Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- arden: Önjavító szoftver (Healing Agent) koncepció és demó
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
Új hozzászólás Aktív témák
-
Örni
senior tag
Mára nekem a Girona a favorit.
-
b4zsi-
őstag
-
phenomHUN
senior tag
válasz
janihunk #167769 üzenetére
Egy kávé és mellé egy finom süti. Megspóroltam önnek 1000 forintot.
Mára ezek közül válogatok:
Strasbourg - Monaco 2,
Mainz - Schalke X2,
Roma - Torino GG, vagy under 2.5,
Girona - Deportivo 1, vagy under 2.5,
Hartberg - Liefering over 2.5,
Heracles - Twente over 2.5, vagy 1,
Bundesliga 2 meccsek közül vmeik tutira veszem, hogy 1-1 lesz,
Chiasso - Winterthur GG. -
janihunk
senior tag
Üdv kezdő vagyok a tipmixben. Esetlek adna valaki egy kèt tuti tippet a mai napra?
-
Örni
senior tag
Én Dortmundon éreztem, hogy meglepi lesz, de hogy Milan mit csinált, az rejtély...
Félidőben megraktam Dortmund meccsre a GG-t, pár perc alatt jött is szépen 3-as oddsért -
törölt tag
-500 Ft Ki tett rajtam kívül Dortmund & AC Milan szelvényt?
(Sporting is rajta volt 5x odds meglegyen) -
Örni
senior tag
Nagyszerű, Arsenal már vezet is
-
yogibear
addikt
válasz
lord_m #167748 üzenetére
Igazából azt is érdemes már nézni, melyek lehetnek azok a csapatok, amelyek belehúzhatnak az EL győzelembe, mert a bajnokságukban már nem vagy kevés az esélyük, hogy BL-t érő helyre jussanak (a BL-ben ugye sokkal több pénzt osztanak, mint az EL-ben)...
Pl. AC Milan meg az Arsenal pont ilyen...
Lazio - 3-an vannak 2 helyre a 4-ből
Dorti - szoros az állás, de jó eséllyel odajut
CSZKA ugyanez, de a Lyon le fog róla csúszni, hacsak csoda nem történik
OM-nek talán meglesz a 3. hely BL-selejtezős,
Lipcsének is van még rá bőven esélye, de sokan pályáznak rá a bundesligában...Plusz sok csapatnál lehet "menekülési út" hogy egyáltalán nyerjenek valami címet az évben, ahol elvárás az ilyesmi... ahogy a Realnak is mára csak a BL maradt és eddig elnézve azt komolyan is veszi...
Emellett befigyelhet az is, hogy ősztől ugye már gyakorlatilag belterjes lesz a BL minimális esély lesz oda bejutni csak 6 hely lesz amire ácsingózni lehet, a többi 26 (idén még 22 volt) helyet már előre leosztották...
Az EL győztes viszont továbbra is főtáblás lesz. -
yogibear
addikt
válasz
Onlány72 #167758 üzenetére
Igazából azt nem értem, hogy ezt az 51 forintot miért is vetted ki egyáltalán?
Ennyiért lassan egy doboz gyufát nem kapsz.
Most így van egy ezresed, amit hamarjában el fogsz bukni, meglásd.
Még ha 500 lett volna a tét és 10k-nál kiveszed a pénzt, az teljesen érthető lett volna...abból már pár napig jól lehet lakni és még sörre is telik.
Sajnálom nagyon, hogy elkapkodtad, mert ha hagyod, igazán nagy tapsot érdemeltél volna mind a megérzésedért, mind a mázlidért. És persze a 40k-t. -
yogibear
addikt
Csak irónia volt, de látod, a csibetollas és az öreg keselyűk azonnal ráröppentek.
Mindig itt repkednek, csak és kizárólag erre várva.
Mert amúgy hatalmas tudásuk apró gyöngyszemeit sem hajlandók velünk halandókkal megosztani.
De azt nem tűrik, hogy az általuk parlagon hagyott topikot homokozódnak használd...Amúgy meg már a felállásból is látszott, hogy nem veszik túl komolyan az odavágó 4 gólos győzelme után.
A Juve meg kezd a Bayernre hasonlítani: kimennek a pályára és akármilyen xarul játszanak, akkor is behúzzák a meccset szinte akárki ellen... a GG még Prón is 1,7 volt meccs előtt... -
Örni
senior tag
válasz
Onlány72 #167756 üzenetére
Sajnálom
Az a vicc, hogy mikor nem rakunk meg egy szelvényt, akkor tuti jön, ha megrakjuk akkor meg a legkisebb odds is elmegy.
Egyszer ismerőssel megbeszéltük, hogy mindenki mond 5db X-es meccset. Kiválasztottam 5 meccset, leírtam neki, persze nem raktuk meg. Na látom másnap jött mind... 300-as odds volt kb. -
Onlány72
újonc
Asztali gépről menne, de mobilom van, és valahogy sehogysem sikerül😕 pedig fájdalmasan szép szelvény.
-
Onlány72
újonc
Van képernyőfotó, nem tudom, hogy kell csatolni😕
-
Onlány72
újonc
Sziasztok!
Nem vagyok nagy fórumos, írni nem szoktam, olvasnk igen. De most gondoltam, ezt leirom...
Kemény 50 Ft- om maradt fogadásra, az esélytelenek nyugalmával tettem hatalmas odds-okra. Egy meccs közel a 80. perchez 1-1, gondoltam, hazai még jöhet, 3.75- ért. Tottenham- Juventus 1-0, majd még a Juve fordít, illetve Manchester C. - Bázel 1-1, hátha okoz a vendég meglepetést. Plusz egy első félidős 0-0, a hazaira, nagy eséllyel kis odds- ra. Így lehet az 50 Ft- ból 41.000 kb. A Juve 10 perc alatt fordított, az argentín hazai jött, gondoltam, a Bázel pár perc alatt már esélytelen, így kivettem az 1000 Ft felajánlást, az is a tétem 20szorosa. Épphogy kivettem, Bázel gól, szívroham😤. Reggel láttam, hogy minden jött. 822 volt az odds. Kár ezen elmélkedni, de ha ez ment volna mondjuk 500- ért😣talán az életben sem lesz ilyen sanszom. -
lord_m
senior tag
Egy kis EL szemezgetés mára:
RB Leipzig - Zenit Szentpétervár G/G
Milan - Arsenal G/G
Marseille - Ath. Bilbao H
Lazio - Dynamo Kijev Over 2,5 -
b4zsi-
őstag
Nekem mai darts tipp:
Gerwyn Price - Van Barneveld - H (3,00)
UK Openen nem volt valami kirobbanó formában a holland és mostanában a kedve se a legjobb a színpadon.
-
yogibear
addikt
ManCitynél vajon mennyivel pakolhatták meg a saját vereségüket 15-ös oddson?
1 milla, 10? Vagy több? -
yogibear
addikt
CR7
Agyonsztárolt PSG idén is megy a levesbe
-
yogibear
addikt
válasz
yogibear #167737 üzenetére
Érdekes, ahogy mondtam... félidő 0:1 stat alapján simán benne az X vagy egy naftalinos fordítós is
és a hazaira 11 van beten 10,5 van Prón... nem szokott a H-ra ilyen magas lenni, olyan vendégcsapat esetén, aki erős kieső...
Érdekes...
Most vagy Walsall simán eladja és a bukik vmit tudnak, azért magas az oddsa, vagy csak benyaltak vmi infót és nem lesz V, volt már ilyen is...
A hazai amúgy csak 7 pontra van a kieső helyektől... tehát kellenek még a pontok
tavaly is jó közepes csapat volt, ellentétben a Rocsival, ami majdnem osztályozott a champért, idén meg kieső jelölt...
Na majd kiderült...Mindenesetre Walsall és QPR GG együtt @2,96...
stat alapján simán jönnie kellene... -
yogibear
addikt
M4 csodaelemző meccs előtt: Kovacsics nagyon jó simán pótolhatja Modricot és Kroost...
Rúgott is minjárt egy olyan kiflit, hogy majdnem gólhelyzet lett a franciáknak... vicc az az ember... Nem Real szintű... -
yogibear
addikt
Walsall - Rochdale meccset érdemes figyelni elég szépet változott a H/V odds meccs előtt egész nap...
H ment felfelé, V meg lefelé
Vendég kb kiesett igaz van csomó elmaradt meccse, de tök utolsó 11 pont lemaradással a még bent maradó helytől...
Még Prón is van élőben szerencsére -
Jarod1
veterán
hogy mire lehetett fogadni
1 The Shape of Water
90. Oscar-gála - legjobb film
(Speciális)
04/03/2018 Egyik sem
2,50
Nyert -
konci79
őstag
-
djculture
félisten
Már megint elbukott a szerencsejáték törvény amúgy :[link]
Persze továbbra is majd tejelnek a költségvetés terhére de semmi se történik..
-
szab.tam
nagyúr
sajnos nem tudtam megrakni, betegen fekszem itthon.
azért írtam meg, hátha valaki megteszi, -
-
yogibear
addikt
Leicester bakker....
4 perc hosszabbítás van kiírva de addig játszatja őket a sípos, amíg ki nem egyenlítenek a 90+7. percben szabadrúgásból. -
szab.tam
nagyúr
27657 07
Lazio - Juventus
Döntetlen 0:0/Juventus 1:0 (Pontos eredmény - 1. félidő/Végeredmény)
11,00
28133 06
Napoli - Roma
Vendég és több (1X2 + Gólszám 2,5)
8,75Odds összesen: 96,25
-
yogibear
addikt
válasz
Greentea #167718 üzenetére
ja megy... kb du 3 óráig jó esetben, utána megint beborul agyába, mint a múlt héten... a 4 órási meccsekre élőben nem lehetett tenni, csak kb 6 után nagy nehezen...
Mondjuk ma épp tökmindegy, mert angoloknál rengeteg meccs ment a levesbe az időjárás miatt...(#167720) twofatcat tegnap ezt vagy 5-ször játszottam el, mire hatodszorra hajlandó volt rögzíteni...
-
yogibear
addikt
válasz
djculture #167715 üzenetére
"Ismeretlen hiba" címszóval nem fogadja el a fogadásokat...
Pedig a hiba nem ismeretlen... az a hiba hogy amatőrök üzemeltetik, akik profinak hiszik magukat...Azt sikerült implementálniuk, hogy forog az "észkerék" és egyszer csak kiír alá valami olyat, hogy "a fogadás rögzítése a megszokottnál több időt vehet igénybe".
Na most a kérdés az, mi az a "megszokott" számukra, fél óra, egy, netán egy egész nap?
Vicc... -
Greentea
senior tag
Nektek már működik a fogadás?
-
phenomHUN
senior tag
Tippmixpro másnál is be van f0sva?
-
Bencus88
nagyúr
Sziasztok!
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, sportingbeten kaptam 1500Ft értékű freebetet. Meg is tettem 3 dartsot belőle, na most mindhármat lefújták az időjárási viszonyok miatt. Megnéztem oldalon, mondom akkor fogadok mást, de a fogadásaim között a kiértékelve menü alatt találtam meg a fogadásom. Le fogják majd játszani és akkor lép érvénybe a szelvény újra, vagy hogy működik ez nem tudomköszi
-
Laox
aktív tag
(A bukmékeres topicon felül ide is bemásolom, ez aktívabb.)
Sziasztok! Bwin-re befizettem 17 jurót. Fogadtam, ezres a tét, illetve 2300 forint a fogadás biztosítása. Viszont azt írja ki, hogy nincs elegendő egyenlegem (6200 forint van a ~1000 forint bónusszal együtt), biztosítás nélkül viszont a sima ezres tétellel átengedte. Mi a probléma, valahogy külön számlára kellene feltöltenem, hogy a fogadás biztosítására is legyen fedezet?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS RT-N12+ 300Mbps router
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest