- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
utomi
senior tag
válasz
RECSKA #15999 üzenetére
Olvastál tőlem ilyet? Pontosan azt írtam, hogy nem vettem észre, hogy GOD módban mennél ezért is lepett meg a posztolt kép. És nem mondtam, hogy AIMolsz vagy, hogy bármi mással élnél a Big Headen kívül.
Egyébként pedig nem én reportoltalak, eszembe se jutott mert mint mondtam nekem nem okoztál kárt vagy hátrányt. Csak mint leírtam picit csalódtam mert tiszteltelek az elért eredményeid miatt és így azért kicsit máshogy fest a dolog. (Persze fogalmam sincs mióta élsz ezzel és mennyire komolyan így lehet, hogy régen felnyomtad magad már komoly munkával mire ezt kezdet használni. )
Én ezért nem foglak törölni a listából és biztosan fogunk még együtt játszani csak hanyagold ezt a hacket vagy nevezzük akárminek és akkor korrekt lesz. Szerintem.Szerintem legyen beke, mindenki toroljon az uplaybol aki akar emiatt, es szoljon a jatekrol a topik, ne arrol hogy en f@sz vagyok
Egyet értek, elmondtam amit gondolok ezek után tényleg a játékról szóljon most már a dolog. Peace.
-
Tomikam
Az is mukodik biztos a fizetosben.
nem tudom.
De mikor egyutt jatszottunk, lattal tolem barmi ilyesmit? Vagy barki, aki jatszott velem, latta hogy 1 hitelek? Hogy teleportalok?
Szerintem tulfujtatok ezt az egeszet. Kerdem en, ha aimozok, minek lennenek nagyfejek??? Az 1 pixelre rantja a celkeresztet...Sosem oltem elsonek. Amikor a csapat, akikkel mentem, rugo lett, kenytelen voltam leloni aki jott. Millioszor fekudtem. Egyaltalan nincs god mode.
Elismertem, s a buntetest is el fogom fogadni. De ne emlitsetek mar egy lapon egy pedofil gyerekgyilkossal, mikor csak csokit loptam...
Amugy szepen felporgott a topik. Erdekes dolgok derultek itt ki.
Szerintem legyen beke, mindenki toroljon az uplaybol aki akar emiatt, es szoljon a jatekrol a topik, ne arrol hogy en f@sz vagyok
Beke!
-
utomi
senior tag
válasz
vegitossj7 #15994 üzenetére
Azt meg el ne hidd, hogy a nagy fej módban számít a headshot... kek. Mintha ő lenne a szerver, csak a saját kliensét moddolta, attól a hitreg szerveralapú. Azért butácskák se legyünk, no.
És akkor az AIM bot, az rpm hack, a damge hack a teleport és a többi se működik ugye? Te tényleg ennyire hülye vagy vagy csak megjátszod vagy engem nézel hülyének?
-
sith7
félisten
válasz
Snip3r_HUN #15977 üzenetére
ezt hogyan hoztátok össze ?
mondjuk mindegy, mert se tegnap, se ma nem nagyon tudtam belépni ... hétközben meg max. 2 órám van játszani
-
subzerohun
csendes tag
Falcon Lost - Hardon mióta vannak veterán ellenségek? Kb 2 hete toltam utoljára akkor még elitek voltak.
-
vegitossj7
addikt
Én tipikus arc vagyok.
Én nem mondtam senkire se hogy lúzer, egyszerűen csak letöröltem és picit szitkozódtam, hogy 20k-t kiloptak tőlem.
Attól még olvashatom a topicot? PLS.
Korrekt hozzáállás pedig az, hogy nem reportolunk olyan embert, aki sokat segített és építette a közösséget. Főleg ilyen önelégülten. Mert muszáj volt leírnia.
1 szaros kép után. Azt meg el ne hidd, hogy a nagy fej módban számít a headshot... kek. Mintha ő lenne a szerver, csak a saját kliensét moddolta, attól a hitreg szerveralapú. Azért butácskák se legyünk, no. -
macy
addikt
válasz
bendeguz76 #15989 üzenetére
Rá se ránts, nekem 71 kell még
-
utomi
senior tag
válasz
birorichard #15988 üzenetére
Leírtam én is, hogy én se reportoltam volna mert nekem nem okozott kárt, sőt még segített is csak éppen csalódás mert pro játékosnak hittem aki komoly munkával és idővel elért valamit. Erre meg kiderül, hogy azért volt kis segítség is. Hát ez van.
-
.LnB
titán
válasz
bendeguz76 #15989 üzenetére
Ejj az jó sok.
-
birorichard
őstag
Közben szerkesztettem, valóban csalódás, de ez itt egy közösség, még ha olyan is, amilyen. Reportolok egy playert, aki a map másik végéből onehitel autoaimmal, és nonstop ezzel tölti ki az idejét - élvezi, h szopathat, de nem reportolok egy olyan embert ész nélkül, akivel eddig egy közösségbe "jártam", segít az itteni játékosoknak és "csak" egy bighead hacket használ, hanem szólok neki, hogy "b+, mit csinálsz? Kapcsold ki, mert nagyon inkorrekt, és nevezzük nevén, csalás, amit mi itt elítélünk. A törpés dumát meg hagyjuk, nagyon jól tudod te is, hogy azért raktad fel, mert könnyebb így a headshot." - ez az én mondanivalóm is egyben. Szerintem meg lehetett volna oldani ezt házon belül is.
Amúgy nem lepett meg, mindennapos jelenség, hogy a "pro", tisztán játszó játékosokról mindenhol idővel kiderül, hogy éppenséggel mégis csak használ valamit... exploit, ilyen-olyan mod, hack... nincsenek illúzióim. És ugyan nem ismerem ezt az embert (Recskát), mégis csalódott vagyok, haragszok rá, mert elítélem a csalást, pláne online kompetitív részben, de az ok nélküli, azonnali reportot, a rajtakapás örömén élvezkedő fórumtársnak a viselkedését viszont undorítónak tartom. -
utomi
senior tag
válasz
ForRedGlory #15986 üzenetére
Szerintem elég egyértelmű, hogy arra utaltam, hogy naponta posztalnak ide képeket hackerekről és csalókról akik leszedik a fórumtársakat a dzben! Olvass vissza. Amúgy meg a glitchelésből mekkora erkölcsi dilemma lett a múltkor és mindenki kapta itt az ívet de a textúra hack az rendben van ugye?
-
utomi
senior tag
Ha és amennyiben a headshot critet így könnyebben beadja és úgy tűnik képről, hogy igen akkor miért is nem tett szert jogtalan előnyre? Hiszen ha én azonos felszerelésben és azonos fegyverrel állok dz.ben Recskával szemben de nekem 5x akkora a fejem mint neki akkor bizony könnyeben leszed fej critel. Ez pedig akárhogy is csűrjük csavarjuk jogtalan előny ergo csalás. Az pedig bőven kettős mérce, hogy a külföldi kínai és orosz embereket szidjuk a hack miatt de ha egy fórumtársról derül ki akkor az már nem is olyan nagy baj.
Ne dugjuk a homokba a fejünket csak azért mert ismerős vagy legalábbis ne próbáljuk meg itt kimosdatni. Továbbra is azt mondom amit eddig, hogy én játszottam együtt Recskával és nem vettem észre, hogy hackel menne , sőt valóban egy korrekt és segítőkész játékostársnak tűnt de ha valóban ilyen hackel ment (és úgy tűnik valóban) akkor az számomra nem tűnik korrektnek és elfogadhatónak.
A reportal nem értek egyet de csak azért nem mert tudtommal sem kovimesternek sem pedig nekem nem okozott kárt szóval azt gondolom, hogy ez talán felesleges volt de hát ezt is mindenkinek joga van magának eldönteni.vendigo és vegitossj7:
Jaj de jellemző. Tipikus arcok vagytok. Mindketten nagy szájjal töröltétek már a játékot 2 hete és hangos szitkozódtatok is és lelúzeroztátok azt aki játszik vele de azért minden nap itt vagytok osztani az észt és ha valami konfliktus van akkor rögtön beleálltok. Gratulálok ez aztán a korrekt hozzáállás.
(#15984) birorichard
Nem értek egyet. Ha Recska hackel (mert basszus a textúra hack is hack) akkor ugyanolyan besorolásba esik mint a napi szinten ide posztolt hackerek. Vagy miért is nem? Csak mert írt ide vagy esetleg ismered? Szerintem attól még csak rosszabb lesz. Nekem legalábbis csalódás. -
birorichard
őstag
válasz
kovimester #15978 üzenetére
vamzer.
megjegyzem, hogy valóban kiábrándító és nem tiszta dolog, és mert növeli a hitbox méretét is. pve-ben még "elmegy" kategória, de dz-ben nagyon unfair.
amúgy érdekes módon, én egy pillanatig nem játszottam vele, semmiben nem segített, de egy pillanatra sem jutott eszembe, hogy reportoljam...
-
vegitossj7
addikt
válasz
kovimester #15978 üzenetére
Egyszer utol fog érni a karma, azt ugye tudod?
Engem jelentenél ilyenért, felírnálak valahova, és ha meglátlak valahol fórumon, figyelmeztetnék mindenkit, hogy egy Big head-mód miatt bannoltattad volna az egyik fórumtársad 14 napra, mert neked nem tetszett.
Nem mellesleg ezért nem jön a ban. Impossible eventek vannak, ez meg nem az. Viszont elástad magad, jó mélyre. Még ha aimbot hacket osztott volna meg, megértem, de így? ...
-
.LnB
titán
válasz
Snip3r_HUN #15977 üzenetére
Jó is volt már csak 22k kell az m1a bluerinthez.
Köszi a játékot!
-
duvi
nagyúr
válasz
kovimester #15975 üzenetére
Akkor is ezt fogod ismételgetni, ha véletlenül perma bannt kap, mert egy túlbuzgó ügyintézőhöz kerül a jelentésed
RECSKA senkinek nem ártott és nem élt vissza a lehetőségekkel.Sőt! Sokszor felajánlotta a segítségét a kezdő játékosoknak. Reméljük, hogy nem lesz maradandó következménye a jelentésednek!
-
H4rt1g4n
tag
Mi most a legjobb elérhető LMG? Valamelyik Para? Craftolható is, van valahol recept, vagy csak mázli kell, hogy kiessen?
-
Brownage
tag
válasz
kovimester #15969 üzenetére
Azért ez elég gáz részedről
Csak nevetni tudok. Tényleg nagy amatőrség.
Szóval. Ha én nem csalok, de egyszer bármelyik magyarral játszok együtt, aki csinál egy ilyen képet, amin az én nevem szerepel, akkor reportolni fogsz? Ne haragudj de ez szánalmasan gusztustalan. A többi játékosnak mi köze van hozzá, hogy RECSKA nagy fejeket lát?
-
SütiGTi
senior tag
Achivement-et 2ot nem akar megadni. Az echo-t valamiert nem tudom felszedni es azt nem adja meg. Plusz a nehezen vagy kihivason teljesiteni az osszes kuldetest. Mar minden kuldtes megvan csinalva de azt irja 93%on van :-(
X1 -
válasz
vegitossj7 #15972 üzenetére
Ennyi.
Tetszenek a torpok.
Nem vagyok 1 hitelo, nem tudom agyonloni a metroban levo jatekost az utcarol, nincs no recoil es aim, 3000rpm az m1en, nem modositottam az m1et hogy shotgunnak higgye ( igen, ezt is lehet csinalni. M1a loves 200ex8... 1 hit barkire...Nincs vegtelen loszer semmi. Azt en is elitelem, aki jatszott velem, tudja. Meg akkor sem kapcsoltam be semmi ilyesmit, mikor 3 szintet buktam dzben ( vagy vittek a zold cuccokat, stb... )
Nincs ilyen hackem. Csak ilyen texturas volt. Jelentest megkoszonom.
De majd megnezi az ubi a statjaim, es kiderul. Glitchert kitiltanak ugyis, de ezt mar akkor tudtuk.
-
válasz
Nem tudok angolul! Irnal nekik egy levelet, hogy a :
- bullet kinget 1500x oltem le
- rendorakademiat 1 hetig folyamatosan glitcheltem
- dongo is meghalt parszor
- no meg a falcon is lement parszor ( kb 50 xD )Koszonom!
-
Hunner
senior tag
válasz
Jah a képen látható nevekkel... Gratulálok. Egyrészt pont Recska neve nincs rajta, másrészt csak arra van bizonyítékod, hogy recska screenshotján az ő kliensében nagyok a fejek, ötleted nincs hogy a másik 7 playernél hogy néz ki a játék, azért küldöd a riportot ész nélkül.
-
vegitossj7
addikt
válasz
ForRedGlory #15965 üzenetére
-
VTom
veterán
válasz
ForRedGlory #15965 üzenetére
Hétköznap este 9-10 után kell játszani, olyankor ezeket már elzavarták aludni
-
ForRedGlory
félisten
Ma 1 órát játszottam, három szerveren voltam, mind tele volt cheaterrel. Ilyenkor úgy beverném a fejét az összes tetves fejlesztőnek, hogy dilettáns módon képtelenek megoldani a helyzetet.
ki is léptem, van jobb dolgom vasárnap délelőtt, mint hogy felbasszam az agyam... Legszebb, hogy jelenteni sem tudom őket, mert hárman vagy négyen voltak és egyrakáson. A nevük meg így teljesen összefojt.
-
[hun] warhea
tag
Agent Origins Full length [link]
Vtomi
lehet csak nepszerusiteni akarjak a game channelt vagy mit
es olyan kulcsszavakat valasztanak ami mostnaban meno
irnak hozza egy kamu cikket es omlik be a latogatottsag. kozben persze ott a reklam, csak esik1 -2 kosza klikk
Ha pedig nem ez van a hatterben kezetraznek a cikkiroval, legalabb annyira naprakeszek mint az IGN/GS
-
duvi
nagyúr
válasz
[hun] warhea #15952 üzenetére
Mi is köszönjük a játékot!
Nagyon jól sikerült az este. DZ is nagyon jó volt, főleg amikor hátbatámadt az a társaság és szépen kifektettük őket
-
bisza
tag
Sziasztok!
Nem tudom volt-e már, de nem lehet rossz!
[Film] -
VTom
veterán
válasz
Snip3r_HUN #15937 üzenetére
RazoR-nak volt egyszer ilyen, ott mászkált négykézláb a safehouse-ban.
-
Warzoz
senior tag
Falcon Lost Hardban szívesen segítek 2-3 fős csapatoknak a délelőtti órákban.
PC/Uplay: Warzoz78
-
L_ajos
őstag
KisCsaj várja a cimborákat, akiknek nem fáj hogy még csak 4es szintű, kezdő
-
[hun] warhea
tag
... és nem vettem észre, hogy GOD módba menne ...
Mert nem megy god mode-ba? Ennyi.Egyaltalan nem hiszem, hogy csalo, jatszottam vele en is sokszor egyaltalan semmi sem erzodott. egyutt keltunk egyutt fekudtunk (na de kerem nem rosszra gondolni
)
Mas:
Grat Korrbak-nak az elso hard falconhoz es koszi Duvinak es Bibgr0-nak.
-
Brownage
tag
Hogy szúrj ki a csapattársaddal, akiről még nem járt le a Rogue timer
Isten bizony nem direkt szivattam Rumpl-t, azt hittem félre ugrik a srác a gránátból. 11 másodpercen járt a srác timere, mikor a poénból átdobott gránátomtól felment 250 körüli mp-re
-
BasketWink
tag
válasz
Snip3r_HUN #15937 üzenetére
lehet ő is úgy járt mint én ma 2X is, dz-ben átestem a földön majd reload után a safehousban haldokoltam -.-"
amúgy ma DZ-ben belefutottam 3 magyarba akik véletlen tarkón vágtak sniperrel mert NPC-nek néztek
megpróbáltak össze szedni de mivel rough volt mind a 3 nem engedte a rendszer nekik
de aztán együtt bandáztunk miután sikerült életet lehelnem a mikibe és szólni nekik hogy magyar vagyok
-
Lefty
addikt
Valaki vevo mostansag egy Challenge Falconra? Xbox One
-
utomi
senior tag
válasz
RECSKA #15851 üzenetére
Most nem azért de ehhez hack progi kell nem?
Nincs ezzel baj ha valaki él ezzel csak akkor mondja ki! és Recskát nem is akarom bántani oktalanul de annyit szidjuk itt a hackereket, hogy szerintem jogos lenne a kérdés:
A., Recska használ hacket?!
B, Nem használ de akkor ezt, hogy?És igen nem kellene ezt a dolgot csak így elengedni mert eleget szidjuk itt a hackereket ahhoz, hogy e felett nem biztos, hogy el kellene siklani.
Teszem hozzá játszottam Recskával és nem vettem észre, hogy GOD módba menne de ez így akkor is fura. Ennyi. -
Brownage
tag
Egyébként nem értem az embereket. követnek minket, mint rogue-okat. Lejár rólunk a timer. Oké, nem akarnak rogue-ok lenni és kockáztatni. De naivan hátat fordítva azoknak, akiket előtte üldöztek, elkezdik a bosst ölni? Miért? Én akármikor rogue-ot követtem és nem sikerült (eltekintve az esetekről, amikor csakazértis lelőttük őket) és jöttek szemben, akkor készenlétben maradtunk, ha lőnének, akkor tudjunk reagálni. Hátat biztos nem fordítanék így:
http://plays.tv/video/572e26a653701bf712/rock-with-rumpl-warzor-was-our-meat-shield-Ráadásul 4-en voltak mi meg csak 3-an.
-
Brownage
tag
válasz
[hun] warhea #15939 üzenetére
Az kemény
-
Brownage
tag
válasz
[hun] warhea #15939 üzenetére
Mondjuk az más kérdés, hogy a kitartó népek mindenáron szólóban meg akarják torolni a halálukat és nekiugranak újra és újra a csapatnak, így belekényszerítenek a manhuntba
-
-
Brownage
tag
válasz
[hun] warhea #15904 üzenetére
Igazából pont, hogy a manhunt nem éri meg, ha kizárólag a DZ XP a cél. A legideálisabb/legeffektívebb DZ XP a Rank 1 rogue, 90 sec futás/túlélés, majd ismét rank 1 rogue.
Rank 1 rogueként 7% xp-t kapsz ha túléled 90 sec alatt
Rank 5 manhunt 15% xp-t ad túlélés után 300 sec alatt (+az az idő, amíg az 5 áldozatot felstackeled magadra, az is minimum 1-2 perc, hacsak nem rögtön egy 5 fős csapat lemészárlásával kezded)Rank 1 rogueként leosztva 12másodpercenként kapsz 1% xp-t, míg manhuntosként 20másodperc / 1%xp az arány.
Nem beszélve arról, hogy a mahuntban sokkal nagyobb a rizikó és sokkal többet veszítesz, ha meghalsz.
Amennyi ideig tart túlélni egy manhuntot, annyi idő alatt 3x túl lehet élni a rank 1-et, ami 3*7 = 21% xp-t jelent, ráadásul ha ez idő alatt egyszer meg is halsz, csak 1 rank 1-nyit buksz, míg manhunt esetény a 300 sec alatt bármikor leölnek, nem hogy semmit nem nyertél, hanem többet buktál, mint ahonnan indultál -
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #15923 üzenetére
Olyan egyszer volt tegnap 4-en mentünk.
-
sith7
félisten
válasz
[hun] warhea #15927 üzenetére
most volt másfél órám, toltam egyedül ... így sok minden nem történt
-
marilllyo
veterán
Dz-be hol vannak lmb-k?
-
sith7
félisten
válasz
Snip3r_HUN #15923 üzenetére
ilyenben én is részt vennék
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #15919 üzenetére
Á...dehogy!
-
.LnB
titán
válasz
Snip3r_HUN #15919 üzenetére
Ja most próbálom rávenni a kollégát, hogy segítsen.
-
sith7
félisten
válasz
értem ... hát szomorú vagyok
... azért majd keressük egymást, de így akkor úgy érzem esélytelen a dolog
-
vegitossj7
addikt
Addig nézzük a plafont.
Aztán utána is.
Addigra Overwatch is jön, mivel új küldik nem jönnek, ( kivéve egy lehetőleg nem horde mód mission megint) PvE-fanként halálra van ítélve a játék.
Minden update-el minimum 1-2 missionnel kellett volna jönniük, de ez már a "sírás" része. Túl sokat várt az ember...
A PvP meg olyan jó, mint a Destiny sztorija.
-
marilllyo
veterán
válasz
modflow #15909 üzenetére
Úgy képzeld el kb., hogy. fogod magad és lenyomod egy nap 20x a lexingtont challengen, hogy legyen elég pxc-d, hogy vehess egy f*s pisztolyt aminek 204-es gear score-ja így emeli a tiédet, és talán nem vágnak ki egyből ha falcon-ra akarsz menni randomokkal. Azt lenyomod, hogy adjon hetente 1db 214-es cuccot plusz alkalmanként 1db 191-est.
Esetleg bemész DZ-be és fel alá sétálgatsz és henteled a mob-okat a végtelenségig és ha szerencsés vagy 1-2 naponta esik egy zöld amit azonnal eladsz vagy betörsz mert semmit sem ér...Ha véletlenül jó esne akkor Murphy-nek hála úgyis elveszi tőled az első jóképű csapat akibe belefutsz.
A szar dolgokat persze mindig ki lehet menteni és milyen jó betörni, hogy 426x kipörgethess egy tervrajzot...hátha jót dob a szerencsekerék. Ahhoz persze megint kell menni 10-20 lexit, hogy megvehesd.
Mindenféle sarkítás nélkül kb. erről szól a játék...és nekem mégis tetszik.
Az a lényeg, hogy legyen valami ismerős vagy csatlakozz itt a többiekhez...mert egyedül szerintem unalmas is és nehezebb is.
-
kiserik
senior tag
válasz
DZ-be én is szívesen csatlakozom bárkihez. Az 1 szint per órával 25 szintet bajos lesz teljesíteni
-
válasz
Delutan a falcont a kiskarimmal lenyomhatnanak...
-
válasz
RECSKA #15895 üzenetére
ne ölj a craftba túl sok matit, mert a 870 használhatatlanul lassú. volt ilyenem deadly, brutal, destructive talentekkel. aki hajlandó volt beállni a célkeresztbe, azt elütötte, mint a gyorsvonat, de amire újra lőhettem, kétszer is levertek volna. hát még újratölteni milyen. :| a tervrajzot megéri megvenni, mert ki tudja, milyen buffot fog kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest