Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#20094) Lucif-R válasza wnix (#20081) üzenetére


Lucif-R
senior tag

Szép szép de lássuk be ez csak azért működik mert ennyire egyszerű a kialakítása. Fizikailag is tökéletesen megfelel hiszen lent melegszik fent hül... csövezés relatíve egyenes nem sok akadája van az áramlásnak... de most ezt megcsinálni egy normálisan házba épített rendszerrel ahol neadjisten még elágazás is van meg cpuról fizikailag is lefelé jöna a cső a vga-ról meg méglejebb az NB-re... az már nem működne.

Aygor: Lucifer<-- ezért igen csak haragudni szoktam... ( fsb1000 rád is vonatkozik ) [link] [link] [link] [link]. Én még távol állok a sörtől és egyebektől... este 8ig melóvan jópénzért. Utánn a indulás tiszatóra. Elolvastam értem... de úgylátom te nem érted hogy ez nem ennek a topicnak a része hogy a gravitáció meg ilyenek hogy hatnak, meg a súrlódás amit én irtam... számunkra ez teljesen irreleváns... meg a fajsúlyváltozás is... = off ... és de igenis beirom ha 10-20hsz-en keresztül egy olyan vitát folytattok ami nem a topic része... :U téma részemről lezárva.

Brumi˘: Nice... csak kicsi a radi :U ( mint már más is mondta ) de szép tiszta, rendezett. Bár a lenti firos csövön még rövidítettem volna kicsit.

szerk.: ...

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.