Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
konci79
őstag
válasz
Soulfly842
üzenetére
Úgy legyen,de előtte Kolumbia is nyerjen...
-
dejvid8
őstag
Urak, ki mit mond a mai meccsekre?
Én Kolumbiát simának érzem.
Lengyel - Szenegálban nagyon bizonytalan vagyok... Csábító az a hazai szorzó, talán Lewa rutinjával behúzzák.
Oroszország - Egyiptom. Szerintem itt Oroszország, vért ittak kezdéskor. -
Enigma1945
őstag
Sziasztok. Ma ezt érzem a Lengyel meccsre, aki akarja tegye meg:
Lengyelország – Szenegál: Mindkét csapat szerez gólt? – Igen, odds: 2,05
Szerintem ez nem rossz tipp, én megrakom 2500 forinttal.
-
yogibear
addikt
válasz
lapartman
üzenetére
Ha ott az összeg és tudtál belőle fogadni, akkor ennyi.
Másrészt minek kell trükközni? Tök felesleges, van trükközésmentes azonnali (vagy nem azonnali) megoldás is.
Értem én, hogy "jaj de azonnal fogadni akarok", de akkor ahhoz legyen megfelelő kártya, amiről azonnal teljesül az utalás, Ha nincs, akkor használj Abaqoos-t.
Vagy banki átutalás, ami persze majd csak 2019-ben lesz valamikor azonnali, addig van átfutási ideje sajnos, de akkor meg előre kellene gondolkodni és előre feltölteni.
Emellett van még az ügyfélkártya (szerencsekártya) megoldás is, valahol a regelt adataidnál a zrt oldalán megkeresed, kinyomtatod és azzal bármely terminálnál befizethetsz, ez is azonnal megjelenik a zrt-s egyenlegeden és fogadhatsz.
Telekomosként még ráadásul sms-es feltöltés is van (m-com), ami szintén azonnali, ha jól tudom.
Felesleges szerintem trükközni, ha vannak teljesen legális módozatok is... -
lapartman
tag
Sziasztok! Most töltöttem fel először a TippmixPro számlámat, először jött is az email, hogy sikeres egyenlegfeltöltés, aztán 10 perc múlva egy másik, hogy sikertelen, de ezalatt az idő alatt már megtettem a meccseket, amik a "Napló" alatt ott is vannak, és semmilyen nyomát nem látom annak, hogy bármi probléma lenne az oldalon. A maradék pénz meg látható a TippmixPro számlámon. Ilyenkor most mi van?
(OTP Juniorom van, 21 vagyok, az OTP Juniort alapból nem fogadta el, ha az OTP-s opcióra mentem rá bank kiválasztásakor, de hallottam egy trükköt, ha befizetésnél a K&H számlát nyomod be, akkor elfogadja a Juniort is. Ami működött is, csak ez az email elbizonytalanított.)
-
Soulfly842
addikt
válasz
üzenetére
Én elsőnek a második félidő elején inogtam meg egy pillanatra, de kitartottam.
A második a kritikus 70. perc és utána... Rohamosan csökken olyankor már a cash out összege - így tudtam rövidesen vagy döntök, vagy kivárok a végéig... szerencsére akkor már eldöntöttem, hogy kitartok
Necces volt, de meg van
Legyen ilyen az elkövetkező két nap is és jó napot 
(#169687) ZsoltG60
Az szép!Grat!

-
Lavar
aktív tag
válasz
Enigma1945
üzenetére
Köszi szépen!
(#169687) ZsoltG60: Neked is!
-
ZsoltG60
aktív tag
Hát ez kemény volt...bár már a Belga meccs félidejében látszott hogy húzós lesz.. ma legalább jött a papírforma..

(#169685) Lavar
sofascore.com -
Enigma1945
őstag
-
Lavar
aktív tag
Tudna valaki linkelni egy oldalt, ahol meg tudom nézni az eddigi meccsek szögleteinek számát? Nem találok ilyet.
-
törölt tag
Kár volt visszafogadni
nem hiszem el milyen szerencsétlen vagyok ezzel a szarral 
-
törölt tag
Mégse olyan sima a belga hendi és angolok szelvény, kénytelen voltam visszafogadni.
-
xtro
aktív tag
válasz
Enigma1945
üzenetére
Itt már csak 1 tunéziai szöglet kell.

-
Lavar
aktív tag
válasz
Enigma1945
üzenetére
Első félidő eredménye döntetlen, második félidő eredménye vendég. (Jelen esetben Anglia.)
szerk. Én a szögletekre mennék rá élőben de mire fogadnék visszadob ez a f*spro, változtatás miatt, vagy csak mert egyszerűen nem lehet fogadni...
-
phenomHUN
senior tag
X/2 és gg jónak tűnik eddig.
-
Lavar
aktív tag
Az ügyes volt...
-
yogibear
addikt
Ééééés a menetrendszerű 11-es

-
Enigma1945
őstag
Na, ha meg lesz 7 darab szoglet, akkor a mai nap abszolut nyereseges. Remelem meglesz

-
törölt tag
Hurrikán gól is megvan Lukaku mellé.
A mai jó nap! Bárcsak a tegnapi téteket mára tartogattam volna. -
Enigma1945
őstag
Na akkor kérünk szépen egy Angol győzelmet, és egy Angol győzelmet Hendikeppel

Szerk: Belgium - Panama, Sárgalap-szám 4,5 Több, mint 4,5
Még mindig nem írták jóvá a nyereséget
-
szekra
addikt
válasz
Soulfly842
üzenetére
Megérzés.
-
Prien
addikt
Ebből baj lesz, ma minden papírforma jött- eddig.
Vajon az angolokkal visszajön a fogadó irodák vesztesége?

-
Soulfly842
addikt
válasz
szekra
üzenetére
Welbeck, Rashford, H. Kane, Vardy, Alli.
Az eddigi angol csapatok mindig kaptak egy csúnya pofont az utóbbi időkben, S lehet hogy fiatal csapat, de szerintem a támadó szekcióban nem volt olyan potenciál, mint most! Under 1,5-re menni úgy hogy a vb-n még nem láttuk őket? Elég meredek. Még ha többen a padon is kezdenek (a tunéziai csapat is hasonlóképpen fiatal..)
-
szekra
addikt
Anglia meccsre valami tipp? Én az under 1,5-el szemezek nagyon illetve a Tunézia góllal.
-
törölt tag
Félek olyan lesz ez mint a franciák, rakom a hendit ennyi jó játékos miatt aztán csak eggyel nyernek?
Hoppá Lukaku! Hendi és gólszerzők is jól állnak, még Hazard gól hab a tortán

-
zsolti72837
addikt
A 11-es azért ott volt.

-
törölt tag
Mertens gól meg is van, nem is kicsi! Jó odds volt rá
Hazard vagy Lukaku még és szuper. -
Örni
senior tag
Egyelőre ez a belga meccs se tűnik hendinek

-
törölt tag
Belga támadók gólszerzőként se rossz ötlet!
-
Zjunior
veterán
válasz
Soulfly842
üzenetére
Itt 124£ al ment Belgium felido win...
195£ varhato:/ -
törölt tag
Svédekkel nyertem, most hajrá belgák hendivel!
-
Soulfly842
addikt
Eddig viszonylag passzívan vb-ztem.. most tettem egy ilyet ma

Sok a vagylagosság, de élőben figyelem aztán, ha baj van veszem inkább ki

Angolok most nem fognak haknizni... Kane pl. eddig gyakorlatilag pihentetve volt a felkészülés alatt.
A belgáktól pedig sokat várok (sokra hihetik a többi nagy csapat gyengélkedése mellett)... Kolumbia meg szerintem lenyomja a japókat - utána már jó lesz a cash out alap, ha valami van. de bízok most ebben

-
Soulfly842
addikt
Ilyen fordulatszámhoz - viszont azon is látszódik -, hogy nincsenek hozzászokva, hogy egy-egy rosszul sikerült esés elkéső talpalás, rutintalan beleszaladás máshogy csattant. Persze, lelkesedéssel próbálták ezt kompenzálni, de erőn felül teljesítettek, hogy harcban maradjanak. Fejben a dél koreai bajnokságban szerintem lassabb játékhoz vannak szokva. Egy-egy megelőző szerelésnél, vagy a labdát kapó játékoshoz zárkózás/szerelésben gyorsabb volt a reakcióideje a svédeknek.
Más kérdés, hogy elől teljesen impotens a támadójáték

Kellett volna még ide Ibra', akkor is ha ő nem volt ott a vb-re jutó csapatban... Több sanszuk lenne - hiába már öreg (szegény Toivonen se túl sok zavart keltett a kapu előtt...)
Azt viszont ne felejtsük el, hogy az olaszokat ők ejtették ki a pótselejtezőn. A két meccsen nem tudtak gólt rúgni ezeknek a svédeknek...
-
Örni
senior tag
válasz
Soulfly842
üzenetére
Szerintem nem volt fizikai hátrányuk ezek ellen a lassú, langaléta svédek ellen. Ezek a vikingek azt se tudták hogy húzzák már az időt. Többet vártam tőlük.
Ja, Mexikó mind2 csapatot bucira veri, még németek is.
-
Soulfly842
addikt
-
Örni
senior tag
Nagyszerű, egy félidő alatt 1 szöglet
de legalább a H jött.Kórea szimpatikusan játszott.
-
Örni
senior tag
válasz
Enigma1945
üzenetére
Kóreai szöglet benne van.
-
Don.Corleone
aktív tag
Erre a meccsre egy ilyent tettem, hát nagyon remélem marad minden.
Svédország és 1,5 alatt, szorzó: 5,75 -
Örni
senior tag
1-0... Na, itt már nem lesz több svéd szöglet wazzeg.
-
Enigma1945
őstag
Svédország - Dél-Korea, Szögletszám 9,5 Több, mint 9,5 1.65
Svédország - Dél-Korea, Gólszám 1,5 Kevesebb, mint 1,5 1.30
raktam egy ilyet -
B-L-A-C-K
titán
válasz
Enigma1945
üzenetére
Mivel semleges pályán játsszák ezért nincs olyan hogy hazai, de ha tippmixen akarod megrakni az 1-es azaz a hazai csapat a Svéd.
-
Enigma1945
őstag
Svéd-Korea meccsen melyik a hazai csapat?
A svédek? -
Örni
senior tag
Jó Kórea is. Magyar válogatottat vernék.
-
dejvid8
őstag
Hát, hanyagolom a tippmixprot.
Tehát: Bwin, sport365, vagy unibet?
Mit ajánlotok, hol jobbak a szorzók, melyiknél van valami üdvözlő bónusz?
Paypal-os befizetés mehet velük? -
dejvid8
őstag
Sziasztok. Tippmixpro-n meddig tart, hogy elfogadják a feltöltött okmányaimat, és tudjak fogadni? Tegnap este küldtem be nekik.
-
törölt tag
válasz
Don.Corleone
üzenetére
Angolok úgy emlékszem olyanok selejtező simán, torna elején töltelékek ellen még nyernek és elkezdenek álmodozni aztán egyenes kieséses résznél állnak a földbe.

Az ötlet annyi, tegnap német-brazil duplázós bukta akkor ma a belga hendi és angolok duplázósnak jönni kéne. Mint szombaton 11-esek, vasárnap nem. Tudományos alapon.
-
törölt tag
Na most vajon kétezret tegyek még svédek vagy belga hendi & angolok és Lukaku, Kane gólokra vagy hagyjam a fenébe a sportfogadást. Griezmann gól, horvátok és szerbek ennyivel nyertem csak, Messi és a németek szívás és a brazilok is. Mondjátok élőzni jobb, statisztika és meccs nézése helyzetek alapján min. Peru és német döntetlenre tettem volna és az se jött volna.

-
drtimot
aktív tag
válasz
máyköl
üzenetére
Én se Argentínát, se Németországot nem érzem biztosnak ezek után. Horvátok illetve a Svédek nagyon-nagyon kellemetlen ellenfelek tudnak lenni, és egy döntetlennel már szinte biztos továbbjutónak érezhetik magukat.
Brazilok legalább a csoport legerősebb ellenfele ellen buktak pontokat.
-
máyköl
veterán
Ezek után viszont lehet tenni az Argentin, Német, Brazilt, kell a win mindegyiknek mint egy falat kenyér...
-
Örni
senior tag
Mai szelvényem az volt, hogy Német Mexikó GG és Brazil h+1,5 over

Eddig csudijó ez a VB, egyik csapat szarabb mint a másik... Tehát hajrá Izland!!!
-
drtimot
aktív tag
Szeretném kikérni a statisztikákat, a világon hányan rakták meg, mondjuk kötésben, hogy Argentína, Németország és Brazília sem nyeri az első meccsét

Jó kis VB lesz ez, legalább minden csoportmeccsnek lesz tétje, és lesz jó sok számolgatás a továbbjutásért.
-
Prien
addikt
Na most ezek után merjük megrakni Angliát?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
LyonnaisFan1
őstag
Coutinho ezt pontosabban nem is lohette volna.
Ami nem megy sakkmattra, az megy atlovesbol.Ez lehet svajc vegzete, es brazilia fegyvere, ha tavolabbrol tuzelnek.
Tuzerekbol van zsakszamra a braziloknal.Nem tudom lehet e olyanra fogadni, hogy golszerzes modja, de gol tizenhatoson kivulrol megint sanszos.
-
Lavar
aktív tag
válasz
Lavar
üzenetére
Ez borzalmas volt, és csak sikerült elcseszniük.
Utolsó 10 percben fogadtam mexikóra, így valamelyest sikerült csökkenteni a veszteséget. De nem volt egy nyugodt élmény, főleg a lövéskor ami kapufáról kifelé pattant. Viszont grat nekik, megérdemelték a győzelmet.
szerk. Ezek után brazilokat eszem ágában sincs megtenni még külön.
-
Don.Corleone
aktív tag
válasz
Don.Corleone
üzenetére
hát kibírták.
Így a tegnapi argentin fiaskó orvosolva. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- További aktív témák...
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 1000GB 1 év garancia
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 4500 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
Legyen ilyen az elkövetkező két nap is és jó napot 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Svédország és 1,5 alatt, szorzó: 5,75