- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- skoda12: Webshopos átverések
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
T. Almeida #1403 üzenetére
Pontosan így van. Ha a disztribúció nem kényszeríti rá, akkor a win-ről frissen áttért userek ugyanúgy root-ként fognak működni, mint windows alatt.
Ráadásul, ha írnak egy olyan vírust linux alá, ami be akar lépni root módba, az egységsugarú user ugyanúgy be fogja írni a passw-öt, int ahogy rányom windows-ban minden ok gombra
Szóval tény, hogy a linux biztonságosabb mint a windows, de ezt nem kell túlmisztifikálni. Ha a linuxot is annyi abszolút hozzánemértő user fogja használni, mint a wint, és annyira elterjedt lesz mint az, akkor hidd el, jelentősen meg fognak szaporodni a vírusok, és az emiatt történő adatvesztések azon az OSen is.
Az, hogy választani kéne a biztonság és a játék között...Én windows alatt még soha nem vesztettem el fájlokat vírus, vagy egyéb károkozó miatt (amiatt igen, hogy egy vírusírtó hibás volt, és szinte az összes .exe-mre azt mondta hogy vírusos...én meg nem néztem meg más írtóval. De ez nem a windows hibája ugyebár)
ngabor2:
Az utóbbi idők nagy windows-os károkozói mind már régebb óta ismert és _javított_ hibákat használtak csak.Csak ugyebár a frissítéseket nem kéne elfelejteni...
Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Asus ROG Strix G614JVR-N4014W SZÁMLÁVAL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest