- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tonnara di Scopello
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Jarod1
üzenetére
Én is megszívtam, kihagyták a büntetőt is. Hogy még viccesebb legyen gondoltam akkor éjjelre teszek egy ezrest a River Plate-re 1,7-ért. Nem csak úgy vakon, megnéztem a Tigre öt meccs óta nyeretlenül az alsóházban, RP második helyen. Természetesen nem tudtak nyerni, sőt még a kiscsapat hagyott ki büntetőt. Így duplán buktam a Juventus miatt, mert alapból eszembe se szokott jutni Dél-Amerikában is van foci. Ha neves csapatok szívatnak akkor mai próba Düsseldorf és Frosinone.

-
yogibear
addikt
válasz
Jarod1
üzenetére
Liverpudli Klopp-klopp... ki az? A húsvéti nyuszi, csak most értem ide a zakótokkal.

ezzel a szép méretes zakóval még a MUnak is esélyt adnak, hogy beférjen az első 4-be és BLes legyen...
Mondjuk így utólag okoskodva tavaly meg tavaly előtt is nyert az Anfielden a CP...
-
yogibear
addikt
válasz
Jarod1
üzenetére
1-1-9-es idegenbeli "teljesítménnyel" az éllovas ellen idegenben? Miért lenne?
Ennyi erővel gyanús lehetne a Frankfurt 21-es oddsa is Münchenben a BM ellen.
Azért mert ősszel nyertek idegenben? AZ az első fordulóban volt, azóta sok házat ledózeroltak a számozott utcákban...A DVTK-t – a korábbi szakvezető, Horváth Ferenc múlt csütörtöki menesztését követően – Vitelki Zoltán vette át, akinek a megbízatása a mostani meccs után lejár, ugyanis hétfőtől munkába áll az új vezetőedző Diósgyőrben, Bódog Tamás személyében.
Meg sem melegszik alatta a pad, már mehet is.
-
djculture
félisten
válasz
Jarod1
üzenetére
Itthon ez nehezen fordulhat elő, a kioszkba bekell dugni a papirt és csak a saját papírját huzza be és ellenőrzi rányomtatja hogy kifizetve ha igen. Más papírra hiába nyomtatja ki valaki és azzal próbálkozna. Esetleg egy lottózóban dolgozó tudná ezt megoldani, de lebukna úgyis mert kamera már előírás.
-
djculture
félisten
válasz
Jarod1
üzenetére
Persze ez az amit mondtam a holnapi Pescara meccs ügybe, a legszarabb csapat is képes össze szednie magát ha kell nekik a pont. Rohadt gyakori az ilyesmi pláne ha akit elvernek annak igazából nem létkérdés a pontszerzés.
Sajnos én meg boltban voltam láttam félidőben 0: 0 akkor majd ha visszajövök, igy 1.45-el tettem a vendéget mikor már megláttam
Persze csak apróval tegnap kivettem a lét. -
yogibear
addikt
válasz
Jarod1
üzenetére
Az kérem egy korrekt htft 2/1 41-es oddsért.

Röhejpool 1:3-ról kikap alig 15 perc alatt az egy vicc...Nyomi laziós nigga trinyózik a saját 16-ösán aztán vezet is a Roma... most meg tömegbunyó a pályán
Piros a Laziónak Cataldi nem bírt magával igaz pályán kívül... komoly kis meccs -
zolynet
veterán
válasz
Jarod1
üzenetére
Ne is mondd, tegnap mikor rányomtam a kifizetés gombra akkor függesztették fel ... és jött az egyenlítő gól. Még most is idegzsábában vagyok.
Csak magamat okolhatom, 2percig filóztam rajta és addig agyaltam amíg el is battam. 
Ma egy döncimaraton?

08766 D Silkeborg - Esbjerg 3,20
16544 D Leganes - Osasuna 3,30
37243 D Brest - Niort 2,90
04817 D 1860 München - Kaiserslautern 3,10
21495 D Corinthians - Internacional 2,90 -> inkább érzem hazaira, így lehet az első 4 megy 3/4-be
275x
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Diablo IV
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A52 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook 5-6. gen gar.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5241
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

így lett 500 ~ 5800

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Csak magamat okolhatom, 2percig filóztam rajta és addig agyaltam amíg el is battam.