- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Őskoczka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
amióta elolvasható ingame az új incursion leírása, azóta van ott a javasolt gear score, szóval ez a vicc csak az újszülötteknek lehet új.
hogy a 220as gs-t hogy teszik elérhetővé, arra meg a tippem az, hogy 1.2vel gs240es set bp-ket fog majd árul majd, és 204es fegyver bp-ket. -
válasz
Anonymus23 #15582 üzenetére
Azért lehet, hogy megint neki kellene ugrani ma, vagy egy-két nap múlva, mert szerintem amig nem tudunk beszerezni egy-két 240-es szintű cuccot, addig aligha fogunk feljebb lépni a jelenlegi 201-205-ös szintekről.
Az új ingyenes küldetés meg, ha jól rémlik csak 220-tól lesz csak elérhető, vagy javallott .
Közben olvasom, hogy egyel feljebb már linkelték is a hírt, szóval gatyót felkötni.
-
RazoR
veterán
-
kovimester
aktív tag
Hát olvasgatom itt a fórumot és nappok óta csak a flacon misön megy.." rá vagytok állva mint kis gyerek a legora"
Emberek 5/2 lobbyban tutti vagy egy agyon aimozot gyerek 1 kör 10 perc kb és már hullik is az öletekbe a taktikai zibzáral szerelt táska vagy egy jó combfix....
Őszintén mondom hétfőn 1 órán át kerestem ilyen "jó" fajat groupent... Az nem volt ilyen hiy meg halunk a 15 körben....
Aztán nekem ne hogy valaki a szívére vegye ezt! -
sith7
félisten
válasz
Annyira felbosszantottuk magunkat, hogy, na akkor megbosszuljuk hardon, de idegből azt sem lehet, kétszer is feküdt mindenki
LAGG !
-
.LnB
titán
válasz
vegitossj7 #15579 üzenetére
Kérek szépen majd megint részletes összefoglalót utána. Köszi!
-
Garsza
veterán
-
[hun] warhea
tag
válasz
ScomComputer #15586 üzenetére
a (nem)szokasos keddi - csutortoki most szerdan erkezett. delig tart.
The division podcast: ep 10. (We live to server) [link]
Garsza: Minden pontosan ugyanugy ment minden mint amikor sikerult. Annyi volt csak nalunk, hogy valoszinuleg faradtabbak, kevesbe osszeszedettek voltunk, plusz volt egy replacement player a csapatban akinek az egesz uj volt. egyszoval nem hiszem, hogy mokoltak volna.
Plusz hatalmas szerverlagg volt. a heal-ek csusztak tobb masodpercet...
STATE OF THE GAME kezdodik hamarosan.
-
[hun] warhea
tag
Mi is megcsinaltuk, igen ismerem az erzest. Sajnos neha elofordul. En ettol fuggetlenul orulok neki, hogy nem megy mindig hiszen akkor csak megunnank.
Mindemellett nagyon jo hangulatban telt (neha azert volt egy kis sisterges a levegoben) de mindent egybevetve megint jot jatszottunk es jol ereztuk magunkat szoval megerte
-
.LnB
titán
válasz
220DPS-em volt crittel minden kutya fülével, és a többieknek is hasonló volt..
(#15583) [hun] warhea Azért volam baromi mérges mert korábban megcsináltuk simán. Most meg csak toporogtunk, hogy ez mi?!
-
Anonymus23
veterán
Igen, néztem én is videókat, de kell a tűzerő is, mivel hiába van heal (nálunk volt gyakorlatilag kettő is) de kevés volt a tűzerő, illetve 4. körig eljutottunk, de mivel nem tudtunk lemenni, kifogytunk a töltényekből, így kiléptünk.
Annyira felbosszantottuk magunkat, hogy, na akkor megbosszuljuk hardon, de idegből azt sem lehet, kétszer is feküdt mindenki, pedig nem is emlékszem, mikor volt utoljára ilyen
De csak lenyomtuk őket -
pzstm
titán
válasz
vegitossj7 #15579 üzenetére
ha ezúttal is valaki egy rövid összefoglalót írna, azért hálás lennék
-
vegitossj7
addikt
Nemsokára lesz State of the game, kb. 30 perc.
Elvileg az 1.2, a netcode, és az egyéb dolgok lesznek soron, de fogadni mernék, hogy megint kamuzni fognak.
Ahogy olvastam egy tagtól, az 1.2 május 17-én jön. Ez csak egy tipp, de racionális, az előzőt is 13 nappal előtte jelentették be.
-
.LnB
titán
válasz
Anonymus23 #15574 üzenetére
Ne is mond a falcon challange-et. Hétfőn elsőre lenyomtuk. Tegnap meg nem sikerült, vergődtünk csak. Baromi pipa vagyok miatta. Nem értem mi volt a baj. Mondjuk sejtem.. Healer nélkül akartuk csinálni. Ami nem is a heal miatt baj, hanem a taktikus szettem bónusza miatt. Azzal a signiture gyorsabban töltődik vissza, az pedig hiányzott párszor.
-
Brownage
tag
válasz
marilllyo #15565 üzenetére
Rank 1 7%XP 90sec
Tehát az aktuális szinted 7%-át kapod. Ha 10x túléled a rank 1 rogue-ságot (ez 10x 90 másodpecnyi idő) akkor 15 perc alatt 70%-ot lépsz az adott szinten
Kiszámolgatta a srác és tulképp a rank1 rogue-ság a legeffektívebb, ha konkrétan xp-t farmolsz. Mert rank1 ként 13 másodpercenként kapsz 1% xp-t, míg manhuntosként 20 másodpercre jut 1%.
Csak ugye ha rogue vagy akkor nehéz befolyásolni, hogy rank 1 maradsz-e (elfutsz/elbujsz, nem kell mást lelőnöd) vagy rád támadnak mások és kénytelen vagy ölni, hogy életben maradj, így manhuntos leszel.
Rank 1 = 7% in 90 seconds meaning about 12.85 seconds to get 1% Rewards.Rank 5 = 15% in 300 seconds meaning about 20 seconds to get 1% Rewards.
DZ Fundsból meg azt hiszem olyan 5ezer DZ Funds-ot kapsz Rank 1-ként 90 sec alatt. Az nem rossz azért. 15 perc alatt 50k dz funds
-
a cleaner a purgatóriumos-disznópörzsölős áltűzoltó banda, igen, nekik vannak turretet pakolgató emberkéik is, meg pajzsos-baltás gyilkosok. amik náluk ritkák a többihez képest, az a sniper.
a riker nincs agyonpáncélozva, főleg az lnbhez képest feltűnő, hogy hamar elhullik. a gránátos szimat-szatyora az oldalán van, szemből is kilőhető. az lmg-s ugyanaz, mint az lnb. -
Anonymus23
veterán
Felteszik 34-esre a rikers shotisokat, mindjárt izmosabbak lesznek...
Mivel nincs rajtuk armor, mármint a skinen, úgy tűnik, mintha gyengébb lenne, pedig nem.Ez a Falcon challenge se semmi a hardhoz képest.
Valahogy itt sem érzem a hard és a challenge közötti átmenetet. Első nekifutásra kb Deadly szint a hardhoz képest, még találgatni kell, mi is a jó taktika, és mekkora gear és dmg kell is hozzá, mert ez így nem fog menni...
Ez még egyelőre a jövő marad... -
Lefty
addikt
válasz
Anonymus23 #15558 üzenetére
Jo ez mondjuk jogos, szerintem ezt fogom tenni.
-
válasz
ScomComputer #15571 üzenetére
Nem
-
ScomComputer
veterán
Segítsetek, postahivatalban fenn az emeleten az újrakalibrálást,visszalehet valahogy csinálni....elbaxtam....
-
.LnB
titán
Most a magyar "gamer index.hu"-n olvastam (vagyis az IGN.hu-n). De tegnap is olvastam valahol, azt hittem ez már tény.
(#15569) cain69 : Ja tényleg ott is olvasható.
Shotisok: Tényleg Warren Gate-en is vannak. De valahogy azok annyira nem durvák. Amúgy baromira kevertem most a cleanereket szerintem a fegyencekkel. Mert a cleanereknél vannak az Engineer-ek is. Írok itt össze vissza baromságokat már..
-
.LnB
titán
Ezzel az új Incursion-nal kapcsolatban pozitívum, hogy Rikers-es lesz. Így talán a shotisokkal nem kell annyit szívni majd. Mondjuk az enginerek meg majd pakolják a kis turrettjeiket..
-
VGNGR
senior tag
Másfél perccel a leállás előtt sikerült lezúzni Dongót a napiban.
-
Brownage
tag
válasz
marilllyo #15560 üzenetére
Tegnap este egy olyan üres szerverre kerültünk, ahol annyira nem volt senki, hogy minden div tech láda nyitható volt, minden landmark lila volt, még a supply dropokból se vett fel senki semmit, az idő lejárta miatt nem tudtuk mindet begyűjteni. Pedig öldösni akartunk nem farmolni, de végül maradt a farm, ha már arra voltak ideálisak a körülmények.
A török ismerősünk már annyira öléshiányban szenvedett, hogy mikor Warzoz kilépett a csapatból amikor ment aludni, akkor szegény egyetlen groupon kívüli játékosként áldozattá is vált rögtön
Később már unalmunkban a kongó szerveren úgy öldöstük a neves bossokat, hogy egyikünk mindig kilépett a groupból. A maradék két ember közül az egyiket a földre küldte, ezzel megkapta a 90 seces rogue státuszt, de az áldozat még kelthető volt, akit a csapattárs fel is keltett. Így xp-t nem bukott senki, nem halt meg egyikünk se. Ketten csapatban mentünk, a csapaton kívüli rogue meg jött mellettünk és belelőtt a bossba, hogy ő is kapjon lootot, így 90 secenként kapta a survival bónuszt. Aztán utána váltottunk és másikunk vált rogue-á. Vicc, hogy a legvégén, mikor már pont mentünk volna aludni, akkor futottunk bele emberekbe kifele menet, akik belénk kötöttek 2-en a 3-as csapatba. Meghaltak, visszafutottak, manhuntosok lettünk, úgyhogy megint csúszott a tervezett "ma időben lefekszem aludni project"
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #15558 üzenetére
Hát de még ott van a 2*5 db kék alapanyag !!!
Az neked smafu ???Én se gerejedek már annyira a napi küldetésekre, - nem is értem ezeket a panaszokat, ha épp nincs napi küldetés
- , ahogy írtad lexington az gyorsan megvan, jó csapattal 8-10 perc, fix 30 pc
Ha meg alapanyag kellene, akkor ott a DZ
-
Anonymus23
veterán
válasz
american man #15555 üzenetére
Amikor már 900 körül jársz, akkor vásároljál belőle tervrajzot (bármit), mert jelenleg nem megy 1000 fölé.
Bármelyik Challenge ad 30 Pxc, aránylag könnyen lehet szerezni. Legkönnyebb a Lexington és a Lincoln, a Lexi talán rövidebb.(#15557) baker_
Csak nem az az 50 credit hiányzik naponta?
Szeirntem ha Lexingtont lenyomod 2x már több credited van, illetve időben sincs annyi, mint a 2 napi hard + 1 challenge, főleg ha az mondjuk a Warren Gate lenne. -
Lefty
addikt
Az ismetelten kimaradt napik utan most nem fog jarni PC a jutalombavaltonal?
-
duvi
nagyúr
válasz
american man #15555 üzenetére
Igen, max 1000 Pc lehet nálunk.
-
american man
csendes tag
Az lehet hogy 1000 Phoenix kredit a max ami lehet nálam , mert tegnap is ennyi volt és ma a napikat már megcsináltam de ugyanúgy 1000
-
D.Orion
veterán
válasz
vegitossj7 #15553 üzenetére
Közgyűlés, nehéz.
Times Square, nehéz.
Orosz konzulátus, kihívás.Nem írtam volna, hogyha nem látom a térképen.
-
mai peccs notes:
Updated the list of Daily Missions to avoid any potential missing days. Please note that the list has been updated on the server only and may not appear updated in the client files. -
D4M13N
aktív tag
Elég vicces, hogy azért nem volt eddig napi mission frissítés mer elírták a kliensben a dátumot és várta hogy április 31 legyen.ez csak május 2.-án vették észre.
-
ßrainiac
addikt
válasz
BloodDrunker #15546 üzenetére
VGA-t max teljesitmenyre rakni?
-
BloodDrunker
csendes tag
Sziasztok.
Valakinél jelentkezett már ez a hiba?
Entering the power saving mode shortly ezt a hibaüzenetet produkálja randomra,van amikor betölt a map és egyből kidob,van hogy órákat játszok és semmi.Géphiba kilőve,mivel csak ennél a játéknál jelentkezik illetve tesztek alatt se áll a le gép melegedés,memória hiba miatt.
AMD videókártyám van,vga driverre gyanakszok.előző verziót tegnap frisitettem mert akkor meg illesztő program leállt hibaüzeneteket adott be,most a legfrissebb van fennt és jött ez...
-
-=Jam=-
őstag
válasz
vegitossj7 #15544 üzenetére
A szokásost a heti 1db-ra értettem
-
-=Jam=-
őstag
válasz
american man #15542 üzenetére
Holnap lesz a szokásos heti karbantartás 9-12-ig.
-
american man
csendes tag
Üdv! Lesz mostanában karbantartás?Tud valaki róla valami infót?
-
[hun] warhea
tag
Ha valakinek van kedve egy gyors falcon hardhoz szoljon ram discordon.
Update: 3/4
-
válasz
Garsza #15524 üzenetére
legyetek Discordon fent. Nem fontos, csak ott a team-et meg lehet szervezni. Első kör már ahogy eddig számolom megtelt, de 2. körbe biztos beférsz. Nem kell nekem szót fogadni bakker
Nem szoktam utasítgatni, csak tanácsokat adok. Aztán ha beüt a krakk, jön a "na ugye én megmondtam
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #15527 üzenetére
Ártatlan vagyok.
Ma Maxtreme miatt lettem rugo mert viszket a keze állandóan azon a kib@szott ravaszon.
RAVASZ! -
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #15516 üzenetére
Lassan le kell szervezni akkor a Falcon ch-t is végre,
-
marilllyo
veterán
Volt már olyan nektek, hogy nem "mentette " el a sólyom heti loot-ját? Kiírta, hogy megkaptam és nincs az invetory-ban.
-
[hun] warhea
tag
válasz
Pmelj ram uplaybol anon pls nekem valamiert nem engedi
Ment a pm itt ph-n. majd nezz ra. -
Htibimor
senior tag
válasz
Ez nálunk is hamarosan bekövetkezhet!
-
Anonymus23
veterán
válasz
Warzoz #15518 üzenetére
Köszönöm, ezek fontos infók.
Ahogy olvastam, akkor a drónokat is ki lehet védeni egy fajta ledobott ládával, hogy ne tudjanak stunnolni, ezt is meg fogjuk lesni, mert akkor össze kell írni, hogy ki mit fog vinni magával...
Eddig elég volt menni is lőni, ment a pulse és a heal, sokkal többre nem volt szükség, de itt végre agyalni is kell. -
válasz
Heló, sziasztok.
Igen, ugyanazok, ugyanakkor. Pont ahogy írod.
A shotisok egyébként a(z) 1.,4.,5.,8.,9.,10. és 14. körben jönnek.
PC/Uplay: Warzoz78
-
RazoR
veterán
válasz
[hun] warhea #15513 üzenetére
Ma nincs napi!
-
Anonymus23
veterán
Elég addiktív a játék, és ezt kevés feleség/barátnő tűri, nálunk is elfogyott a türelem, 316 óra után.
Visszább kell vennem, mert lassan bannolnak a családbólPedig nem is csítelek...
Hogy on is legyek:
Egyre inkább azt érzem, hogy nem akkora gáz lesz a challenge, kb olyan ez, mint amikor először bementünk Schwat-al az orosz nagykövetség challenge küldetésre, hogy a hard röhögve megvolt, akkor nézzük a challenge-t, és volt egy jó 5 másodpercünk, röhögve léptünk ki, hogy akkor ez még nem nekünk való, de azon a küldetésen tanultunk meg taktikázni. Lassan le kell szervezni akkor a Falcon ch-t is végre, mert hardon már "unalmas" kivéve ha elpoénkodjuk, vagy mindenki fragelni akar, mert amit dob, abból max a heti az ami még használható. Tele van a láda már zöld cuccokkal, kb egyik sem használható (jó pár már össze is van törve pedig), legalábbis a jelenlegi karakterhez...Akik megcsinálták a challenget kérdezném:
A wavek leosztása ugyanaz? Mármint pl amik hardon jönnek elenségek ugyanazok a fajták jönnek ugyanazon körökben, csak erősebbek és esetleg többen vannak? -
törölt tag
Rendesen elkapjátok az asszonyt akkor 3-4 napra békénhagy.
-
Lefty
addikt
válasz
[hun] warhea #15505 üzenetére
-
RazoR
veterán
válasz
[hun] warhea #15505 üzenetére
Nálam is ez a gond az asszonnyal!
#15496 Hocsika: tudom, tudom az uccsó küldi
-
utomi
senior tag
válasz
[hun] warhea #15500 üzenetére
Szia. Ment egy barátkérő utomi néven vagyok uPlayen is. Ha van kedved igazolj már vissza. Falcon, DZ mindig mehet.
(#15504) kovimester
Ok.
Te tudod. Megértem.
-
utomi
senior tag
válasz
RECSKA #15490 üzenetére
jaja a dz-s rouge vadász csapat
! Amúgy rám tuti számíthatsz de csak 21:30-22:00 között szóval ha nem óriási kérés megvártok. Vagy legalább a második körbe férjek már be.
(#15492) kovimester
Tudom, tudom csak az én hibám.Amúgy meg lett volna az hiszen elmentünk a 15. körig hárman csak pont hiányzott a 4. ember de mondjuk tegnap Recskával meg Gabel meg HunDarkEagel-lel mentünk és balra fent a lépcső alatt becampeltünk okos fedezékkel így viszont jobb volt mint a pitben. Ha van kedved gyere te is este aztán megcsináljuk challangeben.
Más:
Most összepakoltam egy 163-as Socomm M1A-t és ma már 963e-t critteltem fejre ami szerintem elég szép ha 182-es vagy 204-es lenne akkor gondolom még mehetne feljebb is ez a szám. Amúgy a First Wave M1A jobb mint a Soco vagy tök mindegy. Tegnap DZ-ből esett egy szintén 163-as Könnyű M4A az is nagyon beadja le is cseréltem egyenlőre a BM AK-74em. -
Hocsika
tag
válasz
[hun] warhea #15500 üzenetére
Én is felvettelek, hogy esetlegesen este megpróbálunk egy falcon-t
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, gar.
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest