Hirdetés
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- gerner1
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
válasz
Sianis
üzenetére
Az rendben is van. Én is ennek a híve vagyok. De egy új levelező kliens, vagy böngésző hogy ront a stabilitáson?!?! Vagy befordítanak valamit a kernelbe, csak én nem tudok róla?
Komolyan nem vágom, hogy ezt miért nem lehet. Lehet wines szemlélet maradt bennem, lehet nem, csak próbálom szakmailag felfogni a dolgot. 
Én úgy gondolom, hogy ha egy böngésző bugos, akkor max az fagy le egy jó rendszeren. Bezárom, és nem okoz galibát. A linux elvégre erről híres, nem?
Biztonsági rések: nem hiszem, hogy (csak a böngészőt tudom felhozni megint) pont böngésző téren egy régi verzió biztonságosabb lenne, mint egy új, ahol már programtervezési hibákat is javítanak. Főleg nem egy levelező kliens esetében... Tudom, egy új kiadás után még kell egy kis tesztelési idő, de ilyen alapon akkor a tavaszi LTS-be sem kéne bele rakni az új thunderbirdöt.
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
- Horgász topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ezt az öt videót volt a legjobb megcsinálni idén
- E-roller topik
- ASUS ROG Ally
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- PC Game Pass előfizetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Komolyan nem vágom, hogy ezt miért nem lehet. Lehet wines szemlélet maradt bennem, lehet nem, csak próbálom szakmailag felfogni a dolgot.