- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dz6 vedror mire frissult?
-
nyamsas
aktív tag
Baszódjanak meg most már, megint nincs daily missions....
(Vagy csak nekem bugos a map?)Másik, tegnap egy új bugot vettem észre, kijövök a műveleti bázisról, és a benti bázis hang effektjeit adja be az utcán is...újraiinditás megoldotta...
-
Garsza
veterán
válasz
warcat #15088 üzenetére
Akkor ba..ógyanak meg, erre a vendor resetre késültem hogy majd lesz valami fasza de úgy néz ki feleslegesen. A szaros ACR meghagyják de az M1A nem merték meghagyni még 1 ciklusra.
(#15091) Htibimor
Hiába kellene vagy nem kellene. Hacsak a csomóértékelhetetlent dobálja és nem csak neked. Pedig úgy hallottam hogy akár 2p4 fegyvert is dobhatnak a boszok. És a nagy minden nevesített Boss aranyat dob kb. annyi értelme van mint eddig a lilának. -
RazoR
veterán
A mai egy eredményes nap volt: GS 108-ról 178-ra, esett egy Striker kesztyű dz-ből, egy FW M1A, egy Para AUG szintén dz-ből!
-
warcat
veterán
Na mindenki megnyugodhat,nincs mire elkölteni a madárkakit (pisztollyal lehet gearscoret emelni és kb ennyi)
DZ vendoroknál maradt az ACR terv, mellé érkezett egy M60.
Egyedüli értékelhetőként a DZ 204 stamina testpáncél tervrajzot emlegetik (de a Reckless fix érkezőben, a Vigorous bár jó de azért ott lebeg a 4+2 set képe)Ja és a napi instás küldiket nem sikerült frissíteniük.
-
Brownage
tag
válasz
Garsza #15077 üzenetére
Lol. Lent a földön az extraction épület előtt? Mert akkor azok mi voltunk
Pont egy rogue-ot követtünk de lejárt a timere és beszólt valamit. lelőtték őt warzoz és rapier. aztán gondolom megérkeztetek és ráugrottatok a rogueokra én meg egy csapatban voltam velük(Brownage) ugyhogy feláldoztam magam én is szolidaritásból
-
Htibimor
senior tag
Milyen plusz jön holnap? Valami ilyet hallottam!
Más, ha 200 fölé tolom a GS-t, még ha nem is jó az összeállítás, akkor talán dob majd 163 feletti cuccokat! Vagy hogy van ez?
-
warcat
veterán
válasz
szatyor1972 #15076 üzenetére
Nem véletlenül kérdezte ám,nem kell egyből mindenre átgondolatlanul rávágni,hogy az a jobb ha a balanced rajtavan.
Egyrészt már meg van erősítve,hogy a "balanced" nerfet/fixet kap (a gyors célkeresztbeállás szándékolt,de az,hogy a lövés után sem mozdul el,nem!) másrészt nem láttuk,hogy mennyi a golyó- és fejlövésbónusz rajtuk.
A harmadik ami megint igen fontos dolog,a képzett = skilled? talent ingyenes az első fegyveren.
Ennek alapból igen magas elektronika igénye lenne de így nincs.Amit tudni kell róla,hogy 5-6 ölés teljesen visszatölti Tactical /Survival linket. -
Htibimor
senior tag
válasz
Gyönyörűek! a 2., de én már az elsőért is odaadnék egy rakás creditet! Egyébként, Te hogyan kapsz ilyen jókat? Nekem csak max 100e DPS 163-as cuccokat dob!
-
Garsza
veterán
válasz
De amúgy legjobb ha kipróbálod és amelyik jobban bejön. De nem a lőtéren. De szerintem ha kevesebbet is sebez a második a balanced miatt gyorsabban tudsz vele tüzelni. És ami nem hátrány zúmolás nélkül is.
-
törölt tag
válasz
2.
-
Garsza
veterán
válasz
Ez nem kérdés. A második.
(#15074) Maxtreme
És a nap jelenete az volt mikor úgy gondoltuk rosszalkodunk kicsit és leszedünk két agentet a Sport bplt melletti kimenekítési zónában erre ők szedtek le egy 3. -kat erre mink megöltük őket de már úgy hogy rugók voltak.
-
Edem05
őstag
Big d1ck is back in town!
Mehetünk rugózni ha gondolod.
-
bunfi
őstag
válasz
vegitossj7 #15066 üzenetére
Én nem intézem el a hanyagságukat és mérhetetlen arroganciájukat azzal, hogy valahol el kell kezdeni (másoknak sem kellene). Ha nem rektelik meg szegény Hamist élőben szerintetek csináltak volna bármit is?
Én úgy vagyok vele, hogy érdemes most letennem, mert 40 órája nem találtam semmit amit érdemes megtartani, a craftolgatás meg nem érdekel. Szórakoztasson, ne pedig alapanyaggyűjtő rabszolgát csináljon belőlem a játék, ha el akarok érni egy bizonyos geart.
-
marilllyo
veterán
válasz
A karaktert bannolják vagy a játékot az accról?
-
válasz
tegnap folyamatosan csitereztek minket DZ-ben. Most kiváncsi vagyok, hazaérve mi vár
-
bunfi
őstag
válasz
vegitossj7 #15059 üzenetére
Attól, hogy írtak egy queryt és akit kidobott az megkapta a bant még nem lesz anticheat, de legalább elvették egy réteg kedvét a csalástól.
-
-
ßrainiac
addikt
válasz
ForRedGlory #15056 üzenetére
En letoltottem volna az internetet es megnyomtam volna rajta a stop gombot, biztos ami biztos
-
Bazsi1987
őstag
válasz
marilllyo #15054 üzenetére
Nekem 210 órám van benne gs 201 de zöldeket az árustól szereztem meg falcon-on de azért abszurd hogy ennyire nem esik ennél még a diablo3-ba is több eset mikor kijött frissen a játék..😁 meg hogy dz5-6 sárga 163-másokat dob az azért komoly de a játékot élvezem szerencsére nem pc-n tolom ☺
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
ForRedGlory #15049 üzenetére
Azért mert alt-f4-el lépsz ki még nem bukod, ha vissza tudsz menni ugyan abba az instába akkor felveheted, nyilván ehhez kell egy csapattárs aki mellé visszarak oda, és nem egy szerverleállás előtt, így persze bukó.
Elvileg van ilyen időlimit ameddig még ottmaradsz, de pl mikor valaki tőlünk csapatból offline lesz, azonnal eltűnik, lehet combatban nem, vagy félig meghalva nem.
Belépéskor úgyis DZ-ben leszel, megnézed mi van a packodban, ha bármi, akkor nem kapott lootot, ha semmi akkor kapott. -
marilllyo
veterán
DZ-nek egyébként lelke van.
Hiányzott kb 3000 pont dzlvl 54-hez. Na mondom havernak fussunk be. Gyorsan ledarálunk 15 mob-ot aztán legalább lvl 54-gyel hagyjuk abba mára a játékot. Belépünk azonnal 2 helyen már villant is, hogy rugók dzsanáznak. Na jó sebaj....ledurrantjuk itt DZ1-be ezt a pár rosszarcot aztán húzunk is ki az ajtón. Aha...egyetlen nevesbe futottunk bele az is zöldet dobott havernak.. Utána úgy volt a játék, hogy tőlünk 80m-re dob egy supply-t. 200 méteren belül meg két rugó csoport.. Jhajj
Nem akarta, hogy kijöjjünk.
Amúgy ma...lvl 53-mas szinten (nemtom hány dz óra után) esett az első zöldem DZ3 Rövid kanóctól.
Egy striker kesztyű.
Lexi+Lincoln+Dz farmolással hoztam össze most az elmúlt héten összesen 1200 pxc-t. Egyetlen egyszer sem esett még zöld. Egy srác bejött velem egy lexire meg lincolnra . Mindkét körben zöldet dobott neki a neves. Nem szeret ez engem. -
válasz
ForRedGlory #15052 üzenetére
Alt+f4 es 30 sec kilepesi ido. Azutan disconnect. Nem lehet csak ugy lelepni dzbol.
-
Edem05
őstag
válasz
ForRedGlory #15049 üzenetére
Csak azt szedheti össze amit public-ba dob ki a kis sárga szatyor
-
ForRedGlory
félisten
Szinte éreztem, hogy a szerverleállás előtti utolsó 2-3 percben már nem érdemes kimentést csinálni
Hát persze, hogy ott várt egy buzi. Megyek a kötélhez, erre elkezd hátulról lőni. Nem haltam meg, el tudtam bújni. Ledobtam a szerszámos ládát (
), ami életet növel, benyomtam a signature skillt és beálltam elé. 5 másodpercig lőttem, szart se ment le az élete, lelőtt, de még csak négykézláb voltam, aztán toltam egy alt+f4-et...
Valaki nem tudja véletlenül, hogy a pályán marad-e a loot, ha valaki alt+f4-el lép ki halál előtt? Az tiszta, hogy én bukom, de más összeszedheti?
-
FaTHI
őstag
Meddig tarhat ugyan ez a leállás? Itt a hétvége, lenne ma egy kis időm erre semmi....
-
Htibimor
senior tag
Ez a szerver leállás valós, vagy kamu!? Leültem elé és kiírta, hogy 1 percem van még. Végül is egy gyors Lexington beleférne!
-
Raulblanco07
aktív tag
Mindenkire, aki az így megjelölt mobot lövi, emiatt tény hogyha többen lőttünk ugyan arra, akkor kevésbé hatásos, mert nincs több stack 3nál. Akkor van értelme ha több célpont van. Például falcon lostra bőven elég 2 sentry szettes, az alagút 2 bejáratánál 1-1, többnyire úgyis ugyan azt lövitek.
-
VGNGR
senior tag
Valakinek sikerült ma már elindítania a Lexington napit??
-
ada19
senior tag
válasz
Raulblanco07 #15035 üzenetére
A Sentry 4-es bónusz csak a rád vonatkozik vagy egész csapatra?
-
sith7
félisten
válasz
Raulblanco07 #15035 üzenetére
tudom
... de ő csapásmérő + taktikus 3-3 - as megoldást mondta, hogy ott jó a fejlövés bónusz
-
birorichard
őstag
Tegnap este kicsit sokáig tanultam (éjjel háromig), gondoltam ha már így el van b*szva az estém, asszony éjszakás, hát játszok még egy kicsit...
Beléptem a DZ-be, és egyedül voltam.
Na, nekem ez így tetszik.
Öltek-haltam még, de nem zavart, rengeteg (az én szintemnek megfelelő) jó cuccot sikerült kihozni. Jó volt, kár hogy nincs ilyen formában eredetileg benne.
-
PETEE78
senior tag
ezt olvastátok?
[link] -
prokxy
veterán
válasz
[hun] warhea #15029 üzenetére
Azért le a kalappal előtted, h próbálkozol ékezetes betűket írni mindezt a Nép nevében!
-
-
pzstm
titán
3 Gear-em van 240-es, ebből 2-t glitchel szereztem, egyet normálisan......egyet használok összesen, többinél sok esetben 191-es is jobb mint 214-es
-
válasz
Raulblanco07 #15023 üzenetére
nekem az ilyen dumákat már az oviban sem hitték el.
-
esélyes, bár ezt így nem írták, és nem is fogják soha leírni, hogy szerencsétek volt, megúsztátok. igazság szerint ahogy a játék továbblép, és magasabb gs-ű felszerelés lesz elérhető, az fc exploiterek mostani előnye szépen semmivé foszlik. jövő hét már május, szóval kétséges, hogy egyáltalán megéri-e nekik ezzel foglalkozni. imo a játéknak az tenne jót, ha ezt a történetet az ubi elengedné. minél többet van ez a téma napirenden, annál többet árt a játék megítélésének.
@vegitossj7: igen. innentől fogva nem lehet arra hivatkozni, hogy "bocsi, nem tudtam, hogy bugos a mellvértem, az arcmaszkom, és ha sokszor kicserélek két fegyvert, miközben aktív egy talent, rohadt nagy lesz a dpsem".
-
vegitossj7
addikt
válasz
vegitossj7 #15019 üzenetére
Úhhh banyek, azt hittem Cain69 kollégának írtad RECSKA, sry.(#15021) ada19: Ugyanmár, 1.2-vel valszeg megint hátrányban lesznek, az 1. DLC-vel meg 100%
-
flash-
veterán
olyan kérdésem lenne hogy a csapásmérő sett 4.(utolsó) fő adottsága mennyire jó bonus?
érdemes kihasználni? vagy jobban járok 3 csapásmérő-3 taktikus hatalma összeállitással? -
Raulblanco07
aktív tag
-
Dani79
tag
válasz
[hun] warhea #15010 üzenetére
Amúgy az Ubi sem egy lángelme, ugyanazt kellene csinálnia PvE területen mint DZ-ben
telerakni nevesített csoportokkal random spwanolással maximum 204-es GS-el (ami elég lenne egy taktikus incursion letolásához) DZ-ben pedig esne GS 204+ item aki ennél többet akar és rambózni az incursiont soloban így lenne casual és hardcore játékos számára is kontent -
sith7
félisten
Hol a búbánatban találtok ennyi M1A - t ?
Nekem csak ez a bolti socom van, de komolyan mondom, most már nem is hiszem el, hogy más M1A is létezik
-
Dani79
tag
válasz
[hun] warhea #15007 üzenetére
Még mindig szórakoztatóbb alapanyagot farmolni mint a tök üres városban tök egyedül a dobozokat.
Itt nálam a szórakoztatón van a hangsúly -
Dani79
tag
válasz
ßrainiac #15004 üzenetére
A banda mindig nevesített bossok körül ólálkodott. Mivel elég csak 1 golyó a loothoz így mindig kaptam én is.
Mivel semmi item nem volt nálam nem is tudtak mit elvinni.
Mikor meglett a 9 akkor pedig szépen körbesunnyogtam a térképet és felszedtem a lootot.
Nem kellett közelükbe menni mivel ők mindig a prédára lestek értelem szerűen sose voltak a már kipucolt helyen így nyugodtan fel tudtam szedni és tovább sétálni. a kis utcákban amik elkerülik az érdekes pontokat ott sosincs senki -
.LnB
titán
válasz
velizare #15000 üzenetére
tool
na persze. Csináltak egy exel táblázatot, rendezték csökkenő sorrendben a killeket, dmg-t, stb statokat. Aztán ctrl+f-fel rákeresnek a reportolt nevekre.
Nyitom a ládát és látom ott van a földön 2 sárga, de nem vettem fel mert
Biztos ezt az apróságot elfelejtette leírni. A láda mint tudjuk fix 2db lila!!! LILA!!!
(jó mondjuk sobott már világos zöldet is nekem a ládikó.)
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3304
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest