Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Társadalom, közélet  »  Vallás

Hozzászólások

(#14271) szab.tam válasza Viszlát (#14270) üzenetére


szab.tam
nagyúr

:K

(#14268) Vladi

nem. ezt a témát nem akarom részekre boncolva vitani. annyira szeretágazó, és bármelyik ágán elindulunk, eszembe jut egy testvér, aki gyanútlanul belemászott egy ilyenbe, és aratta a súlyos következményeit.
egy nagyon konkrét példát elmondok.. (több nem lesz mert mint írtam, a témát anyira elkerülöm, hogy belemászni sem akarok. oka nagyon egyszerű. modnok egyet ami rossz, és akkor jön az, hgy o "ezt nem így kell nézni, milyen sokan meggyógyultak tőles, stb. és csak csak reklámot csinálok itt hozzá, amikor írtani kéne...)
tehát a példa. régi történet. lelkész. régen megtért, és egy igazán az Úrnak átadott, megáldott élet kísérte végig. bejött a talpasszázs. gyanútlanul elment. kis idővel álmában el kezdett rendszeresen ordibálni. nem volt semmi más körülmény. okkult témákhoz értő leki testvér rávilágított, körülírta a talpmassazzst, következményeket,s tb. abbahagyta, Úr elé vitte, megszabadult.
az összes távolkeleti mizérián, jngjang, csí, mind egykupac.

elnézésedet kérem, de felejtsd el, hgoy belemegyek ezek cincálásba.
szomorú lennék, ha ezek közül bármit hasznosnak tartanál. én elkerülöm.

nem szabad pusztán a felszínt vizsgálni, hogy milyen jó az a teafű. mindig a háta mögött megbúvó szellemiséggel együtt kell értékelni.

ha iszol egy gyógyteát az emésztésedre, ok.
ha azért iszod azt a gyógyteát mert ott virít a jingjang a dobozon, és a leírásban ott vannak a békésen átszellemült emberek, akkor a szellemiségét is magadba szippantod. ez már káros.

elmész a talpmasszírozóhoz. nem a páros idegvégződések stimulálásával van a gond. hanem az azt végző személy szellemi hatása alá kerülsz, kvázi szellemileg mérgeződsz.
akupunktúra detto.

szomorú tapaszalat, hogy hívő testvérek, sokszor többévtizedes tapasztalattal belegyalogolnak tudatalnul ilyenekbe. és inkább 5x kerüljek el feleselegesen egy olyat, ami nem ártalmas, mit 1x belemenjek egy súlyos leki károkat okozóba...

itt viszont tényleg befejeztem a témát. ezt a pár példát csak azért hoztam, hogy megértsd a vélekedési mechanizmusom...

szerk.
kókler vs. nem kókler.

halottlátás, szellemidézés.
én úgy hiszem, hogy ez nem lehetséges. a másvilágról nem lehet üzenni a még itt élő lelkenek. ez az ajtó be van zárva. a gazdag Lázár, (aki a kolduson állandóan átlépett), szerette volna figyelmeztetni, azaz üzenni a pokolból az itt élő hozzátartozóknak, nehogy úgy járjanak, mint ő. nem volt lehetséges.
ebből következik, hogy halottak hozzáratozókhoz sem lehet, azaz nem szabad imádkozni.

amikor egy szeánszon megidéznek valakit, vagy a halottlátó közvetít, akkor 2 dolog történik:
1. csalás. jobbik eset, csak a pénzét bukja az illető.
2. jönnek valóban hangok, halottlátó valóban kapo valamilyen üzenetet. ez, ha valóságosnak tűnik, midnen esetben az ördög megtévesztő játéka. ennek súlyos leki következményei vannak.

ugyanígy van az összes olyan, magát természetgyógyásznak kikiáltó akárkikkel, akik kézrátétellel, energia küldéssel, stb. "gyógyítanak".
ha csaló, kisebb kárt csinál. csak anyagit.
ha valódi, akkor van a baj...

[ Szerkesztve ]

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

Útvonal

Fórumok  »  Társadalom, közélet  »  Vallás
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.