Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
Örni
senior tag
Úgy nézem, hogy a mostani válogatott meccsekre lehet rakni DNB-t meg ázsiai hendikepet is Tippmixpron! Át is nyálazom őket.
-
Örni
senior tag
válasz
Soulfly842
üzenetére
Ha hallgattál volna, akkor H lett volna a végeredmény, tök mindegy mit rakunk

-
törölt tag
A románok szépen hozták, ma nincs semmi értelmes, holnap Svájc-Japán H megy szerintem.
-
Soulfly842
addikt
válasz
Soulfly842
üzenetére
Hallgatni kellett volna a jelekre, s hogy a fogadóirodák okkal okosak

1-2.
-
Soulfly842
addikt
válasz
Soulfly842
üzenetére
Ajjaj, már kezdem érteni

[1. félidő]A legtöbb oldalon 2,25-2,43 között álltak meg az oddsok. Csúnya....
-
Soulfly842
addikt
válasz
Soulfly842
üzenetére
Ha lenne egy Dzsudzsákuk akkor már agyonverték volna őket... két szélen állandóan letrappolják az ellent', de nincs egy épkézláb beadás

-
Soulfly842
addikt
A dél koreai nyomás lassan gól formájában is realizálódhatna

[link] -
Soulfly842
addikt
válasz
Soulfly842
üzenetére
Nem értem, India oddsai egyre magasabbak és több fogadóiroda inkább le is kapta a kínálatból. A Bwin pl. kőkeményen kitart az odds-ok mellett (1,91) még máshol egyre fentebb pattannak.... Az idegen/hazai statisztikák nagyon nem emellett az eredmény mellett szólnak... egyedül azt a tajvant tudták megcsípni 1-0-ra idgenben, aki 5-0-s vereséget kapott Indiában... Igazából nem minden magyarázza a legtöbb fogadóiroda odds-mozgásait... (Tippmixen pl. tenni sem lehet már)
A hazai/vendég statban vannak kisebb differenciák, s ezt a meccset nem semleges pályán, hanem Mumbai-ban rendezik

Vendég stat:
Hazai stat:
-
juliabrilke
veterán
Egy kis közvélemény kutatás.
Tegnapi fehérorosz meccsen melyik volt a kedvenc magyar gólhelyzetetek a második félidőben?
Csak egyet ér mondani, kettőt nem.
-
yogibear
addikt
Ilyen vicc meccsekre mi a tosznak van szükség egyáltalán? Elmennek világvégére utazás, pénzkidobás, csak hogy sétáljanak kicsit a gyepen? Ott más a fűszál, azt kell szoknia a sok botlábúnak, vagy mi a tosz?
Még ha valahol Szibériában kellene meccselni, azt érteném, hadd copjanak, de hogy itt bohóckodnak a fehéroroszoknál... vicc... akkor már miért nem a vörösoroszoknál?
Látszik, a t*kük tele az egésszel... csak legyen már vége... az mehessenek vodkázni
bőven elég lett volna, ha lemennek valami megyekettőhöz, olcsóbb is lett volna...
-
akom
őstag
Sziasztok!
Hol érdemes most regisztrálni, ahol kapok valami bónuszt is a feltöltésem után? -
törölt tag
U21 skót-angol V
és talán belgák mellé vagy fehérorosz 1X? -
Soulfly842
addikt
válasz
üzenetére
Én is nézegettem rengeteget azt a meccset, ill. a csapatok statisztikáit, de elvetettem... Láttam, hogy ez egy nagyon ki-ki meccs lesz és szeszélyes lesz a vége.. helyette, csak egy sima 1,5 gól "felett"-et mertem bevállalni.
Más a helyzet a lettekkel: Ott nagyon úgy éreztem, hogy a Lettek lefogják hozni (stat alapján, s a szorzó is kecsegtetett), de ott is a 'nyusziságom' megtérült...
Jelenleg 1-1 
A legnagyobb félelmem: hogy megint a szívem fogja elhúzni a szelvényt és oktalanul hiszek szeretett csapatban.... nade, csakazértis!
Hajrá magyarok! Hinni akarok benne, hogy 3-1-re is képesek vagunk lehozni

-
törölt tag
Meggondoltam magam, Románia H lesz 1,7-ért. Azt olvastam a finneknél több hiányzó lesz.
-
törölt tag
Keflavík döntetlent 4,2-ért elcsíptem egy ezressel. Ma portugálok és törökök.
-
törölt tag
Mit jelent az EO és FH rövidítés?
-
yogibear
addikt
Ez mekkora.
Osztja az észt...
Igen Feri, miattad esett ki a csapatod. Nem azért, mert nem lennél nemzetközi szintű edző. Nem azért, mert nem tudsz elsőrangú csapatot kovácsolni leértékelt, semmibe se vett focistákból. Azért Feri, mert a felső körökben utálnak. Úgy utálnak, ahogy Pintér Attilát szeretik.Aztán jól megbukik az okoskodása, ahogy az illik:
[link]
Már nem Pintér Attila az NB I.-es Felcsút edzője, közölte a Puskás Akadémia honlapja.Nem mellesleg a Kamillának is állampárti a főnöke: [link]
Csak hát egy csapat, amelyik a legkevesebb győzelmet aratja, kevesebbet, mint a másik kieső Vasas, az ne csodálkozzon, hogy megy a mennyei kettőbe, hiába van a második legtöbb döncije... a döntetlenekért csak 1 pont jár, a győzelemért adnak 3-at...
-
yogibear
addikt
Egy hetes dolog, a rádióba csak most jutott el?

[link]És nem hajszál pontosan, 2 másodperc eltérés volt.

Cristiano Ronaldo 63:03-kor ollózott a Juventus elleni negyeddöntőben,
majd Gareth Bale szinte másodpercre pontosan megismételte ezt, 63:01-kor szerezve ollózós gólját a BL-döntőben a Liverpool ellen, -
Örni
senior tag
-
Örni
senior tag
Na hajrá Spanyolok! Utolsó meccs a szelómon...
-
tallas94
csendes tag
Próbáljátok ki ezt az oldalt: Tippvadász
Vannak ingyenes tippek is. Sok szerencsét!

-
djculture
félisten
Szolnok is építettek egy új pályát Orbán adta át erre utolsó előtti helyezett. Ezeknek ez kell új pálya vagy stadion akkor már nem kell focizni sem.
-
yogibear
addikt
válasz
üzenetére
Nézd: a "nagyok" happoltak maguknak csapatot (Kubatov, Mészáros/Orbán, Detusch, satöbbi) erri a kicsiknek is csorogni kezdett a nyála: Tiba, Tállai, Seszták és a többi...
[link]
Hogy majd mennek ők is a főnök után... csak nekik nincs akkora érdekérvényesítő képességük... így ugyan pár száz millát letudnak nyúlni tao-ból meg egyebekből, de kb ennyi... ha kiesnek, kiesnek, a főnököt nem érdekli...
a főnökökNyugi, 2013-ban már megvolt az, hogy augusztusra nem maradt állva egy magyar csapat sem... emlékezz: [link]
Ez a mostani BL-EL átalakítások miatt, meg hogy az együtthatók is nullázódnak évről-évre sokkal többször fog majd ezután előfordulni... Most már szinte június végén elkezdik a selejt-kiszóró selejtezőket, ami pár éve még szinte csak augusztus elején volt... így hamar, gyorsan kiebrudalják a magyarokat... arról nem is szólva, hogy akiket mondjuk 10 éve még simán vertek, azok ma már sokszor erősebbek... Andorra, luxi, ciprus, satöbbi... -
törölt tag
válasz
yogibear
üzenetére
Nem tudom sajnálni. Részese a rendszernek mint a többi, most ők jártak pórul ebben a magyar bajnokságnak nevezett közpénzmosási színjátékban. Legyen hálás mindegyik csapat milliókat kereshetnek ezzel a bohóckodással, majd júliusban kiderül valójában mit érnek a versenyszférában. Előző pár évben a kitömött csapatoknak ajándék stadionnal nem nagyon ment azt hiszem albán és bosnyák csapatok ellen. (képmutató nem vagyok, én is bűnrészes vagyok havi párezer forint Zrt-nél hagyott összeggel "támogatom" ezeket)
-
yogibear
addikt
válasz
lord_m
üzenetére
Passz, igazából ez legyen az ő bajuk. Tőlem akár havi egy meccset is játszhatnának, vagy havi 10-et akkor sem lennének egy fikarcnyival sem jobbak.

Ha csak havi egy lenne, akkor is megmagyaráznák, hogy rosszul fújt a szél, kampósak voltak a fűszálak, görbék a vonalak, szembesütött a nap, nem esett, esett, és a többi és a többi.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
yogibear
addikt
válasz
lord_m
üzenetére
Az osztrákoknál meg csak 10 csapat van és 4-szer játszanak egymás ellen...
A dánoknál meg mondjuk 14 csapat oda-vissza, aztán baknokság play-off, Európa-liga play-off, osztályozó, osztályozó csoport... a belgákat már ne is mondjam, ott úgy meg van kavarva hogy ember legyen a talpán, aki követni tudja: [link](#169253) djculture: "veszteséges" úgy, hogy az állam számolatlanul tolja bele a pénzt... a fontosabb értelmesebb dolgokra meg nem jut...
(#169254) janos1988: nem kell kinézni... anno Declan Hillel volt egy riport, ahol halványan merte csak megemlíteni a dolgot, hogy nem a hagyományos "lefizetlek az eredményért" bunda a komoly, hanem az, hogy a rengeteg csapat ebből él... még komoly bajnokságok egyes első osztályúi is... az alsóbb osztályokban meg rendszeres... csak nem merte részletesen kifejteni, mert akkor már betoncsizmában pihenne egy folyó mélyén...
-
törölt tag
Remélem ma a Nyiregyháza képes lesz nyerni.

-
yogibear
addikt
Horváth Feri kiakadt.

Háromszor megverünk egy csapatot, amelyik bentmarad, mi meg kiesünk. Több győzelem, ez döntött, nem jó. - Itt a DVTKra gondol.
A probléma csak az, hogy a másik kieső Vasassal 2-szer játszottak otthon, egy X, egy zakó, és idegenben nyertek csak ellenük, azaz csak 4 pontocska...
azt a 8 győzelmet meg Ferke feltolhatja ahova akarja, ennél még a másik kiesett Vasas és a Kövesd is eggyel többet tudott... a 12 X-szel, ami a második legtöbb, meg sokra mennek... ezt a játékot győzelemre játsszák, ez illene tudnia... nem biztonsági X-re...16 hazai meccsükből 7 X lett, majdnem a fele...
vagyis ennyire voltak hitelesítve... teccett volna megtanítani a fiait gól rúgni és győzni...
a bennmaradást nem az utolsó pillanatra kell hagyni és utána ha nem sikerül a vidire mutogatni...
A csapat edzője, Horváth Ferenc már a meccs előtt is szóvá tette, hogy nem ért egyet a Videoton összeállításával - Nikolic az ifjúsági válogatott játékosoknak adott lehetőséget -, a már bajnok fehérváriak ugyanis pihentették fontos játékosaikat.
Köze nincs ugyanis ahhoz, hogy a vidi hogy állt fel... míg ők henyélhetnek kb 2,5 hónapot a nyáron, addig a Vidi 1 hónap múlva már BL előselejtezik...
Amúgy meg teccet volna megverni a ződsasokat, akiknek szintén mindegy volt a meccs és bennmaradnak... ja hogy arra képtelenek voltak? hát így jártak... -
yogibear
addikt
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
HSV-nek is elfogyott a mázlija, idén kiestek végül.

-
LyonnaisFan1
őstag
Mi vagyunk a német HSV, yeyeye ye ye ye ye ye

Most Bódogsáág van
-
Soulfly842
addikt
válasz
yogibear
üzenetére
Jó, de az MTK meccsein az a 25 családtag, aki kiment szurkolni és EM-TÉ-KÁ-zni, az nem szedi szét a játékosokat

Loki szurkolóként örülök, hogy a rivális maradt bent! Eleve, milyen lett volna már az aktív meccsre járók nagy százalékát elvenni a magyar királyi élvonaltól?

-
Örni
senior tag
Micsoda izgalmak kérem, micsoda izgalmak
Balmaz lesgól a végére. -
yogibear
addikt
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
Sorrend szabályai: 1) pontszám; 2) a bajnokságban elért több győzelem; 3) a bajnoki mérkőzések gólkülönbsége; 4) a bajnoki mérkőzéseken rúgott több gól; 5) az egymás ellen játszott bajnoki mérkőzések pontkülönbsége; 6) az egymás ellen játszott bajnoki mérkőzések gólkülönbsége; 7) az egymás ellen játszott bajnoki mérkőzéseken az idegenben lőtt több gól; 8) a bajnokság fair play értékelésében elért jobb helyezés; 9) sorsolás.
Na itt a sorrend...
-
LyonnaisFan1
őstag
Makrai többet tett pár perc alatt, mint Ugrai meccsek alatt.
-
yogibear
addikt
Megint vezetnek a diók, jöhet a balmaz gól és akkor a hali a kieső?

-
adise
őstag
Na jó tévedtem. Milyen gólt kapott a dió

Ezen a Radoson már évek ota mennek el meccsek a lepkék miatt. -
yogibear
addikt
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
You know it’s thriller
Thriller night
You’re fighting for your life
Inside a killer
Thriller tonight
Na erre egyenlít a vidi, diók és vasas a kukacsapat jelenleg
Kész diliház.
-
yogibear
addikt
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
Nem egészen, mert jelen állás szerint a dióknak és a halinak azonos győzelem száma van így a hali elvben a kieső ha nyerne a balmaz... már ha utána a gólkülönbség számít... ha az egymás elleni, azt nem néztem...
Ha a hali nyerne és a balmaz is, meg a diók is,akkor a kövesd megy a vasassal...
-
LyonnaisFan1
őstag
Na most a fradin múlik minden, hogy kigolyózzák-e a diókat.
-
adise
őstag
új stadionnal nem szabad kiesni miskolcon, biztos nem véletlen
csak itt sokkal nagyobb nézőszám (bevétel) van mint ott. mtk 50-60 nézője nem számit. Itt több ezerről lenne szó egy nagyobb meccsen -
yogibear
addikt
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
Ez Usomaing volt.
De védhetetlen. 
Bundafame mekkora gólt tekert szabadból...
Helyből becsavarta, minek nekifutni fárasztani vele magát. 
Felsőház kb eldőlt, a de a diók is megkapják a viditől a meccset, balmat megy a mennyei kettőbe a vasassal karöltve. -
tigipuf
senior tag
Lehet csak a fradi veszi komolyan a végjátékot
? Vagy most a szünetben dől el,melyik meccsen mi legyen?Kíváncsi vagyok én erre a sok 0:0-ra mire fejlődik 
-
yogibear
addikt
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
Nagypofájú Uzoma mekkora öngólt tolt Balmazban.

Most épp ezzel nb2-esek a diók mellett... -
yogibear
addikt
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
Ami jó kérdés, hogy a Vid és/vagy a Fradi leadja-e a meccset...
Indexen van kint cikk, ahol kiszámolgatták, melyik eredmény esetén ki esik ki, van 83 féle verzió.
Ami még kérdés, az az Újpest - Konda és a Honvéd - Vasas...ott is van pár variáció, ki lesz a 3-5. helyezett...
Lilák ugye EL mint kupagyőztes, így még egy hely kiadó az EL kiselejtező körébe, ami vagy Konda, vagy Honvéd...
Ráadásul jól leszakadt az ég, alig 20 perccel kezdés előtt...Ha a Honvéd odateszi magát és nem kap ki legalább, akkor a Hali - Kövesd meccsen mindkettőnek jó az X... és a dió-vasas, balmaz trióból megy kettő a mennyei kettőbe jövőre.
Márpedig a Honvédnak nyernie kell, mert ha a Konda nem nyer a tanyaközpontban, akkor a Honvédé a 4. hely a győzelemmel és EL... Ha a lilák nyernek, akkor a Honvédnak X is elég a konda beelőzéséhez...Több meccsen is lesik majd egymást, ki hol tart éppen

-
LyonnaisFan1
őstag
Az MB1 utolsó fordulójában érdemes lesz élőzni, és az utolsó percekre fókuszálni.

Biztos lesznek érdekes történések az utolsó percekben, és fognak a tabella hátsó részében szereplő csapatok liftezni.Amúgy akiknek ki kéne esniük: Diók és Vasas.
-
janos1988
addikt
A három finn megtolva a szokásos Trixie-ben 6+ gólokkal, 200 -> ~207k.
-
yogibear
addikt
Nyomorult rizsszeműek képtelenek otthon egy átkozott gólt rúgni, kukáztam jól a szelvényt, erre 0:3 után a 90+4-ben csak meglett a GG.

-
Soulfly842
addikt
Tunézia egyébként még okozhat meglepetést X-eltek a CR7 nélküli Portugáliával és nyerésre állnak a törökök ellen.
-
Soulfly842
addikt
válasz
Soulfly842
üzenetére
A rohadt életbe
Kö'cög dinamo.. a koncepció jó volt, a vezérszál rendben volt (Tunézia, töröko. gólt szerez; ill. eddig a francia csapat nyer és mindkét csapat gólt szerez is jön... s azzal szerintem nem is lesz gond (jelenleg 2:1), Kolumbia pedig nyomás alatt tartja Egyiptomot... Lehet 900 E -be került ez... 
Tudom-tudom, tét nélküli s már nem lett volna szabad, de olyan jó lendülettel vert a dinamo mindenkit a rájátszásban... nem bírtam otthagyni minden agyon-agyalásom ellenére

-
Örni
senior tag
Fasza, tegnap Balmazra meg Diósgyőrre még 3 feletti oddsok voltak, most meg 2...
1X-et akartam rájuk rakni, de így már nem sokat ér. -
Soulfly842
addikt
válasz
Soulfly842
üzenetére
Na, a 10 ember csak elfáradt a meccs végére. 3-2
-
Soulfly842
addikt
Az mindenképpen a dél-amerikai foci erejét mutatja, hogy egy olyan Chile nem tudott kijutni a VB -re, aki most 10 emberrel tudott 1-0-ról fordítani a románok ellen... 13. perc óta hátrányban voltak, 31. percben volt a kiállítás és az 52. percben már fordítottak...
Kolumbia pl. érdekes lehet. Odaérhetnek a csoport 1/2. helyére... (Kolumbia, Japán, Lengyelo., szengál)
Panama - hiába beszédes az, hogy Chile előtt jutottak tovább - nehezebb helyzetben lesz... (Anglia, Panama, Belgium, Tunzézia (Tunézia pl. X-elt a Portugáliával a napokban... (2-2).. bár igaz, hogy CR nélkül, nade' akkor is...))
-
yogibear
addikt
válasz
yogibear
üzenetére
Ráadásul max 3 szett, nem 5, mint esetleg egyéniben, így még akár ha komolyan veszik, 2 szettben max egy óra alatt letolhatják...
Úgy is, hogy sosem játszottak együtt párost, de az ellenfél is csak idén összesen 5 meccset, amiből csak 2-t nyertek meg...
Aprót szvsz megér... -
yogibear
addikt
válasz
Soulfly842
üzenetére
A Pró oddsa 4,25 Marciékra, ami kb reális.
Mert ha a bet 5,5 adózatlan oddsából levonod a 20% nyereményilletéket, ami idehaza van, akkor az 4,4 lenne...Az mondjuk kérdés, hogy melyiküket érdekli a páros. Checchinato már letudta ma délelőtt az egyénit, sima 3:0-lal ment tovább, Marci holnap délelőtt játszik... elvben 11-kor.
Így ha nincs nagy csúszás a mai páros meccsükben, ami 16:00-ra van kiírva, még akár komolyan is vehetik...
Marcinak is jól jöhet a játék a holnapi meccs előtt, ahelyett, hogy héderelnie kellene... -
Soulfly842
addikt
Csak én érzem túl erősnek az oddsokat? Még akkor is, ha nem játszottak eddig együtt?
Ilyenkor csodálkozok el mindig a magyar királyi szerencsejáték odds-ain...
Tippmix:
1,16 - 3,95
Bet365:
1,12 - 5,5
Bwin:
1,17 - 4,6
Unibet:
1,18 -4,65Ööö.. van szórás rendesen.
-
törölt tag
válasz
pilóta
üzenetére
Alapból a páros tenisz úgy szokott zajlani, hogy 2 szett győzelemig megy.
Tehát pl. 6-4, 4-6, aztán sok tenisz tornán 10 pontig megy az utolsó szett, de pontonkent, nem gamenkent. Szóval pl. 6-4, 4-6, 10-8... RG-n annyi a különbség, hogy a döntő szett nem 10 pontig megy pontonkent, hanem rendes szett, gamenkent.
És amit írtál nem tudom hogy jött ki. 6-7,7-6, de ez 1-1, és döntetlen nincs tenisz meccsen... De ez ugye 26 game. Utána akár RG párosban, akár más tenisz tornán vagyunk bőven atlepjuk a 27-et, amit írtál.Én anno azon basztam fel magam, hogy sportingbeten férfi RG teniszen volt olyan fogadasi lehetőség, hogy 17,5 game alatt vagy felett. Mivel 3 szett győzelemig megy a férfi RG, így 18 game az alap, ha valaki 6-0 ra hozzá mindharmat. És akkoriban toltam is rá allint, és lezartak a fogadást, amint véget ért a meccs, vagy 2 nap levelezés volt, mire törölték és vissza adtak a tétet.
-
Az hogy van, hogy a páros tenisznél lehet ilyenre fogadni, hogy kevesebb, mint 27,5?
Elméletileg sem lehet több. 7:6 6:7 után is max 27 lehet... -
Soulfly842
addikt
Gondolom Bale még nem lesz ott a hajnali hármas Mexikó - Wales barátságos meccsen
Szegény még lehet fekszik valahol kábulatában, hogy mekkora gólt rámolt be 
(#169207) Örni
A régi 'oridzsi' mintha még lengébb lett volna!
-
Örni
senior tag
válasz
Soulfly842
üzenetére
Akartam írni, hogy én inkább majd ezt nézem, de olyan ostobának tűnnek, hogy még sem

-
törölt tag
De nagy szarházi ez a Wawrinka.

-
Soulfly842
addikt
Én az egyenes kieséssel szoktam inkább csak
döntő, elő-, és negyeddöntő tiltó listás lesz 
A History Channelen is kezdődik egyébként a VB láz ma

A cikkben az alrészek címei vagylagosabban lettek lefordítva, de ma az alábbi két rész lesz a A futball legnagyobb pillanatai /Football's Greatest Moments/ -ból:
21:00-22:00
Pelé, Argentína és a diktátorok22:00:23:00
Hozd el nekem Diego Armando Maradona fejét -
Örni
senior tag
válasz
Soulfly842
üzenetére
Na, akkor majd írd be ide is a tippeket, mert VB-vel is bukni szoktam általában

-
Dan-szan
senior tag
válasz
Soulfly842
üzenetére
Az a baj nehéz úgy rendet rakni hogy meg van kötve a keze

Kár ezért a Lokiért, sajna nem az a legnagyobb gond hogy nincs eredmény, semmi nem maradt a "régi" Loki erényekből. -
Örni
senior tag
válasz
Soulfly842
üzenetére
Én Reál - Pool GG+over 2,5-öt raktam, mellé Fradi H és Mezőkövesd - Újpest GG. Erre Mezőkövesd nem rúg otthon gólt

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Futás, futópályák
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 510+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Intel Core i7-6700 4C/8T 3.40 GHz-4.00 GHz - LGA1151
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
csak itt a körülmények is megerősítették, hogy jó tipp lesz az

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

? Vagy most a szünetben dől el,melyik meccsen mi legyen?Kíváncsi vagyok én erre a sok 0:0-ra mire fejlődik