- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Apple Magic Mouse 2024 (MXK53ZM/A)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
27700 - 27601
35104 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 29901 29900 - 29801 29800 - 29701 29700 - 29601 29600 - 29501 29500 - 29401 29400 - 29301 29300 - 29201 29200 - 29101 29100 - 29001 29000 - 28901 28900 - 28801 28800 - 28701 28700 - 28601 28600 - 28501 28500 - 28401 28400 - 28301 28300 - 28201 28200 - 28101 28100 - 28001 28000 - 27901 27900 - 27801 27800 - 27701 27700 - 27601 27600 - 27501 27500 - 27401 27400 - 27301 27300 - 27201 27200 - 27101 27100 - 27001 27000 - 26901 26900 - 26801 26800 - 26701 26700 - 26601 26600 - 26501 26500 - 26401 26400 - 26301 26300 - 26201 26200 - 26101 26100 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
taranis
addikt
-
syC
addikt
-
hibavissza
veterán
Nem csak az ára a gond, hanem a fényerő. A mai MFT szenzorokon egy f2,8 is hamar felszalad ISO 3200-ra beltérben. Ami már piacképtelen. Szerintem. Az f4 (f8) MFT üvegekből én féláron sem vennék. Jön egy felhő és mobilos szintig szűrheted a zajt. Akkor már szifon a zsebben. Gyengébb, de legalább nem kell cipelni.
-
hibavissza
veterán
Írtam, hogy manuálban megy. Time lapse-nál nem jó az auto expo. Jön egy felhő és nem győzöd az utómunkát. Nyugis dolog. Kiülsz és bambulsz. Én fel szoktam írni hányadik fotónál állítottam utána. Főleg, ha a vége csillaghúzás. Lehet a legújabb vázakban van már valami automatika erre. Meg lehet oldani. Pl. csak száz kép kiértékelése után korrigáljon és max tört fényértékkel. Viszont mikor már csak pontszerű fények vannak nem biztos, hogy felismeri a helyes expót.
-
Teasüti
nagyúr
Szóval a cél az volna, hogy értelmezhető legyen a kép éjszaka és ne égjen ki nappal se. Ez ugye nem fér bele egy expóba. Ezt hogy oldják meg timelapse esetén hagyományosan, ha nincs rá korrekció funkció a vázban? Csak a legújabbak tudják ezt automatikusan.
Felteszem nem szobrozol a kamera mellett, hogy ha feljön a nap vagy beborul az ég, akkor tologatod az expo-t manuálisan.
Szerk: jóvan', hülye vagyok. Automatán kell hagyni a vázat.
Elfelejtettem, hogy olyat is tud.
-
MrChris
nagyúr
Felvetésedre írtam, hogy van kínálat.
Csak jó drágán és nem is kicsik. Oly 9-18, Pana 7-14 kérdés mennyire vállalható, de ezek is a C10-18-hoz képest is túlárazottak. Nagyon érik számodra az a váltás.
-
hibavissza
veterán
-
Teasüti
nagyúr
Azt hagyományosan hogy oldják meg expo korrekciós tudású váz nélkül?
-
Tuninger
Topikgazda
Vagy lehet még boostolni a Samyang 14 F2.8-cat. Ott az obi olyan 75k.
-
hibavissza
veterán
Minden évben párszor rámtör a day-night timelapse gyurmázás. A legröhejesebb az egész mft-uwa sztoriban, hogy árban, súlyban, használhatóságban, képminőségben erre a célra jobban kijönnék egy a6000+Samyang 12 mm-rel. Vagy inkább bosszantó.
Most egy 20 mm f1,7-tel sínylődöm. Egy előnye van. A mérete. Ennyire nem szerethető képi világa még egy obimnak se volt. -
Teasüti
nagyúr
-
Tuninger
Topikgazda
vagy Canon 10-18 IS STM (60k) + viltrox speedbooster (55 ezer) = 14-25 F6.3-F8 (T3.2-T4) bár (ultra)nagylátóban nem érzem szükségét DOF-nak.
-
hibavissza
veterán
-
MrChris
nagyúr
Azért akad ott, Oly 7-14, 8-25, Pana 8-18, Laowa 7.5.
-
hibavissza
veterán
-
Tuninger
Topikgazda
Najó de gopronál a valós felbontás olyan 2.5K, mert nem tud többet az üveg. Fullframen azért nem lehetetlen a valós 8K-t kipréselni egy lerekeszelt prime obiból. Úgy meg akár a képszél torzítást is lehet korrigálni ha a kép azon része a fontos.
-
hibavissza
veterán
-
MasterMark
titán
-
vond
MODERÁTOR
Gondolom, félig-meddig poénból írtad, de képzeld el, hogy néz ki 14 mm-en a kép széle (például egy arc). Abból nem fogsz Te normális 35, 50, 85 mm-es képeket crop-olni.
-
hibavissza
veterán
-
hibavissza
veterán
-
Kukcaman
senior tag
2amcsi meg 3buci féle esküvő és már meg is vagy
-
Tuninger
Topikgazda
De lesz internal raw 8k 60ban a girmware update után. Az kell minden esküvősnek!
-
hibavissza
veterán
Vótmá? Z9 8K 30p 12 bit Prores és 4K120p full readout. 2,2 millió. Plusz 2 millió a vas editáláshoz. Sok 80-150 ezres esküvőt kell letolni érte.
-
qnadam
veterán
-
Kukcaman
senior tag
-
Kukcaman
senior tag
Hát ehhez sem értek
Csak a tankot forgattam, mint a gyerekek. -
MasterMark
titán
-
Kukcaman
senior tag
-
Teasüti
nagyúr
-
MrChris
nagyúr
-
Kukcaman
senior tag
-
qnadam
veterán
-
Kukcaman
senior tag
A válasz:
"4 lyukat használok és középre egy hengerre helyezem a fényérzékeny anyagot."
- Tehát a bödönön 4db lyuk van egymáshoz mérten 90 fokban. Mindegyiken van egy takarólemez, amit egyszerre leszednek, majd visszaraknak egy adott idő után (fénymérést számolva, ahogy szoktam látni).
- Visszarakja a takarólemezt. Aztán sötétben kiszedi ezt a papírt, bedobja egy tankba (nem értek hozzá, hogy milyen anyagba rakja) - sima előhívás. -
qnadam
veterán
-
hibavissza
veterán
-
Teasüti
nagyúr
-
Tuninger
Topikgazda
-
MrChris
nagyúr
-
Kukcaman
senior tag
-
qnadam
veterán
-
Teasüti
nagyúr
Ahhoz meg kell nézni kik a zsűrik és mit akarnak látni.
A kritika az egy szubjektív műfaj.
Megnéztem épp a best vfx-et. Uhhm, hol van ebben vfx?
Egyedül azt véltem felfedezni, amikor a csaj bőre kap egy átmenetet 0:55-től. Ezen kívül vagy az egész film zöld háttér előtt lett forgatva, vagy nem értem mitől ez a legjobb vfx. Vagy senki másnak nem lehetett odaadni vfx hiányában.
Ennél a te videóid százszor jobb vfx-et tartalmaznak néha.
-
Kukcaman
senior tag
Tudom, hogy relatív minden, de hogyan határozzák meg a jót?
Itt vannak a másik verseny győztesei. -
Kukcaman
senior tag
Nem is írtam, hogy nem.
#27656MasterMark
Csak instára volt kiírva a pályázat. -
MasterMark
titán
-
Teasüti
nagyúr
Én most először használtam Instát egyáltalán fekvő módban.
Nem is teljes képernyőben játszotta le, hanem függőlegesen középre kellett görgetni a videót.
Gondoltam az app egy rakás szar. 
Szerintem nem von le az értékéből. -
MasterMark
titán
-
Teasüti
nagyúr
Meg is érdemli. Rövid, velős és maradéktalanul átjön az üzenet. Mehet is adásba.
Azért látszik ebből is, h bármi magas produkciós minőséghez sajnos produkálni is kell vmit, ami meg szervezés, szereplők, helyszín, járulékos költségek, díszlet, stb. Nem a magunkfajta hobbistáknak van, akik inkább vesznek még egy obit, meg gyűjtenek a következő kamerára, semmint elköltsenek egy kisebb vagyont (otthoni minimálbérhez képest) egy ilyen forgatásra. -
Kukcaman
senior tag
-
nozs23
addikt
-
MasterMark
titán
-
Kukcaman
senior tag
-
qnadam
veterán
-
Kukcaman
senior tag
-
qnadam
veterán
-
Teasüti
nagyúr
Bázistávolság és fókusz a két kulcsszó, ami eszembe jut. Optikához laikus vagyok, de úgy sejtem nem triviális feladat a teljes képet levetíteni élesre egy sík felületre, amit gondolom az objektív lencse rendszere megold a kívánt bázistávolságra. Ha ebbe belenyúlunk - és nincs korrigálva -, akkor borulhat az egész matek.
-
vond
MODERÁTOR
Nem sok örömünk van mostanában az új és érkező gépekkel. Szerencsére a 3-4 éves vasak még mennek otthon.

Nekem meg jött egy AF-es Commlite EF»NEX átalakító (kemény 10 ezer forint volt), megy is rendesen vele a Sigma 10-20 az A7III-on. De észrevettem egy tök érdekes dolgot. A kép közepe életlen a kép sarkaival, széleivel ellentétben, amik meg szép élesek. Ilyet láttatok már? Nem értem, mert a lencsével nem igazán lehet baj (a G9-en Viltrox speedbooster-rel frankó éles mindenhol), plusz ebben az adapterben nincs optikai elem, csak elektronikus csatlakozások. Tényleg nem értem. Mi lehet ez?

Képeket most sajnos nem tudok mutatni.
-
syC
addikt
Úgy fest, ma (is) GH6 nélkül maradunk

"The GH6, which is currently under development, aims to achieve both the mobility unique to Micro Four Thirds systems and a variety of video expressiveness. Both the sensor and engine have been newly developed to support 4: 2: 2 10bit Cinema 4K60p video recording, and we plan to achieve unlimited video recording time within the recommended operating temperature. I’m really sorry that I can’t tell you in detail, but please look forward to what kind of camera the GH6, which is still under development by engineers, will be finished."
-
MasterMark
titán
Hát kb. 15 méter filmszalag van egy cartridge-ben az kb. így jön ki:
• 3 minutes 12 seconds @ 18fps.
• 2 minutes 25 seconds @ 24fps.A 18 FPS a standard a 24 már slow motion.

Igen, a D meg a T az azt jelenti. Elméletileg rakhatnék bele, csak mivel teljesen autmata az expo ezért fene tudja mit csinál. 3 és 1/3-ad stop különbség biztos hogy sok, az 1 körüli az még valószínűleg bőven jó lenne.
-
Tuninger
Topikgazda
Lenne pár amatőr kérdésem: 50D az Iso 50 daylight, 500T meg iso 500 tungsten?
Olvastam hogy a film dinamikája 15EV és bírja a túlexpózást. Akkor ha egy kompatbilis de kicsit magasabb isos filmet raksz bele még simán kaphatsz szép eredményt nem? Mondjuk digitális fejjel gondolkodok, sose lőttem filmre.Hogyan lehet átszámolni hogy 1 méter filmre hány másodpercet tudsz rögzíteni?
-
MasterMark
titán
-
qnadam
veterán
látszik, milyen sok dolgom volt s8-cal

filmem már nincs, de lehet, hogy némelyik még náluk él tovább kisfilmkazettákba zárva
de az is lehet, hogy ezek tök mások már, fogalmam sincs. de jobban is jársz ezzel a megoldással, hogy a hívás is az árban van, mert ugyan elő lehetne hívni az ecn2-es filmeket is c41-gyel, de a remjet réteget előtte le kell mosni.fotóztam a spinnerrel, jópofa cucc, csak ne lenne ilyen szívás a szkennelése.
-
MasterMark
titán
Van a kamerában beépítve 85A filter igaz ez CCA.
Ahogy néztem csak T-s film megy bele fizikailag, mert a pöcök fémből van benne.
Bár lehet az 50D lenne a legjobb, és kivágom belőle a pöcköt. Azt annyival fölé expózni még nem lesz baja.(#27635): Ez a 360 kamera nagyon jópofa, nem láttam még ilyet.
Csináltál vele képeket?
Filmből akkor nem maradt semmi? Én is a cafe analógot néztem hogy majd ott veszek meg hívatom elő.szerk.: Na megint megjött a kedvem, de az 50D így télre kevés lesz.

-
qnadam
veterán
az 500t-hez rögtön hozzátehetsz egy cto szűrőt is (kivéve ha izzófénynél használnád), az is levesz a fényből

meg az 500-as film ilyen pici méretben azért nagyon szemcsés lesz. -
qnadam
veterán
pár éve szereztem egy naagy doboz 35-ös filmet, nagyrészt maradék anyagok, de voltak benne egész tekercsek is, amiket befűztek magazinba, aztán mégse forgattak el, 5 és 122 méter közötti darabok, több km összesen. 50d, 100d, 250d, 250t, 500t vegyesen, de legnagyobbrészt 250d kodak. persze már rég nem hűtőben tárolva...
a pakk egyik felét elcseréltem az analog cafés srácokkal pár tekercs fotófilmre megy egy lomo spinner 360-ra, szerintem jó biznisz volt
nem tudom, felhasználták-e végül, egy tesztet láttam, az működött, és persze jó kontrasztszegény volt. persze nem meglepő, ezek a filmek erre vannak kitalálva. a maradékot talán tavaly ajándékoztam el 
-
MasterMark
titán
-
qnadam
veterán
a színes negatív filmek elég jól tűrik az összevissza exponálást, de legrosszabb esetben egy nd filterrel is meg lehet oldani a problémát, vagy akár a kamera hekkelésével.
-
MasterMark
titán
-
Kukcaman
senior tag
Használtba se lehet kapni? Vagy valami bolhapiacon
Kíváncsi leszek akinek van ilyen telefonja, mit hoz ki belőle - Sony Pro-I.
-
MasterMark
titán
Nekem itt van készenlétben egy Super 8 kamera amit ilyenekre vettem, de kiderült hogy ehhez már nem kapni passzoló ISO-s filmet.

film speed: auto for 25/40 and 100/160 ASA only (daylight/tungsten)
Na ilyen Super 8 film már nincs, vagy nagyon ritka. A Kodak-nak lehet kapni az 50D vagy az 500T filmjét. Esetleg 200T még van, de azt itthon nem találtam.
Illetve egy Ektachrome 100D pont jó lenne ehhez a kamerához is ahogy most nézem.

-
Kukcaman
senior tag
Az úri mulatság. Már a régi videó-kamerát akarom majd beizzítani, ha eljutok a "digizésig". Mélységélességes tesztet minimum megérdemelne.
-
MasterMark
titán
-
Kukcaman
senior tag
Amindenit, szép részletet képet ad
#27623Teasüti Piaci rést találtam
#27624MasterMark: Mármint normális Super8-al menjek legközelebb? Erről mindig ez jut eszembe: [link]
#27625mihulino: Köszi
Jó a drónos ember látása az már biztos.#27626_q: Kézzel fókuszáltam
Fentebb írtam, hogy egy Jupiter 135mm és egy Takumar 50mm volt nálam - utóbbihoz túl messze álltam, közelebbről azért már kicsit veszélyes
Nem látom a keresőbe milyen közel vannak a gépek.
"Szépen" lekövettem peak is segítségemre volt - na meg az a 8 óra míg ott voltam.
Volt F5,6-F22-ig minden, Expót néha feljebb raktam, ha a háttér mosás is kellett (a pontos értéket ne kérdezd). -
_q
addikt
-
mihulino
tag
-
MasterMark
titán
-
Teasüti
nagyúr
Amúgy igen. Talán megtaláltad a létező egyetlen egy témát, aminek kifejezetten jól áll a rolling shutter.
-
qnadam
veterán
-
qnadam
veterán
-
Kukcaman
senior tag
-
Kukcaman
senior tag
Igen hosszú az effektes rész, ilyennek kellett lennie a GranTurismo után.

"A sok "egyforma" keringő autó pedig picit monoton volt a közepén. Ezt is rövidebbre vettem volna."
Múltkor emlékeztettek rá, hogy az autókat tovább szeretik nézni a tulajok - finom megfogalmazásban
A színekkel kapcsolatban, írtam, hogy nem leszek színezős ember
elfogy a türelem addigra már, meg nem egy egyszerű mutatvány részemről
- Meg más is közrejátszik. Honnan süt a nap hozzám képest, mennyire sikerül élesre hoznom az ojjektumot, vagy tudom-e tartani az expót 0EV alá, ami nem sikerült sokszor. - Persze ezek nem kifogások
Elég sok utólagos stabi van benne, mert nem sikerült mindig egyenletesen mozgatni a gépet, így kicsit rángatott a belső stabilizátor.#27607hibavissza
Direkt van benne az a jelenet. Sőt...Egyesítettem több snittet, mintha igazi verseny lenne.#27605Teasüti
Ja, igen, rolling shutter
annyi baj legyen, gyorsaságot sugall a hiba.#27609_q
Optical flow-ra volt állítva snittenként és exportnál is. Nem segített.
A rajtmezős felső nézetesre még raktam motion blur-t is, de nem az igazi. Svenkelésnél nem jó, ezt már láttam előtte is - legalábbis auto expóval.
1:23-nál nem vettem észre, túlságosan a remegés bosszant
Nagyon köszi az észrevételeket
-
Tuninger
Topikgazda
-
syC
addikt
-
taranis
addikt
-
törölt tag
Sry, felesleges ebben a nagyon okos ph.topikban részt vennem, itt mindenki ( tisztelet a kivételnek ) naponta többször is feltalálja a langyosvizet. Tipikus magyar forum, rengeteg géniusszal.
Na skacok további jó cenzúrázást és esküvösdit kivánva elköszönök. Ezt is lehet törölni of course. -
Tuninger
Topikgazda
-
Teasüti
nagyúr
Nem akarok nagyon bele vau-vau, de nekem sem volt soha semmi fennakadásom még. Igaz én sosem adok fel csomagot, csak kézivel megyek. Drónt eddig csak UK-Izland közt vittem, bármiféle fennakadás nélkül. De fotós felszerelést már hoztam haza is, szintén bármiféle fennakadás nélkül. Egyedül a laptopot rakom ki, mert azon nem látnak át elmondásuk szerint. Semmi mást nem kellett még kiraknom, ami elektronika. Akkukkal se foglalkozott soha senki. Persze ez EU-n belül.
Uff, szóltam.
-
hibavissza
veterán
Volt egy ilyen kijelentésed:
"Hobbisták jót szivnak a pótaksi, tartozék konténerükkel a reptereken."
Ezen megakadtam, mert hobbistaként rendszeresen utazok egy halom aksival és még sehol nem szívtam. Sehol nem számolgatták az aksijaimat. Én másként emlékszem az akkumulátor előírásokra. Van egy bizonyos teljesítmény ami felett nem engedik repülőre az akksit. Semmi szín alatt. Nyilván az összes konzumer eszköz ez alatt van.Persze bármi hülyeséget lehet ide linkelgetni csak én jeleztem, hogy nyugodtan tojjon rá mindenki. Persze benne van a pakliban, hogy egyszer egy drónnal egy túlbuzgó szekus vegzált téged. Ami fontos és mindenki érdemes tudnia, hogy legyen feltöltve az akksi, mert ha nem működik róla az eszköz akkor már nem akksi, hanem egy műanyag tok tele vegyszerrel....
-
_q
addikt
Na így már hogy látszik a miért értem. Szerint sikerült hozni amit szerettél volna.
A drónnál ha egy optical flow vagy hasonló Premiere megfelelőt teszel rá az segíthet szerintem. Én az esküvős videónál 4k/25fps, déli napsütés, auto zárral készült drón felvételt lassítottam le kb 50%-ra és az optical flow egész jól korrigálta. Bár nálam lassú mozgások voltak, Tuninger szerint ezért működhet. Egy próbát azért megérhet, hogy rápróbálj. Szintén eskövős felvétel dji osmo 4k felvétel volt, aminek túl éles a képe, ezért ott alkalmaztam a blurt. Nem mondom, hogy tökéletes lett, de kicsit segített rajta.
Rolling shutter 0:40 (autók), 1:23 (oszlopok, épület) amik kifejezetten feltűntek. -
törölt tag
Ha jól tudnál németül, akkor az általam linkelt Uniós szabályozásból az jön le, hogy aksi, akármilyen drón csak kézipoggyászban mehet, a 100WH feletti aksiból meg csak 2db lehet nálad. Velem minden esetben kiszedették az aksikat a drónból ( Mini 2 ) Bécs, Graz, Frankfurt, Malé ) De ezennel nem reszelgetem többet a témát.
-
hibavissza
veterán
-
taranis
addikt
-
Teasüti
nagyúr
-
hibavissza
veterán
Ez marha jó lett
, úgyhogy erre muszáj reagálnom.
Az első részben egy kicsit hosszú és sok lett az effektezett rész, rövidebbre vettem volna. A sok "egyforma" keringő autó pedig picit monoton volt a közepén. Ezt is rövidebbre vettem volna.
Nagyon nem voltak konzisztensek a színes felvételek. Sem részletességben, sem színekben. Pedig bőven lett mérve orange and teal. Pár rész zavaróan szaggatott.
Viszont a kamera szögek, mozgások – nekem – hibátlannak tűnnek. Profi szag van.
Brutál meló lehetett. Le a kalappal. -
Teasüti
nagyúr
Miért ne lenne értelme? Van 4096 árnyalatod, ami jobban tűri a bit csonkolást, mint a 10 bit. 8 bitről nem is beszélve.
Raw is csak azért kvázi független a WB-től, mert eltologatva a szélére is marad elég bit információ, h kiadjon egy rec709-et 8 biten akármikor. Míg egy kevésbé precíz kodeknél lehet marad mondjuk 5,5 bitnyi infó csonkolás után, és odavesznek az árnyalatok (ami anno kijött a tesztünkben is).Ugyanaz a történet, mint hang esetén, h a 32 bites felvételt azt hangerő független mondják, mert bármilyen gain értékkel is elég precíz lesz, h kiadjon master után egy CD minőséget.
-
Kukcaman
senior tag
Köszi

#27589_q
Gran Turismo-ra volt az igény, azért lett ilyen az eleje is.
Igen, a drónos szaggatni is fog, mert automatán megy a záridő - főleg ahogy akkor sütött a nap felhő nélkül, amúgy engem is zavar
Nagyobb gond volt a drón színeit visszahozni - nagyon halovány volt, lehet, hogy az FHD/50fps miatt.
Az élessége nem is tűnt fel, köszi, hogy mondtad.
G80-al forogtam végig Jupiter 135mm és egy Takumar 50mm f1.4-el.
Hol látsz rolling shuttert?
Köszi. -
Teasüti
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
-
27700 - 27601
35104 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 29901 29900 - 29801 29800 - 29701 29700 - 29601 29600 - 29501 29500 - 29401 29400 - 29301 29300 - 29201 29200 - 29101 29100 - 29001 29000 - 28901 28900 - 28801 28800 - 28701 28700 - 28601 28600 - 28501 28500 - 28401 28400 - 28301 28300 - 28201 28200 - 28101 28100 - 28001 28000 - 27901 27900 - 27801 27800 - 27701 27700 - 27601 27600 - 27501 27500 - 27401 27400 - 27301 27300 - 27201 27200 - 27101 27100 - 27001 27000 - 26901 26900 - 26801 26800 - 26701 26700 - 26601 26600 - 26501 26500 - 26401 26400 - 26301 26300 - 26201 26200 - 26101 26100 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (3hónap garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- HP Elitebook 840 G3,FHD,14",i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- AKCIÓ! Intel Core i9 9900 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Csak jó drágán és nem is kicsik. Oly 9-18, Pana 7-14 kérdés mennyire vállalható, de ezek is a C10-18-hoz képest is túlárazottak. Nagyon érik számodra az a váltás.

Gondoltam az app egy rakás szar.

- Meg más is közrejátszik. Honnan süt a nap hozzám képest, mennyire sikerül élesre hoznom az ojjektumot, vagy tudom-e tartani az expót 0EV alá, ami nem sikerült sokszor. - Persze ezek nem kifogások
, úgyhogy erre muszáj reagálnom.