Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Röviden az 1.2:
HVT/HRT heti bossok 4-es csapatban kb. egy bejáratott challenge küldetés (nem incursion) szintjén vannak, ha mindet végigcsináljuk, a nem halálfejesek közülük egyedül is lenyomhatók. Dobálják a 240-es set itemeket + 204-es fegyvereket. Kár, hogy csak heti egyszer
A napikat nem is néztük 
Az új incursion sokkal mozgalmasabb és abszolút jobb játékmenetű, mint a Falcon. Nem sikerült persze megcsinálni, de már késő volt (nekem mindenképpen), sztem fáradtunk is és a geareket, skilleket + taktikát is hozzá kell majd igazítani. De látszik, hogy ez is olyan, amit idővel rutinnal le lehet nyomni simán, mint a napi challenge küldetéseket. Challenge mód azért biztosan kemény lesz itt is

DZ 201+ felett elég kemény lett, mondjuk végre nem dara, de 2-3 bosst meglátogatva elfogy a 2x1000 lőszer az SMG+AR párosból egyedül. Csapatban kicsit jobb a helyzet, de 220+ GS-ig kemény lesz a DZ5-6. Ami alapvetően jó. Az extraction sokat nem változott, mintha előbb jönne a heli, helyette többet kell várni a felrakással, ennyi.
A rossz dolgok:
M1A nerfelve lett, ezt eddig mindenki érzi (ha nincs rajta Balanced, akkor is), látszik is, hogy megzuhant a DPS (1,0-1,1M max. crit helyett már csak 800K-t tudok kihozni belőle...), erről kussoltak rendesen.
Rohadt sok idegesítő bug jött be, pl. a legrosszabb menü gui duplázódás, egy idő után használhatatlan térkép csapatban. Mégis mit teszteltek eddig, ha nem ezt? -
TTomax
félisten
Ha tud esetleg valaki valamilyen modot a FOV állítására azt megköszönném...
-
TTomax
félisten
Az mekkora hulladék,hogy egy eco be van ragadva a mapon de az achivement megvan,mégis ha arra a safe housera megyek ami az echo területén van akkor azt írja csináljak meg mindent,és pont oda rakja a critical search and destroyt...ez már azért igen...
ez aztán a pve tartalom... -
Brownage
tag
Mai két apró szösszenet. Egyik csak egy betekintés, hogy 201+ bracketben milyen is az élet, mennyire le kell szokni a rambózásról.
Harc a belvárosi zeneboltnál
Másik meg egy rogue rajtacsapás. Ha esetleg a srácok szoktak olvasgatni errefele, köszi a lootot, zsír 240-es volt mindkettőben

Magyar rogue-ok előttünk
-
hadogabi1
senior tag
Durva lett a mai nap. 6 zöld 214-es és 2 db 240-es. Plusz 120 k dz credit.
-
Dani79
tag
Ez a patch jót tett a játéknak, S&D nagyon jó lett szerintem, ráadásul olyan helyekre visznek el a küldetések, ahol egyébként sose jártam volna...és még mindig meglepődök mennyire kidolgozott a város...
-
Lefty
addikt
Az optimalis tav tulajdonkeppen mire jo?
-
H4rt1g4n
tag
Target intel-t csak egyesével lehet szerezni? Egy terület kipucolásáért ad egyet, azaz safehouse-onként hármat? Ez így lassúúúú

-
arnikusz
veterán
válasz
kovimester
üzenetére
Az autamata shoti sajna az 1.3 patch-ig nem jön, pedig vártam.
-
kovimester
aktív tag
"Please note that while the Showstopper will be implemented in the game with this update, it will not be acquirable in-game until update 1.3"
Most ha ezt jól értem az 1.3 patchig nem lesz megszerezhető az automata shoti? Ez most egy vicc???? -
marquuard
veterán
Mi értelme van annak, hogy a HVT-t már negyedszerre tolom le ugyanabban a safehouse-ban?
-
arnikusz
veterán
válasz
DummyBoy
üzenetére
HVT sikerült egy 15-ös napi és egy 40 credit heti Castro, de csak sárga fegyót adott és a végére vigyázni kell a lőszerrel, mert csak kézifegyverem maradt.
A Historicnál sajna a 163GS első hullámos MA1-em jobb.
200 alatti DZ-ben a 6-os zónában csak darálnivaló 182-es fegyvert adott.
A kiemelt heti hogy csalogatható elő, mert már nem volt rá időm.
-
Egonyolc
aktív tag
Nem hiszem el, 8 emberből 6 nem tud belépni a kqrva misson területre

-
kiserik
senior tag
A DZ 200+-ban nagyon para egyedül
Bementem DZ6-ba, leöltem 2 bosst, nyitottam 2 ládát, kimentettem egy 204-es AUG-ot és a legkisebb csoporttól is összefostam magam
Kemény 
-
sith7
félisten
válasz
Raulblanco
üzenetére
Javították ?
Nálam még most is olyan
-
sith7
félisten
Grafikai hibára tudtok mondani valamit ?

Driver lefrissítve, de még mindig szellemképes az invertory, meg nem tudok írni a chat - be
-
Lefty
addikt
Clear sky meg is van egyszer hardon, hat kicsit gusztustalanra sikeresett ez is
Falcon joval egyszerubb, de masodjara lement azert. Osszesen dobott 3db 214-es geart meg 2 db 204-es fegyot, de azokat bontani kell. -
sith7
félisten
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
értem ... 163 gs M1A - nál jobb lehet ?
/brutális és + elit sebzés/ -
DummyBoy
senior tag
Kicsit érdekes ez a HVT dolog... Semmi gondom nem volt miközben gyűjtöttem az inteleket, erre HVT 31-es lila pug ja úgy bedarált, hogy csak lestem... Nem tudtam lelőni 1 lila mobot egy tárból, pulse és smart cover mögül...
Az a szerencse, hogy a Bounty elérhető marad ettől...
-
sith7
félisten
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Azt mondod, jó cucc ?
-
Snip3r_HUN
addikt
Nem tudom volt-e már,de a bázison kapható a Historian M1A 886 Phoenix creditért:
+157% headshot damage.
•Prepared - Damage increased by 13.5% when more than 40 meters away(2579 firearms)
•Intense - first bullet has 13% chance to apply on fire status(1547 firearms, 2579 electronics)
•Harmful - has 13.5% chance to apply bleed status effect.
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Egyedül halál még dz1 is.

-
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Feltettem az új NVIDIA drivert és magához tért a játék.

-
Snip3r_HUN
addikt
Napi hvt-ket letolva tetszik a pve frissítés,a dz-vel viszont nem vagyok kibékülve,már dz1-ben lv32-es ellenfelek...
-
nyamsas
aktív tag
A 30 intelest hárman megcsináltuk, de majdnem otthagytuk a fogunkat...
Más:
Aztán bementem a dz-be(egyedül), ó király 161+-os, később vki rámcsatlakozott, onnantól kezdve csak 200+-ba enged be...184-es score-al, mi a f*szt keressek ott....aki rám csatlakozott 194-es volt..
Kicsi öröm, dz 1-ben a csaj(boss) kidobta a Hungry Hog M60-at..

(bár a talentek pihennek rajta...) -
duvi
nagyúr
válasz
Kup-Lung
üzenetére
Gyere fel a Ph Division Discordra. Ott mindig találsz társakat.
-
kovimester
aktív tag
"Please note that while the Showstopper will be implemented in the game with this update, it will not be acquirable in-game until update 1.3"
Most ha ezt jól értem az 1.3 patchig nem lesz megszerezhető az automata shoti? Ez most egy vicc???? -
Kup-Lung
csendes tag
Sziasztok. Szeretnék csatlakozni valakikhez, egyedül unalmassá kezd válni. Hová lehet, é skit hol találok? én Uplayen KupLungHUN vagyok, vegyetek fel.
-
duvi
nagyúr
Szerintem menni fog ez egyedül is. Elsőre kicsit váratlanul értek a korlátozások (idő+terület) mert lendületből beleugrottam mint a "domb királya"
Következő nekifutásra szép sorban végigmegyek a szamárlétrán. Az alap napival kezdek és onnan haladok felfelé a heti maxig. -
Brownage
tag
Nem túl hosszú a clear sky asszem, most kezdtük, aztán sztem megyünk DZ.
Ha valaki nézné: twitch.tv/barnus
-
bunfi
őstag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Óvatosan ezekkel a gondolatokkal, mert már izzítják a billogot és te is kapsz. Utána meg majd maró gyúnnyal körítve fogják a kiragadott szavaidat ismételgetni.
(#17431) duvi Kár pedig reméltem, hogy a HVT-kel felzárkózhatnak a nem szervezett csoportokkal játszó emberek, kár érte. Mondjuk meg nem lepődtem, mindig csinálják a műsort, de mindig kiderül, hogy nem úgy fog működni, lófaszt sem kapsz, nemhogy lootot.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Balika23hun
üzenetére
Most beengedett, bár ne tette volna. Az fps minimum harmadolódott és szaggat. Azt hiszem megint pihentetnem kell, amíg ki nem irtják ezeket a bugokat

-
kovimester
aktív tag
Balika23hun
aktív tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Nem, előbb megpróbáltam visszamenni miután alt+f4 nyomtam a térkép bug miatt de nekem is mike-ot adott.
-
ForRedGlory
félisten
Ez a kókány csak nekem dobál folyamatosan MIKE 20220348 hibakódot?

-
Anonymus23
veterán
1.2 patch letöltve. És mekkora bugot csináltak bele.
A 3. karakternél nem volt minden terület 100%-ra megcsinálva, és azoknál a területeknél, ahol nem volt meg, ott az összes már megcsinált küldetést is visszaadta...
Bementem, a térkép is aktív volt az SH-ban, illetve a JTF katona is visszaadta az összes küldetést.
Gratulálok Ubi.
Mindjárt megnézem a másik 2 karaktert, ahol 100%-ra ki van pucolva a terület (telefonoktól kezdve minden, azaz tényleg 100%) hogy ott nem-e bugolt be.(#17440) Htibimor
Szerintem valamit félreértettél, 100%-ban egyetértek veled. Én is felnőtt vagyok, legalábbis az életkor alapján.
(40+), és engem is zavar, ha más játékát teszik tönkre ilyen kényszer dolgokkal. van egy csomó játékom, csomó Steam/Uplay/Origin, ha le akarom magam lövetni, akkor olyan játékkal játszom, ahol legalább tudom ki az ellenség, és ha lelő, akkor tudok róla, de hogy ez van díjazva a játék által, hogy ki tud jobban hátba lőni a másikat, az nekem se jön be. De ez itt senkit nem érdekel, erre írtam, hogy ne "rugózz" a témán
Nem éri meg még ezen is felhúzni magadat. -
Balika23hun
aktív tag
Látom sikerült megint totál bugosra csinálni a patch-et. A menü szétfolyik egy idő után, ha szakaszból kilépek a térkép használhatatlanná válik. A táskám férőhely kapacitása 64-ről 40-re esett anélkül hogy bármit csináltam volna vele. És mindegyik hiba után kijelentkezés és vissza hogy megjavuljon.
-
Htibimor
senior tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Nem sírdogálni akartam! Felnőtt vagyok, történt már rosszabb is velem az életben(nem lőttek le
)! De sajnos kicsit nehezen tudok ezzel megbékélni, mert napi 1-2 órám, ha van akkor már jó játszani. Ezek meg egész nap rajta vannak és elveszik a nehezen megkeresett dolgaimat és a kedvemet. Bár már ez is megint sírás. Jogos, akinek ez nem tetszik az vagy ne menjen be, inkább játsszon gazdálkodj okosan-t! -
duvi
nagyúr
- A Safe Housekben felvett 3 intelgyűjtő küldikért 163-as sárga fixen (többségében nekem fegyvert adott). Menet közben feltűnően sok kéket és lilát dobálnak az ellenfelek, amik legalább craftingra jók lesznek.
- A napik mind PC-t adnak, csak a mennyiség változik: 15-20-25
A hetiknél 40-50 PC-t + weapon skint + a nehezebbek adnak set itemeket ( a típusuk nem látszik). Pl. most kesztyű és térvédő van -
Lefty
addikt
HVT kuldikert pontosan milyen loot jar?
-
duvi
nagyúr
válasz
Dani79
üzenetére
Sajna az időre nem emlékszem
A területkorlátozás volt gond, mivel állandó távolságot kell tartani a sok lángszórótól. Természetesen robbanó lőszerrel kell menni, de még így is behaltam egyedül. DZ-hez még nem tudom viszonyítani, mivel a jelenlegi szinten még nem próbáltam. -
sith7
félisten
Clear Sky - t senki nem tolja ?

-
Anonymus23
veterán
válasz
Htibimor
üzenetére
Hidd el, nem éri meg ezen "rugózni". Én csináltam eleget, egy jó páran meg akartak győzni,hogy ez mekkora csúcs dolog. Igen, a harc az, de hogy hátba le tudnak lőni, amikor nem is számítasz rá, akkor az messze áll a "jó poén"-tól.
Van aki ezt élvezi, és megint van akinek ez idegen. Ez nem fog változni.
Én is rühellem ezt a "stílust", megint más az, ha szemtől szembe megy a gyilok, azaz kóstolgatnak előtte, akkor tudom mire számíthatok, vagy futok ha tudok, vagy hősként halok meg.
Az ilyen 4v1-ben való dolgokat nem értem, hogy ebben mi az öröme, de ez legyen a legtöbb neki ebben a tyúkszaros életben
Nekem volt olyan, hogy 4v1-ben lelőttek, és közben a gyerek mondta angolul, hogy "sorry, sorry, nem személyes, csak játék" Először azt hittem gúnyoldóik, de nem, komolyan mondta. -
duvi
nagyúr
Mielőtt valaki nekiállna a legnehezebb heti küldetésnek!
40 intel kell az elindításához + időre megy + a területről nem lehet kimenni, mert timer indul + halál esetén azonnal bukta a küldetés és a kifizetett 40 intel! 6db 32-es elit lángszórós boss az ellenfél. Érdemes partyval menni... Az utolsónál haltam és buktam az egészet. -
raven84
senior tag
Bugos a menüm, "árnyékos" vagy hogy is mondjam
. Mind1 ma megint beestem orosz konzulátus végén a map alá és nem adta meg a délit. Letöröltem a gémet, nem érek hozzá többet. A season passomat meg feldughatja a seggébe a massive és az ubi, tőlem több lét nem látnak soha többet. -
arnikusz
veterán
HVT-ben heti célpontra -Castro- 240GS Predator kesztyűt dobott 191GS játékosnak.
Lehet, hogy ez így lesz az első héten utána pedig csak majd ami már úgyse kell.Bugok-angolul, de van még több is.
Extra long fast travel loading screens (frozen on several occasions)
Audio bug (same as before)
Extreme frame rate and white wash in menus
Unable to join/invite a player
Repeated voiceover
Unable to sell/dismantle items
Mark as junk action not working
All round general lag with healing abilities working 10 seconds after being used
Unable to interact with search and destroy board/ doors/ stash
Unable to heal another agent from downed
Character deletion on PC
Waypoints disappearing or not marking -
duvi
nagyúr
válasz
H4rt1g4n
üzenetére
- Egyelőre a napikat tolom az intelekért. Ezekhez nincs és nem is kell matchmaking. A 31-es elit groupok nem ellenfelek. Ami viszont érdekes, hogy ha egy safe houseban megcsinálom a három napi küldit és leadom, akkor újra beadja őket. Próbaképp végigtoltam másodszorra is. Ugyanúgy megadta a 163-as sárga rewardot (mindkétszer fegyver volt) és az inteleket is. Feltételezem, hogy ez bug lehet, mivel így nincs értelme a többi SH-t végiglátogatni a küldetésekért. Másrészt így annyi intelt farmolunk össze amennyit csak akarunk (vagy enged a max limit).
- Az aktuális intel mennyiségünket a crafting materialoknál láthatjuk. Mondjuk ezt betehették volna egyből az áttekintő oldalra, hogy ne kelljen tallózni: -
arnikusz
veterán
válasz
Spancho
üzenetére
Én úgy gondolnám igen, én is csak napi másfél órát tudok játszani, így 196GS-em van és szerintem menni fog.
Hétvégéig így ezeket fogom gyűjtögetni + bemegyek majd a DZ-be is ott 69 szinten vagyok és korábban a nyugati kapunál a földalattinál és a bejárattól jobbra járogattam, most majd este megnézem mire megyek. -
Egonyolc
aktív tag
Az intelt vajh, lehet majd több karakterrel farmolni? Próbálta már valaki? Közös mint a Főniksz, vagy karakterenként gyűlik, mint a creditek?
-
Spancho
senior tag
Ha valaki nem tud minden nap játszani csak mondjuk 3 napot ,ès akkor megcsinálja a pve napi cèlpontokat ,az a heti boss-t/cèlpontot is le tudja ölni ?
Vagy minden nap mindegyiket le kell hozzá ölni ? -
válasz
m0h0senator
üzenetére
Ha itt csak setalgatni akar az ember, mi a fasznak megy dzbe?
Itt aki passziv akar lenni, go pve es kesz.
Tegnap odamentem egy srachoz. Kerdeztem pvp? Nem szaladt el. Belelottem, hogy rugo legyek. 2-3 sec utan elkezdett loni. Legalabb nem hatulrol meg pofan lottem... Ez benne van dzben. Cucc nem volt nala. Jatszottunk.
-
TommyS_27
senior tag
Első tapasztalatok DZ-ből:
DZ3-4-ig még el lehet szólózgatni viszonylag könnyen. De azon felül csapat nélkül nagyon szenvedős. Találkoztam 3 srácccal bevettek és mentünk fel Dz6-ba. Na az elég kemény volt. A mobok mint Incursion kihíváson. Megkövetelik a fedezékek használatát és a csapatmunkát.(defensive ultit is kellett nyomni egy grízes szituban)
A Lootok nem rosszak. Arany Div-tech fél óra után összejött 30db. Belefutottam egy 4-es csapatba tele szütyővel, mondanom sem kell hogy ledaráltak. (Kettőt azért magammal vittem
.)Csapat innentől kezdve 201+ Dz-ben kötelező.
PVE: Elég könnyű szólóban is a napi Boss. Hetire még nem gyűlt össze a kellő intel.
-
Madoc
veterán
Az uj napi küldiket lehet coop-ba nyomatni?
-
arnikusz
veterán
válasz
m0h0senator
üzenetére
Köszönöm, van Pakhan-om és volt MG60-om, akkor lehet, hogy megnézem én is.
Ha szabad kérdezni te most mit használsz? -
m0h0senator
őstag
válasz
arnikusz
üzenetére
Szeretem az lmg-t és írtam feljebb hogy ez pont arra való.
Lone Star - Never reload your weapons again with this game changing utility set.
2 pieces: +100% Ammo capacity
3 pieces: +1000 LMG Damage, +1000 Shotgun Damage
4 pieces: When the weapon is holstered, it regains full ammo.ezt tudja

-
arnikusz
veterán
válasz
m0h0senator
üzenetére
A ragadozó nem jobb?
De legalább már 4 felszerelési cuccot is meg tudok venni PxC-ért. -
sith7
félisten
válasz
Anonymus23
üzenetére
Tegnap én 10 szintet fejlődtem egy perc alatt a DZ-ben, igaz én a 30-as nullás karakterrel mentem be

Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- BestBuy topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- ASUS routerek
- TCL LCD és LED TV-k
- alza vélemények - tapasztalatok
- Óra topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- WatchGuard AP432- Wifi 6 - Beltéri hozzáférési pont - Több db
- i5 7gen Lenovo ThinkPad 13 gen2 laptop
- Kingston FURY Beast RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C40BBAK2-32
- 10 db egyben : Cisco AIR-CAP3602I-E-K9 - Access point , Jelerősitő -
- Ruckus ZoneFlex R310 - Beltéri Access point - Több db - Hozzáférési pont
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
A napikat nem is néztük 
ez aztán a pve tartalom...

A területkorlátozás volt gond, mivel állandó távolságot kell tartani a sok lángszórótól. Természetesen robbanó lőszerrel kell menni, de még így is behaltam egyedül. DZ-hez még nem tudom viszonyítani, mivel a jelenlegi szinten még nem próbáltam.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)