- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- kraftxld: Untappd lista
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
DummyBoy
senior tag
válasz
SCHwat' #16890 üzenetére
Dz élmény ... Bementünk friss 30-as cimborákkal, és akkor realizálódott bennem, hogy külön bracketbe kerültünk ...
Elindultam kifelé, erre valaki elkezdett lőni, Adrenalin be, ugrás be a fedezékbe ... De a HP-m nem fogyott. Ott állt egy srác, aki ezerrel pumpálta belém az ólmot ...
Kb. annyi lövés kellett bele mint egy piros lila 30-as mobba, és kaptam tőle ajándékba 4 HE performance modot
-
arnikusz
veterán
válasz
SCHwat' #16890 üzenetére
Szép napot mindenkinek.
Én az elmúlt egy hétben, csak a karakterépítgetése miatt jártam a DZ-be és sikerült is 10 szintet ugrani.
Amiket dobott pedig max. csak azokat mentettem ki ami valamivel emelte a szintemet, de ez 500-ból egy tárgy, vagy módosítás. Segíteni mindig segítek és fekszek, de visszamegyek. Egyébként meg sűrűn váltogatom a ki be lépéseket, de pl. hétfőn volt hogy két órán át csak a sok otthagyott szemetemet láttam.
Szerintem max. egy hónap mint a Falconnál és utána megint csend lesz, de majd meglátjuk.A hozzáértőket kérdezném előfordulhat, hogy a 2000-es fönixel a fegyverek ezer fölé mennek és lesz olyan mint egy hónapja, hogy 204-es Aug és Socom Ma1 lesz szombaton a bázis vendornál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Haditechnika, harcászat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Apple AirPods Max (2024) 2027.01.27. Apple jótállás iSTYLE jótállás
- Switch 2 2027.07.24-ig garanciás, dobozában, karcmentes állapotban eladó!
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest