Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
upszilon
üzenetére
1. ma már gyakorlatilag elfelejtheted, csak ha egy kevésbé hozzáértő kér tanácsot hiba javítására, a gyakorlottabb emberkének is sokszor egyszerűbb(!), gyorsabb(!) a megoldást konzolos/terminálos formában megtalálni, esetleg kipróbálni, illetve a terminálban pár parancs beírása általában jóval rövidebb, mint a végigkattintgatás leírása.
2. a) az amúgy a "felhasználói élmény fokozására" törekvő ms egyrészt a vista bevezetésével együtt hozta be a powershellt, kifejezetten azzal a marketingdumával, hogy a Unix-féle cli windowsos kvázi megfelelője.
b) a "felhasználói élmény fokozását" a végletekig vinni szándékozó ms termékeiben MÉG MINDIG rengeteg ténylegesen szükséges beállítás registry-turkálással oldható csak meg, érhető el. ez persze, grafikus felületen, de szerintem nem kevésbé ijesztő. vagy pl. olyan beállítások, amit grafikus felületen kellene megoldj, meg is oldható, csak vagy a legvaskosabb windows-telepítősegédlettel kell rendelkezz, vagy a netet kell kutatni.
tegnap előtt szembesültem azzal, hogy részben miért használ rengeteg windows júzer rg fiókot. sógorasszony vett egy notebookot. előre telepítettek neki XP-t (lényegtelen, hogy miért ezt, én nem szólok bele), természetesen 1 db rg fiókkal. gondoltam, csinálok neki egy korlátozottat is, biztonság végett. így is tettem. újraindítás után finoman leesett állal látom, hogy az rg fiókba jelentkezik be, automatikusan. no, mondom, megnézem a fiókbeállításoknál. őőőőő, semmi lehetőség az automatikus bejelentkezés ki-bekapcsolására. gondolom, jelszó az rg-re, majdcsak lesz valami. nem lett, azaz lett, de ugyan az, mint előbb. először felügyeleti eszközök között matatás,eredménytelenül. nosza, fel a netre, guglizzunk! első találat run>control userpasswords2. de nem ms oldal, így további linkek. először registry-turkálós találatok. de ahhoz inkább nem volt kedvem. valamelyikben a fentebbi leírás, de ez már ms oldal. megcsinálom, működik. ez most komoly, vazze?! miért is? mikor 2001ben már bőven többfelhasználósnak lett készítve az XP. ráadásul a Vezérlőpult>Felhasználói fiókok nem ugyan azokat a beállításokat adja. pedig ez nem sok, csak az az alapvető elvárás lenne, hogy NE CSAK rg fiókot lehessen elérni. és engem az távolról sem érdekel (sem most, a "könnyű"kezelés tárgyalása közben, sem egyébként), hogy ezt a galibát valószínűleg az xp-t telepítő emberke közreműködése okozta. és attól nem volt könnyebb megoldani, vagy nem volt jobb a lelkemnek, mert végig grafikus felületen voltam. sőt, jelen esetben még bosszantóbb is, mert ugyan azt a funkciót miért nem tudom elérni grafikus felületen az egyik oldalról megközelítve, míg a másikról igen. az meg már más kérdés, hogy ez a grafikus felület milyen. konkrétan az eszközkezelő vagy a felügyeleti eszközök windows 3.1-es grafikai színvonalát hozza. olyan ez, mint még az előző rendszerben a hadseregben a karbantartó nap. mikor az autókat vagy (a fegyvereken kívül) az egyéb eszközöket tartottuk karban, a gyors munkavégzés érdekében a rozsdás részekről pl. nem lekapartuk a rozsdát, csiszoltuk, felületkezeltük, stb., hanem lefestettük. jól nézett ki! deeeeeee, tényleg! -
válasz
body007
üzenetére
Egyértelmű, hogy az Ext2 miatt volt a dolog, ezzel már én is találkoztam. Ha Ext4-re építkezel (nem nagy kunszt átváltani rá éles rendszeren sem), akkor áramszünet után is tökéletes lesz, nem kell LiveCD-ről rendbe hozni.
Persze ez ott még körülményes, de az Ext3 is lényegesen jobb a naplózásával a 2-nél.
Loveless: próbálkozz az AMD honlapjáról letölthető meghajtóval, azzal esetleg menni fog.
-
Füsi
csendes tag
válasz
Sianis
üzenetére
Köszönöm a segítséget!
Sajnos nem segített a dolgon, a leírtak szerint is 94%-nál grub-install/dev/sda hibát jelzett üzenettel leáll az install.
Nekem az XP halt meg a gépen és nem csak kipróbálni szeretném az Eeebuntut szórakozásból az XP mellett, valószínűleg ez lehet a galiba.
-
upszilon
őstag
válasz
SzalaiG
üzenetére
A Hiren's lemezen van Acronis. Az tök jól csinálja. Csak a nettó helyfoglalást menti és azt is tömörítve. Így nagyon kicsi lesz a mentett partíció. Gyors is kellően. Nekem tetszik. Meg az is teteszik, hogy a Hiren'st már pendrájvra is lehet rakni. Ugyanis az új notebookokon nem indulnak el a DOS CD-SYS fájlok. A netbookokon meg már nincs is lemezegység. Szóval jó ez így nagyon. Ha valóban hatékonyan kell valamit matatni, még ma is a DOS-os programok tudnak csak segíteni igazán...

-
SzalaiG
addikt
Biztonsági mentést csináló progi kéne. Tud valaki?
-
upszilon
őstag
-
szablya
aktív tag
Kösz a válaszokat

-
harry
veterán
válasz
Major Major
üzenetére
Miután írtam, gondoltam rákeresek az x restartos bill kombóra, és módosítottam az xorg-ot, majd teszteltem (műküdik, azt alt-ctrl-backspace restart), nos azóta nem tapasztaltam... nem tudom, mi közük lehet egymáshoz. Így jelenleg most azt a tippet nem tudom megnézni. Bár azért elég gáz lenne, ha mindig ablak mozgatás kombóval kéne a fókuszt helyezgetni. Mondjuk ahogy beleolvastam, ott talán az xinerama okozhat gondot... Amúgy ezt raktam az xorg.conf-ba:
Section "ServerFlags"
Option "DontZap" "false"
EndSection -
harry
veterán
Sziasztok, volna egy problémám: Ubuntu 9.04 32bit gnome, nvidia vga
Az a gond, hogy egérnél, mintha teljesen máshol lenne a fókusz, mint ahol a mutató van amikor kattintanék bal gombbal, és így akár nautilus, vagy böngésző, vagy bármi, nem reagál, hisz úgy látja, nem 'azon' kattintok. Az látszik megoldásnak, hogy pl. böngészőnél az adott tab-on kattintok jobb gombbal (akkor bejön a "jobb gombos" kis menü) és utána tudok kattintgatni az oldalon is... de billentyűzettel nincs ilyen gondom.
Mi lehet a hiba, mire keressek rá, tapasztalt már valaki ilyesmit? Nem tudom, hogy keressek rá erre a hibajelenségre... egér meghajtókkal volna gond? Friss telepítés után mintha nem lett volna, egy ideje viszont már egyből indulás után.
-
Major Major
senior tag
válasz
szaszayanou
üzenetére
nvidia-settings sem tudja állítani?
mod: akkor mindegy
-
szaszayanou
aktív tag
válasz
szaszayanou
üzenetére
a gdm újraindítása végül elég volt megoldásnak
-
válasz
szaszayanou
üzenetére
esetleg, beállítások -> kijelző

-
szaszayanou
aktív tag
Hogyan kell beállítani ubuntu 9.04 alatt, hogy rendesen felismerje a rendszer a monitoromat? 1280*1024 helyett most csak 640*480-ban hajlandó menni. nvidia videókártyám van, a legfrissebb driver telepítve.
-
Vladi
nagyúr
válasz
Major Major
üzenetére
Ijááá!! Gránát!
Gratu az avatarhoz, jópofa. 
Nekem is kéne már updatelni küklopsz pofát.

-
Major Major
senior tag
válasz
szablya
üzenetére
ha nem tettél fel tűzfalat, akkor a torrent kliens nyit magának portot. meg tudod nézni a beállításokban, hogy melyik az, és a routerben is be kell állítani, ha van.
ha tettél fel tűzfalat, akkor írd hogy melyiket, sé aki használja majd megmondja, hogy hogyan kell beállítani.
amúgy alapból minden port zárva van, csak azok mennek, amiket valami szolgáltatás használ. ezt le tudod csekkolni az
nmap -p- [I]ip.címed[/I] paranccsal
az ip címedet meg az ifconfig paranccsal tudod meg, ha nem tudnád alapból -
törölt tag
srácok, a radeon 4650-es kártyákkal vigyázzatok, mert ha engedélyezem a restricted driver-t, a következő bootoláskor már halott a rendszer (legalábbis nálam).
amúgy annyira nem érdekes, mert enélkül a driver nélkül is szépen megy a rendszer, csak a 3d fícsöröket nem lehet használni (amit én nem is bánok amúgy)
-
törölt tag
válasz
ntomka
üzenetére
egyszerű megoldás a problémádra:
1. https://launchpad.net/~ubuntu-mozilla-security/+archive/ppa
2. https://launchpad.net/~ubuntu-mozilla-daily/+archive/ppa
3. https://edge.launchpad.net/~openoffice-pkgs/+archive/ppaés igen, amit Vladi írt: két verziót kell suppotálni. Ha már a windows szemlélet: ott melyik OOo supportált a window? persze, nem tőlük van, de gondolj bele: a hivatalos repókban/verzió több ezer csomag van, ezeket mind a Canonical tartja karban. és félévente kapsz újat. átfedés pedig 5 verzióval van. most éppen 6.06, 8.04, 8.10, 9.04 és a 9.10. és készül a 10.04. nem elég?

-
szablya
aktív tag
Sziasztok. Kezdő ubuntu-s vagyok. 9.10 van fent 4.3.2-es KDE-vel.
Hálózati portot szeretnék nyitni a torrentkliensemnek, vagy lecheckolni, melyikek vannak nyitva, de nem találok semmi értelmeset erre vonatkozólak. Ubuntu fórumokat néztem, de kezdő angolom erősen akadályoz. Tehát:
Hogyan tudnék terminálból portot nyitni/listázni a nyitottakat? még mosolygok is mellé, hogy biztosan segítsetek

-
-
78zolika
senior tag
Sziasztok ! Nem boldogulok videokártya diverének a felrakásával már letöltöttem a honlapról de nem tudom feltelepíteni
-
ntomka
nagyúr
"Mert akkor 2 verziót kéne szupportálni egyszerre."
Ez egy rövid, de kimerítő válasz. Így belegondolva, ebben már van logika.

De ezt pl a fedora esetében úgy láttam megoldva, hogy van az új verzió, és kész. a Régit is váltja az. Persze ezzel nem azt mondom, hogy ez a jó... -
ntomka
nagyúr
válasz
Sianis
üzenetére
Az rendben is van. Én is ennek a híve vagyok. De egy új levelező kliens, vagy böngésző hogy ront a stabilitáson?!?! Vagy befordítanak valamit a kernelbe, csak én nem tudok róla?
Komolyan nem vágom, hogy ezt miért nem lehet. Lehet wines szemlélet maradt bennem, lehet nem, csak próbálom szakmailag felfogni a dolgot. 
Én úgy gondolom, hogy ha egy böngésző bugos, akkor max az fagy le egy jó rendszeren. Bezárom, és nem okoz galibát. A linux elvégre erről híres, nem?
Biztonsági rések: nem hiszem, hogy (csak a böngészőt tudom felhozni megint) pont böngésző téren egy régi verzió biztonságosabb lenne, mint egy új, ahol már programtervezési hibákat is javítanak. Főleg nem egy levelező kliens esetében... Tudom, egy új kiadás után még kell egy kis tesztelési idő, de ilyen alapon akkor a tavaszi LTS-be sem kéne bele rakni az új thunderbirdöt.
-
-
ntomka
nagyúr
Kipróbáltam a fedora 12-t virtualboxban, de valahogy az ubi, pontosabban ez a debian alapú csomagkezelés megragadott. Nem rossz az rpm alapú sem, fejlődik, de valóban a debian féle nagyon jól van megoldva. Egyedül ezt az értelmetlen tároló szervezést nemtom felfogni ubi esetében, ami már disztribúció hiba, és komoly elvi hibák vannak benne. Pl nemtom megérten, hogy a mozilla termékekből miért nem lehet a fő verziókat frissíteni benne?
Már problémáztam ezen, hogy a thunderbird 3 nem kerül bele a repóba. Miért? Ezt nem értem. Biztonsági megfontolás? Miért biztonságosabb egy régi, elavultabbnak számító sw, mint az elméletileg biztonságosabbra tervezett új? Nem vagyok nagy rendszergazda jellem, szóval fel lehet világosítani.
Ezt tekintve a másik ilyen probléma a lotus symphonyval jött számomra. Örömmel láttam, hogy bele került a repóba, viszont a nyelvi csomagokat kifelejtették hozzá. Ez gyakorlati szempontból négy csomagot jelent, ami le is fedi az összes nyelvi csomagot. Azokat miért nem lehet beletenni? Ne mondják, hogy nem fér el a szerveren.
Mondom jó, legyen. Leszedtem az IBM honlapjáról nyelvi csomaggal együtt. A probléma ott kezdődik, hogy talán a hardy-hoz való csomag van fent. A probléma nem a telepítéssel van, mert simán felmegy és működik, hanem a csomagfrissítéssel. Azóta az apt-get és aptitude folyton köhög, hogy csinálni kéne vele valamit, mert a repóban benne van a friss verza, le kéne cserélni. Viszont cserébe a nyelvi csomagot is leszedné, mert ugye disztribúció különbözőség miatt nem lehet fent mellette. 
Szóval jó ez az ubi, de én úgy látom, hogy nem bugokkal (mert eggyel sem találkoztam még), hanem komoly elvi hibákkal küzd, ami disztribúció tervezési probléma.
Komolyan nem értem, valaki meg tudja magyarázni? 
-
Füsi
csendes tag
Szervusztok
Karácsony előtti kérdésem: eeepc900-n meghalt az XP: tegyen be javító CD-t és a "J" gomb megnyomásával blablablablabla...
eeepc-n nincs optikai meghajtó, mint köztudott, meg az XP-nél gyorsabbat szerettem volna a 900MHz-es cerkához és 1GB RAM-hoz, így az EeeBuntu mellett döntöttem.
Készítettem egy SD kártyás EeeBuntut 2 szer is, a 3.0 Base és a 3.0 Standard személyében, felálltak a "bemutató rendszerek", azonban az install 94%-nál mind a kettő megállt a Grub dev/sda eszközre telepítése során: " grub-install/dev/sda hibát adott " fatális hiba asszem, leokézás után leáll a telepítés és marad a "bemutató rendszer". Én tovább szeretnék lépni a Wifi, hangszoró és egyéb problémák felé

Segítsetek mit tudnék tenni, hogy az installálás 100% legyen.
Üdv: Zsolt
-
válasz
Siriusb
üzenetére
A saját gépemen még nem volt ilyen. Áramszünet volt, de megcsinálta magát. Azt igazából nem tudom mit csinálnék ha nem tudná megjavítani magát, mivel raid0 tömbön van a rendszer, azt meg a live nem igazán látja...
Lehet csinálnom kéne egy live lemezt remastersys-el, az gondolom látná 
-
Siriusb
veterán
válasz
body007
üzenetére
Azért durva lenne, ha minden ilyen esetben ez lenne a lefolyás és csak live cd-vel tudnád helyrerakni. Nem kell kihúzni a falból, elég egy áramszünet. Sajnos nálam 1-2 másodperces áramszünetek elő szoktak fordulni, ami pont elég ahhoz, hogy restartoljon a gép. Hála Istennek egyik alkalommal sem fordult elő ilyen hibajelenség...
Persze most novemberben, 3 hét után bekapcsoltam a gépet, úgy összeomlott a rendszer, hogy inkább újra telepítettem, ha már kijött az új ubi. Az fsck-t valószínűleg nem tudtam helyesen használni, mert nem tudtam vele megoldani a problémát. -
Több akadálymentes FCM is van már.
-
-
Tegnap fejeztem be szomszéd asszony gépét (crunchbang 8.10 került rá). Ma hív, h nem megy a gép, és valamit kiír...
Az ilyen hibajelentéseket szeressem a legjobban
Megnézetem a gépet, persze nem rendesen lett leállítva, de annyira nem, h meg se tudta csinálni magának a rendszer... valami olyasmi, h ro módban lett csatolva a file rendszer és adjam meg a jelszót és megoldja vagy ctrl + D reboot Na a jelszót nem fogadta el (ezt nem igazán értem, h miért nem...) Maradt a live lemez és fsck, ami szépen rendbe rakta a file rendszert.
Jah, és a lényeg: megmutattam neki, h kell leállítani a gépet (amit tegnap elfelejtettem
), ezért csak kihúzta a falból 
-
78zolika
senior tag
Sziasztok ! ! Hogy kell beállítani hogy automatikusan elinduljon a Firestarter tűzfal + ha bekapcsolom ne változón pirosra (és ezt írja ki Hit From 151.33.41.226 detected ) mi ez ???
-
-
FixY67
senior tag
Hm... firestarter...
Stabil Debianra tettem fel, gnome mellé.
Az elmúl fél órában két alkalommal záródott be az ablaka anélkül, hogy hozzányúltam volna.
A next-next-finish alapon konfigurált szabályokkal nem tudott elindulni a bootoláskor. (logokat még nem néztem, a konzolon csak egy failed, exit 2 üzenetet láttam).
Ilyenek miatt tudom nemszeretni a linuxos rendszereket. -
Krissz22
senior tag
válasz
üzenetére
Meggyőztetek.

Még pár kérdés:
A youtube teljes képernyőn akadozik. A hang nem csak a kép. Ezzel lehet valamit kezdeni?
A Galeon nevű böngészőt eltávolítottam, de az alkalmazások > internet alatt még szerepel. Persze már nem tudja megnyitni, hisz leszedtem...hogy tudom eltüntetni onnan?
Köszi!

-
törölt tag
válasz
Krissz22
üzenetére
1. felesleges a Firestartert mindig elindítani. Egyszer beállítottad, akkor mindig elindul a tűzfal. Ezt egyrészt ott látod, ha átállítod a bootolás módját nemgrafikusra, azaz karakteresre. Egyszercsak ki fogja írni, hogy firewall vagy fw start, utána network start, vagy hasonló. Amit te el akarsz indítani, az a beállító gui. Ennek elindításához admin jogra van szükség, ezért ha ezt az indítópultba teszed, minden bootnál kérni fogja a jelszót. Ha a "támadások" adatai akarod megnézni, akkor a /var/log/messages fájl a barátod.
3. A windows is kezd biztonságosabbá válni, ennek egyik alapvető eszköze az UAC. A 25 évnyi megszokás miatt a júzerek nagyrészét zavarja, hogy nem garázdálkodhat AZONNAL a saját rendszerében. Azt nem írom, hogy "büntetlenül", mert elég - vagy talán mégse elég? - büntetés, hogy vírusirtókkal, antispywarekkel, tűzfalakkal és minden egyéb finomsággal kell teletömködniük a rendszerüket, mert a "felhasználói élmény fokozása" érdekében gyakorlatilag a legminimálisabb biztonsági intézkedéseket is sutba dobta az ms, ezzel rászoktatva a júzereket a jelszó nélküli rendszergazdai géphasználatra. ezzel a használati móddal minden egyes káros folyamatnak ugyan ezeket a jogokat adták/adják meg a gépükön. a helyzet ismert. na, ezt egy kicsit változtatta az UAC, de a mélyen beivódott szokásokat nehéz megváltoztatni. annyira, hogy rengeteg ember, aki frissen kezd Linuxot használni, egyből a rendszer eme alapvető, jóval nagyobb biztonságot garantáló tulajdonságát akarja megváltoztatni. a Unix és hasonló rendszerek a kezdetektől többfelhasználósra tervezték, emiatt fejlett jogosultságkezelése volt mindig is, mely jogosultságkezelés a mai gyakorlatban a Linuxokon alapesetben úgy jelenik meg, hogy a rendszergazdai feladatok elvégzéséhez mindig jelszót kér, és mindig kell egy nem rendszergazdai jogokkal rendelkező felhasználót létrehozni, a mindennapi használathoz. NE akard ezt megváltoztatni! Attól, hogy a Linuxok most még sokkal kisebb veszélynek vannak kitéve, mint a windowsok, nem azt jelenti, hogy nem szedhetsz be Linuxon futó károkozót (persze, a valós esélye a 0-hoz közelít), és ha rendszergazdai módban vagy, akkor az bizony ugyan úgy rendszergazdai módban fog tevékenykedni, mint te, vagy mint ahogy a windowson megszoktuk. egy Linuxról pedig te nem fogsz ilyen cuccokat leírtani, csak a megint jól bevált windowsos módszerrel, az újratelepítéssel.
De a te dolgod, ahogy gondolod.ja, igen, és amit body007 írt: az ufw (uncomplicated firewall) annyira alapértelmezett az Ubuntuban, hogy Canonical "gyártmány". felesleges firestarter, csak a terminálban
sudo ufw enable
jelszó
és megy. nem kell hozzá gui sem, amit így nem kell berakni sem az indítópultba.
-
Megjelent a Full Circle magazin 30. számának magyar fordítása - immáron akadálymentesítve is.
#20716: kiegészítő nélkül is lehet állítani.
-
válasz
Krissz22
üzenetére
1. Firestarter csak egy frontend (GUI) a ufw-nek, szal nem kell annak mindig elindulnia, attól fut az

2. a nautilusba (alap ubi/gnome file kezelő) beállítások közt van valahol, h milyen file-al mit csináljon...
3. Nem kér mindenhol jelszót, csak ha a rendszer beállításokhoz akarsz hozzányúlni. Ezt kikapcsolni nem lehet, nem is lenne túl jó, a rendszered biztonságára nézve

-
Krissz22
senior tag
Sziasztok!
Több kérdésem is lenne, aki tudja a választ rá, azt ha kérhetem írja ki a sorszámot a válasz elején. Köszi!
9.10-es van fent....1. Firestartert, hogy kell beállítani, hogy automatikusan elinduljon? Gondolom a Rendszer > Beállítások > indítópult...de oda mit írjak?
2. Ha txt filet szeretnék megnyitni, akkor mindig felajánlja, hogy Futtatás terminálban, Megjelenítés, Mégse, Futtatás....és én mindig csak megjeleníteni szeretném. Meglehet oldani, hogy azonnal Megjelenítés módban nyissa meg?
3. Hol lehet beállítani, hogy ne kérjen "mindenért" jelszót?

-
mejanos
csendes tag
Hy!
Kellene nekem egy driver a Sis 671-es videokártyához az ASUS K50C-SX002X típusú laptopomhoz, h a Mandriva KDE grafikus felülete fusson.
Aki tud segíteni kérem dobjon egy linket! Please!
Üdv.:
Mejanos
-
törölt tag
-
törölt tag
ez aztán gyors volt, nektek is köszi!!!

-
FixY67
senior tag
-
törölt tag
hali,
ubuntu 9.10-ben a bootoláskor bejövő grub-ban szeretném a listát módosítani, de valahogy nem találom a menu.lst-t, mint a régi ubuntuban.
valaki help plz
mod: meg is van, installálni kell a "startup manager"-t
sudo apt-get install startupmanager
de hogy ezt alapból miért nem rakták bele?

-
ZCoyote
őstag
Akkor végre ebben az amúgy jó hangulatú topicban abba marad arcoskodás meg az egymás véres szájú fikázása végre?
Kinek nem inge nem veszi magára.
Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen processzort vegyek?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- SörcsaPH!
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Már problémáztam ezen, hogy a thunderbird 3 nem kerül bele a repóba. Miért? Ezt nem értem. Biztonsági megfontolás? Miért biztonságosabb egy régi, elavultabbnak számító sw, mint az elméletileg biztonságosabbra tervezett új? Nem vagyok nagy rendszergazda jellem, szóval fel lehet világosítani. 
és a másik kérdés ha bekapcsolom ne változón pirosra (és ezt írja ki Hit From 151.33.41.226 detected ) mi ez ??? Icmp szűrést bekel kapcsolni ? Tos szűrést ?
és ezt nem bírta a fájlrendszer? De szar
), ezért csak kihúzta a falból