Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
78zolika
senior tag
Fel raktam ezt : Ubuntu Tweak De nem töröltem vele sémit csak átnéztem kerestem benne a ( rendszer tisztítás rész de nem találtam) és írtam (#21352) 78zolika kérdést Felraktam még az Torrent letöltött ( a kék béka ) Azures vagy valami ilyesmi Aztán egy 1 óra múlva jött hogy van 7 db frissítés letöltöttem és ennyi
Hát ezt megöltem

Hogy mit szeretnék hogy újra legyen Ubuntu Újra telepítés ?? -
78zolika
senior tag
Ezt írta ki ...: Gnu grub.version 1.97 beta 4
minimal bash like line editing is supported. For the first word tab lists possible command completions . Anywhere else tab lists possible device file completions .
Sh: Grub ______ mit kell írni ??
-
78zolika
senior tag
Sziasztok I Az Ubuntunál is kell rendszertisztítót használni mint a Windowsnál Pl : CCleaner , Advanced SystemCare Fre , Ashampoo Winoptimizer Platinum :.
zed01
ajánlotta a Ubuntu Tweak letöltöttem de nem találom benne ( rendszer tisztítás , internet nyomok eltávolítást Stb) Köszönet -
78zolika
senior tag
Sziasztok ! B.U.É.K Felraktam pár darab témát + Google kis alkalmazásokat Marha jó lett így a Ubuntu

-
78zolika
senior tag
Sziasztok ! Az Ubuntuban is van csökkentet mód ? Mi van a kor ha elszáll a Oprencer hogy tudom az adatokat ( filmek , zenék , képek ) róla megmenteni ? Azért a Windowsban a csökkentet mód párszor megmentet

-
78zolika
senior tag
válasz
gyurman
üzenetére
A programnak van 15 napos próbaváltozata De ha megveszed ( Chip - Pc word magazint ) vagy szerzel belőlük kódot a kor ingyen használhatod 30 napig sőt meg is újíthatod a minden hónapban magjelenő magazin kodakkal Nem értem hogy neked ez mér fáj hogy Windowsomat evvel a programmal védem
És mindenki maga dönti el hogy kipróbálja vagy nem -
78zolika
senior tag
Sziasztok ! Segítsetek nem tudom megnézni az Mailban kapot képeket az OpenOffice ?
Valamelyik honlapon láttam olyan csomagkezelőt ahol csillagokkal jelölték a programokat ( miket érdemes letölteni ) az is érdekelne ? -
78zolika
senior tag
Múltkor írtam hogy nem sikerül telepíteni a videokártya divert Meg is írtátok hogy amit használok a hoz már nincs és hogy használjam a beépíttet divert ami az Ubuntuban van oké csak az a bajom vele hogy a Firefoxban a honlapok kicsiben jelenek meg és mindig nagyítással kell kezdenem Hogy lehetne ezt megoldani ?
-
78zolika
senior tag
Sziasztok ! Nem boldogulok videokártya diverének a felrakásával már letöltöttem a honlapról de nem tudom feltelepíteni
-
78zolika
senior tag
Sziasztok ! ! Hogy kell beállítani hogy automatikusan elinduljon a Firestarter tűzfal + ha bekapcsolom ne változón pirosra (és ezt írja ki Hit From 151.33.41.226 detected ) mi ez ???
-
78zolika
senior tag
Honnan lehet olyan témákat letölteni amik mutatják az asztalon az időjárást ,időt , stb
-
78zolika
senior tag
Sziasztok ! Nem értek semmit
Gyerekek visszamegyünk a dedóba ( homokozó összerakása ) Viszem a szitát meg a kis vödröt -
78zolika
senior tag
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Amit használsz OpenSuSe 11.2- az jobb mint a Ubuntut ? Én Kb 5 napja használom az Ubuntut felváltva a Win el de eddig minden jól működik
Habár első nap sikerült megölnöm
De újra raktam 
-
78zolika
senior tag
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Te ahogy látom Windows 7 használsz mellette használod a Linux valamelyiket ?
-
78zolika
senior tag
Hát a kor nem értem mér éri meg Linuxos termékeket használni ?
-
78zolika
senior tag
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Ez engem is érdekel

-
78zolika
senior tag
Hát ha ezt tudom hogy az írásom ( kérdésem )ilyen vitát gerjeszt nem írom (teszem )fel
-
78zolika
senior tag
A kor én ezekből a komentekböl azt szűrtem le hogy a Linuxok nem rosszabb mint a Windows termékek biztonság terén Tűzfalat mindig érdemes használni ha nettre megy az ember Lehet hogy az ismerősöm kicsit hozzátett a dolgokhoz
Mondtam neki hogy én is kipróbálom a Linux ( Unbutut ) Ö azt mondta hogy azonnal töröljem a gépből de még az emlékezetemből is mer egy rakás Sz.. Nem hiába hogy ingyenes Mondtam neki hogy amióta használom csak + a véleményem azóta nem beszél velem 
-
78zolika
senior tag
Hát állítólag hiába rakót fel tűz falat mégis lenyúlták a jelszavait Úgy vete észre hogy pár napig nem lépet be a honlapokra amin regisztrálva volt de a honlap azt jelezte hogy használta sőt valamikor be sem engedte azt jelezte hogy (Te már beléptél ) meg állítólag az ö nevében írógátak sőt néhol ki is tiltották Eböl ö ara gondolt hogy a Linux biztonsága Sz.. mer eddig ilyen a Windows alatt nem történt vele Az ö állítását írtam le "
-
78zolika
senior tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Sziasztok ! Igen kezdő vagyok még a LINUX témában ( kB 5 napja használom ) vegyesen a Windowszal A biztonság roll kérdeznélek benneteket Ezek az ingyenes tűzfalak milyen biztonságot adnak ? Mi van a hekerekel ? Egyik ismerősöm aszt mondta hogy ö azért nem szereti a Linux termékeket mer könnyebb feltörni mint a Windows Pár napig használta és már használták is a jelszavait Igaz lehet ?
-
78zolika
senior tag
Sziasztok ! Még kezdő Linuxos vagyok Kérdésem az lenne melyik jobb Ubuntu vagy a Kuubuntu ? Mosta Ubuntut használom csak a kuubuntu az jobban tetszik hasonlít a Windowsra
-
78zolika
senior tag
Sziasztok ! Hát örülök hogy nem csak nekem sikerült op rendszert gyilkolni
Na mindegy rakom fel újra 
-
78zolika
senior tag
Sziasztok ! Sajnos sikerült 2 nap alatt megölnöm az Ubuntut

-
78zolika
senior tag
Sziasztok ! tegnap raktam fel a Windows mellé a Ubuntu -ot még ismerkedek vele eddig csak + a tapasztalat Kérdésem az lenne hogy kell e vírusirtót feltelepíteni ? Torrentet mivel lehet letölteni ? Tűzfalat ?
Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Hát ezt megöltem

ajánlotta a Ubuntu Tweak letöltöttem de nem találom benne ( rendszer tisztítás , internet nyomok eltávolítást Stb) Köszönet

Gereblye van helyette de még szint is választhatsz
Gyerekek visszamegyünk a dedóba ( homokozó összerakása ) Viszem a szitát meg a kis vödröt
Habár első nap sikerült megölnöm