- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
hitvanyalak
senior tag
-
arnikusz
veterán
DZ 04 32 szintű tár újra 50 szint és 142.000 dz pénz.
-
GAbre
veterán
Már csak pár napot kell kibirni ezzel a fos karival.
De van vkinek 5lete 6870hd val mit állítsak,vagy hogyan tudom offolni ezt a villodzást?
Csak ebben csinálja,3dmark,furmark tokéletes volt pl.
Ez még nem lenne zavaro,de van amikor annyira durva,h alig látsz tőle. -
válasz
hitvanyalak #17890 üzenetére
Na most akkor pontosítsunk: bejelöltétek egymást a Uplayen de egyikőtök sem látja a másik friend requestjét? Az, hogy a safehouse-ban összeakadjatok annak azért elég csekély esélye van és ha összeakadtok akkor is csak a Uplay-en keresztül vennétek fel egymást tehát ha nem megy át amúgy se a friend request akkor így se fog. Működik egyébként a barát listátok azaz tudtok felvenni más embereket, csak mert ha az sem működik akkor lehet valami akadályozza (szolgáltató/tűzfal/router)?
Próbáljátok meg esetleg a weboldalon keresztül.
-
Motoxxx
tag
válasz
Anonymus23 #17891 üzenetére
Ez azért van, mert bizonyára sokan bepakolnák a stashba 200 feletti ruhákat fegyvert. Aztán felvenné az "angyal" ruciját belibbene DZ-be. Majd a stashböl felvenné 200 feletti ruháját és a kis szintűeket rugdosná mellkason. Kb ezért.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Raulblanco #17888 üzenetére
Ez sajnos nem áll meg.
Ha van nálad 204-es fegyver (tatyó vagy láda mindegy) akkor már csak 201+, vagy ha van 240-es item a ládában is akár, már akkor is 201+...
Nekem a 204-es fegyverrel 199 votl a GS, és máris nem engedett be.
Mert 204-es fegyver az durván adja a kis DZ-benMost pl:
3x191 + 3x214 + 182 = 1397 / 7 = 199,6 = ~200 Ezzel szemben 194 GS-t ír ki.De ha beteszek a stashbe egy 204-es fegyvert, vagy egy 240-es itemet, amit fel sem veszek, és ugyebár hiába van a stashben a DZ-n belül nincs stash, akkor már azonnal berak a 201+-ba. Ez mondjuk nettó hülyeség, mert elég lenne neki csak a tatyót és a viselt fegyvereket nézni minden egyes DZ-be való belépés előtt (akkor is amikor lőszerért kimegyek utána), és aszerint eldöntenie.
Hogy miért figyeli a stash-t azt nem igazán értem, mivel a DZbeli képességre csak a viselt és a tatyóban lévő cuccok lehetnek hatással. -
bunfi
őstag
válasz
Snip3r_HUN #17885 üzenetére
Köszönöm a linket, most már világos. Beleszámolja a másik két fegyvert, de valójában mégsem. Már megszokhattam volna, hogy a kijelzett érték 10-ből 9-szer baromság.
u.i. mindhárom fegyver 163-as volt, még mielőtt...
(#17888) Raulblanco: Nem állt szándékomban a gyengébbekre vadászni, viszont ami a 201+-ban van az kevéssé szórakoztat. Kár, hogy a kis méretű stash miatt bezúztam a 191-es set itemeket...
-
Raulblanco
aktív tag
Csak a hat ruhád és a legerősebb fegyvered GS számát add össze, a másik két fegyvert ne, osztod 7-el, megkapod a GS-t ami alapján besorol a különböző bracketekbe.
Ezzel így már nem lehet erősebbként visszamenni gyengéket levadászni, szóval jó megoldás.
Más kérdés, hogy az ingame GS számlálót miért nem írták át, hogy az is e szerint mutassa, ne a mindhárom fegyver szerinti számot. -
ForRedGlory
félisten
.
-
utomi
senior tag
válasz
Brownage #17875 üzenetére
azért reméljük mellette mást is sikerült rendbe tenni. Amúgy egyet értek az alább szólóval mert az új főnök óta tényleg pozitív irányba megy a játék és bizony ha BUG van érkezik is szinte azonnal az update ! Az 1.2 nekem abszolút de pozitív lett, konkrétan a DZ nagyon élvezetes lett és még az s&d-k is hoztak egy kis új színt! Pont azt beszéltük kovival, hogy ezek után még az SPn is elgondolkodunk !
Szerk.: most komolyan 1.6GB egy UI fix ?
-
Brownage
tag
uhh az druva, nem is figyeltem. csak láttam hogy ingame kiirja, hogy new update, kiléptem, aztán mire visszajöttem géphez kész volt. Azért egy UI bug javításhoz újra 1.6 gigát patchelni?? mit művelnek ezek ?
gondolná az ember, hogy ez ilyen pár megás hotfix lenne.
Sniper: szerintem amit linkeltél, az a délelőtti server maintenance bugfix listája nem? Volt ma is 11-13-ig karbantartás.
-
DokiBaxxi
őstag
We have just deployed a fix for the UI issue on PC. Make sure to restart your client. Xbox/PS4 fix coming next week.
Na, ez kellett
-
válasz
Snip3r_HUN #17879 üzenetére
-
Snip3r_HUN
addikt
[Changelog] May 27th maintenance
Here is the list of changes to be implemented during the maintenance of May 27:
Fixed a bug where players would be able to obtain the reward from High Value Target bosses after failing the mission. (Known Issue)
Fixed a bug where Rank requirements to purchase some blueprints at Dark Zone vendor changed from Dark Zone Rank 50 to Dark Zone Rank 80. (Known Issue) -
Dani79
tag
Azért azt el kell ismerni mióta új főnök van azóta elég szépen rendbe tették a játékot és folyamatos kontroll van a játék felett.
-
Brownage
tag
Jött új update a játékhoz, remélhetőleg javul az UI bug
-
XeeN
senior tag
Azt hiszem eljött az ideje a névváltásnak. Mától Magányos csillag leszek. Tízből tíz drop ehhez a szetthez tartozik. Heti + napi küldik is csak ezt dobják nekem. Ez már több mint szerencse(?).
-
demmer123
őstag
Heti Vendor megint frissült !
-
válasz
Anonymus23 #17844 üzenetére
Hát akkor megkövetem magam:
Weekly assignments (heti feladatok) - kedd 02:00
ISAC assigment (ISAC heti feladat) - szerda 02:00 lenne, de most nekem ez is kedd 02:00
HVT heti - péntek 02:00
Heti vendor váltás - szombat 02:00Heti karbantartás - csütörtök 9:00-12:00
Talán ez így marad most.
-
-
válasz
hitvanyalak #17864 üzenetére
Barát listáról való eltávolítás és hozzáadás újra (mindkettőtök részéről)?
-
hitvanyalak
senior tag
Sziasztok!
Bajban vagyok, mert végre két hónap után először tudnánk játszani a haverommal, akivel amúgy megvettük, hogy majd örökké együtt nyomjuk...
DE! Hiába a barát jelölés, se ő se én nem látom az UBI programjában. Gondoltam akkor majd ugyanabban a mentésházban meglátjuk egymást, és majd jól felveszem, de nem láttuk egymást. Kijelentkeztem, meg vissza, simán ki is lépkedtem, de semmiMondjatok valami tuti okosságot már nekem légyszíves
-
-
marquuard
veterán
Clear Sky matchmakingnél miért tűnik el a csapattársam, amikor belép a misszióterületre?
-
utomi
senior tag
válasz
kovimester #17833 üzenetére
hülye. Ez még szerintem se jó ötlet. Nem kell amúgy ezt a dolgot tényleg túl lihegni. Egyszerűen az vállalja akinek van ideje ezzel foglalkozni mert jól látható volt, hogy Orcinak már rég nincs erre ideje.
Minden esetre sorry ha valakit komolyabban megsértettem volna, nem volt cél csak néhány dolog zavart már egy ideje és ez most így jött ki de a lelkébe senkinek sem akarok belegázolni. Nem még a Recskáéba se.Más:
Kinek mi a tapasztalat érdemes lecserélni a 3+3 Sentry+Strikert 3+3 Sentry+Hunter-ra? Tudom persze ki kell próbálni de szívesen meghallgatnám a véleményeket.(#17848) cain69
Persze, hogy egyből kattintottam !nagyon komoly.
-
válasz
Garosszi #17855 üzenetére
Discord invite: https://discordapp.com/invite/0pRiID5AvVyjr3fc
Discord kliens: https://discordapp.com/api/download?platform=win -
VGNGR
senior tag
Végigolvastam az elmúlt két nap termését. Annyit fűznék hozzá természetesen név nélkül, hogy nekem ahhoz a személyhez fűződik a legkedvesebb emlékem innen, akire rácsatlakoztam, illedelmesen megkérdeztem jöhetek-e. Mondta persze dz-ben pvp-zünk. Kétszer lelőttek az egyéb ellenséges ügynökök, ezután szó nélkül kirakott, majd törölt a barátlistájáról. Na az ilyenek okoskodásait és erkölcsi magasságait priceless itt olvasgatni.
-
duvi
nagyúr
válasz
Anonymus23 #17849 üzenetére
Tényleg jól összekeveredtek a hetik. Brucera azt írja, hogy már megcsináltam (ha jól emlékszem, tegnapelőtt is volt és akkor valóban letoltam) többi heti él
-
válasz
Raulblanco #17852 üzenetére
Ez kib@szottjo
-
CLEAR SKY INCURSION GLITCH POST 1.2 PATCH! 100% WORKING!
én is megnéztem, nyugi. -
válasz
Valami nem oké ezeknél, mert redditen sem mindenkinek frissült, de ha hazaérek megnézem mi a helyzet
-
válasz
ha jól emlékszem, a vendor kiírja.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Raulblanco #17842 üzenetére
Norti azt írta korábban, hogy a HVT küldik Kedd hajnalban frissülnek....
Tényleg kellene már valami pontos infó, mert ez elég zavaros amit az Ubi cisnál.
Miért nem lehet mindent egyszerre mindig ugyanabban az időpontban? Vagy a bugok/patch miatt resetelték ezeket vajon? -
LÁZ
addikt
LOL, a napi likvidálandók közül Diaz semmit sem dobott
-
Raulblanco
aktív tag
Lehet volt már, de nem rémlik.
Ma frissültek a HVT weekly targetek, body armor és backpack-et ad a két legnehezebb, a másik kettő megint pxc-t és weapon skint. -
sith7
félisten
Akkor fogalmazzuk meg másképpen a kérdést ...
Ki akar topicgazda lenni ?
így már szűkűl a kör, és a közösség eldöntheti, hogy bizalmat szavaz -e az illetőnek
-
kovimester
aktív tag
-
Brownage
tag
Na nem akarok persze senkit bántani, elnézést
Csak viccelődök persze. Nekem tök mindegy ki a házigazda, ugyanakkor messze sokkal kulturáltabb a társalgás, mint más helyeken. Az eddigi moderálásoknak sem éreztem feltétlen szükségét. Néha kiengedi az ember a gőzt. Persze, érthető, hogy akinek kevesebb az ideje, fellátogat és nyálazhat át 1 oldalnyi vitát, akkor elveszhetnek a hasznos infók. De szerintem azokból is lehet tanulni. Le tudja magának mindenki szűrni, hogy ki milyen ember. Kivel van/nincs kedve együtt játszani, illetve magában állást tud foglalni, hogy most akkor szar/nem szar-e valami. Nem hiszem, hogy túl kéne lihegni ezt a házigazda dolgot. Eddig is folyt minden szépen, eztán is fog
-
Raulblanco
aktív tag
válasz
bendeguz76 #17800 üzenetére
Rengeteg más oka lehet annak, hogy éppen egyedül van.
- csak bement valamit venni dz vendortól, vagy megnézni melyik mit árul frissítés után, ezt általában én is végigfutom egyedül szombatonként.
- dz-ben logolt ki előtte és most csak ki akar menni
- lemaradt a csapattársaktól és megy utánuk
- rugókat kergettek és külön úton ment, hogy elébük vágjon (ha a rugó manhuntos nem feltétlenül látod a térképen)
- meghalt és most megy vissza a csapattársakhoz.201+-ben nehezebb rugóskodni, nem tudsz elfutni a mobok mellett, és keresztülmenekülni a térképen mint a 161-esben 1.2 előtt.
-
kovimester
aktív tag
válasz
Brownage #17835 üzenetére
De de de legyen csak....
A legjobb az lenne hogy nem mi sirnánk ha nem ő xD.
Amúgy.
Itt nem azt kell nézni ki milyen hanem hogy menyire aktiv segítő kész stb. Mennyi ideje lenne ehez a fórumhoz. Stb.
Számomra tök mindegy ki az mivel itt van 30 ember aki ugyan ugy segít. Én is te is recsi is és sokan mások. Igy a topik gazda szerepe eltörpül.. -
Brownage
tag
válasz
kovimester #17833 üzenetére
őőő hát nem tudom
Nem hangzik túl jó ötletnek
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #17832 üzenetére
Zokogva fog mindenki játszani
-
kovimester
aktív tag
Utomi kolléga legyen szerintem xD
-
duvi
nagyúr
válasz
Anonymus23 #17823 üzenetére
"Tényleg jó lenne az ilyeneket a topic összefoglalóba betenni, bár moderátort se láttam már egy jó ideje itt a topicban..."
Oricnak annyi dolga van (napi szinten cikkírás, több topikban is ő a gazda...), hogy nem győzi mindet vezetni. Ha valaki átvállalná az itteni Topikgazda szerepét, tuti átadná a stafétát. -
Anonymus23
veterán
válasz
Brownage #17827 üzenetére
Mondjuk a játék is változik, kellene az update oda is, lassan elavul a sok infó, főleg ezzel az új patchel.
Én végül is örülök ennek a patchnek (bármennyire is nem tetszett amikor először olvastam, hogy mi lesz), végre megvan az a DZ, amit akartam.
De pl az egyik karakterrel (lvl20) megyek a nagy DZ-be, és a kutyát sem érdekli, ha lelőnek, mert nincs pénze, nincs XP, nincs kulcs, ha ki tudok menteni vele bármit, akkor öröm van, ha nem, akkor meg lövöldöztem egy kicsit.
A másik karakterrel meg megy az alapanyag és credit farmolás. A "kis" DZ-ben azért viszonylag ritka a one-shot-one-kill-über-gear játékos, ezeknek nem kihívás a kis DZ, ezért viszonylag ritkán fordulnak elő, a loot sem éri meg nekik, az a pár, aki csak szívatni jár oda, az meg ennyi, nem lehet minden félkegyelműt kiszűrni a játékbólPont emiatt az eddigi elsődleges karakter lett a tervrajzos/farmolós/XP-s karakter, úgyis 93-as volt már, a többinél meg nem érdekel, most már vissza fogok menni a rugóra ha lelő, az se érdekel ha lvl1-es marad végig
Így már nincs sok veszteni való. Szemléletváltást csináltam, bár ehhez kellett, hogy jöjjön ez a patch is. Neeeeekem (így már) teccikA múltkor jót röhögtem az egyik videón:
Manhunt, és a manhuntos vette fel, jöttek sorban a playerek.
4 random volt a manhuntos, bekempelték magukat valami aluljáróba. Lelőtt egy gyereket, oda ment a lelőtt gyerekhez, de még nem ütötte le, erre az megszólal a lelőtt gyerek "Please, do it quickly"
A gyerek is felröhögött a videóban, de én is. A rugó is megsajnálta, de hát feléleszteni nem tudja -
válasz
Anonymus23 #17823 üzenetére
Majd megfűzöm westlake-t, hogy adjon jogot az első hsz-re és kipucolom
Amúgy annyiszor kérdezitek, ahányszor akarjátok, mindig szívesen válaszolok -
duvi
nagyúr
válasz
kovimester #17821 üzenetére
"Nem hiszem csak a gear setemim miatt van."
Ja ok. Akkor nincs gond. Így jogos a különbség. -
Anonymus23
veterán
Én köszönöm az infót, én sem fogom többet kérdezgetni
Tegnap betévedtem a 4-eshez, és meg is vettem egy lvl32 gear módosítót...
Ma akkor meglátogatom az 5-öst is.A DZ-k között (201+ vs 161-200) van vajon különbség, hogy milyen terveket lehet megvenni?
Tényleg jó lenne az ilyeneket a topic összefoglalóba betenni, bár moderátort se láttam már egy jó ideje itt a topicban...
-
kiserik
senior tag
válasz
kovimester #17814 üzenetére
Ebbe semmi röhejes nincs. Játékmechanika. Teszem azt van kismillió armorod, attól még a tűzben ugyan úgy megégsz. Te a ruháidnak köszönhetően 170%-ot sebzel egy elitbe, 100%-ot egy más típusú mobba/playerbe. Teljesen rendben van ez így.
-
Brownage
tag
válasz
kovimester #17816 üzenetére
az a kék az lila. Csak hogy a többiek is értsék, hogy melyik npc-kről van szó.
Elite = sárga
Veterán = lila -
duvi
nagyúr
válasz
Akkor valamit nagyon elcsesztek
34-es elit gyengébb lett mint egy 34-es veterán? (patch óta nem jártam DZ3 fölött)
-
Garsza
veterán
válasz
Mert gondolom sok az elit sebzés bónusz a gear -eden.
-
duvi
nagyúr
válasz
kovimester #17814 üzenetére
Azért a lvl szint is számít. Egy lvl 30-as elit hamarabb kifekszik, mint egy 32-es veterán.
-
Spancho
senior tag
válasz
bendeguz76 #17810 üzenetére
Még csak 223 órám van a játékban ,azért kérdeztem
-
sith7
félisten
válasz
bendeguz76 #17800 üzenetére
az a baj, hogy hiába idegeled magad, ellene tenni nem tudsz ... amíg el nem kezdődik a fight, addig nem tudod, hogy csaló - e
szerk.
norti
Első hsz - be mehet beleszerk2:
Ha már kezdő kérdésekez teszünk fel
A sentry 3 -as bónusza a +20% elit dmg, az mire vonatkozik ?
Minden sárgára ?
Csak nevesített sárgára ? -
PETEE78
senior tag
Sziasztok!
Amatőr kérdés, de még csak most kezdem komolyabban a DZ-t pucolgatni...
A supply drop milyen időközönként ismétlődik egy adott ponton? -
Spancho
senior tag
A legjobb (32-es(tár/markolat/scope stb.. recepteket hol lehet megvenni ?
-
válasz
-=Jam=- #17803 üzenetére
igen. a bug határozottan akkor jöhet elő, amikor csapatba lépsz be, ÉS töltőképernyőt kapsz. ezt különböző trükkökkel lehet kijátszani, pl. ugyanabba a safehouseba (nem boo!) mentek, és ott rakjátok össze a csapatot, vagy join után akinek gondja van, az újraindítja a klienst szabályos kilépés nélkül, mintha a játék dobta volna ki (ilyenkor a csoporttagságod megmarad egy ideig, szóval ha hamar visszamész, akkor már a group leader shardjába rak be).
-
GAbre
veterán
1 hét után végre leulok játszani,alap,hogy adnak 1 orát,mert persze,h karbantartásnak kell lennie.
oks.laggol ,hallok ossze-vissza dz-ben,semmi gond.
És persze fél percel állítolagos szerveroff előtt,mikor visszaszedtem volna eldobott cuccaim,1méterre volt tőlem.
Akkor kell kibasznia.Már el is felejtettem,ezt a qva anyázos +fizethetetlen érzést...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9500 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 Super 8GB AeroCool 800 DeepCool 500W
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest