- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Meggyi001: Hol szálljunk meg Párizsban?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
Aktív témák
-
szablya
aktív tag
Upsz, üdv!
A Usplashel lennének gondjaim, mégpedig az, hogy nem működik. Tudom, nem valami lényeges dolog, de adok a külcsínre

9.10-es illetve 10.04-es ubira szedtem le gnome-lookról usplash témát, az ott illetve a readme-ben adott instrukciók alapján feltelepítettem, majd eljutottam odáig, hogy meg kellett adjam, hogy a telepítettek közül melyik legyen a splash screen. A műveletek elvégzése után restart, majd vagy az eredeti töltőképernyő fogadott, vagy egyáltalán nem is volt (ezt több témával is eljátszottam). Most ott tartok, hogy egyáltalán nincs töltőképernyő, egyetlen villogó kurzor az egész rendszerbetöltési animáció
(bár annál a lila ocsmányságnál még ez is jobb!)Tudnátok tippeket adni, hogy hol van a hiba, vagy legalább arra, hogy hogyan tudom a beállításokat resetelni?

nvidia vga, 10.04 lucid lynx
-
szablya
aktív tag
Kösz a válaszokat

-
szablya
aktív tag
Sziasztok. Kezdő ubuntu-s vagyok. 9.10 van fent 4.3.2-es KDE-vel.
Hálózati portot szeretnék nyitni a torrentkliensemnek, vagy lecheckolni, melyikek vannak nyitva, de nem találok semmi értelmeset erre vonatkozólak. Ubuntu fórumokat néztem, de kezdő angolom erősen akadályoz. Tehát:
Hogyan tudnék terminálból portot nyitni/listázni a nyitottakat? még mosolygok is mellé, hogy biztosan segítsetek

Aktív témák
- Foxpost
- iPhone topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- GL.iNet OFF topik
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Házimozi haladó szinten
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bioshock 2 Special Edition
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- iPhone 16 Pro Max 256GB 92% (1év Garancia)
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(bár annál a lila ocsmányságnál még ez is jobb!)