Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- sziku69: Szólánc.
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
válasz
Sianis
üzenetére
Az rendben is van. Én is ennek a híve vagyok. De egy új levelező kliens, vagy böngésző hogy ront a stabilitáson?!?! Vagy befordítanak valamit a kernelbe, csak én nem tudok róla?
Komolyan nem vágom, hogy ezt miért nem lehet. Lehet wines szemlélet maradt bennem, lehet nem, csak próbálom szakmailag felfogni a dolgot. 
Én úgy gondolom, hogy ha egy böngésző bugos, akkor max az fagy le egy jó rendszeren. Bezárom, és nem okoz galibát. A linux elvégre erről híres, nem?
Biztonsági rések: nem hiszem, hogy (csak a böngészőt tudom felhozni megint) pont böngésző téren egy régi verzió biztonságosabb lenne, mint egy új, ahol már programtervezési hibákat is javítanak. Főleg nem egy levelező kliens esetében... Tudom, egy új kiadás után még kell egy kis tesztelési idő, de ilyen alapon akkor a tavaszi LTS-be sem kéne bele rakni az új thunderbirdöt.
Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- eGPU tapasztalatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Komolyan nem vágom, hogy ezt miért nem lehet. Lehet wines szemlélet maradt bennem, lehet nem, csak próbálom szakmailag felfogni a dolgot.