Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Htibimor
senior tag
Na, megvettem a 204-es vector tervrajzot. Elköltöttem minden pénzem. Remélem jövő héten 204-es aug-ot lehet majd venni és nem lesz pénzem, de ez van!

-
.LnB
titán
A DZ ismét játszhatatlan. Aki rugó az cheater.
Pihentetem egy ideig ezt a szart. -
KaYaK
tag
Raulblanco
Nagyon köszönöm a válaszokat!
Nem marad más hatra mint gyúrni a köröket akkor a DZ-ben meg egy jó darabig... Jelenleg csak 47-es a szintem szal eltart egy darabig.
Mondjuk amióta megvan 3striker cucc a duci langszoros tisztogató pusztul ahogy kell....Olyan lehetőség nincs hogy ha valaki craftolt magának több ugyan olyan fegyvert a talentek miatt es amelyik neki nem kell eldobja nekem en meg felveszem mert ami neki szar az nem biztos hogy nem jobb a nálam lévőnél? Tutko lenne...
szerk
Vagy ameddig nem érem el a DZ75 szintet fel sem tudom venni? -
Raulblanco
aktív tag
260-280.000 dz funds a 204-es blueprint vendornál és dz75 szint kell hozzá.
204-es fegyvert gagyi talentekkel vehetsz boo vendornál, változó mikor mit, vagy ha leölsz 500 boost dz-ben lehet hogy nagy szerencsével dob egyet valemelyik. illetve challanging falconon is eshet a végén az apc-ből 204-es fegyver.
240 jelenleg csak challanging falcon vagy dz. de dz-ben csak évtizedenként 1db világszerte, az összes platformot együttvéve.
-
sith7
félisten
Ha 204-es Aug ra - vectorra vagy első hullámos M1A ra faj a fogam jól gondolom hogy DZ75 után nyílik meg a vendornal a tervre a lehetőség craftolni?
igenVagy ölébe hullhat máshogy is az embernek?
204 - es nemMeg a 240GS cuccok csak Falcon kihívással nyerhetoek el?
igenMikortól lett a Striker 3cucc után 100 kritikus csak 50 százalék kritikus?[/I
passz -
KaYaK
tag
Sziasztok srácok!
Ha 204-es Aug ra - vectorra vagy első hullámos M1A ra faj a fogam jól gondolom hogy DZ75 után nyílik meg a vendornal a tervre a lehetőség craftolni? Vagy ölébe hullhat máshogy is az embernek?
Meg a 240GS cuccok csak Falcon kihívással nyerhetoek el?Mikortól lett a Striker 3cucc után 100 kritikus csak 50 százalék kritikus?
Válaszokat előre is nagyon köszönöm!
Üdv
-
RazoR
veterán
Semmi infó még az 1.2 megjelenéséről?
-
Brownage
tag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
A neves bossokra simán akár lehet is hatással. Mivel időnként zöldet dob. Ennek esélyét szvsz növeli a scavenging. Tudom, hogy az alap drop rate-t fejtegették Redditen, de bukik az elmélet, mivel nem fixen 1db fix gear score-ú itemet dob a neves boss, hanem esély van set itemre is, 163 helyett 182-re is, és ezeknek az esélyét egészen biztos vagyok benne, hogy befolyásolja a scavenging.
PvE bossok is dobhatnak sárga helyett setet.
-
Egy kis statisztika ismét (töltsétek le, mert nagy)
-
Egonyolc
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Arról nem látott valaki infót, hogy a sárga/zöld arányt befolyásolja-e?
Mondjuk Hornet kesztyű drop. -
abéla
senior tag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére

akkor nomad vonalat hanyagolom -
-
Dave567
veterán
Üdv
Miért van az most a játékban, hogy nem tudok kimenekítést hívni, sehonnan sem ?
-
Terrorista
senior tag
Na valami ilyesmire lenne szükségem nekem is.
Ugyan nincs még jó gearem (160+) és a DZ32-es szintem se kiemelkedő, de szívesen krúzolok másokkal.

Annál bármi jobb, mint amikor a random társaid lőnek hátba, ha hátat fordítasz nekik vagy amikor megölnek 3-4x egymás után üres táskáért, mert éppen egyedül maradtál odakint.Uplay: Teri1337
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Az elsôrôl én nem tehetek. Hamarabb ért a ládához ezért lelôttem.
Viszont dz6-ban a 4 ruszki na az kemény volt.
ui: biztos nem bombi lôtt elôször? 
-
abéla
senior tag
Üdv mindenkinek!
Közép (-alsó
) erős, DZ42-es karival futnék pár kört csapattal is szívesen, mivel meguntam/befrusztrált az eddig művelt, 1-2 fős sunnyogó/rejtőzködő DZ-taktika.
Egyrészt így alig haladok (150óra gameplay alatt 42dZ, fohs fegyó), másrészt a 10+ évnyi multi-fps múltamban mindig is a kompetitív / assultos stílust képviseltem (ok, BF2/BC2-ben medic voltam), így kifejezetten fáj az eddigi konfliktuskerülő attitűd
.
Persze DZ mellett Incurs. is jöhet, Hard már egész sima ügy, ellenben a Chalange az cselendzs.Kari:
Sentry 4-es set + openCHC gloves/electricBackP: 150-200dps (a csodás lila, ~2 hónapja meglévő
m1a-mal sentry+pulse 500-700k crit) 69k hp (49% dmg redu), 14-17k electr, alap 21-38chc / 90/150 chd, ilyesmik.
Esténként 22-01 között érnék rá. Sajna ebben az idősávban csak egyoldalú a kommunikációm, kiskölköm és egyéb családtagjaim végett
. Ingame/Skype (/Discord - ha végre hajlandó elküldeni a verifikáló emailt)Uplay: Cortezzuma
ui: hehe, így végigolvasva ez mehetne a "The Divison-ben társat keres" rovatba is

-
marilllyo
veterán
válasz
Spancho
üzenetére
Az a baj, hogy annyira egy kaptafára épül a karaktergenerálás, hogy nagyon. Kb. nem tudod magad megkülönböztetni másoktól. Pedig jó lenne megosztogatni, hogy ki, hogy néz ki. Mondjuk én erre a részére a dolognak s*artam is egy nagyot mert az első perctől fogva "nem cseréltem alsógatyát".

-
drmazsi
aktív tag
Valaki tolna velem egy Falcon-t Hard fokozaton? Még nem csináltam. ubi név : Gorklar
-
Brownage
tag
Raulblanco, PakkciX: a mai összefoglaló

Killing MixVicces, valamiért az én hangom el van csúszva hamarabb válaszoltok, mint kérdeznék, de sebaj

-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Na várjàl csak!!

-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
-
marquuard
veterán
válasz
[hun] warhea
üzenetére
Mellény: 11% elite def, 500 armor, 2400 élet, 46% ammo (reckless talent)
Holster: 8.50% pulse crit dmg (125 stamina, 1300 skill modokból) -
marquuard
veterán
Na ilyen se volt még.
(Bocs a minőségért, véletlen videóként mentettem)
NagybanEzzel pedig meglett a teljes Striker szett, most így néz ki. Boostolva 330k DPS. Az előző HE-s kesztyűvel 202k volt a DPS a +30% crit dmg miatt (240% volt, most így 210%), de hát valamit valamiért.

-
Brownage
tag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
jól átvertél
nincs is ott kulcs 
-
Hunner
senior tag
válasz
kovimester
üzenetére

-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
kovimester
üzenetére
Tehát akkor ne vegyek tudomás róluk ? Sajnos az nem fog menni, amíg tizen X ezer forintért dobnak ki egy játékot addig meg főleg nem.
-
sith7
félisten
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
nagy vicc volt ...

-
kovimester
aktív tag
válasz
Hunner
üzenetére
Te biztos fogyatékos vagy....
És kötekedésnek veszem! Mert én nem szidtalak de ez a te színvonalad a sötétség.
De neked leirom hosszabban hogy a száraz agyad is felfogja!
Itt arra gondoltam hogy lassan a fórum át alakul egy csiter jelentős ubi2.0 ra. Lassan nem a játékról szól a fórum ha nem higy kit mikor ölt meg a csiterke. Meg értem hogy lelő meg jaj de rossz, de unalmas egy kicsit lassan idő milliós kell hogy legyél hogy jelentgesd ezeket. Amikor idő jöttem a játékról szólt nem erről.
Erre gondoltam..... -
sith7
félisten
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Tényleg ?

-
Brownage
tag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
ohh de jó, hogy mondtad ezt, el is felejtettem. úgysincs mire költenem PxC-t, napok óta capen vagyok. Elköltöm mindet kulcsra, hogy tudjak mit osztogatni kedves 4 fős manhuntos ganker játékostársainknak

-
-=Jam=-
addikt
Snip3r_HUN: Felvettelek a barátlistámra, ha lesz szabad hely nálatok, akkor betársulnék DarkZone-ozni
Ma olyan este 10 után ha még lesztek. -
törölt tag
válasz
kovimester
üzenetére
Meg KULCSOT!!! 3-4-5db-t ha lelő egy szarházi csaló. Màrpedig a kulcsokat elèg ritkàn dobálja a boss nèlküle meg csak nèzegetheted a dz làdàkat mert kinyitni nem tudod.

-
Hunner
senior tag
válasz
kovimester
üzenetére
Most komolyan ne vedd kötekedésnek, nem rosszból kérdem, de neked van valami szellemi fogyatékosságod? Recskát a múlkor szétszedted mert csalt, most meg kit érdekelnek a csalók, meg miért sír valaki a csalók miatt? Szerintem pont tökmindegy ha valaki 220+ GS-ban DZrank 99-en 9999999 pénzzel akar játszani, vagy ha tök kezdő, akkor se kelljen már csalókkal találkoznia. Ha az ember szórakozását teszik tönre, tökmindegy ki az, hol tart, mit csinálna éppen...
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
kovimester
üzenetére
Egy pillanatra álljuk meg. Kb. 2 hétig zavartalanul lehetett játszani elvétve egy-két csalóval összefutott az ember,most hogy lejárt sokaknak a 2 hetes ban hirtelen megint sok lett a csaló,és még azt kérdezed miért sírok ?
-
torma1981
veterán
válasz
kovimester
üzenetére
Itt nem az a lényeg hogy mennyi pénzt, XP - t gyűjtött hanem a csalók. Ki a franc akarna ilyen játékkal játszani?
-
nyamsas
aktív tag
válasz
üzenetére
Állok elébe...tudod ami itt megy, hogy csak egy bizonyos réteg kap választ a kérdéseire, nem is baj ha banolnak!!
Szerettem volna többször is tanácsot, vagy érdemes-e az adott fegyót, itemet megvenni, mindenki sz*rt a fejemre, innentől kezdve nekem itt nincs keresnivalóm....a legutolsó a Valkür fegyver tervrajzra vonatkozott...A többség lvl 99 big face módba tolja, vhogy nem illek bele a képbe

Kérvényezném a bant, ha lehet...thy
-
kovimester
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Nem kötekedésből irom, de miért sírsz???
97lvd van (minden nyitva a boltokbak) van ahogy mondtad 900e+ DZ kredited....
Azt ha lelönek vesztesz 2-3e pénzt és xp....
Ha még ténylegesen xp és pénzt gyüjtenél még talán együt is éreznék de igy
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Raulblanco
üzenetére
Tegnap este nem volt semmi gond,egyedül bementem aztán rámcsatlakoztak hárman ismerősök közül,de mostanában főleg reggel ha egyedül megyek be tuti hogy kifogom a nyerő szervert ahol legalább egy csaló van. Lehet lottóznom kellene...
-
Raulblanco
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Szerintem ezek tényleg vadásznak rád

Tegnap is mondtam Brownage-nek, mikor láttam hogy megpróbál behívni egy szabad helyre, hogy fasza, pont ma írtam hogy mióta nem futottam csalóba, de ha behív téged tuti jön egy, rád vadásznak.Az elmúlt egy hétben rengeteget voltam bent, kellett az M1A szint és dz funds, most a vectorra gyűjtöm, de még mindig nem futottam csalóba, ilyen konkrétba. Volt egy srác aki lelőtt, talán sniper hangot hallottam, de a tűzgyorsaság ahhoz túl magas volt, leütött a végén szóval nem írta ki milyen fegyver volt, de kicsit gyanús, viszont nem ilyen falon keresztül, hanem hátulról pár méterről.
-
.LnB
titán
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Nekünk tegnap még szerencsénk volt akkor.
-
-
Edem05
őstag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Hát ez ciki. Úgy látszik ezeket nem lehet elijeszteni a 2 hét szünettel, onnan folytatják ahonnan abbahagyták.

-
Brownage
tag
válasz
Maxtreme
üzenetére
ATI...vagyis AMD-nél shadowplay = plays.tv. ugyanazt teszi. 30 sec a minimum idő és állítható kb 10 percig, hogy mennyit vegyen fel automatikusan. van benne manual recording is, vagy automatikusan minden game sessiont mindig vesz és kivágható belőle ami kell. Sztem érdemes külön plays.tv-t feltenni és ilyen halál esetén megnyomni a hotkeyt és máris megvan az utsó 2perc(nekem ennyire van állítva) és már mehet is ubinak. 1 kattintással kivágható a kívánt rész, másik kattintással upload to plays.tv és utána ott is a gomb hogy copy link to clipboard, már másolható is be ubi weboldalán a reportba.
-
Maxtreme
addikt
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
akartam mondani hogy shadowplay, és felveszi az elmúlt 2 percet, de látom kATi-d van..

-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
nyamsas
üzenetére
Az hogy a tisztességes játékosok ellen tudok érvényesülni, még nem jelenti azt hogy nincs tele a t*köm a csalókkal !
A barátocskám jelzőt meg inkább hagyjuk nem hiszem hogy ismerjük egymást...(#16606) Maxtreme: report mindig megy képpel mellékelve, videózni meg amúgy sem szoktam.
-
Maxtreme
addikt
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
remélem videozod és reportolod őket.
-
nyamsas
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Pár kommentel fentebb még azt irtad, dől a lé(1 hét alatt 8-900k), most meg már nem lehet játszani?

Egyik kommented üti a másikat barátocskám..XD -
kiezTe90
senior tag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Honnan lőtt az le?
Hihetetlen hogy ezeknek ebbe mi az öröm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen TV-t vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LG LCD és LED TV-k
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z Neo RGB 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- Eladó Nokia 5.4 4/64GB kék / 12 hónap jótállás
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7600K / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(elvileg csütörtökön bejelentik)
(játékidőből tűnt fel a dolog
De legközelebb beírom a posztba is.

ui: biztos nem bombi lôtt elôször?
Vegyél fel nyugodtan HUN-Ga-Bika vagyok.
Ezt azoknak is írom akikkel nyomulni szoktam. Remélem, azért picit hiányciki vagyok...

(Bocs a minőségért, véletlen videóként mentettem)