Hirdetés
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soulfly842
addikt
hagy'szójjon'

-
Soulfly842
addikt
Pool győzelemre ma csak óvatosan:
A Liverpool már biztosította továbbjutását a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakaszába, ezért Arne Slot vezetőedző úgy döntött, hogy a mai, PSV Eindhoven elleni mérkőzésen több kulcsjátékosát pihenteti. A hírek szerint Mohamed Salah, Virgil van Dijk, Alisson Becker, Trent Alexander-Arnold, Ibrahima Konaté, Ryan Gravenberch, Alexis Mac Allister, Dominik Szoboszlai és Luis Díaz is otthon maradtak, hogy felkészüljenek a közelgő Premier League és kupamérkőzésekre.
-
Soulfly842
addikt
mára ezt tervezetem a nyereményből, a többit meg bezsebelem
:
-
Soulfly842
addikt
válasz
Dan-szan
üzenetére
Mostanában sokkal kevesebbet is játszottam
az évvége nekem plusz őrület volt, egyszerűbb betegségek is elkapták a családot, utána meg (karácsonyt követően) irány vissza az edzőterem (kihagyás után; heti 4-5 kőkemény edzéssel
) s itt sem nagyon olvastam 
Az elmúlt ~ 1,5-2 hónapban kevés szelvény mellett 2 hasonlóm még volt ill. egy 3E-ből 270E. Próbálok majd sűrűbben benézni, írni
Köszönöm mindenkinek!

-
Soulfly842
addikt
Innen már csak nem lesz gond

-
Soulfly842
addikt
Igazán nevetséges volt ma a lottózóban.
Beugrottam feladni egy szelvény és közölték, hogy úgy volt, hogy ma egy teljesen új rendszer indul náluk (hogy ez jó, vagy sem; avagy hogy a ~30-35%-val alacsonyabb szorzókat végre helyrerakják-e az nem derült ki) de ez tolódott és emiatt az olyan eseményeket ma nem tehetem meg, ahol egy mérkőzésr több fogadási esemény van....
Igazából enélkül értelemetlen lett volna feladni a szelvényt így elköszöntem szépen és eljöttem....
Ha miattuk nem nyerek itt hagyom az utókornak, hogy emlékeztessem magamat is!
-
Soulfly842
addikt
válasz
Soulfly842
üzenetére
Trabzonspor Besiktas vége 1-1 lett (DNB-ben raktam).
Így lement a várható nyeremény 410-re. Ezt se vetném meg természetesen!

Hajrá!
Ludogorec vezet és uralja a meccset elég egyhangúan. Azzal már remélem nem lesz gond.Hajrá Inter!

-
Soulfly842
addikt
Alakul.. egyenlített a Besiktas

-
Soulfly842
addikt
válasz
Soulfly842
üzenetére
Csak hogy ne legyen olyan egyszerű: 10 emberrel vezetést szerez a Trabzon' a 17. Percben
DNB-re raktam, az csak meg lesz valahogy 
S estére van még egy Ludogorec is.
-
Soulfly842
addikt
Kezdek izgulni!

Trabzonspor piros,
Newcastle fordított, Napoli vezet.Minden más jó eddig!

Hajrá, szurkoljatok

Estére Inter, hatványozottsn hajrááá!

-
Soulfly842
addikt
válasz
fekomat
üzenetére
Köszönöm!

Tegnap is összeraktam egyet. Rengeteg tenisz, egy foci meccs.. ez mind jött is, de utolsó pillanatban hozzáraktam még egy tutinak tűnő cseh ping pongot 1,3-ért
odds javításnak... Azon vérzett el a 10k---> 213K 
Ja... a legnagyobb vicc: dél körüli meccsen kikapott akit raktam, rá vagy 3 órával mégegyszer játszottak egymás ellen, akkor meg szépen lehozta
No comment! Legalább azt raktam volna be inkább 
A többit kivettem

Soha többé utolsó készakarva berakott oddsjavító, illetve soha többé asztalitenisz!
Cseh ping-pong elvonóra kell mennem 
-
Soulfly842
addikt
Balatonról hazáaérve tettem egy kis nyugis szelvényt.
-
Soulfly842
addikt
Vegyem ki vagy ne?

-
Soulfly842
addikt
válasz
Soulfly842
üzenetére
Pff.. kicsit el van tévedve a napokkal
RÉgebbi forrást is használt!Valakinek van jó prompt ötlete?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Soulfly842
addikt
Norvég Eliteserien
Sarpsborg 08 vs. Aalesund
Tipp: Több mint 2,5 gól.Indoklás: Mindkét csapat támadó játéka erős, és magas góltermés várható. Várható eredmény: 3-1 (Predictz).Stabæk vs. Haugesund
Tipp: Mindkét csapat szerez gólt.Indoklás: Mindkét csapat hajlamos gólokat szerezni és kapni is, így valószínű, hogy mindkét fél betalál. Várható eredmény: 2-1 (Predictz).RománLiga I
Sepsi OSK vs. Universitatea Craiova
Tipp: Mindkét csapat szerez gólt.Indoklás: Mindkét csapat gólerős formában van, és valószínű, hogy mindkét fél betalál. Várható eredmény: 1-1 (Predictz).Rapid Bucuresti vs. CFR Cluj
Tipp: CFR Cluj győzelme.Indoklás: A CFR Cluj erősebb csapat, és az idegenbeli teljesítményük is jobb. Várható eredmény: 0-2 (Predictz). -
Soulfly842
addikt
csak érdekességként.
Néha ad egész jó tippeket is a ChatGPT 
Ha van ötletetek a prompt fejlesztésére, akkor kísérletezzünk közösen
Prompt:
Elemezd a mai sporteseményeket (atlétikai sportágak nem) vedd figyelembe a friss elérheő híreket és add meg azt a 15-20 eseményt, aminek a legbiztosabban megtudod mondani a végeredményét az elérhető statisztikák alapján. Rangsorold is ezeket és tippeld meg az eredményt. Akár leírást is adhatsz hozzá, hogy mi miatt azt a végkimenetelt tartod a legvalószínűbbnek.Keresve: 5 webhely
“today's sports events predictions July 11 2024”bing.comSportyTrader — Today's Best Sports Picks & Predictions - 13 July 2024sportytrader.com
Bleacher Nation — Free Sports Picks & Best Bets Today | Bleacher Nationbleachernation.com
SportyTrader — Free Betting Tips and Daily EXPERTS Predictionssportytrader.com
SportyTrader — Today's best sports predictions - 13 July 2024sportytrader.com
Az elérhető statisztikák és elemzések alapján a mai sportesemények közül a következő 15-20 esemény végkimenetele tűnik a legbiztosabbnak:1.
New York Liberty vs. Chicago Sky (WNBA) - Tipp: New York Liberty győzelme.
Indoklás: A Liberty erősebb formát mutatott a szezonban, és Breanna Stewart vezeti a csapatot, aki az egyik legjobb pontszerző a ligában (Bleacher Nation).2.
Los Angeles Sparks vs. Dallas Wings (WNBA) - Tipp: Dallas Wings győzelme.
Indoklás: A Dallas Wings erősebb kerettel rendelkezik, és az előző találkozóik is a Wings fölényét mutatják (Bleacher Nation).3.
Atlanta United vs. CF Montreal (MLS) - Tipp: Atlanta United több mint 1.5 gólt szerez.
Indoklás: Az Atlanta támadósora erős, és gyakran szereznek több gólt hazai pályán (SportyTrader).4.
FC Cincinnati vs. New England Revolution (MLS) - Tipp: FC Cincinnati győzelme.
Indoklás: FC Cincinnati otthon erős, míg a New England Revolution idegenben gyengébben teljesít (SportyTrader).5.
Tigres UANL vs. Atlas FC (Liga MX) - Tipp: Tigres UANL győzelme.
Indoklás: A Tigres erősebb csapat, és otthon nehezen verhetők meg (SportyTrader).6.
Club Tijuana vs. Guadalajara Chivas (Liga MX) - Tipp: Club Tijuana győzelme.
Indoklás: A Tijuana jó formában van, és az utóbbi meccseiket megnyerték otthon (SportyTrader).7.
Bahia vs. Cuiaba (Brasileirão Serie A) - Tipp: Bahia győzelme és mindkét csapat gólt szerez.
Indoklás: Bahia otthon erős, de hajlamosak gólt kapni (SportyTrader).8.
Cruzeiro vs. Bragantino (Brasileirão Serie A) - Tipp: Cruzeiro győzelme.
Indoklás: A Cruzeiro otthon magabiztos, és az ellenfelek gyakran alulmaradnak velük szemben (SportyTrader).9.
Australia vs. Wales (Rögbi) - Tipp: Ausztrália vezet félidőben és teljes időben.
Indoklás: Ausztrália erős kezdést szokott produkálni hazai pályán (SportyTrader).10.
South Africa vs. Ireland (Rögbi) - Tipp: Dél-Afrika -3.
Indoklás: Dél-Afrika dominálja a meccseiket otthon (SportyTrader).11.
Twins vs. Giants (MLB) - Tipp: Twins győzelme.
Indoklás: A Twins jobb formában van és az utóbbi meccseiket nyerték (Bleacher Nation).12.
Diamondbacks vs. Blue Jays (MLB) - Tipp: Diamondbacks győzelme.
Indoklás: A Diamondbacks otthon erősek, és az ellenfeleik gyakran alulmaradnak velük szemben (Bleacher Nation).13.
Carlos Alcaraz vs. Novak Djokovic (Wimbledon döntő) - Tipp: Alcaraz győzelme és mindkét játékos szettet nyer.
Indoklás: Alcaraz formája kiváló, és gyakran képes megszorongatni Djokovicsot (Bleacher Nation) (SportyTrader).14.
Barbora Krejcikova vs. Jasmine Paolini (Wimbledon) - Tipp: Krejcikova győzelme.
Indoklás: Krejcikova jobb rangsorban áll és erősebb formát mutatott a tornán (SportyTrader).15.
Free State Cheetahs vs. Western Province (Currie Cup) - Tipp: Free State Cheetahs -5.
Indoklás: A Cheetahs dominánsak otthon, és a Western Province ellen is esélyesek (SportyTrader).Ezek az események a mai napra a legbiztosabbak a statisztikák és az elemzések alapján. Mindegyik esemény tippje a csapatok vagy játékosok aktuális formája, otthoni vagy idegenbeli teljesítménye és a korábbi eredmények alapján lett megjósolva.
-
Soulfly842
addikt
válasz
Devsey
üzenetére
Még talán ami szembetűnő volt:
Alcaraz mostani fizikuma egyébként az 1-2 évvel ezelőttihez képest sokkal erősebbnek tűnik. 1-2 éve inkább technikával próbálta volna felvenni a versenyt Cicipasszal szemben, de látszólag ma már erőnlétileg is tud dominálni és okosan is játszott. -
Soulfly842
addikt
válasz
Devsey
üzenetére
Én néztem a meccset.
Alcaraz erősen dominált, Cicipassz is nagyon akart, amiket bukott Alcaraz, azokat úgy kb. mindenki bukta volna (ill volt is amit engedett, nem futott úgy rá, tudja, hogy összességében előnyben van - belefér ). 2. szettre ez nagyon kiült (Mármint Cicipassz 'nagyon akarása' de még ott is csak utána kullogott). De az első és a harmadik szett az teljes dominálás volt. A szettek utolsó 2/3-ában Cicipasz köpni-nyelni nem tudott. Alcaraz ott mindig megmutatta, hogy az övé lesz ez a meccs.Azt hittem ez a 17 éves orosz kislány (Andreeva) elveri Paolini-t is. Sabalaenka tűnt a nehezebb falatnak, akit az előző körben búcsúztatott.
Azért még vannak fizikai korlátai na... viszont nagyon szép jövő áll előtte. Ennyi idősen már az elitben játszik nagyokat.
-
Soulfly842
addikt
Próba szerencse

-
Soulfly842
addikt
-
Soulfly842
addikt
-
Soulfly842
addikt
Lehet még a csapatot mindig valamelyik kocsmában látták Bergamoban....

Az elGrlílishedés kockázata ilyenkor kiemelten magas. A másod-harmad-negyed-ötödnaposság szintén
Mindezek mellett nekik más oly mindegy lesz ez a meccs.
Egyébként a decemberi meccset a Torino nyerte 3-0-ra.
-
Soulfly842
addikt
Ehh' Rohadt bundás FoToCellás ajtó
pedig még szűk 40 percet emberelőnyben is letoltak...'Aztán meg majd' megy nekik öt perc alatt

-
Soulfly842
addikt
A mai napra a túrázás mellé valami extra nyugis szelvényt akartam. Óvatos oddsok, be is jött szépen, ahogy nézem.

(Lazio miatt 1,2-s visszaszorzás)Holnapra szerintem hasonlót próbálok nézni nagyobb téttel

-
Soulfly842
addikt
-
Soulfly842
addikt
Qarabag-ot rakta valaki hendivel a Leverkusen ellen?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egész jól fizethetett

-
Soulfly842
addikt
Lett volna guruló tétnövelő is, de azt elfelejtettem
Mindegy, az legyen a legnagyobb baj, ha bejön 
-
Soulfly842
addikt
Nekem ez a mai tippem.
-
Soulfly842
addikt
-
Soulfly842
addikt
Nagyon sok szeretettel telve gondolok a
lelencváros labda'lúgó csapatála'!
-
Soulfly842
addikt
Úgy látom a Bőrszalonna ma sokat spórolt az új stadionra

-
Soulfly842
addikt
válasz
Soulfly842
üzenetére
Az összes relatíve jól áll egyet leszámítva.. Sok szeretettel kérdezem az Arsenalt, hogy mi a tö'met csinál???

Nem ágyúsok ezek, hanem petyhüdt csúzlik...
-
Soulfly842
addikt
-
Soulfly842
addikt
válasz
zsolti72837
üzenetére
Ereszd el ezt a támadó vonalat, pont láttam, hogy még a hivatalos lottózóban dolgozók is csak pislogtak, hogy mit kezdjenek ezzel a helyzettel. S még az alkalmazott is inkább lelotózta az így fentmaradt összeget.
Biztos orvosolni fogják ezt szerintem idővel. Túl nagy ügyfélirritáció.
-
Soulfly842
addikt
Nekem egyébként egyre gyanúsabb, hogy ez, amire épül a tippmixpro, ez igazából Bwin motor. Valószínűleg okkal vonultak ki az országból - más típusú megállapodást köthettek helyette.
Sok hasonlóságot véltem felfedezni, meccsrakási logikában elrendezésben, 24 órában, arra való rászűrésekben és mindenben hasonlít, a több napos normális szűrések itt viszont még nem lettek kialakítva. Lehet egyébként okkal is, nem akartak egyszerre teljes terhelést ráengedni.
-
Soulfly842
addikt
válasz
sherlock82
üzenetére
Áhh, köszi

A 887 az rémlett.
-
Soulfly842
addikt
válasz
Soulfly842
üzenetére
Ja, s akkori 'ifjúkori' sikerszériáknál nem vitt el a hév soha... metál koncerteken, bulikon, idegenbeli meccsekre valóutazásra, de leginkább barátnőzésre ment el gyakorlatilag minden
Ott nem is gondolkodtam azon, hogy kockáztassak (utólag visszagondolva nem is értem
)Basszus, most jutott eszembe, akkor még sokszor a másnapi nemzeti sportból, vagy a teletexten bogarásztuk, hogy nyertünk-e, vagy bementünk megkérdezni
egy-egy lap a kínálatról vagy az eredményekről (teletext 887-es oldal talán, meg egy másik (888??) az eredményekkel) Egy lapon volt a teljes kínálat, s várni kellett hosszasan, hogy végiglapozza
akkoriban 13-14 éves voltam azt hiszem. 
-
Soulfly842
addikt
válasz
Mardel
üzenetére
Egyfelől gratulálok!

Másfelől úgy írom ezt, hogy nekem sokszor volt sok meccses nyerő szériám (és sokszor nagyobb esemény számok mellett is vannak nyerő szelvényeim - mégis óvatosságra intelek):
Nagy tétekkel óvatosan, csúnya lavinát indíthat az emberben és a szelvényekben is, zsigeri szinten erős a késztetés, hogy ha ment kicsivel, akkor menni fog akár jóval nagyobbal is, de mértéket kell tartani (olyankor szokott még a tuti is elvérezni
). A 'tanuló időszakban' legfőképp. Ne vigyen el a hév 1-1 gyors siker miatt (nem rövid táv ez, hanem életfogytiglan tartó spartatlon
). Időnként lehetnek (és lesznek is) olyan szériák, amikor a legegyszerűbb papírszelvényekkel is negatív széria lesz. A szerencse forgandó és hossútávra kell tervezni. Ugyanilyen lendülettel, mint ahogy te nekiálltál ott könnyen elvérezhet bárki, még a legrutinosabb is.Tarts meg inkább egy nyugodtabb alapot és a nyereményeket ehelyett mindig utald ki jelentősebb százalékban. Hidd el, nyugodtabb és szerethetőbb lesz így a sportfogadás világa és sokkal következetesebb, s egyébként is felesleges kísérteni a jó szerencsét impulzus-szelvénnyel, s túláradó túlbuzgó nyereség vággyal. (általában ezek szoktak elbukni - erre akarta a kolléga is felhívni a figyelmed)
Csak okosan!A tippmix hajnalán hétről-hétre tarolni tudtam sok meccses szelvénnyel, manapság sokkal nagyobb foci tudással és sportfogadási rutinnal is mások az arányok, de visszagonfolva, akkor sokkal megfontoltabb voltam, akár több napot elemeztem egy szelvényre. Ehhez képest hajlamos vagyok nagyobb hozzáértéssel, nagyobb kockázat vállalásra manapság (túl sokat markolni, keveset fogni és mindezt túl gyorsan
) és mindig tűzzel-vassal kell visszaterelnem magamat a régi irányelvekhez - s ez kifizetődőnek is bizonyult!A sportfogadás veszélyes műfaj, a részsikerek önhittsége, pszichológiája károkat is okozhat minden tekintetben. Meg kell tartani a mértéket fejben, szívben, mértékben és a temperamentumban is - bármilyen legyen egy-egy adott részsiker.
-
Soulfly842
addikt
76,59x
-
Soulfly842
addikt
válasz
sherlock82
üzenetére
Mobilon engem teljesen megtévesztett, nyomkodtam volna én is az ászf-re meg mindenre, de nem jutottam tovább. Utána jöttem rá pc-n, hogy mobilon láthatatlan volt a két checbox az elfogadásához (a két kiiras jobb oldalán, pc-n is csak alig., de ott ráleltem nagy nehezen. Nem lehet, hogy neked is erről van szó?
Fentebb linkeltem, hogy már van android app, ha minden kötél szakad, akkor talán ott.
-
Soulfly842
addikt
Egyébként tuti, hogy vették az oldalmotort vhonnan. Túl gyors az élő eseményekben. Csont nélkül elment kétszer is. Felfüggesztés néhány mp, s azonnal megy (a cashout is sok meccsnél is brutál aktív
).Tucatnyi meccset egybe rakva tettem több ezres szorzójú komolytalan csak most 200-ért
de azt linkelni érdemes.későbbiekre nézek szerintem komolyat, nem akarom elkapkodni most fáradtan.
-
Soulfly842
addikt
pfff.. emberhátrány ellenére is vezetést szerzett a sporting

-
Soulfly842
addikt
válasz
kisputyin
üzenetére
Nem lehet, hogy felugró ablak és blokkolta? Nekem több, mint valószínűnek tűnik.
Nekem felugrik új ablakban szépen és végig lehet vinni (most próbáltam rá).
Ha Pc-n csinálod, akkor a címsorban, a hivatkozás mellett nem jelenik meg egy szép x jobb oldalt kint, vagy valamilyen ikon? Elvileg ott tudnád engedélyezni.
Milyen böngészőt használsz?
Apropó... elvileg már van androidos alkalmazás (iOS még nem lérhető):
[link]Túl gyors volt a fejlődés, az eseményszámok is jelentősen megnőttek, s van fogadásszerkesztő is (Bár ahogy látom csak szólóban lehet megtenni, más eseményekkel nem lehet kombinálni) Valaki rájött, hogy külföldről kitől vették az oldal-motort?
Nekem tutinak tűnik, hogy ez a helyzet.Most értem haza egyébként Székesfehérvárról a 'távolkeletre'
Bár hulla vagyok, nézek vmit.szerk:
(Pff... sporting piros lap, papír szelvényt ez már könnyen boríthat
) -
Soulfly842
addikt
Nekem továbbra sem megy. Most már hibaüzenet is van.
global_NWA_ERROR_hu
-
Soulfly842
addikt
Működik a tippmixpro.

Szerk: lehet korai volt. Bejelentkezés után hiba és nem enged elfogadni
-
Soulfly842
addikt
Köszi mindenkinek!

Nézd, mindig nem jöhet be
viszont itt jó a megtérülés.
belefér az is jócskán, ami elmegy 
Utolsó pillanatos szelvény volt s még úton útfélen voltam

Mai:
A Dortmund meccset inkább ignoraltam

-
Soulfly842
addikt
Közben meg is válaszoltam magamnak, nem kell sokat várni

Holnaptól valószínűleg új felület.
-
Soulfly842
addikt
Erről tudtok valamit?
Mikor újul meg, meddig nem lehet kifizetni?
Már megszokásból is a nyeremény nagy részét ki is akartam utalni.
-
Soulfly842
addikt
válasz
Soulfly842
üzenetére
Nyertes
-
Soulfly842
addikt
Eddig jó

-
Soulfly842
addikt
A Celta Vigo - ATM meccsen mi indokolja a 2,25-s vendég szorzót?

Kicsit erősnek érzem

-
Soulfly842
addikt
Há' mi az isten van azon a Svájc - Fehérorosz meccsen? 73. perc 1-2
-
Soulfly842
addikt
53,925
65,1596x
-
Soulfly842
addikt
Csak egyszerü fapados papírforma szelvény
-
Soulfly842
addikt
válasz
sherlock82
üzenetére
"Spanyolország meg nagyon hulladék! Rájuk nem tennék. A skótok vezetik a csoportot és az első mérkőzésüket is elbuktak ellenük.
Kijutnak az Eb-re,de csak a jó beosztásuknak köszönhetik."Az csak Luis Enrique volt. Innen már csak jobbak lesznek, a leépítés véget ért.
Következik a PSG...
Azt a csodát, amit felépített kell idő amég kiheverik
-
Soulfly842
addikt
válasz
sherlock82
üzenetére
20 perc alatt sikerült nyögvenyelősen frissítgetve 4 eseményt belerakni, de az utóbbi 5 percben helyreállt.
Sikerült is elküldenem.
-
Soulfly842
addikt
válasz
Soulfly842
üzenetére
-
Soulfly842
addikt
válasz
LaciMc82
üzenetére
Szerencsére ezeket a bukókat megéreztem. A Fio-val az élen

Szerencsére mind a Legia-Aston Villát (Legia meglepetésekre képes, nemzetközi rutinnal, Aston villa pedig etekintetben rutintalan, sejtettem, hogy meglepi lesz)
Az Az Alkmaart szintén kihagytam, de ez szimplán valami sugallat volt előtte

A Fio-t is okkal tettem a fő szelvényen DNB-re ...
(ha jött volna, akkor valami 164K jött volna ha jól emlékszek)egy ilyenem volt mára:

Sajnos ez a 2 misi csak két eseményen ment el
Pont a fión és a rohadék sárga tengeralattjárón... 

Dobtam még 9K-ért egy szelvényt a meccs előtt, vagy 5K-ért mindjárt nézek valami élőt - a többit pedig visszautaltam

-
Soulfly842
addikt
Jó lett a tegnapi is

-
Soulfly842
addikt
Lassú víz partot mos.

-
Soulfly842
addikt
válasz
pourri
üzenetére
Dominik nagyon mélyen játszott és így nem volt esélye komoly lövéseket
(nem gondoltam, hogy ilyen korán a nyerő eredményen ülünk
), ha nem így lett volna, akkor jó lehetett volna ez is ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Legalább a gólokat, az eredményt és a szerb szögleteket eltaláltam.

Ilyen áron ilyen eredménnyel jó volt az! Szép volt! Hajrá magyarok!
Furcsa kimondani, de innen lassan biztos lehet az EB is, így 4 meccs után.. elmarad a matekozás is lassan!
-
Soulfly842
addikt
hagy'
szójon'
-
Soulfly842
addikt
válasz
sherlock82
üzenetére
Köszic

Hahó, nyertes. 1,38-asnál csak az a szorzó esett ki. A többi jó.

-
Soulfly842
addikt
Nyertes:
Az 1,38 DNB miatt kiesett.
-
Soulfly842
addikt
válasz
Soulfly842
üzenetére
Bet365-n pl. így volt...

Szerk. a 'csába nem fog tetszeni a válasz úgy látom
-
Soulfly842
addikt
Help meee!
Itt az első szett még folyamatban volt, amikor Zhang feladta sérülés miatt. Tippmixeldék esetében akkor érvénytelen ez az egy fogadás igaz, 1-es szorzónak szódával jó lesz, akkor is ha Zhang-ra raktam
? -
Soulfly842
addikt
Ezen a Qarabag meccsen azért rendesen megizzadtam
a 4 perces jelzett hosszabbítás előtt vagy 5 mp-vel lett meg a győztes gól

-
Soulfly842
addikt
Malmö meg van.
1-3

-
Soulfly842
addikt
válasz
pohár
üzenetére
Visszanéztem a két csapat rangadóit, vagy 10-15 meccset. Nem jellemző, hogy ezt túl lépjék. ~15 ilyen meccset megnézve, 1 meccs volt ahol ez bukott az is olasz rangadó volt, ha jól emlékszem.
Az inter vigyázni fog iszonyatosan, hogy ne hagyjon teret a De bruyne fél ndításoknak, s az ő indításaik is rendkívül intelligensek, látják, hogy mikor nem kell passzolni. Az Inter esetében meg annyira nem jellemzőek a lesek. Gyors védők, lassabb támadók mellett szerintem nem lesre fognak játszani. Inkább a totálisan ott legyenek indenhol, védjenek le minden területet- játékelvre.
Én bízni akarok ebben nagyon

-
Soulfly842
addikt

Kellene a Malmö egyelőre

-
Soulfly842
addikt
válasz
Soulfly842
üzenetére
A végét néztem, a bíró furcsán fújt a végén sokszor
Ezen az egyen fog elmenni. -
Soulfly842
addikt
válasz
Soulfly842
üzenetére
66. perctől Besiktas emberelőny
Hajrá!és vezet a Molde is! (79. perc), ha ezen lemennek, bejönnek, akkor már csak a konfletti liga döntő marad
-
Soulfly842
addikt
válasz
Soulfly842
üzenetére
Huhh, 3-3. Hajráááá!
-
Soulfly842
addikt
válasz
Soulfly842
üzenetére
Eddig pöpec volt, de mi a 'csát csinált a Besiktas...??? 2-0-ról első félidő hosszabbításától a 2. félidő 51. percéig 2-3 lett
Remélem magukhoz térnek! -
Soulfly842
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós kamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Parkside szerszám kibeszélő
- Revolut
- PlayStation 5
- SSD kibeszélő
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

RÉgebbi forrást is használt!

Mindegy, az legyen a legnagyobb baj, ha bejön

).

szójon'