Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Társadalom, közélet  »  Vallás

Hozzászólások

(#15785) BoB válasza pocokxx (#15772) üzenetére


BoB
veterán

"Nem azt mondta, hogy a régi időkben nem volt sátán most viszont van és nagyon dolgozik."

Pedig én így értelmezem ezt a mondatot amit Ő írt:

"Ma már ez mindennapos... Nézz körül. Kezdenek beteljesedni a János jelenéseiben leírt próféciák."

Azt írja kezdenek beteljesedni.

lao ce: "ekkoriban a tao szerint eltek az emberek. minimalis tulajdonuk volt, amire szukseguk volt megteremtettek magiknak, amit nem tudtak abban segitettek egymast es nem volt feltekenyseg vagy kapzsisag, mert nem volt mit "halmozni".

Mind2 posztra ugyanazt tudom írni. Régen semmivel sem volt jobb az élet. Az ember ember volt régen is, ma is az, és cseppet sem változott. Akkor már kialakult - ha még nem is volt hűbéres rendszer - az erősebbnek fizetsz az bevéd rendszer. Nem volt mit felhalmozni? Dehogynem. Kihez adom férjhez a lányom? Ki mennyi birkát ad? Kinek mennyi tehene van? Ne csináljátok már hogy ezt nem látjátok, ez számomra triviális.

Az meg hogy a gyilkosság fölött vállat vonnak az emberek... Már nem emlékszik itt senki sem a száz éves háborúra? Hát amikor törvényes volt a rabszolgatartás és amerikában milliók voltak rabszolgák? Az mi volt? Akkor nem vonogatták az emberek a vállukat?

Dehogynem. Csak divat azzal előjönni hogy "bezzeg régen máshogy volt. Minden jó volt. De most, nézzük csak meg a mostot! Mostmár tényleg világvége van, látom a jeleket!"

You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.

Útvonal

Fórumok  »  Társadalom, közélet  »  Vallás
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.