- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
kovimester #16397 üzenetére
Eleinte lehet lesznek harcok, de egy idő után mindenkinek lesz rengeteg cucca, szépen ellaposodik majd a feszültség.
-
kovimester
aktív tag
Ezek jól hangzanak mind.
Szerintema 150gs az új insurence tökéletes. Remélem nehéz lesz és nem ilyen falcon szintű kihívásos....
....
Plusz lesz ez a 200+ DZ.
2 dologtol félek nagyon.
Az egyika cheaterek.....
Másik mivel 204+ item lesz igy egy normális kimentés nem lesz mett ott fogják egymást apritani. -
.LnB
titán
Nem is tudtam ezeket eddig az 1.2-ről:
-Phoenix Credit cap 2000 lesz.
-Broken Circle Gear score követelménye 150 lesz. Nevetséges.(De gondolom a Hard-é)
-Brutal talent nerf. :/
-Toughness stat. Ez hasznos lesz. -
radi8tor
MODERÁTOR
Ismét takarítva lett a topikban, figyelmeztetések kiosztva.
Amennyiben megint moderátori tevékenységre lesz szükség jön a következő lépcső! -
Garsza
veterán
válasz
Snip3r_HUN #16390 üzenetére
Persze. Várni kell. Én azt írtam le amit én tapasztaltam tegnap délután. De azt hogy másoknak mi van és mit hoz a jövő nem tudhatom.
-
Brownage
tag
válasz
Snip3r_HUN #16390 üzenetére
jah, szombaton
Egyébként ma nekünk is epic fightunk volt. kiderült hogy egy másik ismerősökből álló csapat is mi szerverünkön van és 8an mentünk együtt.
13 percnyi élvezetes fightok és izgalmak
[plays.tv/barnus]az a BandiSenna amúgy egy random arc volt dz-ben csak úgy inveltük. aztán pislogott szegény hogy hova került
aztán 3 főre szétestünk de hasonlóan folytatódott az este. Jó az, amikor olyan emberekkel vagyok együtt, akik nem idegeskednek a halál miatt, leszarják a pénzt, kulcsot, csupán a csata miatt játszunk.
Jó volt fejlődésre nagyon a biztonságos rogue-ság de én spec már unom az öljünk meg egy embert és fussunk északra míg le nem jár dolgot. egyszerűen unalmas. egy-egy ilyen nagy tűzharc viszont nagyon nagy élmény és azt se bánom hogy a végén meghalok. rá is irogattam a végén az ellenfelekre whisperben hogy gg, well played, nice job, etc. kitartóak voltak és a végén összedolgoztak, bekerítettek. szóval kurva jó harcok voltak egész este. 200k dz funds-al mentem be. 380-al jöttem ki. pedig haltam párszor. még manhuntosként is. xp ugye nem releváns, hisz általában max szintről indulok 99 plafonról. volt ma olyan hogy 99 feléig visszament a csík, asszem hogy 99-en 90% körül hagytam abba ma. de ugye ez csalóka mert amikor maxon vagyok és túlélek, akkor nem tud már feljebb menni, szóval pluszban sosem jövök ki, max egálban
na de majd holnap. megvan elég fundz a heti receptre, a hét hátralévő részében mehetek a dz 48as "kiskarival" előbb-utóbb csak meglesz azzal is a 99
-
Garsza
veterán
Cheater témához hozzászólnék én is. Ma kb. 4ó DZ -tem és 1 db. Cheaterrel találkoztam. És az egész dz elég élvezetes volt ma számomra (pedig általában unni szoktam). Mentünk minden rugóra ha elérhető távolságban volt. Össze is hoztam 9 rouge kilt akiket én ütöttem le csapattársakkal együtt vagy 25. Voltunk rugók is túl is éltük feküdtünk is. Farmoltunk is szóval volt minden. 2 szintet léptem felfele 87 ről 89 re. És összeszedtem kb. 200k DZC -t. Egyenlőre még messze nincs annyi csaló mint bann hullám előtt.
-
RazoR
veterán
-
grHawk
aktív tag
Gondoltam adok ennek a fosnak egy újabb esélyt. Elnézést a szóhasználatért, nem szoktam káromkodni, de ez a talicska okádék nem érdemel ennél szebb szót. Gondoltam elugrok letolom párszor ezt az új Falcon genyót. Hozzáteszem, teljesen pozitívan álltam neki, a még jelenleg is sok hibájának tudatában. De ez nem hibákkal van teli, hanem játszhatatlan. Első próba, tök fasza csapat, 15 wave letolva, hard kész is. Kaptam valami szemetet, mitszámít, élveztem, jöhet a kövi. Ahha, csak azt azért nem gondoltam volna, hogy végtelen állhatatosságomban csak 3 óra után veszem észre, hogy minden kicseszett group összecsatlakozás után valaki a csapatból bugos, és így folyton visszadobja őt. Voltam én is bugos, meg kb. az a 100 másik játékos akit láttam, fasza. Ha meg összejön a brigád jó eséllyel nem megy le, mivel random szétszedi a groupot. Mindenkinek ott virít a kis kicked felirat. Ez olyan 5x fordult elő, ami relatíve kevés. Az már külön felüdülés volt, mikor egy nyomorult anyátlan senkiházi cheaterrel rakott össze, akik mintha jól végeznék dolgukat inspiráltak a védelmükre, mert Ők majd elintéznek mindent a végsőkig konfigolt lövés/mp értékkel. Sebaj, report, leave. DZ? A mobokkal nincs gond, meg úgy nagy általánosságban a játékosokkal sem, csak úgy 5 percenként botlottam cheater vagy fene tudja mibe... Sok játékkal játszottam már, felismerem ha csaló győz le. Sosem vertem nagydobra, inkább szervert váltok, na de kérem hányszor? Igaza van annak, aki itt papol, hogy ne szidjam már mer így meg úgy, de hova máshova sírjam el magam emiatt a sz*r miatt... Vagy korán adtam új esélyt, vagy hibát követtem el, hogy kidobtam rá azt a - le se szarom mennyi - forintot. Elvi szinten cseszi az agyamat, hogy eladtak nekem egy lyukas poharat... Mindenesetre még követem a topikot, hátha valamely isteni csoda kihúzza a Titaniknál is mélyebben pihenő Ubit az emberi végtermékből... Köszi, hogy elolvastad.
-
nyamsas
aktív tag
Üdv!
Meglett a lvl 90 a DZ-ben, és szeretnék érdeklődni, használ-e vki itt Valkyria SMG-t?
Véleményt tudna-e róla irni, aki használja/próbálta esetleg?
Nem vagyok dps huszár, elsősorban tech-re gyúrok, ha ez számit vmit...
(vhol olvastam róla, hogy csak egyfajta buildel működik a fegyó) -
sith7
félisten
válasz
Snip3r_HUN #16374 üzenetére
Értem, hát reméljük nem jön
-
Lefty
addikt
Xbox One-ra nincs egy csapat challenge-re amihez csatlakozni tudnek? Nem tudom megcsinalni randomokkal, 8-12. wave korul mindig wipe. Nem tudok mashogy gear score-t novelni, kellene a 240-es set item. Koszi elore is. fxsz a gamertag
-
sith7
félisten
válasz
Snip3r_HUN #16370 üzenetére
Log out - log in, nem tudsz mást csinálni, csalók mindig is voltak, és mindig is lesznek minden játékban ... ez van ... lehet akármilyen anticheat beállítva, akkor is bejutnak.
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #16370 üzenetére
Sajnos akkor visszatértek a 10 éves játszani nem tudó csaló gyerekek.
Jó lenne ha sürgősen végleges tiltást kapnának.
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #16367 üzenetére
Ez most történt miutàn mennem kellett?
-
-=Jam=-
őstag
18 körül tolnék egy challenge falcont, csak a baráti kör mostanában nem ér rá, úgyhogy jó lenne ha valakihez be tudnék csatlakozni. 210k DPS, 84k Health, 16k Skill, 4-es sentry gear
uplay név: darkjam82
-
Anonymus23
veterán
válasz
Raulblanco07 #16335 üzenetére
Köszönöm az infót!
Akkor ez nekem nagyon jó, mivel crit esetében van 3k sebzés különbség, azaz 466k helyett 463k (0,7%) de ezt bőven kárpótolja a +18% páncélrombolás. Amúgy is ezek a fegyverek nehezebben küzdenek meg a páncéllal, az életerőt már könnyebben szedik. most őszintén ez egy olyan PvP játék, ahol gyakorlatilag akkora különbségek vannak gear és gear között, hogy nem ezen fog múlni, hogy ha valaki le akar lőni, akkor lelő-e vagy sem.Nincs a játékos feje felett egy szám, hogy lássam érdemes-e kikezdeni vele, vagy akár velem....
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
Anonymus23 #16308 üzenetére
Az armor sebzős trait nincs benne a lőtéren kiírt sebzésekben.
Anno azt olvastam arról, hogy csak és kizárólag az armor csíkokkal rendelkező mobokra hat, másra, így pl DZ-ben játékos ellen nincs hatása. Lőtérre sem így. -
vegitossj7
addikt
Smart Cover mögött, Mobile Cover mögött 65% armorral, 120k Hp-val 2 lövés vagy CM FL-on shotistól... Jobb esetben.
Az a 10% mindent megváltoztat. Így is 1 lövés lesz az ember. PvP-ben így is ugyanaz lesz, csak erősebb fegyókkal. Semmi nem változik, ugyanúgy megdöglesz Survivor link nélkül 2 lövésből.
1 hét alatt sikerült megcáfolniuk magukat, azt mondták nem lesz nerf, majd lesz... Aztán lesz weapon balance, aztán kiderül mégse, mert "nincs elég adat"...
2 naponta lesem a redditet, a fórumot naponta, de eddig az 1.2 egy nudli, semmi PvE tartalom (minden eddigi mission Challange módban, lehetőleg nem megint survival mód Incursion) , PvP-zni meg menjen aki kelni-halni akar a csalóktól.
-
bunfi
őstag
válasz
vegitossj7 #16324 üzenetére
Mennyire van ez az egész sebzéskalkuláció elrontva, ha 75%-át a bejövő sebzésnek elnyeled és mégis még mindig puding vagy?
-
-
vegitossj7
addikt
-
Brownage
tag
válasz
vegitossj7 #16320 üzenetére
De most magadat cáfoglod meg a linkkel aztán leírod, hogy nem érted mire gondolt.
Felsoroltál 3 dolgot, és közölted, hogy nincs más.
A linkednél 12 pont van felsorolva és továbbra is azt mondod, hogy az általad említett 3 dolgon kívül nem volt másról szóOké, hogy a 12-nek egy részét már múlt héten is említették, de akkor is
Konkrétabban:
1.2-ben még nem jön a nagy fegyver balanszolás.
brutal, sentry nerf le lett írva.1.2-ben jönnek új setek. Ezek is ugyanilyen gearscore-úak lesznek, tehát nem kapunk lilát, nem lesz magasabb a gearscore. A mostani gyengébb fegyverekhez fog adni setbonuszt az uj set, hogy azokat is lehessen használni.
ezekrők már volt szó múlt héten: gear talents: reckless/balanced fixed , talent stacking bug fixed
a performance gear modok kicsit fel lesznek túrbózva, mert most elég gagyik. Lehet velük tovább erősíteni a skilleket.
A karakterlapon a Health helyett a toughness érték lesz (lásd diablo). Magyarul talán keménység?
Lényeg, hogy most a HP nem mond semmit önmagában. A Toughnessbe bele fog számítani az armor is, így egy átláthatóbb képet kap az ember hogy most a 80k élet 50% armorral jobb-e, mint a 70k hp a 65%armorral. Mert ezeket összekombinálva ad egy egyértelmű értéket. Magasabb Toughness = jobb túlélés.
A mostani 65% armor capet felemelik 75%-ra
játékon belül láthatjuk majd azt, ha beszélünk. "Voice indicator". nem kell kérdezgetni hogy msot hallotok? Működik? Illetve látja mindenki ha folyamatosan zúg a mikrofonja.
PxC Cap increased to 2000 (from 1000)
no new gearscore items (204 HE and 240 SET still highest)
Szóval nem sok, de több, mint 3 sor
-
Anonymus23
veterán
válasz
Brownage #16316 üzenetére
Jah, csak most is fél órát kell szaladgálni, mire egy bontatlan ládát találok
Mások írták, hogy voltak olyan szerveren, ahol senki sem volt szinte rajtuk kívül, és 3-4x ki tudtak menteni 30 cuccot. Én még véletlenül sem voltam olyan szerveren, ahol 2 percen belül ne lett volna 1-2-3 piros fej, és ne telt volna el fél óra felesleges rohangálással, mert minden ki volt farmolva, volt, hogy mobot sem láttunk 5-10 percig. Na ez milyen már? -
-=Jam=-
őstag
válasz
[hun] warhea #16313 üzenetére
Le is írhatnád, hogy mik voltak még
-
sith7
félisten
válasz
leírod azt a pár dolgot ?
illetve a nerf érdekelnejó tudni ezt a sniper dolgot, akkor nem cserélem a mostani gear - t
-
Brownage
tag
válasz
Anonymus23 #16314 üzenetére
1.2-vel jön a 200+ DZ Bracket, ott minden Div Tech láda kizárólag fixen sárgát fog dogni. Nem fogsz több zöld/kékkel találkozni ott.
-
Brownage
tag
válasz
lesz amúgy valamire jó a PxC? Mert összességében most se kell semmire, tök mindegy mennyi a cap. Mi értelme, hogy 1000 helyett 2000-em lesz és aztán nem lesz mire költeni ismét?
-
Anonymus23
veterán
válasz
vegitossj7 #16312 üzenetére
Arany divtechre nincs valami fejlesztés? mert ez így katasztrófa, hogy DZ-ben kellene lenni fél évet, hogy ahhoz a szutyok craftolási képességhez elegendő divtech jöjjön össze...
Legalább a kisebb értékűeket lehetne feljebb váltani, nem csak semmirevaló alkatrészre -
[hun] warhea
tag
válasz
vegitossj7 #16312 üzenetére
Hat haver, menj el fuleszetre. volt ott azert meg par dolog.
-
vegitossj7
addikt
Ennyi történt:
2k lesz a PXC
Brutal nerf. Nem figyeltem, nem is érdekelt.
Sentry nerf. Csak Snipernél lesz.Kész.
Semmi dátum.
(#16313) [hun] warhea: Nosza, mert mik voltak?
Amit eddig nem tudtunk.
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #16304 üzenetére
És nem tudtatok megvárni ???????
... semmi gond, majd legközelebb
-
Anonymus23
veterán
válasz
Spancho #16307 üzenetére
A DPS becsapós lehet.
Nekem van 179k körüli DPS-es M1A, ami kevesebbet sebez mint a 149k M1A...Erre esetleg valaki? Nagyon érdekelne a véleményetek, vagy a tapasztalat, esetleg ha valaki fixen tudja:
Tegnap még craftoltam pár M1A-t hátha dobna jobbat, de nem tudom.
A páncélrombolással kapcsolatban kérdezném:
Amikor pl kipróbálom lőtéren a fegyvert, akkor ugye látom, hogy mit lő simán, meg alap crit-re.
De itt látszik vajon, hogy mennyit lő a páncélrombolással, mármint ennek van vajon hatása a sebzésre DMG pont értékben? Vagy ez csak páncéllal rendelkező ellenfelekkel szemben abban látszik, hogy könnyebben bomlik a páncél?
Hogy miért is kérdezem: van egy fegyverem ami 466k-t sebez alap crittel, van egy másik, ami 463K-t, de ezen van a páncélrombolásos (18%) tálent, ami ha nincs benne ebben a 463k-ban, akkor inkább ezt használom, mert 30 felett ugyebár nincs ellen páncél nélkül, de ha benne van (mondjuk az alap DMG ből és az alap fejlövés sebzésből nem ez jön le, mert nagyon hasonló a kettő), akkor marad a picivel nagyobb sebzésű. -
vegitossj7
addikt
11:30-kor lesz SoTG, akkor megtudhatunk valamit az 1.2-ről. Illetve már kb. mindent lehet tudni, apróságokon kívül.
Valamikor Májusban jön a cucc.
-
-
Anonymus23
veterán
(#16297) sith7
Tegnap akartunk hívni, de küldetésben voltál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- HP EliteBook x360 1030 G8 i7 1185g7/16GB/512SSD/TABLET mód
- ASRock Rack EPC621D8A Intel LGA3647 foglalatú ATX-es szerver alaplap CPU coolerrel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S3 TG Corsair 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Zalman M4 Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- Playstation Dualsense PS5 kontrollerek
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest