- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
gorje
senior tag
válasz
gyuromoj #150129 üzenetére
Szia!
Pont most akartam kerdezni, hogy jol gondolom/tudom? Kerdem mindenkitol:
Meccs elott 1X (jelenleg 1.40) es eloben 2 (jelenleg 3.00) teszek. Igy nem bukhatok, csak nyerhetek? Vagy valamit rosszul tudok?
Ha elo veszit akkor visszajar de abban az esetben is ha kezdes elotti nyer? -
sajtee
őstag
válasz
gyuromoj #146513 üzenetére
Akkor köszönöm mindenkinek és elnézést az értetlenségemért...
Megtettem ezt az 1. félidő 4,5 undert, aztán majd akkor a kockázatmentesből élőben valamit okoskodok.
Még egyszer köszönöm
Egy dolog még nem tiszta. Az élő kockázatmentes csak erre a meccsre vonatkozik, vagy innentől bármelyikre?
gery, ez sem egy rossz ötlet
-
sajtee
őstag
válasz
gyuromoj #146509 üzenetére
Nem is tudom, mi nem volt ezen érhető elsőre...
Végül én is rájöttem, köszi.Már csak az a kérdés, mi az, amire fel merek tenni háromezret a Real meccsen...
Tehát legrosszabb esetben is 3000 mínuszban zárhatok.
Még ha találnék több, mint 0,5 gólos opciót 1,01-re...A kockázatmentes fogadás már mehet bármely meccsre élőben, vagy még mindig a Real-nál kell maradni?
Ronaldo bármikor szerez gólt. 1,30.
Ennél jobbat nem tudok összehozni sajnos. Mit gondoltok? -
szab.tam
nagyúr
válasz
gyuromoj #143338 üzenetére
általában nem szeretem, ha kérdeznek a publikált fogadásaimmal kapcsolatban.
úgy vélem, hogy amit kedvem van azt leírírtam,a többi magánügy.de akkor is izgat valami.
ma ezt a 2 szelót játszottad, és mindettő így ment el?
vagy megraktál többet, csak ez a 2 volt olyan, ami majdnem jött?természetesen ugyanúgy bosszantó, de összértékelésben azért más a 2 eset.
-
fmx
aktív tag
válasz
gyuromoj #143251 üzenetére
nyilván nemfogja lefujni a meccset a bíró,amikor a 16os előtt akció van...
így jött ki,szerintem megérdemelte az Arsenal.A szemembe a leicester unszimpatikus csapat lett,sírnak a 11-esért ilyen műeséssel amikor direkt látszódott,hogy Vardy beleszaladt Monreal lábába...na mindegy a lényeg,hogy kikapott a veréb Vardy
-
L_YKing
addikt
válasz
gyuromoj #140789 üzenetére
Kepesek lennenek ra de a kerdes akarnak e? 1,5---2-re ment fel az odds, en kihagynam. Vagy tul nagy ajandek vagy nagy copatas..
Kamiba beleferne meg hendivel is, en csak remenykedek a winben. Meg kell varni a kezdot es utana jobban meg lehet mondani, hogy meg lesz-e vagy sem. -
LyonnaisFan1
őstag
válasz
gyuromoj #139889 üzenetére
Az megy, köszöntem
yogibear:
Leninre most mérges vagyok, vagyis inkább a leningrádiakra. Az SKA 40 perc után hátrányban az amur ellen, és kovalchuk inkább hátráltatja a gárdát, mintsem segítené a mai napon. Remélem ilija csipkedi magát és bezúz 2-őt vagy egy 1+1-et
Még mindig 3.60 van az ska sikerre, ami nem jelent reménytelen szitut. -
-
pohár
félisten
válasz
gyuromoj #125245 üzenetére
ahogy láttam a topikját, az 5.1.1 orvosolta a régebbi bajokat, amik nem is mindenkinél jöttek elő 5.0.2 alatt, de már ez sincs
Zjunior... 3-ból? az igen szép teljesítmény akkor
gondolom azt tudod, hogy a memóriakezelése nem azonos a Windows-éval... mobilban minél több program bent van tartva a memóriában, annál jobb, még jó, hogy ~700MB üres a 3GB-ból
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged