon túljutnának, és nem csak találomra próbálkoznának mindenfélékkel.

Az elmélet és a gyakorlat viszonyának elméletét már jól ismerjük a gyakorlatból. Indoklás nélkül a hozzászólásod csak a ''vélemény'' szintjét éri el...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.