Hirdetés
- Őskoczka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Xbox kontroller maraton
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Apple iPad 11” (A16, 2025) 6/128GB
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soulfly842
addikt
Lehet még a csapatot mindig valamelyik kocsmában látták Bergamoban....
Az elGrlílishedés kockázata ilyenkor kiemelten magas. A másod-harmad-negyed-ötödnaposság szinténMindezek mellett nekik más oly mindegy lesz ez a meccs.
Egyébként a decemberi meccset a Torino nyerte 3-0-ra.
-
törölt tag
Az jónak tűnik. Nekem egy aprós Milan & Inter Miami sikerült, most Ulsan győzelmet várom.
A vegas.hu (ez a név, csak ennyi a fantáziája az oligarcháknak?) is ravasz, direkt a kemény 1-2 századdal megnövelt odds+ szorzó van kirakva alapértelmezetten, amire nem vonatkozik a cash out cserébe ezért a hatalmas extra szorzóért. Bele kell menni mindig az adott meccsbe, hogy megkapd a normál szorzót amire van cash out. De láttam már olyat is, hogy a normál magasabb mint az odds+ verzió.
Leverkusen odds+ 1,76x (nincs cash out)
Leverkusen normál 1,77x (van cash out)Bár így is jobb a felületük a Zrt-nél.
-
törölt tag
-
Devsey
tag
az este 8 körül egy csöppet körülményes...
akinek van feleslegbe 180ft-ja for science, megköszönöm ha megnézi, lehet neki se fogja engedni, adnék rá 50%-ot
szóval az próbálja megrakni Sorona Cirstea -át 12,50es szorzó 180Ft-tal már nem kéne engednie, női madridi tenisz mérkőzés
viszont ha megrakja és sikerül, akkor kb 98% vesztés
Tudok olyat is mondani, ami nagy eséllyel bejön, ha nyerni is akarnaAztán befogtam...
-
törölt tag
Az szép fogás! Nekem az első sima lett, a második a Bayern miatt bukta, a harmadiknál PSG miatt cash out meccs közben és a második félidő közepén visszaraktam GG 1,7x tippre, szerencsére egyenlítettek.
F1 futamra ment belőle Leclerc megnyeri a csoportját: Hamilton, Alonso, Piastri hármast kellett megelőznie, sikerült 2x odds.
Foci 2x körüli tippek:
Tottenham & Brest
Chelsea & Porto
Wolfsburg
Bologna
Liverpool & Feyenoord -
törölt tag
Annyit buktam idén a Bayernnel, mindig akkor raktam rájuk, amikor botlottak, hogy most direkt a Dortmundra tettem és nem is csak apróval.
Jól gondolkoztál, simán nyert a Lautern. A Newcastle pedig a végén csinált tizenegyest. Teljesen vesztes a tegnap nekem.
Mai gyáva szelvény:
Arsenal, Man City, Leverkusen, Fenerbahce, PSG 3xLegfeljebb röhögök majd melyik 1,1x papírforma viszi el.
-
sherlock82
senior tag
Igen tudom, régebben hosszabb volt a szünet mint most.
EB miatt hamarabb be fogják fejezni a bajnokságot is.
Csak nem is figyeltem hogy Karácsony van már a hétvégén.
Bár péntek - szombatnak úgy mond semmi köze a karácsonyhoz lehetett
volna meccset játszani.Azért ma is van miből válogatni.
Roma- Nápoly
A Madrid - Sevilla
Liverpool - Arsenal -
-
ta777
csendes tag
money management kell én abba jobban hiszek, volt már elég bukó... számla építés kell és ha már oké az egyenleg vagy depositolva van akkor beosztani a tippekre arányosan, ez a legjobb sztem. de jó néz ki nem modnom sztem én is megteszem, csak aza baj sokan megfogják én már így gondolkodok és lehet le lesz szopatva a meccs, mint pl a liverpoll azt is éreztem X lesz... sokan tették azt is 1 re...
-
ta777
csendes tag
kételkedtem amit ki írtál, de már hiszek benne... tényleg el van átkozva ha ki írod ide, komoly...
azt kell amúgy ha legközelebb ki írsz ide valamit figyelni kell az élőt és tenni kell ellene is... ez is jó stratégia lehetigaz én tettem de csak X re futotta... azért az kemény ez a rangers leverte a betist... erre szoktam mondani hát persze
komolyan azért van hogy buko legyen.... igaz én is apróval toltam úgy hogy mind1 kb , a labda kerek persze de akkor is...
velem is ilyen szopatások szoktak megtörténni... hát nem tudom mi lehet ez.... de tied is komoly ezzel a ki írásokkal ami megy... mondom már kezdek hinni benne
nekem mult hetem hétfőn nem tettem kb jött minden, kedd szerda csütörtök tettem 1 ment el minden nap a kombokon, péntek nem tettem hoffenheim + braga is jött volna hoffenheimre keszültem pedig de melo volt és elfelejtettem... szombat vasarnap megint tettem akkor is bukó, ez hét kicsit jobb lett de nem sokkal..., ezen a héten is olyanok mennek el hogy egész hihetetlen...hát nem tudom mi van... de nagyon kell figyelni minden esetre...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ HP EliteBook 845 G11 - 14" WUXGA IPS - AMD Ryzen 5 8640U - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia
- Xiaomi Mi9 SE 64GB / Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Egyedi ékszerdobozka
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB CM CMP 510 Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest