- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
sith7
félisten
válasz
Snip3r_HUN #15197 üzenetére
AAAZ igen
Taníts mester
-
marilllyo
veterán
válasz
Snip3r_HUN #15197 üzenetére
Rugó vadászattal több pénz jön be?
-
Raidon
őstag
Visszaigazoltam azoknak akik bejeloltek de este leszek valamikor mert egyik baratommegunta hogy sok a csiter... :S ropkodnek meg atmennek a falon stb remelem azt azert javitjak majd
-
sith7
félisten
válasz
Snip3r_HUN #15193 üzenetére
+3 millió kredit ?
-
BasketWink
tag
Hali, én is csatlakoznék az előttem csapatot keresőkhöz.
Játékban BasketWink néven találhattok meg. 30-as szint és 35-ös DZ szint 113-as GS.Főleg hétvégente játszok illetve hétköznap néha este felé
-
marquuard
veterán
válasz
Anonymus23 #15180 üzenetére
Hát, én eltörpülök a 19 életévemmel.
-
Nos, én már elmúltam 41 éves, amikor életemben először ültem számítógép elé a kilencvenes évek közepén, amikor az akkori munkahelyemen kötelezővé tették a használatát. Mit mondjak, egy rémálom volt az egész kezdetben nem, hogy számítógépes játékra gondoljak.
Csak a történeti hűség kedvéért, engem anno, a Medal of Honor AA indított el a lejtőn játékügyileg. Úgy jó 10 évvel ezelőtt, túl az 50-en, akkor még eszembe se jutott volna, hogy ilyennel foglalkozzak. Egy vasárnap délután elmentünk az öcsémhez, akinek az akkor alig tizenéves fia játszott a gépen. Azt rögtön kiszúrtam, hogy valami II vh-s játék, a gyerek meg szentségelt, mert nem jutott tovább az adott szituban. Mondom, hogy engedjen már oda pár percre, majd segítenek neki. Ebből a pár percből egy jó óra lett, ugyanis pont a partraszállós jelenetnél tartott a srác, és én is csak estem keltem, a gyerek meg visítva röhögött rajtam.
Na, mondom ez azért mégse járja, pár nap múlva megvettem a játékot, és onnantól már csak lefelé csúszok a lejtőn.
Csak a BF4 multiban van eddig kb. 1800 órám. -
Maxtreme
addikt
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #15186 üzenetére
Én meg néha 32 évesen belegondolok, hogy nem ciki-e hogy még mindíg rá vagyok kattanva a játékokra, de ezek szerint nem!
-
ßrainiac
addikt
válasz
Anonymus23 #15178 üzenetére
62??
-
sith7
félisten
válasz
Raulblanco #15183 üzenetére
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #15180 üzenetére
Division Teen Team
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #15178 üzenetére
40
-
Anonymus23
veterán
válasz
pendre54 #15175 üzenetére
A tegnapi senior csapattal toltuk ugyebár, Sith korára nem emlékszem, de veled együtt az átlagéletkor 47.7 év volt (62+43+38).
Biztos lehet ezt még feljebb tornázni.Más:
Dobtam volna kifelé a cuccot, két köcsög lelőtt, talán egy tized másodperc kellett volna még, azért nem nyomtam T-t előtte, mert ez a kettő pont azok voltak, akikkel együtt lettünk lelőve, majd hívtak volna be csoportba, de mondtam nem érek rá. 5 perc múlva lelőttek, na mondom elég volt lépek, de aztán csak visszamentem, volt még 3 másodperc rajtuk, amikor utolértem őket, feküdt mindkettő, ott szomorkodtak, meg kérdezték, hogy hogyan csináltam. Nem bosszantott volna, ha nem egy FW M1A-val dobtam volna nekik. -
válasz
bombibmw #15165 üzenetére
Üdv!
Én is felvettelek, a nevem pendre7400, DZ-s rangom 55, a Falconon már túl vagyok, köszönhetően néhány itteni rutinos játékosnak, szerintem segítenek majd neked is. Sajna május 9-től 3 hétig csak ritkán lesz lehetőségem tolni, de előtte, meg utána teljes gőzzel.
Ja igen, és csak szólok, hogy finoman fogalmazva se a fiatal korosztályhoz tartozom. -
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #15171 üzenetére
okos fedezék buffot ?
hogyan ?
lerakod, és mögüle lősz ?
-
Anonymus23
veterán
Jó kis buffot ad ez az okos fedezék, 3 randommal toltam a Lincolnt, az egyiknek volt berakva ez, 1,3 M crit sebzés is volt, de az alap is felment 900 felé. Mindez egy 163-as FW M1A-val.
-
pzstm
titán
DZ03-as vendornál mik a fegyver blueprintek és mennyiért? Valaki esetleg megosztaná? Kedden leszek masina előtt újra csak várhatóan!
-
Htibimor
senior tag
102% a gyűjtögetésem. Javították már a 100% feletti hibát?
-
Raidon
őstag
Sziasztok tarsakat keresnek jatekra ha gondoljatok vegyetek fel en orulnek neki egyedul nem igazan izgalmas
Ichy88 neven vagyok fent
Koszike
-
Brownage
tag
Egyébként a nincs endgame témához, mert folyton azon sírnak az emberek, hogy nem lehet mit csinálni divisionben, unalmas a dz farmolás, stb:
Tegnap is hatalmas pvp élményekben volt részem. Manhunt túlélés, kergetés, stb.
Nem gondoltam, hogy a mai nap még jobb lesz. Bekerültünk egy olyan szerverre, ahol volt rajtunk kívül másik két 4fős csapat, és hol mi, hol egyik, hol másik csapat lett rogue. hatalmas csaták voltak. Persze általában a rogue-ok húzták a rövidebbet, mert 4v 8-ban nehéz nyerni, de később az egyik csapat lelépett és a 4v4 baromira jó volt. Közben még köszöngettünk is egymásnak, dumálgattunk, cinkeltük egymást, nevetgéltünk, majd a végén felvettük egymást friendlistre, úgyhogy az ellenséggel is jóban lettem. Elmondhatatlan 1-másfél órában volt részem, úgyhogy ennyit arról, hogy nincs endgame. Van, csak keresni kell.És összességében a sok halálom ellenére, ami közt volt olyan is, hogy manhuntosként haltam meg, szintben 1 óra alatt 95 aljáról 96-ra mentem fel, DZ Fundsból meg kb 80-100k plusszal zártam a napot. Na mondjuk ez lett volna nem is tudom mennyi 2-3-4 órányi monoton pve farmolás? Szóval baromira meg is érte ráadásul. Nem hiába mondom. Valóban fontos, hogy legyen csapat és csapatban játszatok. sok lehetőség nyílik, nagyon hamar rá lehet kapni az ízére a dolognak. ráadásul szóló embereket még csak le se lőttünk, mert épp az volt a felfogás a mostani csapatban, hogy az milyen szemétség, hogy 4-en ráugranak 1 emberre. 4 fős csapatot támadtunk be, akik az első fight után megismerték a nevünket, így onnantól az se mondható, hogy meglepetésként érte őket, ha odamentünk lőni. Később már ők kezdeményeztek és így ment oda-vissza
-
LÁZ
addikt
válasz
vegitossj7 #15157 üzenetére
na az lenne az igazán szép...
-
ForRedGlory
félisten
Rugó vadászat nem jött össze
Öcsém, hogy ezek a semmiből tűnnek fel. Nem baj, jó volt
-
ForRedGlory
félisten
Végre összeállt egy számomra értelmes gear: 4x csapásmérő és 2x őrszem döntése.
Nem fikázni, nekem ennél eddig nem volt jobb
Legyártottam egy 182-es AK47-et, darál, mint állat. Jobb, mint a 182-es Vectorom.
-
vegitossj7
addikt
Valszeg így nem lesznek napik:
[link]Holnap se lesz, május 3.-án se, 5.-én csak 2, hatodikán csak 1 küldi.
-
FR33
aktív tag
válasz
vegitossj7 #15154 üzenetére
Nekem nincs auto aim. Ki is dobnám a játékot ha rárántaná ellenfélre
Pont ezért vettem pct mert ps3/ps4en szenvedtem kontrollerrel mert nem lehet gyorsan pontosan célozni ( rárántani fejére stb )
Na a gép célozzon már helyettem...az maradjon a béna konzolos irányításnak -
FR33
aktív tag
Sziasztok!
Mindhárom fegyver célzásakor teljesen más sensitivity van ?? Észrevettétek ? Beállítottam a minden játékban szokásos érzékenységet a primary fegyomnak és a játékos mozgásnak is akkor fasza (pont 360at fordulok egy qck+ egérpadon ami 45cm) Majd átváltok sniper ott már nem fordul annyit hanem kevesebbet. Kisfegyóval viszont sokkal többet.... -
Htibimor
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #15145 üzenetére
Mi is köszönjük Neked! És Tényleg jó volt úgy közlekedni, hogy nem one shot-tal lőttek le 2 percenként. Hogy szar a loot igaz, de arról nem mi tehetünk! Majd esik valami jó!
-
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory #15150 üzenetére
Lol, benepesult par perc alatt. Tele rugoval.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Én is köszönöm, jó körök voltak
Én még mondjuk bent vagyok, de már csak egyedül.
Ha valaki akar, akkor csatlakozzon ehhez a jó kis szerverhez.. Ki kellene mennem üríteni a ládát, de utána tuti cheaterekhez pakolna vissza
szóval várok 10 percet, hátha valaki addig csatlakozik és bent marad DZ-ben, amíg kicuccolom a ládát. ForRedGlory néven futok.
(#15146) bunfi: Teljesen rendben van ez így. Én inkább ezt szeretem, mintsem, hogy ne legyen loot, mert tele a szerver.
-
bunfi
őstag
válasz
Snip3r_HUN #15147 üzenetére
Nekem 2 olyan nap volt, amikor nem botlottam csalókba. Eddig. Összesen. Tudom miről beszélsz. Sajnos a masszív (ha-ha) bannolás sem fogja megoldani a többi gondot, csupán a felszínre kerülnek, mivel már nem a csalók miatt panaszkodik mindenki.
-
bunfi
őstag
válasz
Annyira vicces, hogy tényleg annak örültök (ti is), hogy senki más nem volt egy pvp zónában. Ez sok mindent elmond arról, hogy mennyire "jó" a DZ alapkoncepciója. Semmi rosszindulat, örülök, hogy szereztetek 30-40 crafting materialt.
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #15132 üzenetére
Szatyor cipőt kötött?
Viccet félretéve jelentettétek?
-
Zlcsi
senior tag
az normális, ha ma nem kaptam napi küldetést?
-
FaTHI
őstag
Srácok a fegyó festések csak Season pass al vannak a játékban?
-
GAbre
veterán
Olyan csalás van,hogy halhatatlan?
Talán lement az élete de nem hiszem,h v-t nyomott,mert szedte közbe a supply-t. -
GAbre
veterán
Ma napiba nincs is küldetés újrajátszás?
Csak készítés meg dz.
Vagy csak nálam bugos.... :/ -
hommeros
őstag
Ezek a sinter csitterek, fölháborító!
-
LÁZ
addikt
válasz
vegitossj7 #15117 üzenetére
én láttam
-
Maxtreme
addikt
válasz
vegitossj7 #15117 üzenetére
Már okés, köszi hogy szóltál.
-
Maxtreme
addikt
-
sith7
félisten
Megtört a jég, kiesett egy M1A tegnap dz - ben, de
163 gs, egyszer durrantott 830 - at, 1x 740 - et, amugy 400-500 - kat durrant, ha bekrittel
Ilyeneket a socom M1A is tud, kivéve a 830 - at
Nagyobb gear score -s M1A - t is lehet találni ?
-
bunfi
őstag
90k hp + 65% mitigation + 22% protection from elites = [link]
-
warcat
veterán
A BoO pisztolyt meg lehet venni Gearscore növelés miatt,de tényleg szörnyű.(gyenge sebzés,alig modolható)
Az LMG-nek elfogadható talentjei vannak de az egyedüli amiért megfontolandó,az az érkező fegyver rebalance, de nem tudni lesz-e alakítva valami rajtuk.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Xbox Wireless Controller - Robot White (2020) 2026.08. 25.
- iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB blue titanium kék titán független Apple ajándék tok
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3080 , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Apple MacBook Pro Touch Bar(13-inch, M1, 2020)- 181 Ciklus - 96% Akku -8GB/256GB SSD - Ezüst -MAGYAR
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3403
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest