- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
LLKobe
veterán
válasz
namenyicsavo #17997 üzenetére
-
GAbre
veterán
Az új patchel is megy az ujrakalibrálós,kickelős pénzspórolás?
-
LLKobe
veterán
Köszi mindenkinek!
Amúgy mekkora a játék, uplay mennyit tölt le?
-
RazoR
veterán
Melyik set itemekre érdemes menni? 2 napja volt egy tök jó összeállításom, de 2 itemet betörtem véletlenül és most vagy a dps-em szar vagy a képzettség! Kezdek elveszni a sokminden között amire figyelni kell.....
-
LLKobe
veterán
Köszi! Tehát akkor a PVE részt tolhatom csak ketten haverral coopba, és nem is fogok más játékosokat látni?
-
Spancho
senior tag
válasz
ForRedGlory #17985 üzenetére
-
LÁZ
addikt
válasz
LLKobe #17986 üzenetére
nem mentek a dark zone-ba,/csak a napi/heti missönöket toljátok, most már elég jó lett a sztori utáni pve is/ de ott is változó, én pl 80 vagyok, leginkább egyedül bóklásztam, és max ha 5 csalóval futottam össze, más meg minden sarkon találkozik 1-el.
De azért érdemes benézni, pláne ha már 2en vagytok, könnyebb is lehet.
-
válasz
LLKobe #17986 üzenetére
Szia!
Csalók és exploitok már szinte nincsenek, a PvE részt nyugodtan lehet co-opban játszani más játékosok nélkül, egyedül a PvP/Dark Zone részben fogsz más játékosokkal találkozni, ott viszont lehet hátba lőnek kérdés nélkül
De mondjuk a loot is jobb, a rizikót érdemes bevállalni. De az 1.2 patch után a PvE területen is van mit csinálni, szóval nem muszáj a DZ-t erőltetni, ha nem akarod.
-
LLKobe
veterán
Üdv!
A játékkal kapcsolatban lenne kérdésem: eléggé viszket a tenyerem hogy kipróbáljam haverral, de olvastam hogy a csalók meg exploitok miatt halódik az egész.
A kérdésem a következő: lehet ezt úgy coopba játszani hogy "kizárod" az összes többi játékost?
Tehát csak haverral ketten coopban, mivel mi nem csalunk nem b*sszuk el a játékunkat.Köszi előre is
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Raulblanco #17980 üzenetére
Lehet hogy nincs sok haszna a pontos talentnek,de a halálos és az ádáz azért jól jön.
-
Raulblanco
aktív tag
A vectoron amit linkelt van egy accurate talent is, ami +40valamennyi % accuracy, ami ugye tudjuk hogy jót tesz a dps mutatónak, de ennyiben kb ki is merül a haszna, ne a dps mutatóval foglalkozz, lőtéren nézd meg mennyit lősz, pve küldikben, stb, ne a dps statisztikát nézd.
-
Brownage
tag
Illetve minél magasabb cuccok. 214-eshez képest a 240-eseken több stamina, több firearm, több armor van. Tehát több életed/damage-d lesz + könnyebben eléred a 75% armor cap-et is. Mikor kijött a kieg 191/214 cuccokkal voltam én is, minden socketben +stam/+armor modot kellett raknom. Mostmár így is több armorom van, így kényelmesebben tudok variálni, tudok használni crites vagy armoros modot is.
Egyébként szerintem nem feltétlenül kell lvl 32-es kiegészítő. Volt valahol egy táblázat, hogy milyen minimális a különbség a 31-es és 32-es modok között. Nagyon kevés.
31-es fegyvermagazin mondjuk max 103.5%-os lehet, míg a 32-es mondjuk 105%-os. Ha full maxosat rollolsz, akkor 1 golyót nyersz talán. Ugyanígy a többi értékkel is.
Rate of Fire esetén a 31-esen 29.5% míg a 32-esen 30.2% lehet a max. Ilyen minimális értékek esetén a sebzésed nagyon minimális %-át nyered azzal, ha egy erős 31-es kiegészítőt le tudsz cserélni egy még erősebb 32-esre.itt a teljes lista minden itemre . Felül kattanj a Weapon Mods-ra és ott látod mennyivel kapsz többet melyikből, ha a 32-est használod.
-
RazoR
veterán
válasz
Snip3r_HUN #17976 üzenetére
Olyanjaim vannak most de épp hogy ki tudtam hozni 200k-t belőlük...
-
RazoR
veterán
Akkor ha jól értem ahhoz hogy 200k főlé menjek dps-el kellenek a 32-es fegyverkiegek és a 32-es modok is?
-
bombibmw
veterán
válasz
Snip3r_HUN #17973 üzenetére
Ott leszek.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
bombibmw #17972 üzenetére
Ha rosszabbak a talentek rajta, akkor nem éri meg lecserélni a már beváltat. Holnap reggel 9-10 körül megyünk dz-zni ha esik valami jó 204-es smg majd átadom, én már nem tudom hova tenni.
A 4 striker 2 sentry set-ről átálltam 3-3-ra,most jól jön az a +20% sebzés az elitek ellen.
-
bombibmw
veterán
válasz
#35434496 #17970 üzenetére
Akkó megveszem az összeset.
Sniper:
Köszi a választ!
Azt hiszem, hogy néha túlságosan elkap a hév és egyszercsak a földön találom magam.
Majd megpróbálom visszafogni magam.
Sajnos nekem még nem esett FW Vector, csak a sima és, amikor volt a vendornál, még nem voltam lvl75.
Ezen(taktikus) viszont van/volt halálos talent.
Érdemes leváltani a számomra már bevált AUG-ot, ha ennek nem olyan jók a talentjei?
Darál ez is, de ahogy nézem mindig a többieket, nekik jobban adja. -
Snip3r_HUN
addikt
válasz
bombibmw #17969 üzenetére
Ezt a vectort most craftoltam pontos,halálos és ádáz talentek vannak rajta. Ami szoktam használni azon pedig önfenntartó,brutál,kompetens. Előfordul hogy gyorsan a földre küldenek a mobok,próbálom kerülni a megszokott rambózást és csak fedezékből lőni. DZ4-es vendornál lehet venni a módosító tervrajzokat.
-
bombibmw
veterán
válasz
Snip3r_HUN #17968 üzenetére
Sniper!
Majdnem ugyanolyan a gearünk.
Arra lennék kíváncsi, hogy Te is olyan gyorsan halsz-e DZ-ben, mint én, vagy nem és, ha nem, mi a taktikád?
Illetve azon a vectoron milyen talentek vannak?
A 32-es módosítokat meg lehet venni valahol? -
marilllyo
veterán
Srácok mi a napi dz feladat ill. mi a napi challenge kihívás?
-
gabo91
aktív tag
Sziasztok!
Egy ismerős 140 körül mozog, mi pedig 200+ jelengleg. Hogy lehet beállítani a DZ váltást, hogy tudjon velünk jönni a 200+ ban?
Köszönöm
-
válasz
Anonymus23 #17958 üzenetére
Hmmm.
Meggyoztel. Akkor mar csak az a kerdes, miert nem engedi be...
-
kiezTe90
senior tag
Na ha már itt tartunk.
Szerintetek melyik a jobb? Jelenleg 68k+os az életerőm és 75%os az armorom. Ezt megtudnám úgy csinálni, hogy 82k-s életerő de 62%-os páncél.
Melyik a jobb? A plusz életerő vagy a plusz páncél?
Nemtudom összehozni a 80k életerőt 70-75%-os páncélal... -
Anonymus23
veterán
válasz
RECSKA #17943 üzenetére
Nem így van! Lehet rajtad 214-es cuccos.
Ez kell 161-200-as DZ-hez
Ami nem lehet:
Nem lehet nálad 204-es fegyver egyáltalán (se stash, se inventory, se használatban)
Nem lehet nálad 240-es set item egyáltalán (se stash, se inventory, se használatban)Lehet 214-es set item rajtad, de a GS-nek 200 alatt kell lennie.
Elvileg a DZ-hez így számolja a DZ GS score-t:
A fegyverek közül aminek legnagyobb a GS-e +a 6 rajtad lévő cucc átlaga.
Nekem pl ez van (182+214+214+214+191+191+191) / 7 = 199,6 = ~200
Kiírni meg 194 GS-t ír. -
demmer123
őstag
válasz
kovimester #17954 üzenetére
-
bombibmw
veterán
válasz
demmer123 #17950 üzenetére
Sajnos egyik üti a másikat.
Ahhoz, hogy olyan gearje legyen valakinek, mint neked, ahhoz szerencse kell, vagy qrva sok idő játszani.
Nekem például , ha felviszem a DPS-t 300k-ra/tűzfegyvert 4200-ra, a szívósság leesik 120k-ra/900 életerőre.
Meg kell találni az összhangot, vagyis próbálkozni, cserélgetni a cuccokat.
Nekem most 232k DPS-es/3600 tűzfegyver az AUG, a szívósság 230k/ 2800 életerő.
Talán ez a legjobb egyensúly, amit most ki tudok hozni belőle, aztán meglátjuk, mit hoz a jövő farmolása.RazoR8402:
Fegyverkiegek, talentek sokat dobnak, de még a felszereléskiegek is. -
RazoR
veterán
Hogy a francba csináljátok, hogy 200k+ a dps? Dobálja a 204-es fegyvert de sehogy sem tudom feltolni egyiket sem 170k fölé....
-
válasz
bendeguz76 #17925 üzenetére
Ha olcson kell jo, logi g100s.
Ha van kicsivel tobb zse, Rival 100. Ha megtobb van, rival300.De eger temaban a legfontosabb, hogy fogod? Ujjbeggyel v. Telitenyerrel?
H -
lanikai
aktív tag
válasz
én nemrég vettem egy Asus ROG Sica-t, nagyon meg vagyok elégedve vele
-
Snip3r_HUN
addikt
Eddig 2 db Hungry Hog M60 csak ma.
Kár hogy fix talentes...
-
bombibmw
veterán
válasz
Logitech G502.
Az egyik legjobb szenzorral elátott egér a világon. -
LÁZ
addikt
válasz
logitech g700s, a sidewinder x8-at cseréltem le, bár azzal maximálisan meg voltam elégedve, de szerettem volna másikat is kipróbálni, pár hónapja használom, szintén meg vagyok vele elégedve. igaz nálam fontos volt, hogy wireless legyen, de lehet kábellel is használni
-
Spancho
senior tag
-
winfos
tag
Sziasztok!
Jelenleg 184GS-em van.
Viszont mindenáron 201+-ba akar tenni, pedig ezek a legjobb cuccaim.Se nálam se a lerakatba nincs jobb amivel ezt bárhogy is elérhetném.
201+-ba pedig esek kelek
Ötlet?
-
Spancho
senior tag
válasz
MikaVejneGI #17935 üzenetére
-
MikaVejneGI
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani valamilyen build-t Solo(Hard napik , HVT , vagy DZ-re?
Most van 3 striker,2 sentry,2 nomad itemem. 204es SMG(MP5-ST),Marksman Rifle(Socom mk17 vagy Clasicc M1A) ezek 182 GS-k. -
Spancho
senior tag
válasz
Razer Abyssus.
Fps-re meg ilyesmi lövöldözős játékokra egész fasza.
Használtan keresgélj ha ilyen kéne ,mert nem annyira olcsó. -
MikaVejneGI
aktív tag
válasz
-
Anonymus23
veterán
Nekem volt egy jó kis MP4 (182-es), amit meghagytam, azzal szépen lehet aratni és vissza is healel.
A többi meg 4+2 Striker+sentry, 3x191+3x214. Jó második fegyverem még nincs, meg fogom nézni, hogy milyen 182-es BP-m van még, és craftolok. Volt anno egy nagyon szuper kis M1A 182-es, de betörtem amikor meglett a 204-es. gyakorlatilag annyi a DMG + HP mint a fő karakteren, mondjuk ez azt is jelenti, hogy nem sok 240-es cuccom van, egyedül a 204-es fegyverek "hiányoznak", de tegnap így is le lettem csíterezve.
Volt egy srác, véletlenül belelőttem, kaptam 20 secet, mondtam neki, hogy sorry-sorry, de elnyomta az ultit és elkezdett lőni, pedig futottam elfelé, azaz nem maradtam ott. Visszafordultam, hogy sorry, don't shoot, errefel csak lő, kb 10 golyóból megfeküdt... Még 1x visszajött, eldobta a seekert és elkezdett lőni, megint 0,5 sec alatt megfeküdt. Én meg szinte nem is sérültem. Szóval vajon mit gondolhatott?
Tegnap volt ugyancsak egy gyerek, aki elkezdett rugózni, lelőtte a társat, és rám is rám támadt, amikor odaértem, ulti be, és lelőttem. Utána meg elkezdett hívogatni a csoportjábaMost bementem a 201+-ba reggel:
Azonnal egy CSÍTER, aha, visszamentem vagy 5-6x, hogy elég videót csináljak, kérdezi tőlem a köcsög, hogy miért megyek vissza, és ott röhög rám, hogy nyugodtan jelentsem le se szarja. Írtam egy szép csíter jelentést az Ubinak, kifejtve a véleményem az anti-cheat tevékenységükről.
Erről kb ennyit... megyek vissza a 200 alá. -
dz vendornál ilvl32es extended tár bp.
@Snip3r_HUN: kewl, veszem is!
-
bendeguz76
aktív tag
kicsit off.behalt a 6 éve használt egerem.gondoltam veszek egy "gamernek" kikiáltott tipust.melyiket érdemes?lövésem sincs a témáról.csillagászati összeget nem akarok rákölteni,annyira pro játékos sem vagyok konkrétan csak a division-nal tolom most.ki mit használ?
-
arnikusz
veterán
válasz
Snip3r_HUN #17912 üzenetére
Érdemes szerinted megvenni?
Köszönöm. -
bunfi
őstag
válasz
Raulblanco #17909 üzenetére
Megválaszoltad a saját kérdésed: ha nem akkor azok híján játékosokat robbantgattam stickyvel, rá lehet kapni hogy egyszerre 2-3 elfekszik tőle.
-
marilllyo
veterán
válasz
Snip3r_HUN #17912 üzenetére
Mennyi pxc?
-
Snip3r_HUN
addikt
BoO vendornál van egy 204-es Klasszikus AK-47 páncélromboló és halálos talentekkel.
-
Raulblanco
aktív tag
Miért akarsz lemenni egyébként? DZ 1-2 teljesen játszható, én ma elég sokat voltam bent egyedül taktikus szettben, nulla dps, csak heal és sticky bomba, ha volt rugó akkor azokat, ha nem akkor azok híján játékosokat robbantgattam stickyvel, rá lehet kapni hogy egyszerre 2-3 elfekszik tőle.
Szóval, még ilyen kiherélt karival is teljesen jól elfutkároztam a mobok között, ha valamelyik nagyon idegesített le is lőttem, DZ 1-2 teljesen játszható, mint a régi 161+ DZ5-6, kb olyan erősség, és a loot sem rossz legalább.
Erősebb kari max akkor kell ha felmész a DZ 3-6-ba is, lent el lehet bohóckodni bármivel.
-
bunfi
őstag
válasz
Anonymus23 #17906 üzenetére
3/4 órán keresztül próbáltam anélkül 201 alá kerülni, hogy megint a crafting loopba kerülnék, de nem sikerült... Ma még majd próbálok kitalálni valamit.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Motoxxx #17892 üzenetére
De ezt egyszerűen ki lehetne védeni, csak azt figyelné, hogy mi van rajta, és annak alapján, amikor belép (akár a csak bejáratokon, akár az árusoknál, nem a külső kapu lenne a valódi DZ bejárat, hanem a belső kapu, ahol ki is írja, hogy melyik instancba mész be.
Valószínűleg már a külső kapunál vagy előtte eldönti a program, hogy melyik részhez tartozol, és mivel most már az árusoknál is van stash, ezért kellett ezt a szabályt meghozni. Ahelyett, hogy a belső kapu lenne az igazi szintválasztó, ahogy azon belépsz, a szerint rakna megfelelő zónába. -
-
kiezTe90
senior tag
Majd valaki írja meg légyszi, hogy mire frissült a dz 3 vendor, hátha kapunk 204-es augot!!!! Ha igen reggel hazamegyek melóbol veszem is megfele
Szerk.: Mármint 204-es aug tervrajzot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest