- petipetya: Nagy chili topic. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
SCHwat'
csendes újonc
Szvsz ez az egesz vagas dolog arra mehet ki, hogy nagy a map es mindenki egyenlo sebesseggel fut, most vagy bevezetik a gorkorcsolyas interdictorokat akik elkapjak ez ellent egy haloval amig odaer a DPS, vagy probaljak ravenni a jatekosokat, hogy dekkoljanak a kimentesnel minnel tobbet
es vedjek azt a marek hulladekot amit ha valaki kerne ugyis odadnad neki ... de igy megvan az a remek erzese, hogy 3 baratjaval hatbalot es elvehette.
Mondjuk az egyetlen jopofa elmenyem DZ-ben eddig az volt, h valami kismokus kerdezgette, hogy nem vennem-e be a csapataba es amig megalltam es megnyitottam a group managementet, alamvagott egy granatot. Na ezen mar sirtam a nevetestol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P1 G2 - i7-9850H I 16/256SSD - 32/1TB I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Dyson V15 detect absolute
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15-IIL - i5-1035G7 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Zbook 15u G5 - i7-8GEN I 32GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Magyar I Cam I W11 I Garancia!
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- iPhone Air 256GB Égkék 3 ÉV kiterjesztett garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest