Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chereiose
addikt
Tippmixpro valami elképesztő mekkora trágyadomb
A 17.00-kor véget érő F1-re nem képesek jóváírni a leggyorsabb körös nyereményt...és ez évek óta így megy, szánalmasan nevetséges, új honlap meg tököm tudja de ilyen alap őrültségek azok maradtak... -
Chereiose
addikt
Black!
VB-re játszogatsz, teszel fogadásokat?

-
Chereiose
addikt
Elég gyengusz a real eddig...
na csak írni kellett

-
Chereiose
addikt
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Azt hittem marcelo se lesz, de ezek szerint már nem eltiltott. Viszont nem lesz Keylor Navas és Carvajal sem, ők azért fontosak, +Varane sem a védelemben, szóval helyette is csak Nacho játszik, igaz ő se rossz. Benzema visszatér, de ez nem tudom jó hír-e

Mindenesetre, kötelező hozniuk mert most a barca lehet nem nyer...
-
Chereiose
addikt
Tippmixpróra valamiért nem enged feltölteni a kártyámmal, pedig minden rendben van vele, pl. betclicre is ezzel szoktam felrakni pénzt. Valami olyasmit ír, hogy a kártya nem felel meg a követelményeknek vagy mi...Ez vajon mit takarhat?
Ja és előtte vagy 2 évig töltöttem fel oda gond nélkül ugyanezzel a kártyával.
-
Chereiose
addikt
válasz
kevinke06
üzenetére
Ahogy nézem nem sok tippje jön
Szerintem semmi értelme arra fogadni amit ő mondd, halgass a saját megérzéseidre 
Kérdésedre válaszolva pedig szerintem nem ő az, régen tudom volt facebook oldala, de onnan már rég eltűnt, és ott is sok tippje elment, mégis sztárolta magát.
-
Chereiose
addikt
Roberto gyereket elkaszálfa volna bárki középpályán akkor közelében nem lettek volna a gólnak ezek a majmok.
-
Chereiose
addikt
JPM F1-re van valami tipped? Leggyorsabb kör, dobogó, stb. Force India mindkettő autó pontot szerez 4,5-ért nem rossz szvsz.
Ja hogy mindkettő mezőny végén van...Hát akkor lehet inkább williamset kéne 3x-ért, stroll gyerek csak behozza már egyszer 10.-nek... -
Chereiose
addikt
JPM F1-re tippjeid vannak már?

-
Chereiose
addikt
Barca hendi helyett lett egy malaga hendink

-
Chereiose
addikt
válasz
Vincent-Vega
üzenetére
Fél csapat hiányzik.
-
Chereiose
addikt
Valami biztosabb tippje nincs valakinek?
1.3-mas odds körül. 
-
Chereiose
addikt
JPM, kimi veri vettelt nem nézted? 4-es odds van, simán benne van.

-
Chereiose
addikt
JPM!
Lassan F1 lesz, Bottasra kicsi meglepő szerintem a 6,5-ös odds futamgyőzelemre. Szerinted megér némi pénzt?

-
Chereiose
addikt
Épp akartam nyomni a sevilla győzelmét 3-mas oddson, persze pont akkor rúgta be...

-
-
Chereiose
addikt
Ilyet se láttam még, bíró befújta a 11-est, és láttam nem voltak lezárva a fogadások, megtettem, hogy Real lövi a 2.-at, belőtte a tizit és jóvá is írták
Aludtak a munkások odabent? 
-
-
Chereiose
addikt
jpm azóta születtek új F1 tippek?

Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Autós topik
- World of Tanks - OFF topic
- Apple asztali gépek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen autót vegyek?
- Gaming notebook topik
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- LEGO klub
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Eladó Samsung Galaxy Tab A7 3/32GB / 12 hónap jótállás / AJÁNDÉK TOK!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi Lancool 216 ARGB 750W
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
A 17.00-kor véget érő F1-re nem képesek jóváírni a leggyorsabb körös nyereményt...és ez évek óta így megy, szánalmasan nevetséges, új honlap meg tököm tudja de ilyen alap őrültségek azok maradtak...