Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz nozs23 #33253 üzenetére

    Én nem gondolom, hogy trükköznek, mert nagyon apránként javul, de a mindennapokban olyan, mint mindig volt. Egymás mellé kell tenni két modellt, hogy lásd a javulást. Attól még persze várom a teszteket, mert ez régi adóssága az Apple-nek, nekem a fele ennyibe kerülő Androidos telefonom felmosta vele a padlót lencsebevonatban (és az sem karcolódott, sőt sokkal könnyebb volt ujjlenyomat maszatot takarítani róla).

    Az meg, hogy nem kommunikálnak normálisan specifikációkat, megszokott tőlük. Anno én is rátettem összehasonlításra több modellt amikor telefont kerestem és például volt olyan, amelyik oszlopból hiányzott az ultraszéles kamera AF képessége, miközben tudta. De az is félrevezető, hogy "optikai zoomnak" nevezik a köztes értékeket is, amik csak croppolt digitális zoomok.

    Majd az első rendes tesztekből megtudjuk a tényleges specifikációkat. A gyári weboldal katasztrófa. Azt is írja 15 Pro-tól felfelé, hogy továbbfejlesztett portrémód, miközben a gyakorlatban csak annyit tesz, hogy utólag is bekapcsolhatod (na ez rettenetesen hiányzik nekem a 14PM-ból, miközben hardveres korlátja nincs, sőt a sima 15-ös is tudja, miközben abban is A16 van, ugyanannyi RAM-mal és még gyengébb kamerákkal, mélységszenzor nélkül). De a 24 megapixeles felbontás is hiányzik nekem, meglepően jó a minősége amúgy.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés