- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxtreme
addikt
válasz
Anonymus23 #15896 üzenetére
Most azért mert az első sotis kb 2 sec alatt alázott le minket??
-
RazoR
veterán
Hogy lehet a leggyorsabban 20 DZ lvl-t ugrani? 55 vagyok és kellene az az M1A!
-
Warzoz
senior tag
Tegnapi FL challenge vége. Kicsit későn vettem észre, hogy nem megy a felvétel...
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #15891 üzenetére
értem ... akkor majd próbálok társulni
-
Anonymus23
veterán
Tegnap megvolt az első FL Challenge
Köszönöm jok3rz1337-nek és Maxtremenek, volt még egy angol srác negyediknek, egyedül neki volt meg eddig challengen, mondjuk ahogy indult a játék nem hittem volna, hogy utána egyből meglesz az egészAzaz másodjára.
De legalább megismerhettük, hogy mennyi is az az angol "Hey guys, just 2 sec"
-
-
Htibimor
senior tag
Sziasztok! Az emeleten a Boo-nál a rendőrségi m4-et próbálta már valaki?
-
winfos
tag
Sziasztok!
Jelen állapotában milyen a játék? (csalók szempontjából)
Mert mintha azt olvastam volna elég sok javítás volt és egyéb dolgok hogy szűrjék őket.Azért is kérdezem mert most venném meg és gondoltam amíg elérem a 30-as szintet nagyjából élvezetesen játszató lesz a játék.
Szóval van javulás ilyen téren vagy sem?
köszönöm
-
sith7
félisten
válasz
Snip3r_HUN #15885 üzenetére
lvl49 ---- >>> lvl75 - re kellene eljutni
azt a napi 100k dz kreditet napi 2 óra alatt egyedül hogyan lehet összerakni ?
nagyon kéne ez az M1A
-
marilllyo
veterán
válasz
modflow #15884 üzenetére
A játék műfaját tekintve egy grind és loot-fest. A sztori végigpörgetése és a lvl. 30-as szint elérése kell, hogy mindenhova bejuss ahol a jobb loot-ot meg lehet szerezni. A találkozásoknak max annyi értelme, hogy ha lenyomod mindet akkor felfedi a térképen a collectibles-t.
Történet /story szempontjából az értékes plusz. -
sith7
félisten
Kérdés:
1 hét alatt napi 2-3 óra játékkal lehet - e 25 dz szintet lépni, és napi 25k dz kreditet összeszedni ?
-
modflow
veterán
Megcsináltam a Közgyűléses küldetést, és Fay elmondta, hogy megmentettem a várost, stb...
Itt van vége a játéknak érdemben??? -
Akra_hu
tag
Tegnap lefekvés előtt gyújtottam gyertyát,hogy jöjjön vissza FW M1A és FW Vektor. Lám fél siker
Vektorkám gyere már vissza
-
marilllyo
veterán
Boo-nál mi lett a boltba?
-
Brownage
tag
Welcome back Mr. 204 M1A blueprint
Mindenki aki lemaradt, lehet pótolni
-
[hun] warhea
tag
Holnap delutan allok rendelkezesedre
-
RazoR
veterán
Délelőtt elsőre sikerült HARD-on a Falcon, este megpróbáltuk mágint más csapattal de a 8-ik wave-ig jutottunk és nem értem, hogy miért, pedig mindent ugyanúgy csináltunk... Pedig nagyon kéne amit dob, mert nem tudok tovább fejlődni!
-
-
válasz
[hun] warhea #15861 üzenetére
-
[hun] warhea
tag
válasz
kovimester #15857 üzenetére
En szemely szerint elszivtam elotte egy cigit ami ugye legalis drognak minosul. Ebbol a szempontbol nem voltam tiszta. Zuhanyzas elott is allok egy hosszu munkanap utan szoval ketszeresen sem vagyok tiszta. Te mar tiszta vagy?
-
Brownage
tag
válasz
Raulblanco #15854 üzenetére
Sima mod?
A játék nem igazán támogat modokat, a hacker progik tudják ezt megcsinálni, amik belenyúlnak a program memóriájába és a fejre rá tudják ezt rakni. Innen +1 kattintás gondolom a programban az rpm, a teleport, etc -
Hunner
senior tag
válasz
Recskáról nem tudok és nem is akarok, Warhead, Pamlacs és Breto tisztságáról tudok nyilatkozni. Max respect nekik, full legit playerek. Megszámolhatatlan órát szoptam velük végig DZ-ben illetve incursionben.
-
válasz
-
válasz
Raulblanco #15854 üzenetére
-
-
válasz
[hun] warhea #15830 üzenetére
-
pzstm
titán
válasz
[hun] warhea #15848 üzenetére
ha nem kell sok jövőhétig meglehet még
-
pzstm
titán
válasz
Snip3r_HUN #15846 üzenetére
akkor sorry, öregszem már nah
-
pzstm
titán
válasz
Snip3r_HUN #15844 üzenetére
-
pzstm
titán
válasz
Snip3r_HUN #15842 üzenetére
28 Vector után én feladtam ezek pörgetését......se deadly-t, se Brutal-t nem láttam rajta....és valahogy a 39-es tárat is kicsinek éreztem a Navy MP5 után.....szóval nekem nem sikerült hatékonynak lennem vele
-
pzstm
titán
válasz
Snip3r_HUN #15838 üzenetére
Vector nagyon nem adja nekem, jelenleg is AUG-al tolom inkább, az sokkal jobban begyere
-
pzstm
titán
válasz
ForRedGlory #15837 üzenetére
sajnos vagy nem sajnos, de adatvédelmi okból, semmilyen információt nem adhatnak ki az egyik userről a másik usernak. Megköszönték, foglalkoztak vele, és írtak is Neked. Ez már pozitív az én szememben
-
-
ForRedGlory
félisten
Öcsém hát beszarok komolyan. Múltkor jelentettem egy csókát itt és most kaptam választ. Ezt nézzétek
Hello, ForRedGlory,
My name is Bruno and thank you for contacting us and I apologise for the time it has taken to respond. We are sorry to hear you have come across behaviour you believe is cheating in-game and we thank you for reporting this to us.
Using the information you have provided, we will conduct an investigation and act accordingly. Due to account privacy, we are unable to communicate the outcome of any such investigations with anyone other than the account holder.
Please feel free to contact us again should you have any further information regarding this player, or any other suspected behaviour in The Division.
Best regards,
Bruno
Ubisoft Customer SupportOké... tehát csalni van joga, de nekem nincs jogom tudni, hogy csalt-e vagy bannolták-e. Gyönyörű.
-
pzstm
titán
válasz
Snip3r_HUN #15832 üzenetére
csak egy navy MP5-re vágyok...de nem vasárnap hajnalban kerül be?
-
ForRedGlory
félisten
-
marquuard
veterán
Lehet valahol most normális GS-es pisztolyt venni? Nemrégiben vettem észre, hogy 163-as a pisztolyom, kizárólag csak a GS miatt zavar. Blueprint is tökéletes lenne.
-
SEMY
tag
válasz
Anonymus23 #15823 üzenetére
chellenge
Hard már simán megy pikk pakk.
-
Anonymus23
veterán
Hard vagy CH?
Tegnap mi is lenyomtuk (ebben az összeállításban először), viszonylag problémamentesen, de olyan laggok voltak, hogy volt, hogy komplett tár sebzés nélkül ment ki, a végén meg egy hülye szerver lagg miatt hiába lett elnyomva a S.Skill mindenkinek, senkinek sem adta be (nekem a végén, de akkor már mindegy volt), le is daráltak a shotisok a 14. kör elején, pedig ettől több volt benne a menetben -
SEMY
tag
Tegnap nem találtam csapatot falkonhoz, ezért lementem puggal.
Igen jó party jött össze, 2x is eljutottunk a végéig ...sajnos nem ment le (wipe). -
-=Jam=-
őstag
válasz
Anonymus23 #15820 üzenetére
-
Anonymus23
veterán
Valakinek nem rémlik esetleg, hogy mely körökben milyen ellenek jönnek Falconon?
A Hard lista megvan, de az kicsiben más mint a Challenge, mivel ott több körben vannak shotisok, meg több ellen is van...
A múltkor már megtaláltam az infót, hard fenn is van a neten, de challengre nem találom
Előre is köszönöm! -
-=Jam=-
őstag
1.scavenging/nomad cuccban/ és 1 kör a térképen
Ez biztos nem, mert a ládákban lévő cuccokra nincs hatása. Azok 50/45/5 százalékban dobnak zöld/kék/sárga anyagot. A scavenging annyit befolyásol, hogy több loot essen a mezei mobokból, akik ugye max lilát dobnak, effektíve nem sok értelme van.
-
Raulblanco07
aktív tag
-
LÁZ
addikt
electronics farmra mi a legoptimálisabb megoldás vajon?
1.scavenging/nomad cuccban/ és 1 kör a térképen
2.sok pénz és modokat venni, aztán szétbontani
3. farmolni vmi neves gonoszt, aztán biztos dob arany modot, amilyen szar a loot -
sith7
félisten
válasz
KicsiKacsa1 #15815 üzenetére
Az szép
-
sith7
félisten
Én is kapok DZ xp - t, te is kapsz DZ xp - t játszottatok ?
-
válasz
KicsiKacsa1 #15808 üzenetére
Az en loveseim egesz jol birtad xD. Meg mindig sajog a pofam, ahogy leutottel... XD ( bar lehet nem te voltal )
-
sith7
félisten
válasz
[hun] warhea #15805 üzenetére
értem ... én egyelőre csak azt a részét tudom, amikor bukik az ember, mert vagy csaló volt a rugó, vagy 3-4 fős csoport volt, és esélyem nem volt revansot venni egyedül.
-
KicsiKacsa1
újonc
válasz
[hun] warhea #15799 üzenetére
Ugyan kérem amikor volt rá lehetőségem felszedtelek, csak 1x nem sikerült ha jól emlékszem
Mondjuk annak ellenére hogy vagy 4x meghaltam egész sok xp jött. Vlad pedig egészen biztosan csalt. -
[hun] warhea
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest