Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Társadalom, közélet  »  Vallás

Hozzászólások

(#14266) szab.tam válasza Vladi (#14254) üzenetére


szab.tam
nagyúr

nem értem. :N

egyik csoport: agykontorll, mediatatív tanulási tecnikák
másik csoport: halottlátó, szellemidéző, jós, asztaltáncoltató, bizonyos energiával természetgyógyászkodó, stb. praktikák.

az általam felsorolak közül valamit nem találsz ártalmasnak? (eseteleg kifejezetten hasznosnak találod?) :U

ugyan nagyon összeömlesztettem őket, és csak érintőlegesen kiragadtam párat, sorolhatám tovább a kibővitett hálóban: ezotv, asztrológia, fehér-, feketemágia, és nem ér véget...
mind károsak.

"Mindentől, ami gyanúsnak látszik, őrizkedjetek!"

(#14256) D1Rect
nem vitatkozom, és is úgy gondolom, hogy a pszichiátriákon komoly viszaélések lehetnek. és lelki eredetű bajoknál telenyomják kemikáliákkal. ugyan tüneti eredményeket elérhetnek, de valójában teljesen tönkreteszik az embert.
én kifejezetetten az agykontroll technika után az opni-n kikötött megtébolyult emberekre utaltam. és az összeföggésekre. a lelkészünk nem volt "csúnya pszichiáter", 3. félként, úgy gondolom reálian ítélte meg a dolgokat.
persze lehet úgy gondolni, hgo ynem az agykontrollba bolondultak bele az illetők, hanem már a gyógyszeres kezelésbe. én talán úgy gondolom, hogy egymás után, szépen sorban.
de ez tényleg csak egy ingatag vélemény, csak a lelkészünk érintőleges elmondásaiból következtetem. (természetesen lekigondozói konkrétumokat nem teregetett ki a nyilvánosság elé...)

[ Szerkesztve ]

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

Útvonal

Fórumok  »  Társadalom, közélet  »  Vallás
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.