- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegnap este randomokkal kihivason megprobaltuk. Annyira luzerek voltak... 14. Korben mondom atveszem az iranyitast, mert ez igy sosem lesz kesz... Eldobtam a tuzes golyot. 3 sec mulva jon vissza. A 3 masik srac 1 helyen. Labda robban, mind a 3an felszedhetetlenul fekudtek... XD ezert jo pvpre az elektronika
-
válasz
Hzoltan969 #15397 üzenetére
Nincs napi
-
törölt tag
Ma de lesz valaki?
-
sith7
félisten
válasz
[hun] warhea #15390 üzenetére
Este megnézem, hogy csíteltél
-
.LnB
titán
válasz
[hun] warhea #15391 üzenetére
Megnéztem én is, jó volt.
Úgy láttam, hogy 4 DPS-sel voltatok? Mert ha igen az tök érdekes. Én full healerként mentem és szerintem egy mindenképp kell is mert borzasztó gyorsan töltötte vissza a ládám az életet. Nálunk 2 láda volt és egy pulse, nálatok 2 pulse egy láda. Érdekes.
Csipet mennyi elektronikával tette azokat a ládákat?
Egyébként mi próbáltuk a bal oldali taktikát, az szerintem sokkal nehezebb. Másodjára a gödörből meg sima liba volt megint.
(#15386) Edem05 Nekem azt dobott, mondjuk upgrade is azt hiszem, de a másik Striker cucc az kuka.
(#15393) norti MP5+Shoti 120k DPS
Mondjuk nem is én öltem az ellent
-
válasz
Kicsit belenéztem és még mindig ugyanaz a problémám az egész incursionnel: csak high-end high crites sniper fegyverekkel lehet normálisan végigvinni, semmilyen más játékstílust nem enged a pálya. Ez kábé ugyanaz, mint a DZ-ben 1,5M DPS-es tüzes golyóval leszedni a játékosokat. Sniper Elite 626...
Nagyon remélem, hogy kiegyenlítik az 1.2-ben a fegyvereket, hogy legyen értelme mással is játszani.
-
[hun] warhea
tag
válasz
A youtube vid 19 megtekintesnel tart. ebbol 13 hunner 4 meg pamlacs
2 en
-
[hun] warhea
tag
Falcon Challenge 42min 192+198+203+203
[Megtekintes]Remelem idovel meglesz az 1920 is. Gondolom az meg konvertalodik.
Kosz megegyszer skacok! -
RazoR
veterán
válasz
vegitossj7 #15387 üzenetére
Jó látni, hogy vannak még ilyen segítőkész emberek kicsiny országunkban!
-
RazoR
veterán
válasz
vegitossj7 #15372 üzenetére
Köszönöm a rendkívül hasznos hozzászólásodat!
-
sith7
félisten
válasz
[hun] warhea #15377 üzenetére
Youtube link coming soon
na, ezt meg fogom nézni
-
frenkye
csendes tag
válasz
[hun] warhea #15377 üzenetére
Gratula Nektek és Demmernek is, nem lehetett azért egyszerű mutatvány, bár az a 41 perc nagyon korrekt időnek tűnik!
-
-
[hun] warhea
tag
Ezuton is koszonom Hunnernek, Pamlacsnak, Csipetnek a ma esti challenge falcon-t. Perfect kor szuper csapat. Egy elmeny volt
Warlord megeri az egy sargat amit dobott betores utan
baker: Youtube link coming soon -
RazoR
veterán
Ez a falcon lehetetlen! Van valami jótanács? Vagy 15x futottunk neki de az 5. hullánál tovább nem bírtuk...
-
Garsza
veterán
Éjfél után után lesz még valaki az ismerős listámról? Szeretnék órát DZ -zni utána pedig letolni a Falcont Hardon. Jó volna ha össze jönne egy csapat olyan 2ó nyomnám.
-
kovimester
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN #15362 üzenetére
Persze tudom de igy nekem jobban tetszik.
Mondjuk a film jobb volt mint a mission ....(#15363) Hzoltan969
CSapatban szoktam játszani de ritkán használok skillt plusz én nem vagyok ez a sniperes campelös emberke... -
vegitossj7
addikt
Csak hogy valami érdemleges is legyen itt:
Új kreatív igazgató a Massive-nál, Forrás.
Mondtam hogy ez lesz, ez egy jó kezdet.
-
válasz
Hzoltan969 #15363 üzenetére
Nekem johetne ilyen
Bar nem a dps huszarra aggatnam, az tuti xD -
Hzoltan969
tag
válasz
kovimester #15358 üzenetére
Miért is? Mert nem a 'mindenható' dps-t növeli, hanem egy kevésbé öncélú, ámde annál hasznosabb csapatjátékos karaktert lehet vele csinálni?
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
kovimester #15358 üzenetére
"A sólyom végveszélyben" egy film.
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #15359 üzenetére
Vele ne jàtszon senki!!! Ha valaki látja dz-ben LŐJE LE!!!
-
Anonymus23
veterán
válasz
#35434496 #15300 üzenetére
Ja, jó volt, kivéve az a barom állat Whrite.
Az ilyen minek játszik olyan játékkal ahol lelőhetik? Főleg, hogy a kis mázas népi agyagedény (értsd: köcsög), egyedül elment rambozni, amikor rugó volt, és persze lelőtték aztán visszajött és mindenkit aki nem a csapatában volt lelőtt, mert hogy ő XP-t vesztett és mindenki elmehet ahova akar...
Ez a kis hülyegyerek menjen el dokihoz, az ír ki neki gyógyszert, ami talán használ...Ja egyébként a játék nem számolja egy ideje a rugó killeket, az elmúlt pár napban többet lőttem le, mint eddig összesen, de nem megy a számláló felfelé...
Már rég beadta az igazságosztót, de még mindig csak 19-et ír -
Lefty
addikt
válasz
vegitossj7 #15350 üzenetére
Volt log out is.
-
Lefty
addikt
Lexingtont mar otodjere inditjuk ujra, nem nyilik az ajto...
-
HI-FI
tag
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám.
Valamiért nem akarja megadni a Michael Dufraine ECHO #2 #3-at.
Pedig már az összes dokumentum közül ez a kettő hiányzik...
Mi lehet a gond? -
warcat
veterán
válasz
demmer123 #15327 üzenetére
Látom rájöttetek azért végül milyen skillek kellenek oda
Van/volt jó leírás redditen is.
Firearmsbigdickdpsből max 2, akik flashbanget meg hasonló kevés skillpowerrel is hatásos képességeket tolnak,meg 2 elektronikás smart coverrel,folyamatos pulse mellé gyógyítós meg lőszeresládával.
Smart cover buffal(szükség esetén master moddal,akkor rajtad marad egy ideig a buff a fedezék elhagyása után is) még azok a köcsög shotgunosok sem tudnak csak úgy ledarálni,legalább 2 lövést már kibírsz,addig elmegy a heal vagy a cc,nameg látni is pontosan amikor jönnek. -
bunfi
őstag
válasz
Raulblanco07 #15322 üzenetére
Várom a 3 oldalas nyelvtani elemzést, melynek során bizonyítod, hogy az általam begépelt mondatok irodalmi értéke ugyan alacsony, de panaszkodást tartalmaznak.
-
demmer123
őstag
Falcon Challange lehetetlen megcsinálni.210 gs + 300k dps-el mentünk neki egyből hallunk.
-
-
bunfi
őstag
Volt. Nem tudom, ezért nem akarom azt mondani, hogy amiatt. Vagy valahogy megfilozofálták, mert reportolt pár orosz népi folyadéktároló edény. De nem különösebben érdekel, azok után, amit leműveltek ez már nem oszt nem szoroz.
(#15311) cain69 Én az első kérdéssel szenvedtem meg, míg rájöttem, hogy két l egy t.
-
he7edik.
addikt
Egy hónap után megint nekiültem a gammának. Ezt az új küldit meg nem tudom csinálni mert 2 óra alatt nem jön össze 4 ember akik el is kezdik a játékot. Folyamatosan kilépked mindenki. Játszhatatlan így
-
bunfi
őstag
(#15296) cain69 12/12
Melyiket nem tudtad?
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- BMW topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kés topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest