- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Okos Otthon kezdőknek
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
törölt tag
srácok, a radeon 4650-es kártyákkal vigyázzatok, mert ha engedélyezem a restricted driver-t, a következő bootoláskor már halott a rendszer (legalábbis nálam).
amúgy annyira nem érdekes, mert enélkül a driver nélkül is szépen megy a rendszer, csak a 3d fícsöröket nem lehet használni (amit én nem is bánok amúgy)
-
törölt tag
ez aztán gyors volt, nektek is köszi!!!

-
törölt tag
hali,
ubuntu 9.10-ben a bootoláskor bejövő grub-ban szeretném a listát módosítani, de valahogy nem találom a menu.lst-t, mint a régi ubuntuban.
valaki help plz
mod: meg is van, installálni kell a "startup manager"-t
sudo apt-get install startupmanager
de hogy ezt alapból miért nem rakták bele?

-
törölt tag
köszi, hogy segiteni próbálsz, de nem ez a gond

tudok usb-ről bootolni, puppy linuxal sikerült, de ubuntut vagy xubuntut nem birok pendrive-ra rakni úgy, hogy müködjön.
elvileg feltelepül, de újrainditáskor nem bootol be róla.amúgy a boot sequence természetesen úgy van beállitva a biosban, hogy az usb az első.
(bocs, ezen a gépen nincs hosszú "i")
-
törölt tag
nem, egyszerűen átugorja a bootolási folyamatban, és a vinyóról bootol.
amúgy elvileg a pendrive és az alaplap is usb boot képes, mivel puppy linuxal meg tudtam oldani a dolgot.
(amúgy elég lenne nekem a puppy is, de sajnos haragban van az 1950pro karimmal, és csak alacsony felbontásban megy) -
törölt tag
hali,
usb pendrive-ra szeretnék xubuntut vagy ubuntut installálni.
nem az usb-ről akarom az iso image-t bebootolni (erre találtam megoldást a fórumban), hanem ténylegesen a pendrive-ra akarom installálni a rendszert, mintha csak a vinyóra raknám.a probléma az, hogy live cd-ről bootolva kiválasztom az install opciót, célként megjelölöm a pendrivot, rendesen fel is települ, de nem bootol be róla újraindítás után.
egyébként puppy linuxal kipróbáltam, azzal simán bootol pendrive-ról.
pls help

-
törölt tag
válasz
operator10
üzenetére
hm, ez elég meggyőző

amire még kíváncsi lennék, hogy böngészgettem az openoffice.hu-t, és ott azt írják, hogy az OO olvassa a microsoftos formátumokat, de írni is lehet? például ha muttertől kérnek egy powerpoint prezentációt, és azt OO-ban készíti el, akkor azt az ügyfél meg tudja nyitni "rendes" office-ban is?
-
törölt tag
hali, anyámnak kell egy oprendszert installálnom, és az ubuntura gondoltam. ezzel kapcsolatban lenne néhány kérdés:
- van magyar ubuntu?
- elmegy egy 900-as P3 gépen? (130MB ram)
- az openoffice megnyitja a doc és ppt fájlokat, esetleg menteni is lehet ugyanebbe a formátumba?előre is thx

-
törölt tag
hali mindenkinek,
az új gépemre (asrock nf4 sata) felraktam a legfrissebb ubuntut, és valami nagyon nem oké: a képmegjelenítés iszonyat lassú, a böngészőben amikor az oldalt scrollozom, kábé másodpercenként ugrik egyet. a gépben egy integrált gf6100 vga van.
(bocsi ha volt már ez a probléma, de nem nagyon tudtam milyen kulcsszavakkal keressek)
mod: most nézem a device managerben, felismeri gf6100-nak...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Alkoholista nevelde
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen notebookot vegyek?
- PlayStation 5
- Milyen NAS-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- GL.iNet OFF topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- SzoftverPremium.hu
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, használt
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB LIAN LI LANCOOL 207 Digital 650W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest