Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Klaus Duran: RCS
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- sziku69: Szólánc.
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- A szovjet és orosz űrhajózás múltja XXIV. rész
Aktív témák
-
válasz
body007
üzenetére
Egyértelmű, hogy az Ext2 miatt volt a dolog, ezzel már én is találkoztam. Ha Ext4-re építkezel (nem nagy kunszt átváltani rá éles rendszeren sem), akkor áramszünet után is tökéletes lesz, nem kell LiveCD-ről rendbe hozni.
Persze ez ott még körülményes, de az Ext3 is lényegesen jobb a naplózásával a 2-nél.
Loveless: próbálkozz az AMD honlapjáról letölthető meghajtóval, azzal esetleg menni fog.
-
Siriusb
veterán
válasz
body007
üzenetére
Azért durva lenne, ha minden ilyen esetben ez lenne a lefolyás és csak live cd-vel tudnád helyrerakni. Nem kell kihúzni a falból, elég egy áramszünet. Sajnos nálam 1-2 másodperces áramszünetek elő szoktak fordulni, ami pont elég ahhoz, hogy restartoljon a gép. Hála Istennek egyik alkalommal sem fordult elő ilyen hibajelenség...
Persze most novemberben, 3 hét után bekapcsoltam a gépet, úgy összeomlott a rendszer, hogy inkább újra telepítettem, ha már kijött az új ubi. Az fsck-t valószínűleg nem tudtam helyesen használni, mert nem tudtam vele megoldani a problémát.
Aktív témák
- Futás, futópályák
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- Path of Exile (ARPG)
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Micro Four Thirds
- Tápos kibeszélő offtopik
- MWC 2026: Na, fussunk vele még egy kört!
- Gumi és felni topik
- Google Pixel topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- 223 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-7GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest