- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- perge666: Anbernic kézikonzolok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: MS Office365 Linuxon
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
i@lex
őstag
válasz
Htibimor #17196 üzenetére
Az az igazság, hogy vissza is raktam közben az M1A-t. Már túlságosan is megszoktam a gyorsaságot, és a 20 töltényt.
Az M1A talentjei: Pontos, Stabil, Brutális - 170% alap fejlövés sebzés
Egyedi M44: Brutál, Halálos, Stabil - 142% alap fejlövés sebzésA lőtéren a táblára gyakorlatilag ugyanazt a sebzést produkáltam, sima és krittel is. (Picivel volt jobb az M1A)
Én továbbra sem tartom jobbnak az M44-et, mert ha lerusholnak az M1A-val tudsz gyakni, míg az M44-el nem.Esetemben a majdnem ugyanakkora sebzés kijöhet a 142% - 170% közti különbségből.
Felszerelve 383% a fejlövés sebzése az M44-nél, az M1A-nál 428%.De mondom, nekem az M1A után már lassú az M44.
-
Üdv!
Érdekelne, hogy mi van akkor, ha valaki ad abszurdum, egymás után ötször lenyomja a Falcont CH módban, akkor is minden kör után dobhat 240-es cuccot, vagy van valami napi limit?17189 Bár reggel még lebeszéltél róla, de akkor lehet, hogy én is eltapsolom azt a kis pénzecskémet erre a cuccra, egye fene, egyszer élünk.
-
Üdv.
Egyedül melyik a leggyorsabb küldetés hard szinten?
Sárga farmolása a célköszönöm
-
macy
addikt
Nekem most visszacsúszott a GS 193-ra 197-ről, mert lecseréltem az 182-es M44-et egy 163-as M1A-ra, meg a 214-es striker fegyvertokot egy kisebbre. Még mindig sárga kesztyűm van, nem dobott zöldet. 3 striker+2sentry van rajtam, nem igazán tudom kihasználni a 4 strikert. 4 strikerrel 194k a dps-em, most a 3+2-vel 210k. Fáj a szívem az M44 miatt, Lincolnon a boss a pálya elején jobb oldalt a teherautó tetejéről egy robbanó lőszer volt.
-
RazoR
veterán
-
marilllyo
veterán
Shotgun-ra melyikek a jó talentek?
-
macy
addikt
válasz
Snip3r_HUN #17135 üzenetére
Na, ezért a vectorért se kell főnixet farmolnom, a 182-esem jobb ennél. Pedig csak 120-szor kellett volna megcsinálnom ma a közgyűlést hardon
-
Brownage
tag
válasz
kiserik #17158 üzenetére
balanced nerf után nem lesz olyan nagy különbség a kettő közt lövési időben. Mivel M1a-val picit többet kell várni míg összemegy a célkereszt, addigra az M44 is majdnem betölt így szvsz az M44 elég jó alternatíva, mert nagyobbat sebez. én gyorsan megvettem a receptet mindenesetre. A perfomance mod receptet is meg a gripet is.
-
Edem05
őstag
Hú baaahhh!! Nagyon jót pörgettél, kevesen tudják de robbanós lőszerrel vegyítve egy igazi ágyú lesz ebből az M44-ből. Ha így eltalálsz egy játékost kétszer akkor meghal. Az első lövés földre viszi a második megöli.
Jó nyilván nem mindenkit mert vannak tankosabb játékosok is. De általában működik.
-
Spancho
senior tag
DZ4-ben van asszem a modos vendor.
Az mindig ugyan azokat a recepteket árulja ?
(A drágákra gondolok 200k+ dz pénz) -
sith7
félisten
válasz
Snip3r_HUN #17140 üzenetére
Nem úgy volt, hogy a patch után nem lesz jó az M1A, inkább az M44 a balanced miatt ?
-
.LnB
titán
Megvettem az M44 blueprintet és csináltam egy Deadly + Balanced-et. M44-re jó a Balanced? Kipróbálni még nem tudtam. Majd csak délután tudom majd.
-
Lefty
addikt
válasz
A vectoron milyen talentek vannak?
Keddtol ugy is hullani fognak a 204-es fegyverek, no para.
-
bendeguz76
aktív tag
válasz
Hát nem erőltették meg magukat.aug-ot vártam.
-
Két részletes videó (angolul tudóknak) az 1.2 változásairól:
Egyik már volt, ahogy nézem, de most linkelve is
-
válasz
Köszi, akkor egyelőre fialtatom a lovét, bár amilyen xar jelenleg a jegybanki alapkamat, háát..
-
válasz
Mondjuk így inkább szórom a 32-es fegyvermódosítókra, azoknak is 230-250K az áruk
-
válasz
Snip3r_HUN #17137 üzenetére
Üdv!
Ha már voltál szíves berakni az új vásárolható cuccokat, akkor én a sniperral kapcsolatosan kérném a véleményed, hogy megéri-e eltapsolni erre ennyi lóvét?Nagy keservesen épp most szenvedtem ki a 75-ös szintet, összevakartam eddig 395e DZ-s zsetont, nem szívesen cseszném el értelmetlen dolgokra. Egyébként jelenleg egy 183-as első hullámos akármi sniperem van, ilyen 34-35k-s sebzéssel, nem egy nagy kaland, nem is igazán használom.
Szóval vegyem, vagy várjak még, mert lehet ennél jobb cuccos? -
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Htibimor #17138 üzenetére
Aki szereti a bolt action snipereket azoknak jó lehet, de jelenleg szvsz az M1A jobb alternatíva.
(#17139) norti: Tegnap már unalmamban vettem meg Black Market Sasg12-t, fél óra múlva belebotlottunk egy manhuntos bandába és közel vissza is jött a teljes ára.
(#17141) pendre54: Szerintem várj vele, lesz ennél jobb is
-
válasz
Aki lemaradt a Vector blueprintről, az legalább most vehet fegyvert, de az M44... lol Legalább nem kell költeni most a DZ kreditet
-
Htibimor
senior tag
válasz
Az egyedi M44-et megvetted? Milyen lehet?
-
marilllyo
veterán
válasz
Mi a véleményed arról az Mk16-ról?
-
Brownage
tag
élet az abandon gas station tetején
jó móka volt voltak vagy 8-an körbe lent végén meg is haltunk természetesen egy skill poweres buzi oda stickyzett ránk
-
Egonyolc
aktív tag
na lassan...
-
LÁZ
addikt
na az elég vicces lenne
...itt is jelezték páran
ps. akkor addig megyek vissza a kőkorszakba
-
i@lex
őstag
Állítólag akiket kidobott, azok perma bannt kaptak.
-
LÁZ
addikt
másnál megyen a játék, nálam uncle mike van már kb 10 perce
-
vitya81
tag
válasz
Snip3r_HUN #17121 üzenetére
a sunyi kis k.cs.g
mikor már nagyon sajnáltuk (amúgy mindig ő kötött belénk), akkor mondtuk neki hogy jöjjön velünk.... erre jön egy darabig, aztán egyikőnket hátba lőtte, aki majdnem ott is maradt. vicces fiú volt
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #17121 üzenetére
Sírok!
De kár, hogy nem voltam ott.
EMS! Este leszel? -
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #17117 üzenetére
Hányszor halt?
-
Edem05
őstag
válasz
Snip3r_HUN #17117 üzenetére
Ez a csávóó nem tudom mit érzett!
De a végén már sajnáltam komolyan mondom.
-
nyamsas
aktív tag
1.2 patch összefoglaló video.....
https://www.youtube.com/watch?v=Q4QCN8d8H6Q
-
törölt tag
Cybr-el ma vigyàzzatok őrültebb mint DemmeR!
Dèl körül behívtuk kicsit játszani mondom neki rugozzunk. Kb 20mp múlva feküdt dz6-ban az első játékos. Mire leèrtünk 1-be kiürült a szerver.
Ha csak egy árnyèkot is meglàtott halt mindenki. KAMIKAZE módban van ma. -
Lefty
addikt
válasz
Anonymus23 #17102 üzenetére
Ok, akkor marad a 3as set.
-
Lefty
addikt
válasz
Anonymus23 #17089 üzenetére
Persze ezt vagom, nem is baj ez. Azert mondom h lehet inkabb 3 sentry 3 striker lesz testhezallobb, esetleg meg a predatort becuppantom idonkent, mert en az AK-t nagyon szeretem.
Assault rifle amugy az fog meg markolni 4es sentry bonusnal?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- PlayStation 5
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- RAM topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Filmvilág
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest