Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Aktív témák
-
törölt tag
srácok, a radeon 4650-es kártyákkal vigyázzatok, mert ha engedélyezem a restricted driver-t, a következő bootoláskor már halott a rendszer (legalábbis nálam).
amúgy annyira nem érdekes, mert enélkül a driver nélkül is szépen megy a rendszer, csak a 3d fícsöröket nem lehet használni (amit én nem is bánok amúgy)
-
törölt tag
ez aztán gyors volt, nektek is köszi!!!

-
törölt tag
hali,
ubuntu 9.10-ben a bootoláskor bejövő grub-ban szeretném a listát módosítani, de valahogy nem találom a menu.lst-t, mint a régi ubuntuban.
valaki help plz
mod: meg is van, installálni kell a "startup manager"-t
sudo apt-get install startupmanager
de hogy ezt alapból miért nem rakták bele?

-
törölt tag
köszi, hogy segiteni próbálsz, de nem ez a gond

tudok usb-ről bootolni, puppy linuxal sikerült, de ubuntut vagy xubuntut nem birok pendrive-ra rakni úgy, hogy müködjön.
elvileg feltelepül, de újrainditáskor nem bootol be róla.amúgy a boot sequence természetesen úgy van beállitva a biosban, hogy az usb az első.
(bocs, ezen a gépen nincs hosszú "i")
-
törölt tag
nem, egyszerűen átugorja a bootolási folyamatban, és a vinyóról bootol.
amúgy elvileg a pendrive és az alaplap is usb boot képes, mivel puppy linuxal meg tudtam oldani a dolgot.
(amúgy elég lenne nekem a puppy is, de sajnos haragban van az 1950pro karimmal, és csak alacsony felbontásban megy) -
törölt tag
hali,
usb pendrive-ra szeretnék xubuntut vagy ubuntut installálni.
nem az usb-ről akarom az iso image-t bebootolni (erre találtam megoldást a fórumban), hanem ténylegesen a pendrive-ra akarom installálni a rendszert, mintha csak a vinyóra raknám.a probléma az, hogy live cd-ről bootolva kiválasztom az install opciót, célként megjelölöm a pendrivot, rendesen fel is települ, de nem bootol be róla újraindítás után.
egyébként puppy linuxal kipróbáltam, azzal simán bootol pendrive-ról.
pls help

-
törölt tag
válasz
operator10
üzenetére
hm, ez elég meggyőző

amire még kíváncsi lennék, hogy böngészgettem az openoffice.hu-t, és ott azt írják, hogy az OO olvassa a microsoftos formátumokat, de írni is lehet? például ha muttertől kérnek egy powerpoint prezentációt, és azt OO-ban készíti el, akkor azt az ügyfél meg tudja nyitni "rendes" office-ban is?
-
törölt tag
hali, anyámnak kell egy oprendszert installálnom, és az ubuntura gondoltam. ezzel kapcsolatban lenne néhány kérdés:
- van magyar ubuntu?
- elmegy egy 900-as P3 gépen? (130MB ram)
- az openoffice megnyitja a doc és ppt fájlokat, esetleg menteni is lehet ugyanebbe a formátumba?előre is thx

-
törölt tag
hali mindenkinek,
az új gépemre (asrock nf4 sata) felraktam a legfrissebb ubuntut, és valami nagyon nem oké: a képmegjelenítés iszonyat lassú, a böngészőben amikor az oldalt scrollozom, kábé másodpercenként ugrik egyet. a gépben egy integrált gf6100 vga van.
(bocsi ha volt már ez a probléma, de nem nagyon tudtam milyen kulcsszavakkal keressek)
mod: most nézem a device managerben, felismeri gf6100-nak...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple asztali gépek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen processzort vegyek?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- SörcsaPH!
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Antivírus szoftverek, VPN
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M27UA 27 160Hz IPS UHD 4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest