- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- sziku69: Szólánc.
- Pánikbetegség, szorongás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
marilllyo
veterán
válasz
Terrorista #16597 üzenetére
Szerintem csak ők is tudják, hogy melyik a legjobb roll és annak kevesebb esélyt "írtak ", hogy kijöjjön.
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #16598 üzenetére
Ó...b+ már megint kezdődik!
-
Garsza
veterán
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
#35434496 #16590 üzenetére
Túl nagyok az elvárásaid,hagyd pár napig,aztán próbáld meg megint. Nekem nyolcadik pörgetésre dobta a mostanit.
(#16592) Garsza: A One in none még bugos,beragad az utolsó golyó... A gear tölt vissza nekem 33% HP-t minden öléskor,a Vector meg még mellé 3%-ot critenként. Így egy megölt ellen teljesen visszatölti az életerőt.
-
.LnB
titán
Így érzem magam minden egyes lecraftolt Vector után: [link]
Hihetetlen mennyire szarokat ad. -
RazoR
veterán
Kezd a zacsim tele lenni a Falconnal!
KB 20 próbálkozásból 1x sikerült eddig!
Pedig csak hard... Holnap este valaki tudna segíteni?
-
Spancho
senior tag
Próbáltam most összeszedni mindent a játékban.
1 Naplót ,és 1 Drónt nem találok ,a térkép se mutatja.
+ 1 Echo még mindig nem működik (asztmás) -
sith7
félisten
válasz
Snip3r_HUN #16581 üzenetére
AAAAAZ igen
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #16581 üzenetére
-
Frod
addikt
Úgy gondoltam talán ez az ajánlat itt érdekelheti a legtöbb embert, így ide dobom be, remélem egyszer elfér a falon, nem fogom naponta nyomatni. Köszönöm a figyelmet!
eladó Division sapka -
Brownage
tag
válasz
Raulblanco #16574 üzenetére
Jah én is kaptam már vagy 20 ilyen választ. Lényeg, hogy feldolgozták a beküldött reportot. Redditen volt egyébként, hogy nem automata által kiküldött válasz, hanem elolvassák a reportokat, mert a srác rossz linket másolt be először, egy kajarecept volt és ugyanezt a copy-paste szöveget kapta vissza, csak volt egy + mondat, hogy megkóstoltuk a beküldött receptet és tényleg finom
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Raulblanco #16574 üzenetére
En eddig ezt meg nem kaptam csak masikat. Nyilvan elore megirt szoveg...
-
Raulblanco
aktív tag
válasz
ForRedGlory #16571 üzenetére
Ez egy sima copy paste szöveg kb, ahol a kb 3-4 dolog változik, a játékos neve akinek válaszolnak, a support fickó neve aki válaszol, és a játékos neve akit feljelentettek, majd alul megint a support fickó neve aki válaszol.
Az összes többi szerintem copy paste. -
Brownage
tag
válasz
Terrorista #16570 üzenetére
óó hát én azon akadtam ki, hogy Rókalány nem tudott /reportolni, mert kiderült, hogy a magyar kliensben /jelent vagy /jelentes?
Azért konzolparancsok igazán maradhatnának angolul szvsz.
-
ForRedGlory
félisten
Ez szerintem nyero tipp volt. Olyan kis rejtelyes
Hello, ForRedGloryHUN,
Thank you for contacting Ubisoft Customer Support. My name is Danny and I'm sorry to hear you are having issues with a cheater.
Thank you for bringing "Keithboy88" to our attention and thank you for attaching proof of this to your support ticket. Please feel free to contact us again should you have any further information regarding this player, or any other suspected cheaters in The Division.
Please be advised, for security reasons, we are unable to communicate the outcome of any such investigations with anyone other than the account holder. I would like to once again thank you for this information.
If you have any further issues, please do not hesitate to contact me.
Kind Regards,
Danny
Ubisoft Customer Support -
Terrorista
senior tag
válasz
Anonymus23 #16568 üzenetére
/FACEPALM
Erre nem gondoltam. Az oké, hogy a felirat magyar, de hogy a konzol parancsok is babrálva lettek.
Más:
Friss 30-asként hol kezdjek el geart farmolni (129 körül vagyok gearben)? DZ01-02-ben kommandózok, de elég kemény az ellen és néha betalál pár 220+-os nyomi vagy a szörfös csíterek.Szerencsére a cuccaimat nem mindig nyúlják le, így visszaszaladok és folytatom ha tudom.
Orosz konzulátus küldetést farmoltam, de többnyire armort dob a végén a boss. Fegyverekre lenne leginkább szükségem.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Terrorista #16566 üzenetére
Enter, majd /c ha magyar a Division (c = csoport)
Egyszer kell beírni, utána már Enter után mehet a szöveg -
Drenadar
veterán
válasz
Terrorista #16566 üzenetére
és ha azt írod be hogy /p csá gyíkok?
-
Terrorista
senior tag
A group chatre hogyan tudok írni? hiába írom be a /g, /group-ot és ütök entert nem történik semmi.
Egyszerűen nem tudok chatelni senkivel.
#Drenadar - semmi változás.
-
ЯΞD
senior tag
Tudja valaki honnan érdemes megvenni a Season Passt? A legolcsóbb megoldás kéne.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Raulblanco #16562 üzenetére
Nincs annyi csíter az biztos.
De mi is találkoztunk ma egy négyes ruszki csapattal, akik odateleportáltak, majd el, mikor mentettünk volna, jöttek, és lelőttek mindnekit.De minket is lecsíterezett egy gyerek, mondta, hogy megy rólam a riport, pedig kb én voltam a leggyengébb a csapatban
csak nekem adta be
Csináltam magamról videót, és bejelentem magamat mint a legszerencsésebb embert a DZ-ben.
Van 20 igazolt rogue killemBiztos csítelek
-
Raulblanco
aktív tag
válasz
Anonymus23 #16535 üzenetére
Ebben lehet valami, utoljára csalót aki rám is támadt akkor láttam amikor a ban hullámok kezdődtek.
Azóta egy fickó volt aki SPM fokozatban elszaladt mellettem, és nagyjából ennyi.
(bocs a dupláért, megszokás, máshol ez nem gond, igyekezni szoktam elkerülni, most elfelejtettem) -
Raulblanco
aktív tag
válasz
kovimester #16526 üzenetére
bakker, pedig hogy örültem, megvan az m1a, lehet szórakozni bent, hát nem nyert, ezt be kell gyűjteni, mondták hogy nem lesz erősebb HE mint 204, nem lesz balance, szóval 1.2 után is marad a legerősebb fegyver.
-
kiezTe90
senior tag
válasz
[hun] warhea #16527 üzenetére
Te mázlista!
Grat hozzá!
Ha jól emlékszem Neked volt az is hogy m1a-t jöt pörgettél ki. -
marilllyo
veterán
Boo bolt mire frissült?
-
drmazsi
aktív tag
Mától Csütörtök estig minden nap DZ boss killing time. Akinek van kedve csatlakozzon, nekem is kellenek a tervrajzok. DZ bracket 0-160 ig legyen arra figyeljetek, egy jó fegyvert hozz magaddal és kész.
uplay név : Gorklar -
Anonymus23
veterán
válasz
Snip3r_HUN #16530 üzenetére
A képen már elég közelinek tűnik, de szerintem te ezeket vonzod.
Szerintem kapcsold be a felvételt, mert ezek legjobban videón jönnek ki.
Egy ilyen után csak nyomok egy ALT+F10-et, és meg is van az utolsó 5 perc.Én napok óta nem találkoztam csíterrel, igaz nem is járok DZ-be
Na majd ma, "sírás ON". -
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #16533 üzenetére
kicsit elfáradtál
-
Htibimor
senior tag
Sziasztok! Szerintetek rugózáson kívül, mivel lehetne még könnyen 68 000 Dz creditet összeszedni? A következő szombati váltásig kellene a Vector tervrajz miatt.
-
Brownage
tag
Hatalmas élmény ma. 4 fős ganker rogue csapattal taliztunk akik 3unkba nem mertek belekötni. később egyikünket lelőtték mikor egyedül volt köztük és beszélgettek közben egymással. Ezután móresre lettek tanítva. meghaltak vagy 3-4x rogueként aztán a checkpontnál campelve megöltük őket nem rogueként, utánunk jönni meg nem mertek aztán már
-
Brownage
tag
válasz
[hun] warhea #16527 üzenetére
Az szép grat! Az alap sebzés is kellően magas lett? upgrade az aughoz képest?
-
Brownage
tag
Raulblanco07, BengoZoli, Doktanov és jómagam akció közben
-
bunfi
őstag
válasz
Brownage #16520 üzenetére
Nincs. Egyébként játszottam egy órát és nem találkoztam csalóval. Tehát a játékban nincsen csaló, ééértem?!
(#16521) SEMY Sajnálom, hogy így kib*sztak veled aljasul, de nem tudlak bíztatni a support segítőkészségét illetően. Ha más helyen is használtad azt a jelszót, akkor azonnal cseréld le.
-
SEMY
tag
Az én accomat feltörte egy köcsög orosz, törölte az összes karakterem
Remélem vissza tudják állítani.
-
Brownage
tag
válasz
Raulblanco #16516 üzenetére
Jah jogos, múltkor eszembe jutott ez a variáció is
-
Raulblanco
aktív tag
válasz
Brownage #16445 üzenetére
Nem azt kell csinálniuk, hogy az alt karin lévő cuccokat figyelje, nem is a stasht, mert menet közben úgysem tudod magadra tenni ha már bent vagy. Annyit kellene csinálni, hogy a GS-t a 6 ruhád és a legerősebb fegyvered GS-e alapján számolja, a másik 2 gyengébb fegyvert ne számolja bele. Innentől nem tudsz úgy variálni, hogy kis GS-t kapj, de közben ugyan olyan erős maradj.
-
marilllyo
veterán
-
marilllyo
veterán
válasz
Brownage #16509 üzenetére
Hát az utóbbi két überhypeolt játék (Battlefront, Division) esetében csak óvatosan szabad a season pass-ről beszélni. Battlefront is már kinn van vagy fél éve de még mindig nem tudja senki, hogy volt-e értelme SP-t venni. Egyiknél sem vettem meg. SW-nél is külön vettem az Outer rim-et mert nem bízok bennük. Meglátjuk Divi mit virít ezen a téren.
Nagyon remélem, hogy valamelyest bővítik a területet, ha mást nem az underground dlc-vel mert én már azt érzem, hogy kevés. DZ-t baromi kicsinek érzem. Nincs értelme csatangolni...felfedezni. Kívülről tudom az egészet. Az alap térképen meg nem akarsz bóklászni mert SEMMI értelme. Alapesetben 3 helyen vagy. Falcon, Lexi, Boo.
-
marquuard
veterán
Ha valaki DZ-ben 300XP-t kap egy ölésért (+75% XP), akkor én is ennyit kapok csapatban?
-
Brownage
tag
válasz
Anonymus23 #16499 üzenetére
Na jó, mondjuk, aki látatlanban előre megvette SP-stül a játékot, arra nem tudok mit mondani.
Én 300 órányi játék után úgy döntöttem, hogy annyira tetszik a játék, hogy játszani fogok a DLC-kkel is, így megvettem az SP-t. Nem érzem, hogy most ezért én bármi + igénnyel szeretnék élni. Mint mondtad, engem nem érdekel a skin, nem akarom a vitrinbe rakni. Nem akarok semmit hozzá, csak legyen meg és várom, hogy megjelenjen. Mint ahogy tudom, hogy WoW:Legionnal is ugyanúgy játszani fogok, augban jelenik meg, de februárban már megvettem. A különbség kettőnk közt, hogy én tisztában vagyok vele miért vettem meg, engem meggyőzött, te meg elvárod, hogy meggyőzzenek, hogy neked az miért jó. Ha nem tervezel DLC-vel játszani vagy nem mindegyikkel, akkor ne vedd meg, ilyen egyszerűLehet, hogy jobban jársz, mert 1. DLC után megunod a játékot így csak 3-4ezret költöttél rá +-ban a 8 helyett, lehet hogy a 3. DLC-t is megveszed és akkor egyesével ha többe került mintha SP-t vettél volna, akkor meg többe kerül. De az legyen a legnagyobb gond, hisz ha mindhárom DLC-t megvetted, az azt jelenti, hogy tetszett annyira a játék, hogy megérje játszani mindegyikkel. Így nem jársz rosszul akkor se. Mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy akar-e SP-t előre vagy sem.
-
Lefty
addikt
Az elozo season pass tartalom mi is volt? Nekem semmi nem remlik.
-
LÁZ
addikt
van vmennyi gear score limit is, lehet azért nem látod.
ami a változtatásokat/tartalmat illeti, nem vagyok egy dz huszár, de vhogy összejött 74.5 szint, mert jobbhijján odajár az ember/igaz értelmes még nem esett/, leginkább egyedül, nincs bajom ha brigád, de egyedül jobban szeretek bóklászni.
Én pl örülnék, ha pve-nél lennének kint is random supply droppok pl városrészenként erősebb mobokkal, vagy portyázó brigádok, ahogy többen mondták. Vagy random ládák, amiket pl jeladóval lehetne megtalálni, sajnos ahhoz elég nagy a térkép/terület dz-n kivüli része, hogy parlagon legyen.
-
bunfi
őstag
válasz
Anonymus23 #16499 üzenetére
Igen, tehát nem kell toronyóra aranylánccal, de azért az alapanyag inkább sértés kategória. Egyébként most néztem Storeban € 39,99. Ami azért egy icipicit húzós, főleg úgy, hogy diszkriminálnak, mert nincs xboxom.
(#16501) FaTHI ITT
(#16496) [hun] warhea Ennyi erővel a kapu, az ajtó és a bejárat szó is teljesen és tökéletesen ugyanazt jelenti. Nem, ők csalók, nem használnak ők ki semmilyen biztonsági rést egy hálózatban.
-
FaTHI
őstag
Srácok Falcon Lost ot hol találni? 30-as szintet elértem de nem találok ilyen ikont!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3162, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest