- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
ahogy a leírtakból kivettem, most végre kaptak valami toolt, ami rászűr nekik ezekre az eventekre. ha jól értettem, akkor eddig kézzel kellett kitúrniuk a ban reasont. ha ez igaz, ez jelentősen fel tudja gyorsítani a folyamatot, de úgy tűnik, ragaszkodnak az emberi interakcióhoz.
-
Dani79
tag
válasz
[hun] warhea #14997 üzenetére
Akkor lehet hogy a boss dobta és ládásat elvitték...fáradt voltam már (mondjuk csak 1 supply volt atöbbi nevesített)
-
.LnB
titán
válasz
[hun] warhea #14997 üzenetére
Minden ládánál van egy boss ami sárgát dob.. a földre. LE!
-
Dani79
tag
Tegnap este DZ-ben akkorát szívott egy 4-es rouge party, hogy visítottam a röhögéstől.
jött a supply drop odaértem ölöm a mobokat erre megjelenik a 4-es "segítettek" leölni mindenkit.
Nyitom a ládát 2 sárga, de nem vettem fel mert közben gyors megnéztem még valamit a térképen.
Erre mind a 4 nekem esett és persze elhaltam, de nem volt nálam csak 1 kék item...na azt a káromkodást ami ezután jött. (mivel az item addig nem tűnik el amíg DZben vagyok így még ezt 4x eljátszottam velük
utána mentem 1 kört felszedtem a 9 sárgát egy gyors körbefutással és kimentés akkor mikor épp aktív volt egy kimentési pont csak én attól jó messzeamúgy 2db m1a 1db mp5 és 1aug is volt a csomagban bár zúztam is őket.
-
prokxy
veterán
válasz
ForRedGlory #14985 üzenetére
WH-nál én arra gondoltam, h látni mindent falon keresztül, nem feltétlenül azt, h lelövi.
Sokféleképpen lehet a csíterkedést mérni, csak legyen jó és tuti biztos, mert ha vki olyat, esetleg több embert vág ki a banhammer, aki nem adott rá okot, na akkor van probléma, sírás, jogosan.
Ja igen, aki a YT-on mutogatja (YT celeb akár, tökmind1), h mit hogyan csinálj a csíttel és ott a uplay neve és még mindig látom, h aktívan játszik, na akkor kicsit nem tudok hinni ezeknek az 5 perc alatt 13 ember vágott ki a szerver.
Egyébként mikortól él ez a dolog? Pl. a képernyőn egyik sarokban ezt szépen kiírhatná, ahogy a PB vagy a FF teszi pl. a BF4 alatt, aztán látnám, h ez tényleg így banolva van és nem parasztvakítás...
-
.LnB
titán
válasz
[hun] warhea #14990 üzenetére
Egyértelműen egy rajongóm lehet.
-
.LnB
titán
válasz
vegitossj7 #14987 üzenetére
"amíg nem lesz valami fontos dolga, valami nagy bugfix"
Ja mert most akkor nincs dolga. Értem...
(#14988) [hun] warhea Nem tudom mi az az ellax. De a nevemben nincs olyan. Uplay: LnB87 Más helyeken meg simán LnB.
-
-
ada19
senior tag
válasz
vegitossj7 #14970 üzenetére
Ez a komment törölve lett a threadből redditen.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
prokxy #14979 üzenetére
Nem gondolnám. Le van írva, hogy vannak impossible eventek, aminek vannak értékei. Gondolom (remélem
), hogy a rendszer regisztrálja, hogy XY helyről XY helyen nem találhat el valamit egy golyó, ha közben van tárgy. Kb mint a repülés. XY helyről XY idő alatt nem lehet elérni XY helyre, ha meg igen, akkor ban, mert cheat.
-
[hun] warhea
tag
válasz
warcat #14955 üzenetére
Igazabol a cheatereknek addig jo ameg tul sok masik nem cheatel. Ha kialakul egy zart de nagyobb kozosseg aki csal (tegyuk fel ugyan azzal a szoftverrel) pontosan ugyan olyan rossz jatekos lesz az adott kozossegben mint elotte volt. Hat persze, hogy elkezd rinyalni
kutyabu nem leszen szalonna he
-
prokxy
veterán
válasz
vegitossj7 #14980 üzenetére
Legyen igazad.
-
vegitossj7
addikt
válasz
prokxy #14979 üzenetére
Igaz, de ezeknek semmi skillje nincs egy esetleg "jó leszek többet" magatartásnál. Jött egy ban, nem próbálja meg megint. (rendszerint) Bár azt sem értem, hogy egy stat wipe miért nem jár a 14 nap bannal...
Akik hack-el tolták, fogalmuk sincs mit kell csinálni egy incursion-ön, szerintem egy challenge módot se tudnak letolni... Ha még most megállítják, akkor beragadhatnak a 220 gs-be és feljebb sose lépnek megfelelő skill nélkül. Sokan írták itt is, hogy vicces nézni a glitchelőket, 220 gs-be akik fekszenek meg nekirohannak a shotisoknak aztán meg ragequittelnek. Ha nem állítják meg, akkor tényleg ennyi volt, az ingyenes tartalmak elfogytak, semmi értelme az embernek (akinek még nincs meg) a season pass-t megvenni. Gondolom ez motiválja a céget csak...
1.2-es patch főként kliens alapú patch lesz, de akkor implementálják a végső védelmet. (Ha lehet hinni a szél susogásának...) Elvileg nagyon sok bugfix készen áll, csak várni kell a megjelenésre...
-
prokxy
veterán
válasz
vegitossj7 #14949 üzenetére
"Bizonyos "impossible event"-ek vannak a szerveroldalon, amiknek adatai ismeretlenek. Valaki eléri az értéket, repült." => oké, akkor le kell venni az RPM-et 9999-ről 3000-re => problem solved!
Ettől függetlenül a WH és társai mennek, szóval ez csak tüneti kezelés kb.
Viszont örülök, h amikor már mindenki aki hackelésre szánta rá magát, az megszerezte a max szintet, illetve a maxos GS geart, akkor lépnek, gratula, jóóóóóóóóó nagy szervezés kellett hozzá.
-
pzstm
titán
09:00-től Division-özök pár órát, olyan mindenfélét. Lehet jönni nézni, kérdezni is akár chatben, sőt a jelenlegi helyzetéről és jövöjéről is diskurálhatunk a játéknak
-
Maxtreme
addikt
válasz
Snip3r_HUN #14975 üzenetére
reportold!
-
.OM.
aktív tag
válasz
marketing (dejavu-m van, de nem eladó..)
-
VGNGR
senior tag
válasz
ScomComputer #14969 üzenetére
Igazából az indíttatását sem értem ezeknek az embereknek, minek megy el mission-re? Neki nem kell creditet, materialt, geart farmolni. Bármilyen cuccon feltolja a páncélt, meg a dps-t. És mi a jó benne? Nekem speciel nagyon lehangoló volt, ahogy odáig eljutottunk küzdelem nélkül, ahol kifagytam. Egyszerűen semmilyen élményt nem produkál így a játék.
-
.LnB
titán
válasz
Ez a Dijit lehet az egyetlen értelmes ember közöttük.
De lássuk mutassák meg! -
vegitossj7
addikt
Ők is tudják:
A lot is going into 1.2, we're aware that it's the last chance to really entice players (and show them we're not retards). - Dijit fejlesztő szerint.
-
VGNGR
senior tag
Tegnap haverral ketten napiztunk, a Lincoln Challenge-re behívtunk két randomot. Hárman elfutottunk oldalt, a negyedik leállt harcolni, de kb. 15 másodperc múlva érkezett utánunk. Fent az oldalsó erkélyen kb. 30 mp alatt végeztünk, akkor már nagyon furcsállottam a dolgot. A védd meg a JTF mérnök résznél, amikor elvileg mindenki kuporog, hogy leteljen az idő, akkor láttam, hogy a random még mielőtt beérkezne jobb felülről a hullám, a falon keresztül one shotolja a mobokat.
Csak a holttestük potyogott le a kamionra. Mire haverral megbeszéltük volna, hogy kifogtunk egy cheatert, olyan fagyást produkált a game, hogy csak gépkikapcsolással tudtam visszakerülni, addigra a cheater kilépett. Végül hárman fejeztük be a küldit.
-
törölt tag
válasz
VÉGRE!!!
-
kiezTe90
senior tag
Amúgy ha jelented hogy csalt valki a /reportal, akkor honnan tudják hogy tényleg csalt? Utána tudnak nézni?
-
válasz
Raulblanco #14961 üzenetére
Demmerekkel mi azert belebotlottunk 5-10 cheaterbe... Roppent is a report.
-
Raulblanco
aktív tag
válasz
Érződik is a hatása, csodálkoztam is kicsit, hogy bent voltam kb 2 órát de nem hogy hackert, szinte rouge-t sem láttam. Elég nyugis volt ma a DZ így.
-
duvi
nagyúr
válasz
Köszi a jó hírt!
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Végre valami jó hír.
-
RazoR
veterán
válasz
Öröm és bódóttá!!!
Már csak azért is mert most nézem, hogy Őstag lettem!
-
FR33
aktív tag
Sziasztok! Aki most kezdte vagy kezdi el és akar komolyabban nyomulni egységben az írjon rám !
most kezdtem el ( 4-5szint)
-
Maxtreme
addikt
huhh ez nagyon jó olvasni.
Apropó cheaterek.. napi rohadék team:
Megy is az ubinak.
-
sith7
félisten
válasz
[hun] warhea #14947 üzenetére
jó az, nem is kell más
-
Htibimor
senior tag
válasz
Talán mégis történik valami a csíterek megfékezésére!
-
ada19
senior tag
válasz
Dijit kommentjei között lehet erről bővebben olvasni, a lényeg kb. annyi hogy logolják az "impossible event"-eket, és report esetén összevetik az adatbázissal. A kettő együtt szinte garantált ban. Tud(nak) a /report nehézségeiről azok esetén, aki összevissza nevet használ szándékosan - szerinte ők már alapból gyanúsak és bekerülnek egy adatbázisba.
Szerk.: arról is ír hogy bizonyos országok jogi úton nem teszik lehetővé a permabant rögtön, ezért globálisan kell (egyelőre) ezt alkalmazni. Ezért először 15 nap, majd permaban.
-
vegitossj7
addikt
A DZ hackelések ellen.
Jön egy nagy hullám hacker ban.
"We are no longer handing out 3 day bans. 14 day ban, then permaban for repeat offenders"
Hamish a ban osztó, akit meglát hackelni az repül, 5 perc alatt 13 repült.
Bizonyos "impossible event"-ek vannak a szerveroldalon, amiknek adatai ismeretlenek. Valaki eléri az értéket, repült.
-
sith7
félisten
válasz
vegitossj7 #14944 üzenetére
Röviden, magyarul ?
-
VGNGR
senior tag
Ha valakihez betársulhatnék Falcon Hardra mostanában, az vegyen fel pls. Uplay ID ugyanaz mint az itteni.
-
vegitossj7
addikt
Na, ez még ad reményt...
-
[hun] warhea
tag
válasz
bendeguz76 #14941 üzenetére
season pass II-t
-
pohár
félisten
válasz
bendeguz76 #14941 üzenetére
na, és azt mégis hogy gondoltad?
-
bendeguz76
aktív tag
válasz
ForRedGlory #14935 üzenetére
én átveszem tőled a season Passt.irj privit mit kérsz érte
-
hadogabi1
senior tag
Én tegnap kaptam dz-be 1 zöldet és egy 180 körüli sárga első hullámos m1a-t. De mivel meghaltam pzstm felvette. Majd visszaadta a safe room-ba. Reggel meg láttam hogy pont az nála maradt és a többi sárgát adta vissza.
Na mind1 most már remélem bezúztad Pzs.
Cartman.
-
válasz
ForRedGlory #14935 üzenetére
ezek a visszaigénylések...
Nem kellett volna megvenni előre...
Én goldot vettem. Tőlem holnap le is állhatnának a szerverek, akkor is megérte -
Hunner
senior tag
válasz
marilllyo #14934 üzenetére
Lehetett m44 ettől még, ezek vannak: Marksman Rifles Ha 200+ RPM-es volt akkor M1A, ha 55RPM-es akkor m44 vagy SRS, de igazából mindegy is, csak azért kérdeztem rá, mert úgy tudom az a közvélekedés hogyha nem sorozatlövő snipert használsz akkor nem kell rá a balanced
-
ForRedGlory
félisten
válasz
[hun] warhea #14914 üzenetére
Sajnos NVIDIA kuponos, úgyhogy ezt buktam, de a season Passt az UBI oldaláról vettem, így azt szépen vissza fogom igényelni jó eséllyel
-
Maxtreme
addikt
válasz
Anonymus23 #14927 üzenetére
Egy Rainbow Six Siege - Gold Edition-el esetleg tudnák kicsit enyhíteni a csalódottságom.
De mivel pont leszarják az én kedély/mentális állapotom, erre sok esélyt nem látok.
ada19: Micsoda óriási büntetés. Visszajön, és folytatja tovább. Vagy ha nem, már akkor is "megérte" neki vélhetőleg.
-
ada19
senior tag
Hamish streamelés közben belefutott 1 cheaterbe, 5 percen belül bannolták - 2 hétre csak.
(#14933) cain69: utána azt mondta hogy először 2 hét, majd permaban. Nem értem, eddig 3 nap volt a hivatalos álláspont. Azt meg végképp nem hogy neki rögtön bannolják, nekem több kérésemre napok óta nem válaszolnak, mind cheateres...
-
warcat
veterán
Xboxon elvileg jól megy a refundolgatás, MS 1 hónappal megtoldotta a határidőt is rá a problémák miatt.
Én PC-n lapulok inkább, 41€-t brazil Uplay boltból így bugosan is megért a Gold amennyi idő beleszaladt(az más kérdés,hogy ebből mennyi volt értelmetlen,lelketlen farm)Viszont itt a május, érkezik az Overwatch( + nekem a Stellaris,másnak ott a Battleborn stb) eléggé viszlát szaga van a dolognak.
A fegyverbalance-nak eddig erős nerf mindenre ami jó szaga van eddig + loot minőségére is erős buff kellene.
Mellé ott a játszhatatlan DZ PC-n csalóhadsereggel.Ha ezek nem lesznek rendberakva 1.2-ben,akkor a rá egy hónappal júniusban érkező DLC ugyebár xbox exkluzív 30 napig , azaz 2 hónap stagnálás minimum, ott vége is van az egésznek.
-
[hun] warhea
tag
válasz
Anonymus23 #14927 üzenetére
Meglatjuk, igazabol azert postoltam, hogy aki tenyleg ennyire sertve erzi magat, talan jo alkalom arra, hogy kapjon nemi visszateritest.
en azert remelem, hogy nem fog tovabb lepni. nagyon bizom benne, hogy nem hagyjak a csavaban a nepet.
-
Anonymus23
veterán
válasz
[hun] warhea #14926 üzenetére
Vissza nem kapsz semmit, max ajándékba kasz pl DLC-t vagy másik játékot, pl mint írtam a Unity-nál.
Ott is hatalmas volt a felháborodás, játszhatatlan volt sokaknak a játék, de azt se nagyon javították ki, inkább továbblépett a Ubi... -
[hun] warhea
tag
válasz
Maxtreme #14919 üzenetére
Nem tudom, engem nem mozgatott meg. Csak az abbahagyomajatekot rinyasoknak kuldtem
(ne vegyetek sertesnek, nem annak szantam.
)
Szoval a viccet felreteve, fogalmam nincs. Amikor neztem osszesen 3-an irtak ala, szoval nagy port nem kavart. IGazabol azt sem hiszem, hogy visszaadnanak barmit, igaz nem olvastam az EULA-t.
Ha engem kerdezel annak az eselye, - abban az esetben ha osszegyulnek a szavazatok - hogy visszaadjak az arat a jateknak konvergal a nullahoz. Nem ugy ismerjuk az ubit, hogy amit megkapott visszaadna
-
Spancho
senior tag
Én örülök a mostani javításnak.
Valahogy felment 1000-re a Főnix kreditem -
Anonymus23
veterán
A múltkor az AC Unity-nál úgy oldották meg, hogy akinek megvolt az SP, annak ingyen adtak egy FC4 vagy The Crew játékot, lehetett választani. Nekem így lett meg az FC4. Pedig a Unity is dobozos volt.
Most is elfogadnék egy FC Primal-t vagy RotTR-t.
(#14918) marilllyo
Én már nem hiszek senkinek, ha olyan cucc van nálam, megy a T+QQ+ még beszúrom magamat
Előtte meg pulse, mert ha a közelben fehérlenek a bujkáló ügynökök, akkor inkább megyek tovább, vagy most már lassan ott tartok, hogy inkább lelövöm és rugóként felrakom az értékes cuccot, a veszített TP-t hamarabb vissza lehet szerezni, ha visszajönnek megbosszulni... -
válasz
[hun] warhea #14913 üzenetére
ha a létra és a tető között nem folyamatos a fizikai layer, akkor ott lesz egy esés. erről nem tehet az engine.
@Maxtreme: szvsz semmi. nekem be van állítva az rss a devtrackerre, és visszatérő kérdés ez. de mindig elhajtják őket azzal, hogy a retailertől kérjenek refundot. aki uplayen vette, annak a supportnál kell rá ticketet feladni.
-
Maxtreme
addikt
válasz
Amúgy ebből lehet is valami, vagy csak írjuk alá hátha alapon ...?
-
marilllyo
veterán
Sikerült bedőlnünk a legósdibb rugótrükknek. Ketten várjuk a helit. Odajön egy srác. Mutogatja, hogy ne bántsuk. Gondoltuk ő is csak fel akarja rakni a cuccát a helire. Elkezdjük csatolni. Bumm. 2 haverja kiugrott a fedezékből és már lőttek is le minket. Kiegyensúlyozott m44 pápá.
-
.LnB
titán
válasz
Kár, hogy dobozos verziót nem lehet. Lehet visszakérném...
(#14915) bunfi Ezeket meg miért kickelték?
-
bunfi
őstag
válasz
[hun] warhea #14913 üzenetére
Mindenért szegény mobile cover a hibás. [link]
-
[hun] warhea
tag
Bocs, letelt a szerkesztes:
Aki vissza akarja kerni a penzet (igen igen tudja kire gondolok) -
[hun] warhea
tag
válasz
velizare #14912 üzenetére
az esesi sebzes nem a palya, hanem a fizikai dolgokat mukodteto engine feladata. nem?
mert a mobile cover jól működik, és a pályák vannak elkúrva +1
ez szvsz, hogy atrakod a mobile covert semmi mas, csak textura / palyahiba. nincs collision a coverrel igy azt at tudod rakni a falon az animacional meg szimplan nincs collision check igy atengedi a playert a falon -
RazoR
veterán
válasz
[hun] warhea #14910 üzenetére
-
RazoR
veterán
Egyre nagyobb vicc ez a játék! Nem értem miért nem veszik már végre ki azt a rohadt mobile covert belőle!
-
bunfi
őstag
válasz
[hun] warhea #14907 üzenetére
Nem szoktam más emberek kárára nyerészkedni, így is elég szenvedés a szintezés és a craft material kimentése...
-
warcat
veterán
További böngészés redditről: (talán már volt,mobile coverrel lelépsz checkpointnál gyilkolás után)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Hővezető paszták
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Parkside szerszám kibeszélő
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- World of Tanks - MMO
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Linux kezdőknek
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged