- Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- WLMouse BEAST X MAX Gamer egér és WLMouse Xsoft L egérpad
- Intel Core Ultra 5 245KF teszt - az alsó középkategória csúcsa átlagosan közepes
- Fizetőssé teszi a start gomb megnyomását a Microsoft?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacy6
senior tag
válasz
meta91 #171351 üzenetére
Szerintem ez megjósolhatatlan.
Körülbelül mintha úgy kellene döntened, hogy feldobott érme fej vagy írás?
Gamere tennék vagy szettre, mert hogy nem lesz sima az biztos.
4 szett biztos hogy lesz, de az is lehet hogy 5 szettes lesz.
Talán Djokovic amúgy ha végképp mondanom kellene nevet.
Isner is nyerhet ma. -
Enigma1945
őstag
válasz
meta91 #169841 üzenetére
Éppen hogy pár ezer forint, de mindegy!
Na és ha pár 100 forint lett volna akkor ahhoz mi közöd?
( SEMMI szóval pofa lapos )
Én elhiszem, hogy te milliomos ember vagy, és 100.000 forintjával rakod, de nem mindenki teheti ezt meg, és szerintem ez a topik nem is ezért van..
neha az ember nem azt a kis penzt ertekeli, hanem az izgalmat amit átél szurkolás alatt.L_YKing: Sajna nincs türelmem az ilyen emberekhez..Nekem sem szimpatikus a lapcsalád oldalán néhány ember, de azért van az egeren a görgő, hogy használjuk..
-
yogibear
addikt
válasz
meta91 #168228 üzenetére
Házat nem, de raktam, szintén a Fulhammel párban, azt már tegnap kinéztem...
Meg egy kis htft-t minimállalJa és persze kösz a tippet.
(#168227) Tajték: rúgni rúghat emlékezzünk a Barca - PSG 6:1-re 0:4 után, csak kérdés, hogy nem kap-e mellette... gyanítom a Pool is tudja, hogy a köv 10 évben nem lesz még egy ilyen esélye a BL 4 közé jutni.
-
yogibear
addikt
válasz
meta91 #167846 üzenetére
Azért a Realban annyira nem vagyok biztos, idén túl rapszodikusak.
Hiába már csak a BL maradt nekik, mint megnyerendő, azért a Juve is képes meglepire. és ha elkapják őket az első meccsen Torinóban...(#167847) Greentea: "döntő is sima"... na arra azért egy fillért nem tennék, hogy sima... főleg ha a Barcát kapják ki továbbjutás esetén az elődöntőben...
Barca, ManCi sima kell legyen, már amennyire egy BL negyeddöntő lehet egyáltalán sima...
BM akármennyire BM, azért öregecskedik már rendesen, a Sevilla kis szerencsével elkaphatja,ahogy a ManU-t is elkapta...
A Real meg nálam egyelőre látatlanban, nem tudván ki lesz sérült vagy eltiltott, laza háromesély... -
yogibear
addikt
válasz
meta91 #165993 üzenetére
Nincs friggatriskaidekafóbiád?
Ha lesz elvetemült ötlet, úgyis beírom... de a mai kínálatot sem néztem még...
Valamelyik francia 2 simán lehet htft vagy a Bristol City is... de ugye ezek lutrik, hogy jöjjenek is egész biztosan...
Belga 1-ben simán lehet egy, eddig 10 is volt 9 forduló alatt, ami sok, nagyon szórják idén a naftalint...
Angol 2-3-4-ben bármikor bármelyik... tavaly L1 volt, ahol megszaladtak, idén az L2 lehet, ahol sok ilyen lesz... -
-
tomrRRR
senior tag
válasz
meta91 #165349 üzenetére
Nem tudom nem nagyon olvastam most vissza. Keys nézegettem, meg holnap 22:00 Nadal- Del Potrot 1,4x ér. Gondolkodok 50 ezerbe hogy legalább egy 20k jöjjön. Csak előtte még nyerni szeretnék Keys-en de ezt nem sokba tenném max 20k.
Magyar-Spanyol kosárlabdán élmennék élőzni, hátha fogok egy nagyobb oddsot.
-
yogibear
addikt
válasz
meta91 #165188 üzenetére
Bouchard meg Mladenovic pont úgy hullott ki a vérbe, ahogy megmondtam...
Dzsinike az első szettben még mutatott némi életjelet, aztán hamar elment a kedve az egésztől és 6:1 a másodikban... minek erőlteti, ha nem megy, háton fekve többet kereshetne kevesebb melóval és akkor is utazhatna, világot láthatna,
Edzője helyében leültetném Bellis meccsére hogy tanuljon, hogy kell ezt csinálni...még akkor is, ha esetleg Bellis ma nem jut tovább, de azt kétlem, az a kiscsaj nem véletlen 36. 18 évesen... -
yogibear
addikt
válasz
meta91 #165171 üzenetére
Rulett hát... de a foci meg a többi nem az?
Nem sportfogadás ez hanem szerencsejáték... ahogy a rulettben próbálod előre kitalálni, melyik számra esik majd a golyó, itt azt próbálod előre kitalálni, ki nyer... aztán vagy bejön, vagy nem, vagy a krupié megnyomja a gombot és ugrik egyet a golyó.
ez egy ilyen buli... -
yogibear
addikt
válasz
meta91 #165156 üzenetére
Arra még ott van Ramos.
Iscot is agyonsztárolják, de igazából még mindig nem szokott le arról, hogy ne csavarodjon rá a labdára, hanem időben passzoljon és ne vigye be 4 védő közé mert tuti, hogy elveszik tőle....
Szvsz Morata sokkal jobb játékos és csapatjátékos is... -
yogibear
addikt
válasz
meta91 #165142 üzenetére
kettőt már...
de legalább van szép új buszNem csupán a Fradi utazik ilyen busszal, hanem többek között a Bayern München, a PSG és az FC Barcelona is, vagyis a minőség garantált.
Szóval a minőség garantált... jövőre BL döntősök lesznek... most csak rápihennek
-
yogibear
addikt
válasz
meta91 #165130 üzenetére
Apróval apró igen.
A 4 "tuti", amit már írtam:
Borussia Dortmund
Bayern München
Juventus
BarcelonaA Karlsruhét fogtam 1X-re 0:1 után
meg két japó 1-et párban GG-re 0:1-eknélCharleroi fordítós is megvolt 4,85-ért 0:1-nél, de sajnos párban a Vitesse fordítóssal (5,00), aki meg 0:1 ->1:1 eddig jó volt, aztán mégis kikapott a nyomorult...
de a Chaleroi fordítóst fogtam szólóban 5,25-ön szerencsére...A Chaves is fordítósnak nézett ki, de persze nem lett az, cserébe a Nyitra meg egy spanyol 2 viszont igen, azokat még rakhattam volna, csak már nem akartam erőltetni...
-
-
yogibear
addikt
válasz
meta91 #164995 üzenetére
Grízember egy perc alatt megoldotta, hogy jusson neki meleg víz az öltözőben
Az este nagy kérdése: a Rijeka eladja otthon 5,5-ért, már a keddi BL visszavágóra figyelve, vagy szőrnek egy 2/1-et...
6 játékos köztük a kapus nincs pályán a BL selejtezős felálláshoz képest...
Hasonló volt múlt héten otthon a Din Zagreb ellen, ott is kikaptak... -
yogibear
addikt
válasz
meta91 #164809 üzenetére
X lesz full time-ban...
Margit még eszeveszett darabos, F*ckester Junájtid meg igazából maradt hulladék, idén sem lesz dobogós a PL-ben...Inkább angol ligakupából kellene kikaparni pár szőrt... tavalyi első körben 4 htft-t is alkottak, meg nagy oddsokért kikaptak egyesek, hogy ne kelljen tovább baxakodni ebben a foschban, elég volt nekik a bajnokság meg a FAkupa. Például:
Luton - Aston Villa H @4,6
Shrewsbury – Huddersfield H@4,0
Southend – Gillingham htft 1/2
Newport – MK Dons htft 1/2
Ipswich – Stevenage V @7,00
Rochdale – Chesterfield htft 2/1
Peterborough – Wimbledon htft 2/1tuti ma is lesz pár "apróság"
-
yogibear
addikt
válasz
meta91 #164531 üzenetére
Csigazabáló picha... írtam is hogy az az egyik necces...
6:2-es első szett után szánalmas ahogy kikapott...
De hát ez van...
Lassan amúgy 1:0-nál lehet rakosgatni élőben, hogy a másik is nyer egy szettet...Tegnap jó kis 4-es oddsot hagytam ki...
Keys nyer 1 szettet 3-as odds, plusz Ostapenko nyer 1 szettet 1,4-es odds volt a 2. szettek kezdetén...Ma is ott volt Golubic, Radwanska, Hercog, Riske, Cirstea, eddig...
Riskére, Golubicra jó odds is lehetett, mert 6:1 és 6:2 volt az ellennek az első szett... -
yogibear
addikt
válasz
meta91 #164525 üzenetére
Mondtam hogy az az 1,4 rá irreálisan magas... 1,2 lett volna a reális. végül is hiába 32 éves, 73 kilójával iszonyatos ütőereje van, nem véletlen 8. a ranglistán még most is...
Kokó Van de Vége is sima 2:0 ahogy illik...
Lepcsenkót nem véletlen hagytam ki, egyelőre nagyon vergődik. Csurenkó első szett sima 6:1, de szvsz az is 3 szettes meccs lesz...
-
yogibear
addikt
válasz
meta91 #164520 üzenetére
Na ez jó kérdés... 16 meccs van ma, a második kör az "alsóházból"...
8-at vettem ki tegnap, ma még melléraktam Azarenkát holnapról, hátha nem kap ki, így lett 3*3 szelvény, 2-es oddsokkal:Pliskova 1,25
Kerber 1,25
Kuznetsova 1,40
@2,19Vandeweghe 1,20
Mladenovic 1,35
Radwanska 1,25
@2,03Muguruza 1,18
Wozniacki 1,35
Azarenka 1,35
@2,15Közülük ami nálam első blikkre neccesebb: Mladenovic, Azarenka (mert angollal játszik és mert csak most kezdett újra versenyezni, Bellis is elkaphatta volna a grabancát az előző körben, ha tapasztaltabb), és Wozniacki, akit még a Timikénk is elkaphatott volna, ha nem olyan gyámoltalan nyuszi...
Pliskova, Kerber simának kellene lennie és Kuznecova magas oddsát sem értem, valami lehet, a háttérben, talán apró sérülés, nem tudom, de az a nő olyan, mint aki Szibériában edzett a medvékkel, szinte agyonverni nem lehet...
a 2. hármasból mind3nak illene tovább lépnie...
A 3-at meg már írtam ott Muguruzának sima ügynek kell lennie...Ezek mellett Lepchenkónak illene nyernie a selejtezős Hercog ellen @1,5 Prón.
Rodionova selejtezőből jött és a főtáblán kiverte Pavljucsenkovát 5,5-ért, okozhat mai is meglepit, igaz Manchesterben idén már játszott Diyazzal és kikapott...
Tsurenko 3esély,
Cirstea Eastburnben jól melegített be, nyerhet ma is, de nem könnyen.
Martic - elvben ő az esélyesebb, nagyobb nevet is vert ki az első körben, de igazából itt bármi lehet, neki volt 4 meccse (selejtezett) Allertovának csak egy... akárcsak Rodionova esetén, kérdés, hogy a 4 meccs mennyit vett ki belőle... Jellemzően a selejtezőből bejutottak 1-2 kört mennek, max 3-at...
Bacsinszky egyértelmű esélyes, ha nem jut tovább az lenne a meglepi
Kontaveit nálam nem annyira esélyes, mint amit az oddsok mutatnak, Kasatkina simán megcsípheti, de minimum 3 szettes meccsnek nézem
Safarova szintén odds alapján a favorit, de itt is befigyelhet egy 3 szettes...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen routert?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Eladó TISSOT T-RACE CHRONOGRAPH - Használt, Kiváló Állapotban
- Xiaomi Kingsmith R2 sétapad/futópad
- IK Multimedia iRig Keys I/O 25 USB midi billentyűzet / Audio interfész
- Bontatlan LEGO 40560 Brickheadz Harry Potter - Roxforti tanárok
- Bontatlan LEGO 40495 Brickheadz Harry Potter - Harry, Hermione, Ron és Hagrid
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Fekete
- Turbózd fel a gèped,most!
- Honor 90 Lite 256/8GB Fekete / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest