Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raulblanco
aktív tag
válasz
Raulblanco
üzenetére
Ez is jó, lehet vele weapon damage + headshot damage scope-ot craftolni, pár napja kérdeztem valakit és mondta hogy nem azt adja hiába van ráírva, de így már meg kell venni.
Fixed a bug where the Small RDS Scope Mod would not roll weapon damage bonus, even though it was stated in the blueprint as a guaranteed stat.
Ezt is javították
Fixed a rare case where Rogue status would expire too soon.
-
marilllyo
veterán
válasz
Raulblanco
üzenetére
Tehát ha lőnek akkor lenullázódik a "felkötés" vagy a ládanyitás. Hmm. Magyarán 2x kell kitakarítani minden extraction zone-t is. Érdekes lesz.
-
Raulblanco
aktív tag
válasz
nyamsas
üzenetére
Na, nekik is eszükbe jutott amit írtam korábban, hogyan kellene megoldani a bracketekbe visszajárás gondját:
Gear Score will now only take into account the equipped weapon with the highest Gear Score, and discard the other two. This will prevent players from equipping low quality weapons to voluntarily reduce their Gear Score.
he-he
The extraction departure timer once the helicopter arrived has been increased to 60 seconds.
-
nyamsas
aktív tag
1.2-es patch notes...
http://tomclancy-thedivision.ubi.com/game/en-GB/news/detail.aspx?c=tcm%3A154-251907-16&ct=tcm%3A148-76770-32
-
sith7
félisten
válasz
Raulblanco
üzenetére
+látjuk ... illetve nálam pont az idő a kritikus tényező

-
válasz
Raulblanco
üzenetére
Demmernek mar holnap este meglesz minden uj szett 240esbe xD
-
-
sith7
félisten
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
ne csigázz, ne csigázz

most meg különben is nemér
... majd csak holnaptól, és ami ott DZ - ben esett 
nyugalom ... , arra letisztul minden, lesz mindenre glitch stb.

-
LedyGyuszi
addikt
Sziasztok!
Ha volt már, akkor sorry...
Elméletileg ma újra ad 214-es itemet a falcon hardon vagy a holnapi update miatt majd csak holnaptól?köszi előre is!

-
sith7
félisten
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Este 10 - kor se volt

gondolom holnap meg pláne nem lesz

Előre szólok, hogy aki holnap 204 gs - s M1A - t, vagy M44 - et linkel be képként, hogy az esett neki DZ 200+ - ban, azt nyakonvágom

-
Raulblanco
aktív tag
válasz
kovimester
üzenetére
Ez kb egy sima futam, csak van egy biztonsági tartalék ember hátul, de egy rendes csapat simán letolja már challangingen enélkül is, csak felesleges időpazarlás szenvedni a fal átlövésével előtte fél óráig.
-
RazoR
veterán
Holnap mikor startol az1.2 tudja valaki?
-
GAbre
veterán
Valakinek van tippje,hogy keltsem életre a játékot hd 4850el?
Koszonom -
kovimester
aktív tag
https://youtu.be/RA2ojaAnXBs
-
.LnB
titán
Mi a f**?!
Most nézem a játékoslistát, hogy az LnD klán magyar? Tegnap vagy tegnap előtt nagyon szét lettek lőve szegények. Még röhögtem is hogy az én nickem meg LnB. Most nem tudom EMS-ékkel vagy Vitya81-ékkel nyomtuk e le őket "párszor". 
Más:
Egyébként tegnap. Gondoltam belépek délután játszom egy kicsit, de csak lazán. Így indultam el a DZ-be: [link]
Aztán egy két player kapott egy egy ilyen nyakast: [link]
Aztán abból a pár pofonból egy nagyobb buli lett: [link]
Majd végül a Manhuntos menekülés: [link]
De szövegben is a történtek:
Vityáékkal túléltünk két Manhunt-ot egymás után! Ilyen jó még nem volt! (sokkot kaptam!)
Meg az ellen is kapta a sokk turrettet. 
ui: Ja a két Manhunt közben még kajáltam is egy jót!
-
Raulblanco
aktív tag
válasz
RECSKA
üzenetére
Tegnap pont ezen röhögtünk miközben unatkozva vártunk hogy hol lesz egy rouge.
A ph-t olvasva az az ember érzése, hogy DZ-ben bárhova lépsz azonnal lelőnek, közben pedig bent unatkoztunk, mert senki nem akart lövöldözni, szervert váltottunk, megint csak az unalom, mindenki pve-t farmolt, a harmadik szerveren találtunk pár játékost aki rogue volt végre. -
933 loves/perc az aug. Sebzese sem szar. Egy kis pancelos, keves hp-s jatekos elmegy 20ast keresni 1 sec alatt... En is repoltolom az ilyet aki igy lo agyon. Uborkasoft majd eldonti!

De voltunk tegnap 1 hit es teleport hacker is...
3x glitcheltem ki a palyarol agyonloni az ott egymast huzo rugokat xD
-
.LnB
titán
-
-
válasz
Brownage
üzenetére
Olyan kesztyu nekem is van elrakva. Csak nem vagyok pvp parti, igy szettekkel megyek. Ellenben ha Demmer is velunk van, akkor elkerulhetetlen.

Tegnap egy masik magyar banda volt rugo dz2ben. Demmer rajukfutott, de mondtam ne lojjon, magyarok. Erre mikor odaertunk, leszedtek bennunket. Visszamentunk, kb 15 jatekos volt ott akkora. Fel perc alatt manhuntba lottuk magunkat

-
.LnB
titán
Kedden jön majd valaki Overwatch-ozni innen?!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Brownage
tag
válasz
RECSKA
üzenetére
pvp-re nyilván nem ér semmit a 3+3, hisz a sentry 3-as bónusz az csak pve bónusz.
Én jó pár napja dobtam a Sentry 4-et, hogy már előre szokjam a nerf utáni időt meg patch után rögtön kész legyen a gearem, ne akkor kelljen elkezdeni sakkozni, hogy akkor hogyan tovább.
Én 3striker, 2 sentry +204-es Savage kesztyűvel megyek, aminek a +14% crit esélye nem fedezékben lévő ellenfélre szerintem baromira sokat számít. Főleg miután pvp-ben szinte csak cover nélküli, futkosó emberekre lövünk. De pl a rusholó shotgunnerekre is hat, ahol igazán számít a dmg. Már csak 65-ről 75-re kell majd felvinnem valahogy az armorom. -
-
Brownage
tag
Kis szemetek ketten ugrottak rám extractoláskor, pedig egyedül voltam, lett volna helyük a kötélen

[link]Így nem is lett elég egy extract, mert aztán megint tele lett a tatyóm

-
Tegnap este Demmer tanacsara kiprobaltam a 4+2 striker+sentry helyett a 3+3-at. Farmra jobb. Tehat PVE-re. Pvpre viszont nem. Legalabbis jobbnak nem mondanam.
Kesztyut csereltem ki, dps picit megnott.
Gs191 striker kesztyu:
- 541 firearms
- 38% critsebzes
- 5.5% critesely
- 11% elite sebzesGs240 sentry kesztyu :
- 660 firearms
- 33% critsebzes
- 7% critesely
- 12% elite sebzesAlapbol pulse nelkul a 4+2 100e korul critel 32es sargara, a 3+3 120. Ellenben nagyon szerettem a strikert, sokszor feltoltodott negyedig pusztan az augtol, ott mar 130-140eket critelt.
Tegnap meg probalgattam a tarakat. Szigoruan SMG-vel. Fegyversebzes vs. Tuzgyorsasag. Csak a BoO-s augon tudom, normalis vectorom nincs. Azt tapasztaltam, hogy ennel a fegyvernel jobban adja a tuzgyorsasag. Nagyon gyorsan kilo egy tarat ( 933rpm ) es pontosabbnak is erzem. A fegyversebzest betettem az m1a-ba.
Szerintem tuzgyorsasagot ado tarat augba, t821be es mp5be erdemes rakni. A sebzesnovelot pedig vektorba.
Amit meg probalgattam : crit esely vs critsebzes. Ez csapatfuggo. Kulon modokat hasznalok kis pulse es nagy pulse eseten.
Durva a kulonbseg. Ha van velunk nagypulse-os karakter, atepitem a fegyvert critsebzesre. Ha nincs, critselyt nyomom inkabb, mert jobb a suru crit, mint a neha nagy sebzes. Se ezt szigoruan szemelyes, egyeni velemeny.
Holnap nagyon varjuk az uj patchet. Mire hazaerek, glitch is lesz hozza

-
VGNGR
senior tag
Keddi patch után tervez-e valaki streamelni?
-
-
frenkye
csendes tag
válasz
kovimester
üzenetére
😱😂
-
ForRedGlory
félisten
válasz
hitvanyalak
üzenetére
Szeretem is a jatekot, de most kicsit csomorom van. Megvarjuk 05.24-et es az uj PvE tartalmat

Nem is banom, hogy megvettem es meg boven van benne potencial, csak lassan kijohetne mar

-
duvi
nagyúr
válasz
makaveli666
üzenetére
+(#17241) FaTHI
Gyertek fel Discordra. Ott könnyen találtok társakat DZ-re, vagy PvE-re. Itt a link hozzá. -
frenkye
csendes tag
válasz
kovimester
üzenetére
Akkor a Te írásaidból pedig a nyelvtan óra hiányát szűrhetjük le!

-
kovimester
aktív tag
Szia.
Felveszlek majd.Madri.
Hát akinek nincs élete és a játékot azért játsza hogy 2 óra múlva tudja fbre posztolni ez is meg van kuka annak igen ennyi. (és irasodbol te ilyen lehetsz). Van a másik oldalon aki 2-3 naponta jatszik 1-2 órát annak nem ebből a játék ha nem 100% élvezi lesi a szép grafikát stb... -
FaTHI
őstag
Ha van közületek aki egy lelkes kezdővel DZ-zne vegyen fel Fathi74-a nevem.178-as vagyok, de Dz48-fölé nehezen jutok Randomokkal.
Amúgy idegesitőek nagyon ezek a Rogue genyók. Nekem nem lenne pofám 220-as létemre és ráadásul 4-en hátbalőni valakit. Ez már szinte 10-Dz-ből 8x igy van... -
i@lex
őstag
válasz
kovimester
üzenetére
Uncharted? Egy hétvégi program, aztán mehet az apróra.
-
Snip3r_HUN
addikt
~5 napra pihentetem a játékot, sajnos a meló így hozta. Ami az clear sky incursion-t illeti megint vegyes érzelmekkel várom, nekem a falcon lost sem jött be, kétszer toltam le challange-en, és ötször hard-on, ez épp elég volt hozzá hogy megunjam/megutáljam.

-
hitvanyalak
senior tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Nekem ez az első olyan játékom, ami mmo-szerű. De kb 3 órát voltam DZ-ben.(75 óra körül van benne, a Fallout 4 vett el ugyanennyit) Azért szerintem ha valamivel 300 órát jól elvoltál ugyanannyiért, amennyiért más játék 8-30 órát ad, az nem rossz üzlet

-
TommyS_27
senior tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Nem értem az embereket! Eddig az volt a baj, hogy nincs PvE tartalom. Most, hogy lesz (és az is tud gearelődni aki nem szeretne PvP-zni) már előre kijelented, hogy szar lesz. 
A PvE ben mobokat kell ölni.

nem neked szántam bunfinak ment -
ForRedGlory
félisten
Aki elhagyta a jatekot, az biztos nem banja, hanem kevesebb osz hajszala van
Ket hete kb en sem nyultam hozza. Unom, hogy mindig lelonek es semmi elvezet nincs mar az eszetlen lootolasba, mivel nem erezni, hogy meg fog terulni.Ott van az a legutobbi 204-es Vector tervrajz is. Sok csori gondolom tolta ezerrel es megvette kozel 300.000 pxc-ert, aztan a kovetkezo frissites utan minden sarkon az fog potyogni.
Kiegyensulyozatlan szar. Kb 300+ ora utan untam meg, pedig ertelmes tartalommal siman eltoltenek benne akar 1000 orat is. -
bunfi
őstag
válasz
kovimester
üzenetére
A PVE dolgok nem lesznek jók, mert ahhoz, hogy valami értelmes célpontot kapj gyűjtögetnef kell intelt, ami 110% unalom, mert egyszerű mobokat kell mészárolni. Nem értem, miért kell unalmas baromságokat csinálnom, hogy valami értelmeset csináljak...
-
kovimester
aktív tag
Szia.
Nem.minden esetben van igy. 1 hét után tegnap felmentem utomivan tolni kicsit és az a hangulat se volt meg a játék iránt a dz kész káosz mindenki rigó túl gs-elt emberek stb. Komolyan bementünk és még AI se volt a pályán (mob bot) 15 percig bolyongtunk azt semmi. Azután 2 kimentés és jöttek az 1hit/kill emberek 6 an voltak manhuntba...mind 220min gs es.
Lehet hogy jönn a 1.2 de szerintem már későn. A pve dolgok jók lesznek az insurence is jó lesz de már nincs értelme farmolni mert a nagyonhoz akiknek 2 millasit credit meg anyutol kapot karacsonyi belyglivel leet kötött melény van semmit nem lehet kezdeni.Biztos vagyok benne hogy egyszer kétszer félnézek még de csak azértmert nincs másik jó játék, de az biztosra veszem hogy aki ps4en tolta egy a játékot már kukába hanyta mert jötta uncharted pl...
-
makaveli666
senior tag
Sziasztok, már egy ideje játszom a játékkal, de úgy gondolom, hogy sokkal élvezetesebb lenne másokkal is játszani mint soloba, örülnék, ha oda tudnék verődni egy-két DZ runra valakikhez. 197GS jelenleg.
Makaveli666 -
Brownage
tag
Na ezt a noob wipe-ot tessék überelni

Falcon Lost Challenge wipeSzerencsére legalább a 214-es lootot megkaptuk, a többieknek már úgyis kész volt a heti. Úgyhogy csak én buktam a 240 rewardot.
-
Drenadar
veterán
tudnám miért játszik ezzel még bárki is ...
-
TommyS_27
senior tag
Ma reggel bementem kicsit Dz farmolni, hogy meglegyen a lvl99. Aztán belebotlottam 4 rugóba. Azaz inkább megindultam rájuk. Az utolsónál azért már remegett a kezem.

Amióta nem érdekel a dz credit és az xp sokkal jobban élvezem az ilyen szitukat. Ha jól jövök ki belőle ha nem.
-
KaYaK
tag
Sziasztok!
Ma délután estefelé olyan 18:00 tol akar 23:00 íg tudna valaki segíteni megcsinalni a Falcon lost küldit kihívás módban?
Nagyon nagyon lekotelezne!
GS191; füles; -
Brownage
tag
nekem a 219 gs-ben 3striker 2 sentry + savage glovesnál
260k dps mellett van 87k hp-m és 21k skill power. 64% körüli armorMásik karim olyan 215gs környéki 4tactical 2 sentry:
190k dps, 76k hp és 37k skill power szintén 64% armorral. Ha sticky bomb one shotra megyek, akkor kesztyű cserével 130k-ra esik a dps-em, a skill power meg 43k-ra, de ezt nem annyira szoktam használni. -
Brownage
tag
Demmerékkel összeakadtunk egy unintelligens orosz+ ukrajna brigáddal, akik nem viselték túl jól a vereséget

Kötekedtek velünk, aztán úgy gondolták csak azért haltak meg, mert más játékosok is segítettek nekik.http://plays.tv/video/5740d919f2a2c1ac24/first-fight-with-the-russian-guys?from=user
Aztán mi támadtunk, megint behaltak:
http://plays.tv/video/5740dd16c88067a8db/second-attack-this-time-we-started-2-0-Utána megint ők támadtak, hátha 3.ra összejön a megölésünk... nem jött össze

http://plays.tv/video/5740d7955bde85b22a/noob-russians-fuck-you-noobs-then-they-died-p-Az a vicces, hogy először normálisan beszélgettem az ukrán sráccal, aztán a végén még mondtam is neki, hogy nice fight, erre ezek meg ilyen köcsög fuck you-zóvá váltak

-
Raulblanco
aktív tag
válasz
Brownage
üzenetére
Jó muri volt. Kár hogy nincs meg az amikor manhunt alatt az egész szerver üldözött minket, kb 2-3 percig tartottuk az ajtót 10 játékos ellen DZ3 extract melletti sátorban, utána kitörtünk és át a division tech szobába, ott is 10+ játékos ellen percekig védtük az ajtót, de az is elesett, megint kitörtünk, alig lehetett lemenni a lépcsőn, annyi játékos volt ott, végül Rumpl és én túléltük a manhuntot, pedig egyszer ő is, kétszer én is elfeküdtünk még menekülés közben a végén.
Vagy amikor 2db 4 fős banda farmolta az xp-t DZ 2 bejárat tetőnél, mikor megtámadtuk a rugó 4-est, a másik négyes is ránklőtt, kb lelőttük mindet vagy 2-3x mert folyamatosan jöttek vissza checkpointból, mire végül elfogytunk

10+ halállal amiből több is manhunt volt, sima +280.000 DZ credit és 85-aljáról 86 közepére a szint.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Androidos fejegységek
- Ubuntu Linux
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen egeret válasszak?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- BestBuy topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ASUS RTX 5060Ti DUAL OC 8GB GDDR7 DLSS4 új, 3év garis eladó
- Jura Impressa C5 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- MÉG OLCSÓBB 10.21. !!! Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

meg aztán hogy,hard is dobálja majd a 240-es materialnak valót ?

... majd csak holnaptól, és ami ott DZ - ben esett