- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GabN73
addikt
-
yogibear
addikt
válasz
GabN73 #165725 üzenetére
Én kicsit másképp látom a PSG-Bayern meccset.
Nincs ezzel semmi baj, pont ez a jó a dologban.
Valamelyikünknek igaza lesz.Nálam a BM összeszokott csapat, még ha egyesek kezdenek kiöregedni (a két R 33 és 34 évesek), míg a PSG-nél csak pénz van,. igazi csapat nincs... ahogy ez volt sokáig a Real esetében is, csilliárdokért vettek játékosokat, eredmény meg semmi, mármint bajnoki cím, BL győzelem, ami számít, közben a Barca meg összerakott egy csapatot és uralta a mezőnyt... Aztán valahol Ancelottival kezdődött, hogy a Real is csapatot kezdett építgetni és nem sztárokat pakolni egymás mellé... meg is van az eredménye...
A PSG-nél ezt a hatalmas pénzek ellenére nem látom...
Majd kiderül este.Ja és még valami... azt figyeltem meg esetemben, hogy amiket legelsőként kibökök a kínálatból, azok jobbára jönnek... nem mindig persze, de többségében... Múlt hétvégéről pl. Plzen 2,4-ért, Celtic 1,6-ért, PSV 2-ért, vagy tegnapról a Besiktas 3 felettiért plusz Real 2 felettiért...
Szóval nálam marad a BM Barca Roma trió V-re mára. -
rwin5
őstag
válasz
GabN73 #153170 üzenetére
és akkor még szó sem esett az afrikaiakról ahol minden 60 másodpercben eltelik 1 perc
egyetértek a mondanivalóddal teljesen, de ez így van szerintem mióta világ a világ
szerk: raktam ma 2 szelót is össz 2k tét mindkettő elment, egyik asszem összesen 1 meccsen a másik vagy 3-4-en.
-
Attila691112
csendes tag
-
-
pohár
félisten
-
daniel2121
őstag
-
tomrRRR
senior tag
válasz
GabN73 #146424 üzenetére
Persze, adok én
Elmegyünk az OTP-be s veszel fel hitelt, ha kérdezik mire (bár nem szokták) akkor azt mondjuk hogy Tippmixre
kanyez: Amúgy az is jó tipp, hogy továbbjut a Real de kitudja, nagyobb összeget nem tennék rá, max 3-5 ezret (most kaptam valamilyen kockázatmentes fogadást 10euro)
-
GabN73
addikt
válasz
GabN73 #145888 üzenetére
Nem csak nekem, haver most panaszkodik, hogy ő viszont ma bepróbálta a teniszt. Egészen szépen haladt, ~70k-ig eljutott 10k-ból, fogadott, majd minden beszürkült a meccsen. Pénzét nem tudta kivenni, hiába ment a refresh, másik böngésző, annyit látott, hogy szépen úszik el a pénze
Elküldte az eredményt: -10k, és egy törött billentyűzetPedig ilyen 1,35-1,45-ös oddsokat fogott
-
szab.tam
nagyúr
válasz
GabN73 #145820 üzenetére
lehet, hogy az az 5k sokba fog még neked kerülni.
szeretnének kiscsit visszakapni a pénzükből.***
Barcelona - Real Madrid
Más (Pontos végeredmény)
Odds: 8,75a másik véglet,
ezt meg végképp nem értem.
ez ugye azt jelenti, hog ylegalább 7 gól.
mire gondoltak?
4:3? 6:1?
nevetségesen alacsony odds-nak tűnik.szerintem egy nagy mixgyilkos meccs lesz.
és erre továbbra is a 0:0 a legtutibb. -
!Tupac!
tag
válasz
GabN73 #145467 üzenetére
Fogalmam sincs, nem vagyok jogász, se NAV-os, nem tudom ebben az esetben mi a helyzet, én csupán a kérdésre válaszoltam, amire a válasz továbbra is az hogy bármilyen online fogadás ami nem a TippmixPro-n keresztül történik az törvénytelen.
kanyez: Nem kell bemutatni a Pro hátrányait a külföldi irodákkal szemben, fociban még nem is akkora a K.O. mint teszem azt az én "kedvencem" az NBA-vel kapcsolatban. Amíg a bet-en fogadtam (nem nagy tétekkel egyáltalán) addig sem pánikoltam hogy majd rám törik az ajtót a TEKNAV-osok. Egyszerűen nem tartom életszerűnek vagy inkább hihetőnek hogy kis hazánkban abból nem csinálnak lehúzást amire tiltás van. Adva van a törvény, innen már csak a "behajtást" kell megoldaniuk valahogy.
Tudom hogy a Skrill kiskapu, de nehogy azt hidd hogy az ország összes olyan embere aki külföldi irodáknál fogad tudja mi az, amikor néha még az olyan alap dolgokkal sincsenek tisztában mint pl.: a Bankroll menedzsment....
"Még annyi, hogy ha milliókkal dolgoznál, akkor se foglalkozna veled a NAV. Akkor lenne probléma, hogy ha ebből az összegből vennél nagyobb értékű kocsit, ingatlant, etc. (de ez ugyanígy érvényes egy vállalkozóra, vagy bárkire)"
Ez így igaz is, ugyanakkor a pénzt úgyis el kell költeni valamire, és elég egy rosszakaró aki névtelenül betelefonál a NAV-hoz hogy ugyan már "XY" 3 műszakos gyári melós milyen fizuból vette az új TV-t meg ment el 2 hétre "ZP" városba nyaralni. Elég ide egy annyira nem is jó barát vagy hasonló...
-
pohár
félisten
válasz
GabN73 #145394 üzenetére
hogy mondod?
(15:25-től)
-
L_YKing
addikt
-
-
törölt tag
válasz
GabN73 #145273 üzenetére
Sovány vigasz, de nyugi, ma nekem sem jött egy darab tippem se, pedig nem egyet raktam. -130 ezredes.
Múltkor írtam, hogy márciusban megy egy utolsó remény 50-es Unibetre a szar széria után, ha az veszik, hosszabb pihi jön. Feltornásztam 191-re, erre a mai nap majdnem lenullázom a profitot. Úgy voltam vele, hogy akármi lesz, eljátszom a kezdőtőkét, de most ott tartok, lehet, kiveszem inkább és megkezdem fogadásbeli nyaralásom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Temu
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- iPhone topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- The First Berserker: Khazan
- Házi hangfal építés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest