- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
T. Almeida #1403 üzenetére
Pontosan így van. Ha a disztribúció nem kényszeríti rá, akkor a win-ről frissen áttért userek ugyanúgy root-ként fognak működni, mint windows alatt.
Ráadásul, ha írnak egy olyan vírust linux alá, ami be akar lépni root módba, az egységsugarú user ugyanúgy be fogja írni a passw-öt, int ahogy rányom windows-ban minden ok gombra
Szóval tény, hogy a linux biztonságosabb mint a windows, de ezt nem kell túlmisztifikálni. Ha a linuxot is annyi abszolút hozzánemértő user fogja használni, mint a wint, és annyira elterjedt lesz mint az, akkor hidd el, jelentősen meg fognak szaporodni a vírusok, és az emiatt történő adatvesztések azon az OSen is.
Az, hogy választani kéne a biztonság és a játék között...Én windows alatt még soha nem vesztettem el fájlokat vírus, vagy egyéb károkozó miatt (amiatt igen, hogy egy vírusírtó hibás volt, és szinte az összes .exe-mre azt mondta hogy vírusos...én meg nem néztem meg más írtóval. De ez nem a windows hibája ugyebár)
ngabor2:
Az utóbbi idők nagy windows-os károkozói mind már régebb óta ismert és _javított_ hibákat használtak csak.Csak ugyebár a frissítéseket nem kéne elfelejteni...
Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Robotporszívók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest