- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2015-12-16 12:51 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti72837
addikt
-
zsolti72837
addikt
-
törölt tag
“elektronikus formában juttass el egy, a bankszámlaszámodat igazoló dokumentumot, melyen egyidejűleg, jól olvashatóan látható legalább a háromszor 8 jegyű, ún, GIRO számlaszámod vagy IBAN számlaszámod és a számlatulajdonos neve és címe”
Magyar számláról küldték a pénzt egy Kft-től. Gránit Bank számláról. Ez ugye V. Iktor király szaros pelenkát dobáló lánya férjének a bankja. Hogy onnan hova kerül azt passzolom, lehet van a magyar kft felett valami ciprusi offshore, de tök mindegy ha itthon adóznak az is családban marad nekik, ez ilyen rendszer. -
ta777
csendes tag
-
ta777
csendes tag
-
pohár
félisten
-
Örni
senior tag
-
ta777
csendes tag
-
LyonnaisFan1
őstag
-
törölt tag
-
Dan-szan
senior tag
-
Lazika
senior tag
-
törölt tag
-
Dan-szan
senior tag
Én csak az elejét olvastam, hogy szuper fejlesztések lesznek és itt abba is hagytam. Tapasztaltuk már sokszor milyen az oldal ha hozzányúlnak (és ha nem akkor is) használhatatlan jó ideig.
Biztos kapunk még emailt , hogy miben fejlődhetne,javulhatna az oldal de szerintem a válaszok senkit nem érdekelnek igazán...Szerk.
Na gyorsan elolvastam. Ha jól értem az alapján akarnak nekem sportfogadásra felhasználható összeget megállapítani, hogy milyen arányban használom lottó,kaparós bármi és fogadásra.
Na most akkor ha meggondolom magam és nem lottózok stb csak fogadni akarok akkor nem fogja engedni csak a "megállapított" keretig?
Nem sok időt hagytak a reagálásra, holnap éjfélig jelezni kell ha nem akarsz korlátozást ja nem bocs profilozást és te akarod eldönteni mire mennyit költesz. -
sherlock82
senior tag
-
törölt tag
-
törölt tag
-
Örni
senior tag
-
Seat18
tag
-
felixo
őstag
-
sherlock82
senior tag
-
Dan-szan
senior tag
-
rwin5
őstag
-
törölt tag
-
zsolti72837
addikt
Nagyon szétestek sajnos.
#179188twofatcat: Angol meccs is egy komoly 0-1 lett.
-
Dan-szan
senior tag
-
pilóta
nagyúr
-
törölt tag
-
törölt tag
Esti meccsekkel nem próbáltad javítani? Nekem ment még az Arsenal is. Sok meccs van ma. Atalantát már nem mertem, jó lett volna az is. Espanyol is vezet, a Zenitet elfelejtettem a bőség zavarában, hollandoknál is a három papírforma lejött. Tíz szelvényemből hét jó és egy nyitott még Lyon & Sporting.
Mai négy spanyol meccsen GG lejött, az angoloknál egy Sheffield gól kellene hozzá.
-
Aventador91
őstag
-
törölt tag
-
paatrick
őstag
Írtam a másik topikban, francia lesgól, angol lesgól, spanyoloknak meg több lest behúztak ami sehol se volt az.
Erre ma látom Ronaldo gólját. Hát vicc. Meg is értem hogy kiakadt.
Nagy sztároknak össze kéne fogni hogy jó addig akkor lemondom a válogatottságot amíg nincs rendezve a helyzet, azt a nagytudású FIFA a hajára kenhetné a "téli" baromság VB-t...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy én egy francia+spanyol+angol triót mertem bevállalni. Sabadell x2-ről már lemaradtam. Pedig már ki is lehetne fixálni mostanra

-
Soulfly842
addikt
Köszi

Eddig minden rendben
azon kívül, hogy a magyar u21 kikapott
de ez nem függ össze a szelvénnyel 
U21 magyar- román 1,5 over OK
Fehérorosz OK
Horvátország Under 4,5 OK
Katar-Azerb. over 1,5 OKNorvégia-Töröko 1,5 over OK (mi lett a törökökkel, meghülyültek? Vagy a magyarok ellen láthatták, hogy hogy kell játszani ezt a sportot?
0-3 )U21Szlovén U21 odds kiesett (1,49) DNB jó gondolat volt, döntetlent sajnos nem mertem

85. percben egyenlített egy öngóllal a cseh U21

-
pohár
félisten
-
törölt tag
"Még amiket kigondoltam, de nem raktam, azok se jöttek volna."
Mondhatjuk úgy nyertél!
A délutáni meccsek jók voltak, gondolkoztam én is estére még mit, aztán inkább filmet néztem. Milyen jól tettem! Most nézegetem az esti eredményeket:
Róma 35 perc emberelőnyben nem tudott nyerni
Benfica is csak döntetlen
PSG gól se
Celtic cumi
csak a Manchester nyert és GG isMa este viszont menni fog Sevilla DNB & Porto és Brugge & Köbenhavn
-
törölt tag
EL meccsek
az aprós trixie mai szELvényem ELég csúnyán ELszáll.
Leicester X, a Napoli két perc alatt kapott két gólt
Úgy kellett volna egyedül Manchesterre elosztva simán és hendivel. -
pilóta
nagyúr
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
-
kpal
nagyúr
-
törölt tag
Így jártunk. Viszont kezdem bánni miért nem rendesen raktam ezeket a kötéseket kétszáz forintok helyett ezresekkel. Svájci elment, angol 1,5x nyert, a másik kettő is él még. Lazio és PSG győzelem kell, a többi része már megvan.
A fő szelvény sikerült. Lille 2-0 és Limasszol 1-0 emberelőnyben. Száz perc után fújták le a ciprusi meccset.

pohár: nagyon könnyen nyert a City, jó ötlet volt!
-
Soulfly842
addikt
Nem vagyok benne biztos, sőt, az elején járnak még nagyon. bő egy hét alatt ekkorát nem fog frodulni a hertha, ahogy a Frankfurt elleni meccs is mutatta.
~3 hét után viszont nagyot fog forulni a csapat - a bayern-re még nincsenek készen.én azt a meccset 2,5 over és vendégre raktam.
-
törölt tag
-
Dan-szan
senior tag
-
ratJAM
csendes tag
-
pohár
félisten
-
ratJAM
csendes tag
-
ratJAM
csendes tag
Lehet az lesz. Inkabb toltok fel netellerrel vagy valami. De most ami fent van hogyan szedjem le?
Toltottem fel crypto-t de akkor meg azt irja hogy csak akkora aranyban tudok levenni, amennyivel feltoltottem vele. Hat rohadjanak meg. Toltok fel 300at kartyarol, profitban vagyok, de toltsek fel meg 300at maskepp hogy le tudjam venni azt?
Ilyet nem b... tam még... -
zsolti72837
addikt
-
zsolti72837
addikt
-
goop
őstag
-
Dan-szan
senior tag
-
törölt tag
-
goop
őstag
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
-
Örni
senior tag
-
törölt tag
-
janos1988
addikt
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
-
Prien
addikt
-
Örni
senior tag
-
Örni
senior tag
-
yogibear
addikt
-
yogibear
addikt
-
yogibear
addikt
Mondjuk ez is igaz, de ha azt számolod, hogy pl a Real-Shaktaron feldobtak rá 1*27ezret, már meg is volt a 400ezer és tuti nem 1*27ezret dobtak rá
Másrészt meg elég erőltetett a menete mindnek, főleg akik BL-EL indulók is, nem tudják nagyon forgatni a csapatot, vagyis az van/lehet, hogy egyes nem fontos meccseket elengednek, különben hiába mérik még a szellentésüket is napi kétszer, hamarabb lesérülhetnek a játékosok és akkor a fontos meccsekre meg mehet ki a tarcsi... a fertőzésről nem is beszélve, ha a fél csapat elkapja...
Ma pont ilyen a Dorti meg a Sevilla meccse, nem oszt, nem szoroz... a Sevilla fix 2., a Dorti meg Lazio pontszerzés esetén (ha ők ugye passzolják a meccset az orosz télben), akkor 2. ha meg a Bruges nyer, elsők... de mindenképpen mennek már tovább
Max ha kell a 400ezer ajró, feldobnak 100ezret a H-ra és az is megvan és meg sem szakadtak...Tudom, ez csak okoskodás, de amióta kovid van, túl sok a "csoda" eredmény és nem csak alsóbb szinteken, komolyabb csapatnál is...
7 végén pl a Plzen "adta el" odahaza 12-ért... ami így hirtelen beugrik, meg a Barca szintén 12-ért...Mondom, okoskodás, de manapság sajnos van alapja...
-
yogibear
addikt
-
LaciMc82
aktív tag
-
Örni
senior tag
-
hhenry
őstag
-
pohár
félisten
-
mefistofeles
veterán
-
mefistofeles
veterán
-
törölt tag
-
yogibear
addikt
-
janos1988
addikt
-
mefistofeles
veterán
-
Örni
senior tag
-
zsolti72837
addikt
-
Soulfly842
addikt
Ó, de rengeteget mérlegeltem. A találati arányon azt hittem ez látszik is. Sejtettem, hogy valahol azon a meccsen lesz a hiba, ezért megtettem egyfajta ellenként, hogy hendivel megy a Juve 700-ért, a szögleten ezen az egy meccsen vaciláltam sokat. Sejtettem, hogy a Juve több szögletet hoz, mivel itt már CR is játszani fog, s a szerkezetük, habitusuk is várhatóan más lesz így, hogy a Barca eddig előttük áll, de ilyen szintű változással snem számoltam, hogy a Fradi is ennyi szögletig eljut.
Gondoltam, hogy értem én, hogy több lesz, de az előző meccsen is csak lehozták vagy 3 szöglettel, ahhoz képest még a háromszorosa is jó lett volna nekem.
Na, mindegy. Ez fájt
nem is kicsit
Egyébként azt figyeltem meg, hogy bizonyos csapatok a nézők nélküli meccsen biszonyos csapatok sokkal nagyobb arányban játszanak under 10-eket, mint over-eket és a szorzó nagyon jó szokott lenni. A koncepció működött is a kielemzett múltbéli meccsstatisztikákban, nagyon sokat elemeztem, amire ez így kijött. Tény, hogy a fradi kezdőjével, mint konstans tényezővel nem számoltam
- nem gondoltam rá, hogy befolyásoló tényező lehet. -
mefistofeles
veterán
Áááá szétbasz az ideg.... Az is gond, hogy sík hülyének néznek. Lassan tagoltan elmondják, hogy töröljem a böngésző előzményeket és akkor tuti lesz. Hiába mondom nekik, hogy azon már rég túl vagyok.... nem baj! Csináljam meg még egyszer, akkor tuti jó lesz. Hiába mondom, hogy az egyik mezőben alapból hibaüzenet van, bármit csinálok, á a rendszerükben az jó! Most utoljára azt kaptam, hogy háááát ha így sem lesz jó akkor küldjek be egy halom screenshotot a központba és akkor a szakemberek majd megnézik.
Komolyan ez van a XXI. században. Röhej a köbön.... -
mefistofeles
veterán
Úgy döntöttem, hogy nem tökölök, regisztrálok a tippmixpro-ra.
Kiderült, hogy valamikor az idők kezdetén már regisztráltam, szóval egy telefonos ügyintézővel tisztáztuk a helyzetet. most már él a regem, csak mikor belépek, feldob egy ablakot, hogy a hiányzó adataimat pótoljam. belépek és hiába töltök ki minden mezőt nem tudom elmenteni, valami hiányzó adatra hivatkozik. A "neme" mezőbe csak két missing/data opcióbol tudok választani, értelemszerűen male, famale, de hiába választom ki, hogy male ugyanazt a missing feliratot dobja visza a rublikába. Már bezártam a böngészőt, töröltem az előzményeket de hiába.......
-
törölt tag
-
Dan-szan
senior tag
-
törölt tag
-
Bigemperor
senior tag
Öt éve nagyon intenzíven játszom (sajnos). Nagyon sok undorító és gusztustalan húzást megértem, százezrekkel rövidítettek meg csak az ilyen jellegű féreg magatartással,de olyat nem tapasztaltam amit az elmúlt pár hétben. Szándékosan és indokolatlanul többszáz! Egymást követő fogadasi kísérletet akadályoznak még, akár órákon át,holott semmi sem történik!,majd amikor már esélytelen szerintük,elengedik.Nagyon erős késztetést érzek,hogy ennek jobban a mélyére ássak és elkapjam a töküket.
-
LaciMc82
aktív tag
-
drtimot
aktív tag
Ez az érdekesség nem annyira meglepő, sok nagyokos van, aki direkt a legutóbb / nemrég kihúzott számokat rakják meg, azt hangoztatván, hogy "a már kihúzott számoknak ugyanannyi a matematikai esélye" (ami egyébként igaz).
Ha a 35. héten megrakták a múlt heti számokat egy öthetes szelvénnyel, akkor az a 39. héten még pont futott

-
Jarod1
veterán
-
gergo5991
őstag
én is reménykedő álmodozó vagyok, de ezt ugy érzem hogy el"vitték" előlem

legutóbb mikor 60 körül volt az eurojackpot, szinte minden szám stimmelt 6db szám volt 1el kisebb vagy nagyobb a 7. meg kettővel, azért ott is csalódtam, de nem ennyire mint most.
Nem tudom ki mennyire hisz ebben a dologban hogy be lehet vonzani a szerencsét, de 1 ilyen pár éve történt nekem, és azóta hiszek benne, igaz csak egy telefont nyertem, de 2 hétig éjjel nappal úgy kelltem hogy én nyerem meg, mert nagyon kellett. Egy facebookos játék volt amúgy, azon nyertem. -
janos1988
addikt
Szerintem ezt a mostani meccset nem fogják komolyan venni. Azért csak a keddet várják és készülnek rá. Szerintem egyik játékos sem fog kockáztatni egy sérülést, hogy egy ekkora lehetőségből kimaradjon és ne lépjen pályára (biztos megy a háború, hogy ki szeretne akár csak 1 percet is játszani). Gúnyosan mondhatnám azt is, hogy karrierjük csúcsára értek, hát ha még egy jó csel vagy gólpassz, esetleg gól is befigyel akár véletlenül is, micsoda teljesítmény lenne már. Büszkén verhetnék a mellüket, lenne mit mesélni az unokának. És azért a Kisvárda sem egy gyenguska csapat. Legalábbis szerintem. Meglátjuk.
Szerk.: Az meg nem befolyásol, hogy mit nyilatkoznak. Annyira nem mérvadó. Főleg nem magyar csapatoknál...
-
Soulfly842
addikt
-
Örni
senior tag
-
B-L-A-C-K
titán
-
Örni
senior tag
-
tigipuf
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen széket vegyek?
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Le Mans Ultimate
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- 27% GIGABYTE Z790 AORUS ELITE AX Alaplap bontatlan új !
- HP ProBook 650 G5 512 GB / 12HÓ Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest