Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sellerbuyer
őstag
Beújítottam a napokban egy ilyet és meglepődtem rendesen!
Mivel gyorsan kellett egy forgatáshoz, nem volt már időm ebay-ről rendelni (jóval olcsóbban), pedig már régebben kinéztem, de nagyon féltem tőle. Olcsó, ezért azt gondoltam, hogy biztosan gagyi is. A kinézete sem volt valami bizalomgerjesztő, inkább játék hatásúnak tűnt fotókon, videókon... Hát mit mondjak, a csavarok megoldása lehetne sokkal jobb és tartósabb... Azt gondolom, hogy az a rész nem fog sokáig tartani... Viszont a kihajtós részekhez adtak imbuszkulcsot.
Összességében nagyon kellemes a cucc! Tényleg pár mozdulattal átalakítható és tényleg eszméletlenül jó vele dolgozni! Pontosan úgy, ahogy a videókon bemutatják, tehát nem kamu. Megdöbbentem, mert ilyen olcsó és ilyen egyszerű (tényleg egyszerű!) cucctól ezt nem vártam volna. Ma lenyűgözött rendesen.
Hát még akkor mennyire lenyűgözött volna, hogyha gondolnak a készítők arra is, hogy ne csavaros megoldást, hanem valamilyen gyorscsatlakozót használjanak a karok ki-be hajtogatásához, rögzítéséhez! Sokkal jobban, gyorsabban használható és sokkal tartósabb is lenne ettől a cucc!
Ha majd egyszer rábeszélem magam, lehet, megveszem hozzá az övtámaszt is, bár attól meg azért tartok, mert szerintem nem fog átérni az öv. Ha van valakinek pontosan ilyen öve, megköszönném, ha lemérné nekem, hány cm? Bár végül is nem kell az az öv hozzá, elég a rúd, meg esetleg az övre tehető kis szütyőizé, ami tartja, övem meg van, csak nem ennyire vastag, de tart az eléggé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest